HWSW Informatikai Kerekasztal: Vízhűtés Alapanyagai # III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vízhűtés Alapanyagai # III.

#541 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 16. 07:57

Idézet: orbano - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 23:10

örülök hogy ilyen jól megegyeztetek :)  :up:
amúgy én is jobban preferálom a "hibás" felfogatást, csupán a tapasztalatok alapján. persze aki nem tudja használni, annak valóban veszélyesebb lehet. bár ha valaki ennyire béna, az ne szereljen gépet :D  :rolleyes:

Az elmélet szerint ebből keletkezhet a sarkazás, és a blokkhoz készített körmös lefogatásnál annyi a különbség a "hibás" és "nem hibás" nyomáspont között, hogy a közepétől egy centivel kb el van tolva a csavar.
Kép Kép Kép

//Erről folyik a vita tts, nem a körmös és a 4lukasról általában. És nem tehetek róla, hogy neked nem tetszik a swiftech rögzítése, képzeld, sokaknak csak ez a járható út.

A 4 lukas átmenő csavarozás az megint más tészta, az persze masszívabb, és ott a 4 csavar miatt a sarkazás esélye kicsi - mondom, ez elmélet, én is össze/visszaraktam már 3 számjegyű coolert, de még 1et sem sarkaztam sose le... :)
Mono képén a kengyel nem középen van, mint ahogy ha megnézed, a 2 köröm közt nem középen van a mag.//Lásd középső ábra.
Illetve ezt kell figyelembe venni, mert körmös lefogatásnál (2 pontos) ez még veszélyesebb, mint lukasnál.
Elnézést, ha félreértést szültem...

Szerkesztette: MC Pite 2004. 08. 16. 08:22 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#542 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 08:00

Idézet: cool13 - Dátum: 2004. aug. 15., vasárnap - 11:34

Én az AMP computernél vettem Coolink 12cm-es ventit, potival lehet a fordulatot szabályozni, amit hozzá adnak. Nézz utánna ennek is elég  halk a csöpség.   :)

Ismerem, sajna ennek a motorzajától agyvérzést kapok, az Enermexnál is morgósabb kicsivel.
És gyenge.(Emlékeim szerint ~60cfm, és érezhetően kevesebebt fújt a titánnál...)
Azért köszi...

Szerkesztette: MC Pite 2004. 08. 16. 08:17 -kor

#543 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 08:17

Szivárgásteszt +volt 7végén, a pumpa a blokk elött lesz, szerencsétlen elég meleg volt, mikor vasalóval fűtöttem a rendszert. Ésa mint elhangzott az 5W a >100Whoz képest elhanyagolható, inkább legyen hűtve a pumpa is, úgyis fog eleget menni :) .
//Hogy ezt milyen **** nehéz volt rendesen kilégteleníteni  :eek: !

#544 Felhasználó inaktív   tts 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 09:45

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 8:57

Az elmélet szerint ebből keletkezhet a sarkazás, és a blokkhoz készített körmös lefogatásnál annyi a különbség a "hibás" és "nem hibás" nyomáspont között, hogy a közepétől egy centivel kb el van tolva a csavar.
Kép Kép Kép

//Erről folyik a vita tts, nem a körmös és a 4lukasról általában. És nem tehetek róla, hogy neked nem tetszik a swiftech rögzítése, képzeld, sokaknak csak ez a járható út.

A 4 lukas átmenő csavarozás az megint más tészta, az persze masszívabb, és ott a 4 csavar miatt a sarkazás esélye kicsi - mondom, ez elmélet, én is össze/visszaraktam már 3 számjegyű coolert, de még 1et sem sarkaztam sose le... :)
Mono képén a kengyel nem középen van, mint ahogy ha megnézed, a 2 köröm közt nem középen van a mag.//Lásd középső ábra.
Illetve ezt kell figyelembe venni, mert körmös lefogatásnál (2 pontos) ez még veszélyesebb, mint lukasnál.
Elnézést, ha félreértést szültem...

