Idézet: EV6 - Dátum: 2004. okt. 28., csütörtök - 10:38
Mekkora király gyerek vagy te. Látom ismered a gépedet. De másokat azért ne hülyíts, ok?
Kezdjük.
2. Nem tudom mi lehet az az APCI (HAPCI :confused: ) én alaplapokkal kapcsolatban ACPI-ről és APIC-ről hallottam. Amennyiben az utóbbira gondoltál, elmondom, hibátlanul működik az 5.10 kikapcsolt APIC-al, épp most megy itt mellettem az ötödik NF2-es gép telepítése, amin ki van kapcsolva és 5.10 kerül rá.
3. Te is tartsd be, de másokat ilyen marhaságra ne akarj már rávenni. Ugyan mi a nyavajának feltenni a gyári CD-ről azt az őskövület drivert? Azért, hogy hátha fennmarad belőle valami, amikor rátelepíted az újat és a frissen installált Win-ed rögtön egy fasza driver conflictal induljon? Ugyan...
Ezt is inkább zárójelben, kisbetűvel, halványan, nehogy valaki követendő példának lássa. Örülj neki, hogy (EDDIG!) nem volt ebből gondod, de ne terjeszd.
1.; Te még sosem gépeltél el semmit?
1.1.; 5 telepítési kísérletből 5x így alakult, leírtam a tapasztalatom... (Amúgy ott a többnyire, csak olvasni kellene.

)
2.; A frissítések némely telepítőben valóban csak frissítések. (Főleg nemWHQL csomagoknál) Vajon akkor minek is kellhet az eredeti? (én már futottam össze ilyennel!!!)
2.1.; Ha nálad gondot okozott, hogy rátelepítetted a régi driverre, gondolkozz el, miért. Nem egy, nem két gépet telepítek... nVidiánál elég jól megírták a drivereket is meg a telepítőt is (béna mester szidja az eszközt

).
3.; A fórum arról szól, hogy leírjuk a tapasztalatainkat. Ha neked ilyenből voltak gondjaid azt nem a driverek okozták, nézz utána mi volt az.
4.; Kissé modoráltabb hangnemben is meg lehet szólalni! Thx.!

EV6 mesternek!
Szerkesztette: deMarco 2004. 10. 28. 10:53 -kor
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!
-=
Oldalam=-
-=
Oblivion mod=-
ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe