idézet:
Ezt írta gmanus:
Hi, Tedd fel a 2.78-as driver-t nyugodtan, tökéletesen működik.
Other, csak most volt „szerencsém” megnézni ezt a topicot.
Az nvidia driver-ek szerintem még mindig megbízhatóbbak, mint a VIA szarjai.
Sőt szerintem azonos szinten van már az intel driver csomagjaival.....
[/quote]
Megbizhatobbak a lofa..t.
Ammit az Nvidia muvel alaplapi driver teren az mar kesz rohely. Ossze se lehet hasonlitani a VIAs alaplapi supportal. Mar abban is ketelkedek, hogy lesz e egyaltalan ujabb driver kiadas , mert mar olyan regi a 2.03as driver mint az orszagut.
Ennyi ido alatt a VIA mar atirja a regi drivereit az uj Hyperionra.
Es ez a tomentelen szar amit IDE vezerlon drivernek mer nevezni az rohely. Ha felteszed a 2.03at akkor a sima Win IDE vezerlot hasznalja, ha felteszed a 2.41t akkor szetbarmolja a vinyodat az allando lekapcsolasaval.
A sima NF7 tulajok meg a hangartya driver miatt vannak elkeseredve, mert kulon Realtek HK drivert kell leszedniuk, mert az Nvidias nem kezeli az 5.1-es kimeneteket annak ellenere , hogy tudja a lap.
Szal ennyit a hihetetlenul jo driverrol , ami az Intel driverekkel van azonos szinten.
új nForce2 chipset driver - tapasztalatok
Elküldve: 2003. 07. 11. 07:49
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.
Elküldve: 2003. 07. 11. 07:52
idézet:
Ezt írta gmanus:
Hi, Tedd fel a 2.78-as driver-t nyugodtan, tökéletesen működik.
Other, csak most volt „szerencsém” megnézni ezt a topicot.
Az nvidia driver-ek szerintem még mindig megbízhatóbbak, mint a VIA szarjai.
Sőt szerintem azonos szinten van már az intel driver csomagjaival.
A probléma nem a driverrel van, hanem a képzetlen de akaratos felhasználóban.
That’s all folks
![]()
[/quote]
Köszi, akkor egy linket tudsz adni hozzá? Mert amit googlevel találtam, meg amit itt korábban irtatok, az is 404-es...
Elküldve: 2003. 07. 11. 08:03
idézet:
Ezt írta Jakuza:
Megbizhatobbak a lofa..t.
Ammit az Nvidia muvel alaplapi driver teren az mar kesz rohely. Ossze se lehet hasonlitani a VIAs alaplapi supportal. Mar abban is ketelkedek, hogy lesz e egyaltalan ujabb driver kiadas , mert mar olyan regi a 2.03as driver mint az orszagut.
Es ez a tomentelen szar amit IDE vezerlon drivernek mer nevezni az rohely. Ha felteszed a 2.03at akkor a sima Win IDE vezerlot hasznalja, ha felteszed a 2.41t akkor szetbarmolja a vinyodat az allando lekapcsolasaval.
A sima NF7 tulajok meg a hangartya driver miatt vannak elkeseredve, mert kulon Realtek HK drivert kell leszedniuk, mert az Nvidias nem kezeli az 5.1-es kimeneteket annak ellenere , hogy tudja a lap.
Szal ennyit a hihetetlenul jo driverrol , ami az Intel driverekkel van azonos szinten.[/quote]
Hi, nem az nvidia driver hibája (nem megy rendesen az abit NF7 5.1 audio) hanem az abit-nak sikerült megint egy gyári bugot készítenie.
Nálam és még az általam támogatott felhasználóknál (nem kicsi létszám) tökéletesen műkődnek a driver-ek.
Én most egy 2.9 béta drivert használok, ami 200 plusz pontot hozott a 3dmark 2001SE –ben.
Ja, ha valaki felrakná a 2.9-as drivert, utána tegye fel manuálisan a microsoft által kiadott 2942_audio-t.(XP alatt)
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 07. 11. 08:17
idézet:
Ezt írta Locutus:
Köszi, akkor egy linket tudsz adni hozzá? Mert amit googlevel találtam, meg amit itt korábban irtatok, az is 404-es...[/quote]
Hello, adok egy újabb driver linket (V 3.50) [url="http://"http://www.silece.de/~huskie2k3/nForce_3.50_Win2k_International.rar"]http://www.silece.de...ternational.rar[/url]
Driver csomag bázisa a 2.78 driverek, új komponens a 3,44 IDE driver. Tökéletesen fut!!!
Audio driver 3.42 (WHQL'd)
Audio utilities 3.17
Network driver 3.39 (WHQL'd)
GART driver 3.34 (WHQL'd)
SMBus driver 3.38 (WHQL'd)
Memory controller driver 3.38 (WHQL'd)
IDE driver 2.70 In The Box (WHQL'd)
IDE driver 3.44 Full Driver
Installer 3.22
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 07. 11. 08:26
[QB]
Mar abban is ketelkedek, hogy lesz e egyaltalan ujabb driver kiadas , mert mar olyan regi a 2.03as driver mint az orszagut.
:o :o AKKOR MOST MI VAN…???? Azért mert valamiről nem tudsz, az még létezhet!!!
Elküldve: 2003. 07. 11. 08:27
Elküldve: 2003. 07. 11. 09:43
idézet:
Ezt írta gmanus:
Idézet
Ezt írta Jakuza:
[QB]
Mar abban is ketelkedek, hogy lesz e egyaltalan ujabb driver kiadas , mert mar olyan regi a 2.03as driver mint az orszagut.
:o :o AKKOR MOST MI VAN…???? Azért mert valamiről nem tudsz, az még létezhet!!!
Es ennek oromere foldhoz kene vernem a seggem , hogy lehet letezik valahol egy jo meghajto , de az userek meg nem hasznalhatjak ?
Valoszinu azert panaszkodik a legtobb user a hibas Nvidia driverekre, mert az kurva jo es vaoszinuleg azert monyakolnak nem Nvidias programozok is hozza , ilyen szedett-vedett drivert aminek koze nincs a gyari driverhez.
![]()
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.
Elküldve: 2003. 07. 11. 12:11
Nekem az a véleményem, hogy a 2.03 nem rossz.
Nem bugos meg ilyesmi, de lehetne jobb is.
Nálam volt fent 1-2 napig a 2.41 és sokkal jobb
annak az IDE része, mint a mostani (ami ugye a sima
wines átnevezve). Jobban lehet látni a sebességeket,
meg sokkal gyorsabb is vele a cumó, csak ugye az újrainditásnál való hdd kikapcs NAGYON SUXX.
Na, ennek már 2 hónapja, és még mindig 2.03 van. ihetetlen, hogy 1 driver 1 részének 1 bugját nem tudják megcsinálni ennyi idő alatt.......
TGeRi
Elküldve: 2003. 07. 11. 12:19
idézet:
Ezt írta gmanus:
Hello, adok egy újabb driver linket (V 3.50) [url="http://"http://www.silece.de/~huskie2k3/nForce_3.50_Win2k_International.rar"]http://www.silece.de...ternational.rar[/url]
![]()
![]()
[/quote]
Felraktad? HDD kattogás, egyéb tapasztalatok??
R.I.P. 1954-2009
Elküldve: 2003. 07. 11. 12:31
idézet:
Ezt írta Rapidus:
Felraktad? HDD kattogás, egyéb tapasztalatok??[/quote]
Ez XPhez is OK-s?
Elküldve: 2003. 07. 11. 12:38
Ez van az info-ban. Ezt a Huskie2k3-t csak én nem ismerem?
R.I.P. 1954-2009
Elküldve: 2003. 07. 11. 12:59
[ 2003. július 11.: Dabsol szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 12. 05:52
idézet:
Ezt írta Klampfer:
Ez XPhez is OK-s?[/quote]
Természetesen, jó XP-hez is!
Soha nem kattogott a winyóm! Nem vagyok benne biztos, de szerintem, akinek ilyen problémája van ott más gond lapul a mélyben!
Ja, és hogy milyen sza* a winyó kezelése az nforce2 drivernek …..A PCMARK2002-ben 1573 pontot ad, ami igen csak versenyképes bármelyik más chipsettel!
A gyakorlatban, háttérben nagy anyag mennyiséget mozgatok, közben még úgy tudok dolgozni a géppel, mintha semmilyen adatmozgás nem volna!
Lehet, hogy én vagyok igénytelen, de nekem tökéletesen megfelelnek a mostani IDE driver-ek!
![]()
Elküldve: 2003. 07. 12. 06:12
idézet:
Ezt írta gmanus:
Soha nem kattogott a winyóm! Nem vagyok benne biztos, de szerintem, akinek ilyen problémája van ott más gond lapul a mélyben!
[/quote]
Ha a 2.03 utáni driverekre gondlotál ott elég sok ember próbálta ki és mindenkinél "kattogott". A mélyben az nVidia elcseszett IDE drivere lapult.
[ 2003. július 12.: Rapidus szerkesztette a hozzászólást ]
R.I.P. 1954-2009
Elküldve: 2003. 07. 12. 06:50
idézet:
Ezt írta Rapidus:
Ha a 2.03 utáni driverekre gondlotál ott elég sok ember próbálta ki és mindenkinél "kattogott". A mélyben az nVidia elcseszett IDE drivere lapult.
[ 2003. július 12.: Rapidus szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ja, a 2.4x driver volt az, 3 nap után vissza is vonták!
"szerencsés" esetben elszált a rendszer is!
![]()
hejj de szép volt...!!!!![]()
Elküldve: 2003. 07. 12. 09:03
Én is feltetem a 3.50-es "csoda"drivert. Nem katog a vinyó újraindításnál, a cpu terhelés 10% másolásnál.
Túl sok gyorsulást nem vettem észre, de működőképes.
Elküldve: 2003. 07. 12. 10:13
A 2.41es baki után nem vagyok hajlandó Beta meg innen onnan összemixelt drivert felrakni majd ha felkerült az Nvidia oldalára és kipróbálta 1-2 millió ember és jók a tapasztalatok akkor cserélek... addig zakatolok a 2.03as driverrel... :o
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
Elküldve: 2003. 07. 12. 18:23
idézet:
Ezt írta Bilux:
Énmeg csak várok várok várakozok...![]()
A 2.41es baki után nem vagyok hajlandó Beta meg innen onnan összemixelt drivert felrakni majd ha felkerült az Nvidia oldalára és kipróbálta 1-2 millió ember és jók a tapasztalatok akkor cserélek... addig zakatolok a 2.03as driverrel... :o[/quote]
Gyáva embernek nincs hazája!
![]()
Elküldve: 2003. 07. 12. 20:01
idézet:
Ezt írta Bilux:
Énmeg csak várok várok várakozok...![]()
A 2.41es baki után nem vagyok hajlandó Beta meg innen onnan összemixelt drivert felrakni majd ha felkerült az Nvidia oldalára és kipróbálta 1-2 millió ember és jók a tapasztalatok akkor cserélek... addig zakatolok a 2.03as driverrel... :o[/quote]
Akkor várhatsz még....
Mert a 2.78-ast is lusták voltak még kirakni. Úgy látszik a 2.4* körüli fiaskó megviselte az idegeiket![]()
![]()
Elküldve: 2003. 07. 12. 21:26
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Akkor várhatsz még....
Mert a 2.78-ast is lusták voltak még kirakni. Úgy látszik a 2.4* körüli fiaskó megviselte az idegeiket![]()
[/quote]
Lehet a WHQL minősitésre várnak,és különben is már elmentek mind nyaralani!!
![]()
![]()

Súgó
A téma zárva.