HWSW Informatikai Kerekasztal: Néma PC (0dB hangkibocsátás) eladó - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Néma PC (0dB hangkibocsátás) eladó Új, teljesen néma számítógép eladó.

#41 Felhasználó inaktív   adam toth 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 06. 27. 20:22

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor - Dátum: 2012. 06. 27. 20:16

játékok és egyéb teljesítményigényes dolgok alapból felejtősek, hisz egy irodai fostaliga a gép. ahogy mondod, egy stabilitás tesztre lennék kíváncsi, pár óra terhelés után.

Oké. Ha holnap belefér esküszöm megcsinálom. Milyen tesztelési módszert fogadunk el autentikusnak? Szintetikus tesztek játszanak (pl. Sisoft Sandra)? Ha van valami konkrétum, kérlek írd meg.

#42 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 06. 27. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: adam toth - Dátum: 2012. 06. 27. 21:00

Értem. Ha nem bánod, a rizsszemizzós dologra most nem térnék ki, bár kétségkívül érdekes, de a tárgyhoz csak érintőlegesen tartozik.

:-) Aha..

Akkor próbálom egyszerűbben leírni. Bármilyen átalakítás, ami az alaplapra vállalt üzemeltetési feltételeknek ellene megy, érvénytelenít mindenféle garanciát. Ez a tuningjóska cuccokra is áll. A te esetedben az tér el, hogy ez az átalakítás extra árat kíván, amiért cserébe semmilyen garanciát nem vállalsz, csak a "szerintem működik" van. Arról meg, hogy a gyártók mit tesztelnek és milyen feltételek szerint, nem sok fogalmad van, az általad írottak alapján, csakhogy a gyártó ezekre mind garanciát is ad. A Worst Case Scenarioknak meg pont az a lényege, hogy bármiféle alakítás tervezésekor ezek messzemenő figyelembe vételével zajlik le a tervezés menete. Ezt is könnyű megmosolyogni, én benne voltam a fejlesztésben vastagon a Videoton Fejlesztési Központban, aztán addig én is máshogy láttam a világot.
Nem hiszem, hogy meg foglak győzni, mert te el akarod adni ezt a gépet, és vastagon nem érdekel, hogy milyen áron, te magabiztos vagy és bizonyítottnak látod a munkádat (ezt megfelelő szakmai tapasztalás nélkül mindenki elköveti, én is), én meg nem, de ez nyilván hidegen fog hagyni :-) .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#43 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 06. 27. 20:34

Üzenet megtekintéseIdézet: adam toth - Dátum: 2012. 06. 27. 21:22

Oké. Ha holnap belefér esküszöm megcsinálom. Milyen tesztelési módszert fogadunk el autentikusnak? Szintetikus tesztek játszanak (pl. Sisoft Sandra)? Ha van valami konkrétum, kérlek írd meg.

bármi, amit jónak látsz. szimplán kíváncsi vagyok, hogy hosszú távú terhelés alatt mire képes ez a megoldás.

Szerkesztette: DGabor 2012. 06. 27. 20:35 -kor

Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#44 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 21:53

Üzenet megtekintéseIdézet: MisterY - Dátum: 2012. 06. 26. 19:58

Lehet, hogy segítene az eladásban, ha leírnád az alaplap, táp, ház, memória, ssd, hűtőborda pontos tipusát, ill. hogy melyik mennyi garanciával bír még.

Ha jól látom a garanciákon kívül, csak az alaplap tipusát sikerült eddig megadni, azt is inkább csak véletlenül.

Bár ezt, ha jól látom, már mások is megpróbálták számonkérni a "hirdetésen", nem sok sikerrel.

#45 Felhasználó inaktív   adam toth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 22:02

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 06. 27. 20:29

:-) Aha..

Akkor próbálom egyszerűbben leírni. Bármilyen átalakítás, ami az alaplapra vállalt üzemeltetési feltételeknek ellene megy, érvénytelenít mindenféle garanciát. Ez a tuningjóska cuccokra is áll. A te esetedben az tér el, hogy ez az átalakítás extra árat kíván, amiért cserébe semmilyen garanciát nem vállalsz, csak a "szerintem működik" van. Arról meg, hogy a gyártók mit tesztelnek és milyen feltételek szerint, nem sok fogalmad van, az általad írottak alapján, csakhogy a gyártó ezekre mind garanciát is ad. A Worst Case Scenarioknak meg pont az a lényege, hogy bármiféle alakítás tervezésekor ezek messzemenő figyelembe vételével zajlik le a tervezés menete. Ezt is könnyű megmosolyogni, én benne voltam a fejlesztésben vastagon a Videoton Fejlesztési Központban, aztán addig én is máshogy láttam a világot.
Nem hiszem, hogy meg foglak győzni, mert te el akarod adni ezt a gépet, és vastagon nem érdekel, hogy milyen áron, te magabiztos vagy és bizonyítottnak látod a munkádat (ezt megfelelő szakmai tapasztalás nélkül mindenki elköveti, én is), én meg nem, de ez nyilván hidegen fog hagyni :-) .

Köszönöm, hogy leegyszerűsítetted annyira, hogy még én is megérthetem, felfoghatom. :)

Ez annyira tetszett, hogy én is ezt teszem:

Az egyik oldalon felrovod, hogy nem végeztem olyan szintű tesztelést ezen a gépen, amelyhez komoly eszközök kellenek, és komoly gyárak engedhetik meg maguknak, nem beszélve az egész időigényéről. Ennél fogva a munka megbízhatósága nem bizonyított, és kb. fabatkát sem ér az egész.
A másik oldalon én azt mondom, hogy olyan tömegcuccokról beszélünk, amelyeknek bőven van gyárilag tűréshatára, már csak a felhasználás várható módjából, céljából kifolyólag is. Az általam végzett módosítások esetén szó nincs arról, hogy normál használati körülmények között ezek a határok feszegetve lennének.

A mérnöki szemlélet figyelembe veszi az összes előre látható legrosszabb esetet, és ezek kiküszöbölésére törekszik.
Az üzleti szemlélet a termék értékesíthetőségét veszi alapul, és maximum a legvalószínűbb rossz forgatókönyvekkel számol.

Ha fejlesztésben dolgoztál, akkor megtapasztaltad, hogy ha a mérnökökön múlna, soha egy termék sem készülne el, és kerülne eladásra. Ezzel szemben a menedzserek értékesítők ennek nagyjából az ellentétei.

Ahhoz, hogy egyáltalán bármilyen termék piacra kerüljön, a kettő metszetére van szükség. A mérnöki maximalizmusnak találkoznia kell egy üzleti optimizmussal.

Ebben a vitában te azt keresed, hogy miért nem értékesíthető, én pedig azt, hogy miért igen. Nem nagyon fogunk egyetérteni, különösen, hogy egy sor mérnöki vitát már megvívtam magammal, amikor összeraktam a gépet.

Mindettől függetlenül köszönöm, hogy értelmesen, relatíve személyeskedéstől mentesen mondtál egy véleményt. Én továbbra is várom az érdeklődőket.

#46 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 22:06

Értem. Ha nem bánod, a rizsszemizzós dologra most nem térnék ki, bár kétségkívül érdekes, de a tárgyhoz csak érintőlegesen tartozik.

...

240000- huf :-s

A szerencsés vásárló vesz hozzá egy occsó monitort 30 rugóért, legyen egy alap, dobozos win7 home premium 30 rugóért (mert ez a verziószám nélküli ubuntu ugye csak a a maszlag) és 3 kiloért mindjárt van egy hangtalan irodai gépe, support nélkül, de legalább - az alkatrészekre külön-külön - mindenféle másod-/harmadlagos garanciaérvényesítés esélyével.

Ennyiért én már inkább vennék egy túlárazott, de legalább virítós és bár gecihangos mac mini-t, de azt monitorral, os-el, házhozszállítva, világgaranciával. :-)

#47 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 22:24

egy hirtelen fejszámolás, per sacc:

ház 10k
táp 35k
lap 20k (szvsz túláraztam)
proci 30k
ram 8k (2X2G)
odd 5k
ssd 30k
hűtő 25k

ez így 163k, és nehogy már az általad megálmodott árral bukj... ha valami brand gép lenne, még oké, el lehetne lőni inteligencs gombbal együtt. de ez házibarkács kategória...

Szerkesztette: DGabor 2012. 06. 27. 22:28 -kor

#48 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 22:48

de tény, hogy a gyártó 3 év garit vállal egy kb. 30.000 Ft-os eszközre

Aminél szakszerű használat mellett is előfordulhat akármilyen elhullás. Mint ahogy a GBF865nél volt.
Make love not Wor.

#49 Felhasználó inaktív   adam toth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 23:40

Úgy érzem elmondtam mindent, amit részemről el lehetett mondani témában. Részemről kivonultam egy darabig a válaszolgatásból.

Kérlek benneteket, hogy holnap is, legalább egyszer, mindenki írja le, miért nem éri meg a gépet megvenni. Természetesen véletlenül se olvassátok végig a 3 oldalt, amit ma közösen gyártottunk, így gyorsabb lesz. Nagyon fontos, hogy mindenki írja le mégegyszer azt is, hogy mit venne ennyi pénzből ehelyett. Plusz pontot kap az is, aki ismét leírja egy hozzászólásban, hogy miért nem érdemes még csak hozzászólni sem ehhez a témához.

Ezek nélkül a hirdetés végérvényesen lecsúszna, majd feledésbe merülne a HWSW búfelejtőjében, amit nem szeretnék, remélem ti sem, elvégre sokat dolgoztunk rajta.

Szeretlek benneteket :) Jó éjszakát.

#50 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 23:44

Üzenet megtekintéseIdézet: adam toth - Dátum: 2012. 06. 28. 00:40

Úgy érzem elmondtam mindent, amit részemről el lehetett mondani témában.

kivéve azt, hogy mi van a gépben. de az nyilván hülyeség.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#51 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 28. 00:07

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2012. 06. 28. 00:44

Legjobb a garival példálózás, az is csak ilyen ki tudja melyik hol, és merre. Sok évvel ezelőtt a Mistral is papíron adott garit, mégis úgy kellett mérni, hogy az biza nincs is.
Make love not Wor.

#52 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 28. 00:12

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2012. 06. 28. 00:44

valami olyasmi.

egyébként mi értelme van ennek a titkolózásnak? tudjuk, hogy irodai fostaliga kétkilós alu darabbal procin, és ennyi.

Szerkesztette: DGabor 2012. 06. 28. 00:14 -kor

#53 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 28. 00:23

én csak azt nem vágom mi a hozzáadott érték a gépben, ami ennyit emelne az áron?

Egyébként a lényeget didyman már leírta. Passzív gépet tervezni olyan alkatrészekből amik nem passzív üzemre lettek tervezve nem feltétlenül bölcs dolog. Persze ettől függetlenül akár tökéletesen is működhet az idők végezetéig, csak nem tiszta miért kell extra árat felszámolni :)

És persze lehet lesajnálni, hogy más portékáját ócsárolni "nem nyugati" de azért jegyezzük meg, hogy baleknak nézni vevőket sem az...

Ha meg csöndes irodai gépre akar valaki ennyit költeni akkor inkább egy apple mac mini jut eszembe. Persze venti van benne...

#54 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 28. 01:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Capri - Dátum: 2012. 06. 28. 01:23

Ha meg csöndes irodai gépre akar valaki ennyit költeni akkor inkább egy apple mac mini jut eszembe. Persze venti van benne...

Acernak is van gépe, meg az Asrock ion sorozat pld. pofátlan csendes, elvileg van benne venti, majd kitalálom, de Acer tán 420-as sorozat is külső tápos, noteszvinyós, ellenben sok USB, optikai, minden vacak, ami kell.

Bár ez sem sokkal olcsóbb, de jóféle:

http://w.algoritmic....pi=_101655&ck=0
Make love not Wor.

#55 Felhasználó inaktív   adam toth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 06. 29. 08:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Capri - Dátum: 2012. 06. 28. 00:23

én csak azt nem vágom mi a hozzáadott érték a gépben, ami ennyit emelne az áron?

Egyébként a lényeget didyman már leírta. Passzív gépet tervezni olyan alkatrészekből amik nem passzív üzemre lettek tervezve nem feltétlenül bölcs dolog. Persze ettől függetlenül akár tökéletesen is működhet az idők végezetéig, csak nem tiszta miért kell extra árat felszámolni :)

És persze lehet lesajnálni, hogy más portékáját ócsárolni "nem nyugati" de azért jegyezzük meg, hogy baleknak nézni vevőket sem az...

Természetesen nem érted mi a hozzáadott érték, mert a kifejezés jelentésével sem vagy tisztában, ahogyan a többiek sem. Még aki esetleg tudja is mit jelent, az sem hajlandó érte fizetni. Ez onnan is látszik, hogy ez a gép pusztán az alkatrész árát éri számotokra, és képtelenek vagytok elfogadni azt, hogy valaki ezzel időt töltött, igenis megvizsgálta, milyen alkatrészekből lehet biztonsággal megépíteni ezt a gépet, és igyekezett körültekintően tesztelni, hogy csak akkor kínálja másoknak, ha tuti megy, és hogy mindennek elkéri az árát.

A "didyman" (hívjuk Apunak?) megmondta című részen jót mosolyogtam. Didyman nagyjából semmit nem mondott meg, de mivel csak a kötőszavakat értitek az átlag villamosmérnöki szakzsargonból, elfogadjátok a fórum Gordon Moore-jának. Egyetlen konkrétumot hozott fel a konfig kapcsán, a táp elhelyezését, amit el is magyaráztam, de több szó ezután már nem is esett erről. Bemutatott egy sor mérnöki aggályoskodást hangzatos, bár kétség kívül valid mérnöki levezetéssel, de higgyétek el, a félvezető eszközök paramétereinek hőmérséklet függése alapanyag még a "legegyszerűbb" elektrotechnikai suliban is, mindenkitől utólag is elnézést kérek, hogy nem estem hanyatt tőle. Az összes többi írás nagyjából egy célt szolgált, hogy feltűrje a virtuális izompólót az agya körül egy jó kis szakmai szkanderhez, aminek témája már nem ez a konkrét konfig, hanem az, hogy én komolyan vegyem. De el kell ismerni, hogy ő legalább higgadtan, személyeskedés nélkül vázolta az érzéseit, igazából ezzel emelkedik a többiek fölé.

Vegyetek Apple-t. Jobb példát aligha lehetne hozni a túlárazott számítástechnikára, ahol min. 2-3x felárért veszed meg ugyanazt a rizsliszt taiwani vackot, ami a te gépedben is van. Régebben legalább rá lehetett ezt fogni mondjuk a saját fejlesztésű procira, de ma már ez sem áll meg, commodity hardware-t árulnak, szépen becsomagolva, arany árban. Nem vitatom, hogy gizda, nekem is van egy iPhone-om, és imádom. Más kérdés, hogy a többség sosem fog tudni megengedni magának egy Macet, és ha lenne pénze is inkább összerakna valamit magának, mert szeret berhelni, bővíteni, tuningolni.

Értelmesebb lenne a téma, ha mondjuk elmondanátok, hogy ti mennyi felárat tartotok reálisnak egy teljesen néma konfigért, egyáltalán érdekesnek tartjátok-e a koncepciót, vagy jó a hajszárító. Felárat kell fizetni, mert minőségi passzív alkatrészek ára miatt mindenképpen drágább lesz, mint a "hangos" verzió, ennél fogva itt a csendért fizetsz. Ha semennyit, azt is elfogadom, ez egy felnőtt vélemény lenne, és nem az én szakmai hozzáértésem illetve szándékaim kóstolgatásával próbálná csökkenteni a saját frusztrációját.

Ha esetleg valaki a szakmai sajtó köreiből olvassa ezt a témát: szívesen felajánlom a gépet tesztelésre, keressetek meg magánban, és megbeszéljük a részleteket.

#56 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 29. 09:20

Üzenet megtekintéseIdézet: adam toth - Dátum: 2012. 06. 29. 09:47

Természetesen nem érted mi a hozzáadott érték, mert a kifejezés jelentésével sem vagy tisztában, ahogyan a többiek sem. Még aki esetleg tudja is mit jelent, az sem hajlandó érte fizetni. Ez onnan is látszik, hogy ez a gép pusztán az alkatrész árát éri számotokra, és képtelenek vagytok elfogadni azt, hogy valaki ezzel időt töltött, igenis megvizsgálta, milyen alkatrészekből lehet biztonsággal megépíteni ezt a gépet, és igyekezett körültekintően tesztelni, hogy csak akkor kínálja másoknak, ha tuti megy, és hogy mindennek elkéri az árát.

A "didyman" (hívjuk Apunak?) megmondta című részen jót mosolyogtam. Didyman nagyjából semmit nem mondott meg, de mivel csak a kötőszavakat értitek az átlag villamosmérnöki szakzsargonból, elfogadjátok a fórum Gordon Moore-jának. Egyetlen konkrétumot hozott fel a konfig kapcsán, a táp elhelyezését, amit el is magyaráztam, de több szó ezután már nem is esett erről. Bemutatott egy sor mérnöki aggályoskodást hangzatos, bár kétség kívül valid mérnöki levezetéssel, de higgyétek el, a félvezető eszközök paramétereinek hőmérséklet függése alapanyag még a "legegyszerűbb" elektrotechnikai suliban is, mindenkitől utólag is elnézést kérek, hogy nem estem hanyatt tőle. Az összes többi írás nagyjából egy célt szolgált, hogy feltűrje a virtuális izompólót az agya körül egy jó kis szakmai szkanderhez, aminek témája már nem ez a konkrét konfig, hanem az, hogy én komolyan vegyem. De el kell ismerni, hogy ő legalább higgadtan, személyeskedés nélkül vázolta az érzéseit, igazából ezzel emelkedik a többiek fölé.

Vegyetek Apple-t. Jobb példát aligha lehetne hozni a túlárazott számítástechnikára, ahol min. 2-3x felárért veszed meg ugyanazt a rizsliszt taiwani vackot, ami a te gépedben is van. Régebben legalább rá lehetett ezt fogni mondjuk a saját fejlesztésű procira, de ma már ez sem áll meg, commodity hardware-t árulnak, szépen becsomagolva, arany árban. Nem vitatom, hogy gizda, nekem is van egy iPhone-om, és imádom. Más kérdés, hogy a többség sosem fog tudni megengedni magának egy Macet, és ha lenne pénze is inkább összerakna valamit magának, mert szeret berhelni, bővíteni, tuningolni.

Értelmesebb lenne a téma, ha mondjuk elmondanátok, hogy ti mennyi felárat tartotok reálisnak egy teljesen néma konfigért, egyáltalán érdekesnek tartjátok-e a koncepciót, vagy jó a hajszárító. Felárat kell fizetni, mert minőségi passzív alkatrészek ára miatt mindenképpen drágább lesz, mint a "hangos" verzió, ennél fogva itt a csendért fizetsz. Ha semennyit, azt is elfogadom, ez egy felnőtt vélemény lenne, és nem az én szakmai hozzáértésem illetve szándékaim kóstolgatásával próbálná csökkenteni a saját frusztrációját.

Ha esetleg valaki a szakmai sajtó köreiből olvassa ezt a témát: szívesen felajánlom a gépet tesztelésre, keressetek meg magánban, és megbeszéljük a részleteket.

A hozzáadott érték az az, hogy te hirdeted :D
Nekem egy dell 745 van, totál gyári, csak vga-t tettem bele, egy passzív kurvanagy bordást. Nincs hangja, semmi. Nem mondom meg mennyibe került, mert öngyilkos leszel :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#57 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 29. 09:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 06. 29. 10:20

A hozzáadott érték az az, hogy te hirdeted :D
Nekem egy dell 745 van, totál gyári, csak vga-t tettem bele, egy passzív kurvanagy bordást. Nincs hangja, semmi. Nem mondom meg mennyibe került, mert öngyilkos leszel :D

azt vetted egy tizesért a PH-n?

hozzáadott érték... jól van, próbálkozz máshol. nincs az a marha, aki két szép szemedért fizetne ennyit pluszban. kizárólag hw árak, de mivelhogy használt, maximum nagyker nettó.

és még intelligens gomb sincs!

Szerkesztette: DGabor 2012. 06. 29. 09:39 -kor

#58 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 29. 09:46

Az utóbbi idők egyik legérdekesebb HWSW-totyikja, grat! :laugh:

Nos igen, ugye "minden annyit ér, amennyit megadnak érte!", már ha marketingezünk, igaz? Nem is csak az ára kérdéses ám ennek, hanem úgy látom (a totyik végigolvasása után), hogy sokan azt nem látjuk biztosítottnak, hogy ez a konfig például még 3 év után is működőképes marad. Mondjuk, természetesen napi használatot feltételezve (ahogyan az eladó maga is arra ajánlja), és nem úgy, hogy elzárom 3 évre a szekrénybe... :D

Számomra teljességgel indifferens, hogy a topik inditója el tudja-e adni ezt a gépet és mennyiért? A gondot inkább abban látom, hogy aki viszont beleinvesztálna ennyit, azt esetleg joggal zavarhatja a fenti probléma -- amire viszont az eladó aligha tud megnyugtató választ adni, a dolog természeténél fogva (hiszen az is irreális kívánalom, hogy ő tesztelje 3 évig, mielőtt eladja). Nekem erről ez a rövid véleményem.

@Gabibácsi: brand-gépek, nna igen! Amikor én még kislány voltam, kaptam eccer valakitől egy 486-os HP Vectrát. Sosem felejtem el, az életem leghalkabb gépe volt. Mondjuk venti se túl sok volt benne, az is igaz... :respect:

Szerkesztette: Macikák 2012. 06. 29. 10:00 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#59 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 29. 10:24

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor - Dátum: 2012. 06. 29. 10:38

azt vetted egy tizesért a PH-n?

hozzáadott érték... jól van, próbálkozz máshol. nincs az a marha, aki két szép szemedért fizetne ennyit pluszban. kizárólag hw árak, de mivelhogy használt, maximum nagyker nettó.

és még intelligens gomb sincs!

Nem, 2500 ft volt, de szerintem 10-20 körül bárki vehet ilyet.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#60 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 29. 10:46

Üzenet megtekintéseIdézet: adam toth - Dátum: 2012. 06. 29. 09:47

Te, ezert itt teged joggal rohognek korbe, itt senkit nem fogsz elszediteni ezzel a rossz dumaval, ezt a hozzaadott erteket itt barki produkalja felalomban is... ;-)

Ez a gep mar az alkatresz arat sem erti, hiszen amit elhozod a boltbol mar csak hasznalt alkatresz arat er. Az emlegetett szakertelem meg eddig minden hozzaszolonal megvolt, hogy egy hasonlot osszedobjon.

Mondjuk az inteligens gombot azt en is hianyolom... ;-)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.