Idézet: orbano - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 23:10
amúgy én is jobban preferálom a "hibás" felfogatást, csupán a tapasztalatok alapján. persze aki nem tudja használni, annak valóban veszélyesebb lehet. bár ha valaki ennyire béna, az ne szereljen gépet
Az elmélet szerint ebből keletkezhet a sarkazás, és a blokkhoz készített körmös lefogatásnál annyi a különbség a "hibás" és "nem hibás" nyomáspont között, hogy a közepétől egy centivel kb el van tolva a csavar.

//Erről folyik a vita tts, nem a körmös és a 4lukasról általában. És nem tehetek róla, hogy neked nem tetszik a swiftech rögzítése, képzeld, sokaknak csak ez a járható út.
A 4 lukas átmenő csavarozás az megint más tészta, az persze masszívabb, és ott a 4 csavar miatt a sarkazás esélye kicsi - mondom, ez elmélet, én is össze/visszaraktam már 3 számjegyű coolert, de még 1et sem sarkaztam sose le...
Mono képén a kengyel nem középen van, mint ahogy ha megnézed, a 2 köröm közt nem középen van a mag.//Lásd középső ábra.
Illetve ezt kell figyelembe venni, mert körmös lefogatásnál (2 pontos) ez még veszélyesebb, mint lukasnál.
Elnézést, ha félreértést szültem...
Szerkesztette: MC Pite 2004. 08. 16. 08:22 -kor

Súgó
A téma zárva.

???