[ 2003. augusztus 14.: arn szerkesztette a hozzászólást ]
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2003. 08. 14. 10:28
Elküldve: 2003. 08. 14. 10:28
Elküldve: 2003. 08. 14. 10:30
idézet:
Ezt írta arn:
igen12es kulsovel csinaltam a blokkjaimat. 9es a belso.[/quote]
Azt hiszem én 12-es belsőről írtam.
Azt normális méretű blokkra lehetetlen rárakni!
Főleg chipset és GPU blokkra.
Elküldve: 2003. 08. 14. 10:34
Elküldve: 2003. 08. 14. 10:39
idézet:
Ezt írta arn:
olvasni meg tudokes pl boschbol ha jol emlexem max 14es csovet fogad. ekkora atmerovel meg nem csinalnak 1mmes falvastagsagu csovet aminek tartasa is van (pe, pu). sot 12/10es csovet is keptelenseg volt ilyen anyagbol beszerezni.[/quote]
De magát a gyorscsatit se lehetne rárakni a blokkra, mert nem fér el. Nekem van csövem és gyorscsatim is, de nem fér rá egy 50x50-es blokkra. Túl nagy a gyorscsati külső átmérője.
Ha jól rémlik a cső 12/17-es.
De ez nem biztos. Apám hozta, egymáshoz valók.
[ 2003. augusztus 14.: FőDudu szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 14. 10:46
Elküldve: 2003. 08. 14. 10:47
Elküldve: 2003. 08. 14. 10:49
Elküldve: 2003. 08. 14. 11:08
idézet:
Ezt írta FőDudu:
Etele:
"Nekem is olyan csatlakozóim vannak mint a Nagypapa által belinkelt képen, úgyhogy köszi, de tudom milyenek.
Én arra kérdeztem rá, hogy mivel te a gyorscsatikról magyaráztál (legalábbis Nagypapa kérdésére a gyorcsatikat adtad válaszként) valóban egyre gondolunk-e, mivel tudtommal a gyorscsatik ilyenek:
és itt jönnek a képek (amiket az offolás elkerülése végett kiszedtem).
Most vagy nem egyre gondolunk vagy elbeszélünk egymás mellett
"
Nem hiszem hogy a fenti mondataidban benne lenne az, hogy : Jé, ez tényleg gyorscsati, a Pdf-ben is egyértelműen benne van. Meg ha már nekem is ilyen van a rendszeremben (te mondtad) akkor tudom hogy az.
Mivel ez nincs, én kötözködésnek veszem.
Kötözködésnek, mert egy nyilvánvaló tényt teszel kérdésessé.
...[/quote]
Nem akarom ezt az offolást folytatni, de én ezt írtam:
"valóban egyre gondolunk-e, mivel tudtommal a gyorscsatik ilyenek... Most vagy nem egyre gondolunk vagy elbeszélünk egymás mellett "
na most ebben hol van az általad "Kötözködés, mert egy nyilvánvaló tényt teszel kérdésessé" állításnak megfelelő tartalom, nem tudom.
Én inkább tanácstalanságot érzek ki belőle.
A Nagypapa által belinkelt képen található fém csatlakozó (gyors?) van az én rendszeremben, arra írtam hogy tudom milyen... :confused:
idézet:
Ezt írta FőDudu:
...
"2. Tőled? Tanácsot elfogadni? Nem, már ne is haragudj, mert aki ekkora ferdítéseket és csúsztatásokat, sőt, valótlanságokat ír nem hiszem hogy kompetens tanácsadásban.
"
Akkor most szeretném megkérdezni hol van a ferdítés és a csúsztatás az általam leírt dolgokban (anyázást hagyd ki)?
A többit hagyjuk, mert nem akarom hogy egymás fikázásába menjen át a topik!
Ha ezekre értelmesen és tényekkel tudsz válaszolni, akkor neked van igazad és Mea Maxima Culpa!
Részemről befejeztem.[/quote]
Soroljam? Szerinted: anyáztam, meghazudtoltalak, emlegeted gyakorlo topicját (semmi köze a gyorscsatikhoz, szerintem) aztán elmondod a cseppet sem hízelgő véleményedet (tényként tálalva!) rólam, és a végén van képed kijelenteni hogy nem anyázni akartál, és hogy építő jellegű a hozzászólásod... hahaha.
A "A többit hagyjuk, mert nem akarom hogy egymás fikázásába menjen át a topik!" kiszólásoddal pedig pont a hozzászólásod bántó, szemétkedő mondanivalójára akarsz fátylat borítani...
Gondolom ez a hozzászólás szerinted nem felel meg az "értelmesen és tényekkel tudsz válaszolni" kritériumoknak, de hát nem baj, nem lehet mindeninek tetszeni ugye![]()
Részemről is befejeztem, nem hiszem hogy a jövőben szívesen kommunikálok veled, de hát vagyok így pár emberrel ezen a fórumon, gondolom túléljük
[ 2003. augusztus 14.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 14. 12:00
idézet:
Ezt írta FőDudu:
A radiátoron is ilyen nagy csonkok vannak. Ford Transit radiátor lecserélt csonkokkal. Gyárilag 17-es csonkjai voltak, az van lecserélve.[/quote]
a csovezesrol beszelek... altalaban nem szoktak ekkora csoveket hasznalni.
Elküldve: 2003. 08. 14. 14:48
Elküldve: 2003. 08. 14. 14:49
idézet:
Ezt írta arn:
a csovezesrol beszelek... altalaban nem szoktak ekkora csoveket hasznalni.[/quote]
12/2-es csövezést használtam.
Most nincs vízhűtésem.
Elküldve: 2003. 08. 14. 14:59
idézet:
Ezt írta FőDudu:
...Nem hiszem hogy belehalok ha soha többé még csak nem is hallok rólad. Beszélgetni nem fogunk, az tuti. De ez nekem sem okoz gondot.
...[/quote]
Akkor már ketten vagyunk
Ha meg "többé nem akarsz hallani rólam" javaslom ne látogasd a HWSW fórumát![]()
![]()
-----
Kiszerkesztettem, mert a vita szempontjából lényegtelen és (utólag belegondolva) túl személyeskedő volt.
-----
idézet:
Ezt írta FőDudu:
...
Azt senki nem mondta hogy anyáztál. Azt mondtam hogy utálom ha anyáznak és meghazudtolnak.
...[/quote]
Ja, és azért komplett hülyének sem kellene nézni az embereket, mert ez már nem más, csak kimagyarázkodási kísérlet
idézet:
Ezt írta FőDudu:
...Mivel nem sikerült bizonyítanod hogy nem vontad kétségbe a tényekkel alátámasztott állításomat a gyorscsati témában, így az eddig leírt dolgokat fenntartom.
[/quote]
Na látod, valahogy előre sejtettem (és le is írtam), hogy ez lesz a válaszod.
De csak ismételni tudom magam: sebaj
Elküldve: 2003. 08. 14. 15:21
Elküldve: 2003. 08. 14. 15:22
Elküldve: 2003. 08. 14. 15:24
idézet:
Ezt írta Nagypapa:
Nah, nyugi legyen már!
FőDudu, azt mondod, édesapádnak van egy nagy marék olyan csatija, amit belinkeltem (meg amin megy a parttalan vita).
Egy fényképet nem tudnál betenni egyikröl, mert annak ellenére, hogy a .pdf-ben van róla rajz, mégis csak jobban segitente az elképzelésében egy fénykép.
Elöre is köszi[/quote]
Hétvégén megyek a szüleimhez, akkor lefotózom neked, ok?
Elküldve: 2003. 08. 14. 15:41
idézet:
Ezt írta FőDudu:
Akkor a fő problémát tisztázzuk: gyorscsati-e vagy sem amiről beszéltem?[/quote]
Ez csak nálad fő probléma, másnál nem![]()
![]()
Elküldve: 2003. 08. 14. 15:48
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Ez csak nálad fő probléma, másnál nem![]()
[/quote]
Ne vigyorogjál, hanem egyértelmű választ kérek!
Most én is mondhatnám, hogy terelsz...
Elküldve: 2003. 08. 14. 16:05
idézet:
Ezt írta FőDudu:
Ne vigyorogjál, hanem egyértelmű választ kérek!
Most én is mondhatnám, hogy terelsz...[/quote]
Megint csak azt mondom: fogd vissza magad és maximum a kedves játszópajtásaiddal üsd meg ezt a hangnemet, mert nekem nagyon nem jön be.
Egyébként én egy szóval nem állítottam hogy terelsz, olvass csak vissza. Ferdítesz, csúsztatsz és valótlanságokat állítasz, ezt írtam.
És nem terelek, hanem egész egyszerűen már nem érdekel hogy te most mit nevezel gyorscsatinak vagy nem. De azért egy utolsó kísérlet:
Az általd belinkelt .pdf-ben ehhez hasonló működésű csatik voltak csak nem fémből, hanem műanyagból ha jól láttam:
http://www.savagegam...tele/csati1.bmp
És ezt az általam "átvizsgált", vízhűtéssel foglalkozó internetes áruházak (sajnos nekünk nincsen otthon egy maréknyi Festo csatlakozó, pedig akkor biztosan okosabb lenék) nem nevezik gyorscsatlakozónak. A Festo ellenben a .pdf szerint igen, erre én meg nem tudok mit mondani.
Amit ők (webshopok) gyorscsatlakozónak neveznek az ilyen:
http://www.savagegam...tele/csati2.bmp
Hogy melyik melyik, nem tudom és már nem is érdekel, de te majd biztosan elmondod nekünk mi az igazság.
Elküldve: 2003. 08. 14. 16:13