Érdekes nem vettem észre hogy hangosabb lenne .
Ellenberger nem használom az alaplapi soundstormot, és a sok hallott probléma miatt valószínűleg nem is fogom

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2003. 05. 21. 21:00
Elküldve: 2003. 05. 22. 05:40
idézet:
Ezt írta PodMAN:
...[/quote]
A honlapokon olvasottak alapján IMHO a Soundstorm csak egy fantázianeve az ilyen audiónak. A hozzászólásomból kimaradt a, vagy a
, illetve a
, tetszés szerint. A "rare" - hátsó sugárzóra gondoltam.
Hy
bigsee
Elküldve: 2003. 05. 22. 06:19
Elküldve: 2003. 05. 22. 07:41
idézet:
Ezt írta Evil1:
na bassza szajba a jo edes anyjat az nvidia.Vissza akartam rakni a 2.03 as nf2 drivert.Uninstallalom az ujat, ujraindul a winfos majd ratolom a regit es szepen nem indul tobbet a winfos mert nem talal egy filet es nem is sikeralt megszuperalni.win reinstall lett majd az elso dolgom egybol a system rol egy backup.jo lenne ha az nvidia osszekapna magat es kiadna egy olyan driver ami vegre normalis es nem kell ulyrarakni a winfost egy szaros update miatt.[/quote]
Én is vissza akartam rakni a régit XP alatt, de szép kék képernyővel ellszált telepítés alatt. Még jó hogy újraindítás után vissza tudtam nyomni az újat...
Elküldve: 2003. 05. 22. 08:21
idézet:
Ezt írta KZKZKZ:
Én is vissza akartam rakni a régit XP alatt, de szép kék képernyővel ellszált telepítés alatt. Még jó hogy újraindítás után vissza tudtam nyomni az újat...[/quote]
en elobb uninstallaltam az ujat, reboot,fel a regi,reboot es utanna behalt, szoval en nem csak felulcsapattam az ujat a regivel.De mar leszarom mert lementettem a winfost ugyhogy innentol par perc egy uj win install.Johet akarmilyen gane nvidia driver![]()
Elküldve: 2003. 05. 22. 08:33
idézet:
Ezt írta Evil1:
en elobb uninstallaltam az ujat, reboot,fel a regi,reboot es utanna behalt, szoval en nem csak felulcsapattam az ujat a regivel.De mar leszarom mert lementettem a winfost ugyhogy innentol par perc egy uj win install.Johet akarmilyen gane nvidia driver[/quote]
mivel mentetted le? tud particiót menteni?
Elküldve: 2003. 05. 22. 09:05
idézet:
Ezt írta KZKZKZ:
mivel mentetted le? tud particiót menteni?[/quote]
PQDI, az op. rendszerek,windows insatt nelkul topic ban van rola szo, nekem is homaly volt,de muszaly ha ilyen gane driverek vannak.Ja es csak particiot tud menteni.
Elküldve: 2003. 05. 22. 09:06
Elküldve: 2003. 05. 22. 09:13
idézet:
Ezt írta Deo:
Miután felraktam érezhetően javult a vinyósebesség ,csökkent a CPU terhelés (12%).
Érdekes nem vettem észre hogy hangosabb lenne .
Ellenberger nem használom az alaplapi soundstormot, és a sok hallott probléma miatt valószínűleg nem is fogom.[/quote]
Többszörösen próbálj meg odafigyelni a leírtakra...
1. Normál használat esetén nem lesz hangosabb a vinyód, csak gép restartnál tök feleslegesen és qrva HANGOSAN leparkolja a fejeket, majd a POST képernyőnél egyenként újra felpörgeti őket. Ez nem normális dolog és a vinyónak sem tesz jót.
2. A Soundstormmal (vagy nvidia APU-val) nincs gond, csak a control panelje hülyül meg (nem teljesen), ha sokat baccogatja, állítgatja az ember (nem tud visszakapcsolni 6 hangszóróra, csak 4-re meg 2-re).
Elküldve: 2003. 05. 22. 09:16
idézet:
Ezt írta jordan6:
miért is nem jó a ghost?[/quote]
mittom en, valami nem koser vele es aszondta valki hogy hiaba allitom vissza a particiot nem fog bebutolni.![]()
Elküldve: 2003. 05. 22. 09:20
idézet:
Ezt írta Evil1:
mittom en, valami nem koser vele es aszondta valki hogy hiaba allitom vissza a particiot nem fog bebutolni.[/quote]
szvsz ez hülyeség...
kb. száz gépet telepítettem már norton ghost segítségével!
Elküldve: 2003. 05. 22. 09:37
idézet:
Ezt írta jordan6:
szvsz ez hülyeség...
kb. száz gépet telepítettem már norton ghost segítségével![/quote]
winxp+ntfs filrendszer?
Elküldve: 2003. 05. 22. 10:24
idézet:
Ezt írta jordan6:
pontosan![/quote]
mindegy, mar a drive imaget hasznalom.
Elküldve: 2003. 05. 22. 10:31