Természetesen én kérek elnézést  :respect:  :respect:  :respect: - kicsit félre vittem a dolgot, de csak azért, mert én a helyetekben minden képpen valami ilyesmiben gondolkodnék:

RÖGZÍTÉS

Természetesen a link kizárólag a rögzítésre vonatkozik, azt hiszem a kialakítás önmagáért beszél. :up:

Szerkesztette: tts 2004. 08. 16. 09:45 -kor

#545 Felhasználó inaktív   Andreew 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 11:44

Idézet: tts - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 8:45

Természetesen én kérek elnézést  :respect:  :respect:  :respect: - kicsit félre vittem a dolgot, de csak azért, mert én a helyetekben minden képpen valami ilyesmiben gondolkodnék:

RÖGZÍTÉS

Természetesen a link kizárólag a rögzítésre vonatkozik, azt hiszem a kialakítás önmagáért beszél. :up:

hmm hmm :think:
még mindíg tudsz hozni cuccokat a pc-cooling.de -röl? mert ha igen akkor lehet hogy beneveznék egy ilyenre... :D

Sorry az :offtopic: -ért! :respect:
God is dead. Meet the kids.

#546 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 11:45

Borzasztóan örülök a linknek, de ha ilyen ügyes vagy, akkor megmondod hogy Erre hogy rögzítsem fel Ezt???

Szerkesztette: MC Pite 2004. 08. 16. 11:46 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#547 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 11:48

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 12:45

Borzasztóan örülök a linknek, de ha ilyen ügyes vagy, akkor megmondod hogy Erre hogy rögzítsem fel ezt:Kép???

hátőő... húzós... szerintem a már emlegetett Innova-klipszen kívül mással nem nagyon tudod... vagy rákötözöd a lapra Ducktape-el...  :D

#548 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 12:03

Idézet: reandre - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 12:48

hátőő... húzós... szerintem a már emlegetett Innova-klipszen kívül mással nem nagyon tudod... vagy rákötözöd a lapra Ducktape-el...  :D

Hát igen, és ugye 4 luk nélkül az a lmez sem használható (nincs is az enyémen).

#549 Felhasználó inaktív   tts 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 16:14

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 12:45

Borzasztóan örülök a linknek, de ha ilyen ügyes vagy, akkor megmondod hogy Erre hogy rögzítsem fel Ezt???

Speciel az általam hivatkozott blokk készül klipsz lefogatással is, meg csavarossal is.

Mik vannak?

Amúgy én is örülök, hogy meglátogattál a HOC-on, vagy csak eltévedtél? :offtopic:

#550 Felhasználó inaktív   tts 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 16:15

Idézet: Andreew - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 12:44

hmm hmm :think:
még mindíg tudsz hozni cuccokat a pc-cooling.de -röl? mert ha igen akkor lehet hogy beneveznék egy ilyenre... :D

Sorry az :offtopic: -ért! :respect:

Dááá. :offtopic:

Szerkesztette: tts 2004. 08. 16. 16:16 -kor

#551 Felhasználó inaktív   tts 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 16:16

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 13:03

Hát igen, és ugye 4 luk nélkül az a lmez sem használható (nincs is az enyémen).

És ez egyébként a blokk hibája, vagy a lapgyártóé?

#552 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 16:17

ha a felhasznalo szempontjabol nezzuk, akkor mindkettoe :D

#553 Felhasználó inaktív   Johnny Mnemonic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 16:18

Radiator ugyben eszembe jutott valami!
Nagyobb motorokon is van vizhutoradi es az talan jobb lenne,mert kicsi es a lamellak is tavol vannak egymastol.Kepet nem talaltam rola,vagy bontott kellene.
Ara vajon hogy alakulna?

#554 Felhasználó inaktív   Andreew 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 21:05

Idézet: Johnny Mnemonic - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 15:18

Radiator ugyben eszembe jutott valami!
Nagyobb motorokon is van vizhutoradi es az talan jobb lenne,mert kicsi es a lamellak is tavol vannak egymastol.Kepet nem talaltam rola,vagy bontott kellene.
Ara vajon hogy alakulna?

ezen már én is gondolkodtam,de még nem követte tett a gondolatot...

amin még gondolkodok az a buszokon a fütötest... :D :D :p elég jónak néznek ki és csak pár csavar van!

#555 Felhasználó inaktív   Johnny Mnemonic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 21:21

A masik amit lattam es tokeletes lenne,az ilyen nappaliba epitheto radiator,hazban.
Full rez,padloba sullyesztik pl. erkelyajtok elott,kb 15cmx15cm es barmilyen hosszusag.
Valahol pesten lehet kapni.

#556 Felhasználó inaktív   Andreew 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 21:22

Idézet: Johnny Mnemonic - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 20:21

A masik amit lattam es tokeletes lenne,az ilyen nappaliba epitheto radiator,hazban.
Full rez,padloba sullyesztik pl. erkelyajtok elott,kb 15cmx15cm es barmilyen hosszusag.
Valahol pesten lehet kapni.

ilyet én még nem láttam...
vmi kép esetleg??? :think:

#557 Felhasználó inaktív   Johnny Mnemonic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 22:06

Keresem,de nem talalom.
Kepzelj el egy radit,full rez,15x15cm negyzet keresztmetszetu lamellakkal,hosszt ugy szabod ahogy akarod,lamellak pedig kb 6-7mm-re vannak egymastol.
Egy ugyfel hazaban lattam multkor,haverral voltunk antennat szerelni nala es epp akkor csinaltak a futest.Ezek a terasz kijarata elott voltak a padloba sullyesztve es racs fedte oket.
Meg a teloszamot is megadta a krapek,de nem talalom a papirt :reklamacio: !
Na mindegy,az tuti hogy pesten van ilyen,de motor is izgat meg.
Lehet bemegyek egy motorosboltba es megkerdem mi penz.

#558 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 22:17

emberek! Hol van az a hely, amit multkor említett valaki? Valami pesti cég, akik plexivel is dolgoznak, és 30*30as alatt már kukázzák a plexit... mer van egy haver, aki megy pestre dremelér, és szeretne plexit is venni, de így azér mégiscsak olcsóbban kijönne, minta Praktikuss áruház 1000FT/negyed négyzetméteres áraival... THX!  :respect:

#559 Felhasználó inaktív   Andreew 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 22:30

Idézet: Johnny Mnemonic - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 21:06

Keresem,de nem talalom.
Kepzelj el egy radit,full rez,15x15cm negyzet keresztmetszetu lamellakkal,hosszt ugy szabod ahogy akarod,lamellak pedig kb 6-7mm-re vannak egymastol.
Egy ugyfel hazaban lattam multkor,haverral voltunk antennat szerelni nala es epp akkor csinaltak a futest.Ezek a terasz kijarata elott voltak a padloba sullyesztve es racs fedte oket.
Meg a teloszamot is megadta a krapek,de nem talalom a papirt :reklamacio: !
Na mindegy,az tuti hogy pesten van ilyen,de motor is izgat meg.
Lehet bemegyek egy motorosboltba es megkerdem mi penz.

ha esetleg megtalálod a telszámot és lesz vmi infod azokról a radikról akkor ne folytsd amgadba! ;)

#560 Felhasználó inaktív   Andreew 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 22:36

Idézet: reandre - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 21:17

emberek! Hol van az a hely, amit multkor említett valaki? Valami pesti cég, akik plexivel is dolgoznak, és 30*30as alatt már kukázzák a plexit... mer van egy haver, aki megy pestre dremelér, és szeretne plexit is venni, de így azér mégiscsak olcsóbban kijönne, minta Praktikuss áruház 1000FT/negyed négyzetméteres áraival... THX!  :respect:

bazz' nem találom én sem.
pedig tudom hogy ma volt vagy esetleg tegnap..
keresö esetleg?? :omg: :D

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »