HWSW Informatikai Kerekasztal: Vízhűtés Alapanyagai # III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vízhűtés Alapanyagai # III.

#521 Felhasználó inaktív   tts 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 15. 09:38

Idézet: orbano - Dátum: 2004. aug. 15., vasárnap - 10:28

hát úgy hogy hülye vagy és az egyik csavart meghúzod mint állat...  :rolleyes:

Értelmes ember  - ugyebár aki eljut odáig, hogy próbálkozik vízhűtésse ide kellene, hogy tartozzon - betekeri őket kézzel finoman ütközésig, aztán szépen átellenesen haladva csavarhúzóval, fokozatosan, akár több lépcsőben, meghúzza.

De azt hiszem pl. kerékcserét és csavar meghúzást még a szőke nőknek is oktatnak autóvezetéskor, úgyhogy gondoldom semmi újat nem mondtam.

Viszont az AMD klipsszel ha nem tud bánni az ember, könnyen belebassza a csavarhúzót az alaplapba.
Ez szőkéknek már nem igazán megy, ugye?

#522 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 10:04

Meg mindig szarnyalsz... :rolleyes:

Idézet: tts - Dátum: 2004. aug. 15., vasárnap - 9:37

Na itt van egy kis félreértés - szerintem mindenképpen a 4 csavaros leszorítás a korrektebb - és a klipszes a kerülendő

Az abrak lenyege a kozeppontos, illetve a ket szelen torteno leszoritas kozti kulonbseg a fellepo erok ebredesenek szempontjabol. Ugyanugy lehet az alaplap nyakjara rogzulo csavaros, mint a foglalat karmaiba kapaszkodo, csavart mellozo leszoritast kesziteni mind a ket esetben.

Idézet

Nem igazán értem (a) HookR hozzászólását

Igen, ennek immaron tobbszor is tanubizonysagat adtad.

Idézet

és NEM NAGYOBB A HIBALEHETŐSÉG, épp ellenkezőleg, sokkal kisebb

Kerlek aruld el, hogy
- szerinted milyen hibalehetosegek merulhetnek fel egy blokk leszoritasanal?
- Ezek kozul melyekkel rendelkeznek a kozeppontos, illetve szeleken torteno leszoritasi modszerek?
- es vegezetul milyen relaciot raknal a ketto koze, ha a hibalehetosegek mertekenek megitelese a cel?

Idézet

én pont más véleményen vagyok - persz ez csak az én véleményem

En inkabb azt mondanam, hogy masrol beszeltel...

U.I.: Kerlek, a fentiek fenyeben olvasd el ujra a beszelgetesunket, am ezuttal kevesebb erzelmi toltessel...
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#523 Felhasználó inaktív   cool13 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 10:34

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 11:33

http://www.titan-cd.com/english/fanspec.as...l=TFD-12025M12B

Hol kapok ilyen ventit?
Kellene 2 db.  Mivel idáig elég rendesen foglalkoztam a léghűtéssel, a ventikkel is van jó adag tapasztalatom, és nekem ebből kellene, muszi!
Nagyon halk a csapágya,mintha csúszó lenne, de nem az, hanem 2ballos!
És olcsó, és összehasonlíthatatlanul jobb a hangos Enermexnál, ami úgy morog, mint én reggelente! ;)
És elég jó a légszállítása is, pl a másik morgóshoz, a Coolinkhoz képest. Zalmannak nincs, de az amúgy is csúszó lenne, Papstot meg többen is szídják, hogy ezért adtak ki annyi pénzt?
Mindegy,annyi úgy sincs rá :) !

Én az AMP computernél vettem Coolink 12cm-es ventit, potival lehet a fordulatot szabályozni, amit hozzá adnak. Nézz utánna ennek is elég  halk a csöpség. :)

#524 Felhasználó inaktív   orbano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 12:21

Idézet: tts - Dátum: 2004. aug. 15., vasárnap - 10:38

Értelmes ember  - ugyebár aki eljut odáig, hogy próbálkozik vízhűtésse ide kellene, hogy tartozzon - betekeri őket kézzel finoman ütközésig, aztán szépen átellenesen haladva csavarhúzóval, fokozatosan, akár több lépcsőben, meghúzza.

De azt hiszem pl. kerékcserét és csavar meghúzást még a szőke nőknek is oktatnak autóvezetéskor, úgyhogy gondoldom semmi újat nem mondtam.

Viszont az AMD klipsszel ha nem tud bánni az ember, könnyen belebassza a csavarhúzót az alaplapba.
Ez szőkéknek már nem igazán megy, ugye?

1. kezdő voltam
2. kissé izgatott, mert az első felhelyezésem volt (a blokké :p)
3. rugókkal rögzítettem, és a rugók összenyomódtak teljesen
4. két átlós pontos rögzítettem csak
5. megilyedtem a magas hőmérséklet miatt, ami fokozatosan ment még felfele, ezét azt hittem, hogy nem érintkeznek megfelelően
6. kerámialapra szerelt Thunderbird magos procim volt, ami kulonosen erzekeny volt a nagy leszorito erore (20-30kp korul lehetett az ajanlott ~12 helyett)...

Az új leszorításomnál már lesarkazásvédő nélkül is simán fel lehet rakni úgy a blokkot hogy ne billenjen el. sőt múltkor a lesarkazásvédő félrecsúszott, és úgy szorítottam le :D csodálkoztam is hogy miért kapcsol le a gép 3mp-en belül... kicsit azért leizzadtam amikor megláttam mi történt :omg:

úgyhogy még mindig vannak néha ilyen hülyeségeim, pedig nem vagyok szőke, és rutinom is van már...
"Knowledge is no more expensive than ignorance, and at least as satisfying." -Barrin
------------------------------------------------------------------------------------------------
--HunFrost vízhűtés--

#525 Felhasználó inaktív   tts 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 13:25

Idézet: HookR - Dátum: 2004. aug. 15., vasárnap - 11:04

Meg mindig szarnyalsz... :rolleyes:

Az abrak lenyege a kozeppontos, illetve a ket szelen torteno leszoritas kozti kulonbseg a fellepo erok ebredesenek szempontjabol. Ugyanugy lehet az alaplap nyakjara rogzulo csavaros, mint a foglalat karmaiba kapaszkodo, csavart mellozo leszoritast kesziteni mind a ket esetben.

Igen, ennek immaron tobbszor is tanubizonysagat adtad.

Kerlek aruld el, hogy
- szerinted milyen hibalehetosegek merulhetnek fel egy blokk leszoritasanal?
- Ezek kozul melyekkel rendelkeznek a kozeppontos, illetve szeleken torteno leszoritasi modszerek?
- es vegezetul milyen relaciot raknal a ketto koze, ha a hibalehetosegek mertekenek megitelese a cel?

En inkabb azt mondanam, hogy masrol beszeltel...

U.I.: Kerlek, a fentiek fenyeben olvasd el ujra a beszelgetesunket, am ezuttal kevesebb erzelmi toltessel...

Semmi érzelmi töltés.

De nem leszek partner - játszd a hülyét, de ne nekem.

1 - "Az abrak lenyege a kozeppontos, illetve a ket szelen torteno leszoritas kozti kulonbseg a fellepo erok ebredesenek szempontjabol. Ugyanugy lehet az alaplap nyakjara rogzulo csavaros, mint a foglalat karmaiba kapaszkodo, csavart mellozo leszoritast kesziteni mind a ket esetben."

Ha még itt jársz -  nem sokat fogtál fel az egészből.

2 - "Igen, ennek immaron tobbszor is tanubizonysagat adtad."

Hogy ki minek adta tanúbizonyságát, ezt ne részletezzük, előző épületes hozzászólásaid, pl.

"Idézet 
mivel van egy kisebb és egy dupla akkora radiátorom, ezért megcsinálom kétkörösre ... tartály-pumpa-nagyradi-CPU-kisradi-GPU-tartály

Hol a masodik? "

3 - Ez ugye szerinted sem jelent semmit?

"- es vegezetul milyen relaciot raknal a ketto koze, ha a hibalehetosegek mertekenek megitelese a cel?"

4 - Javaslom , zárjuk le és felejtsük el egymást.

Vedd úgy, "ezuttal kevesebb erzelmi toltessel...", hogy nem is szóltam hozzád.

üdv - tts

#526 Felhasználó inaktív   tts 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 13:28

Idézet: orbano - Dátum: 2004. aug. 15., vasárnap - 13:21

1. kezdő voltam
5. megilyedtem a magas hőmérséklet miatt, ami fokozatosan ment még felfele, ezét azt hittem, hogy nem érintkeznek megfelelően
6. kerámialapra szerelt Thunderbird magos procim volt, ami kulonosen erzekeny volt a nagy leszorito erore (20-30kp korul lehetett az ajanlott ~12 helyett)...

Az új leszorításomnál már lesarkazásvédő nélkül is simán fel lehet rakni úgy a blokkot hogy ne billenjen el. sőt múltkor a lesarkazásvédő félrecsúszott, és úgy szorítottam le :D csodálkoztam is hogy miért kapcsol le a gép 3mp-en belül... kicsit azért leizzadtam amikor megláttam mi történt :omg:

úgyhogy még mindig vannak néha ilyen hülyeségeim, pedig nem vagyok szőke, és rutinom is van már...

Feketén-fehéren, csak annyit légyszíves: a két ábra közül véleményed szerint melyik ábrázolja a jobb rögzítést - az alsó, vagy a felső.

Kösz!

#527 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 14:39

5. megilyedtem

Ettől én is.
Ilyet olvasni ijesztő.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#528 Felhasználó inaktív   Andreew 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 15:04

Idézet: Öregszem - Dátum: 2004. aug. 15., vasárnap - 13:39

Ettől én is.
Ilyet olvasni ijesztő.

éljen a hejesírás! :p :D :D
God is dead. Meet the kids.

#529 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 19:53

Idézet: tts - Dátum: 2004. aug. 15., vasárnap - 14:25

Mar megbocsass, de mindezek utan nem uszod meg, hogy tiszta vizet ontsunk a poharba.

Idézet

De nem leszek partner - játszd a hülyét, de ne nekem.

A masik sertegetese az egyik leglatvanyosabb jele a nem kivanatos erzelmi toltesnek.

Idézet

Ha még itt jársz -  nem sokat fogtál fel az egészből.

Tovabbra is 'itt jarok', mert megkerdojelezted a hozzaszolasom anelkul, hogy vele kapcsolatban barmi fele ervet is felsorakoztattal volna. Mentsegedre(?) szolgaljon, hogy nem ertettel meg, s uj temaba kezdtel. Azonban azt tovabbra sem ertem, hogy rajtad kivul ki beszelt meg "klipszrol", azaz kivel szemben biznyogatod az igazad, amit nem kerdojelezett meg senki? Mindegy, ez utobbi jelen esetben lenyegtelen.

Idézet

Bocs - de hogy lenne már nagyobb a hiba lehetőség - Orbano szerintem helyesen döntött - az általa választott lefogatás sokkal korrektebb mint a középen átmenő klipsz - ez tapasztalat is, de minden komolyabb hűtő, még a léghőtők is, csavaros rögzítésűek, ha ez lehetséges.

Kenytelen vagyok ujfent felhivni a figyelmed az alabbi mondatra, mert szemmel lathatolag prekoncepciod vannak a lefogatasi modszerekkel kapcsolatban (a fontos resz vastagon):
"Az abrak lenyege a kozeppontos, illetve a ket szelen torteno leszoritas kozti kulonbseg a fellepo erok ebredesenek szempontjabol. Ugyanugy lehet az alaplap nyakjara rogzulo csavaros, mint a foglalat karmaiba kapaszkodo, csavart mellozo leszoritast kesziteni mind a ket esetben."
Az altalad emlitett 'klipszes' csupan egy konkret variacio a temara, mig 'csavaros' tobb fele is lehet.

Idézet

Hogy ki minek adta tanúbizonyságát, ezt ne részletezzük, előző épületes hozzászólásaid, pl.

Hol a masodik? "

Termeszetesen eszervekkel meg tudsz gyozni az igazadrol, ezert kerlek fejtsd ki, hogy szerinted mitol ketkoros a szoban forgo rendszer!
A tovabbi nemkivanatos felreerteseket elkerulendo elarulom, hogy szerintem miert nem:
- Az epuletek vizvezetekeinek eseteben pl. akkor beszelunk ketkoros rendszerrol, ha melegvizes (tehat a boiler-t tartalmazo) ag fuggetlen (parhuzamos) a hideg vizestol. Mas szavakkal: batran megnyithatod a hideg vizes csapot anelkul, hogy a meleg vizes agban folyadekaramlast ideznel elo.
- Autok fekeinek eseteben akkor beszelunk ketkoros rendszerrol, ha az egyik ag serulese (fekolajnyomas jelentos merteku csokkenese) nincs kihatassal a masik ag funkcionalitasara.
A ket peldabol jol latszik, hogy a lenyeges kriterium a folyadekkorok fuggetlen mivoltanak meglete, mely fuggetlenseg az aramlas szempontjabol onmagaba zarodo rendszerek (az autok fekrendszere nem ilyen) eseten csak parhuzamositassal johet letre.
Velemenyem szerint attol, hogy ket radiatort is beiktatsz a rendszerbe, az meg nem lesz ketkoros.

Vegezetul nyomatekosan (ismet) megkerlek, hogy amennyiben velemenyed barmely tekintetben is kulonbozik az enyemtol, azt ervekkel kifejtve tamaszd ala! Sajnalatos modon eddig ennek nyomat sem lattam, igy tovabbra is fenntartom, hogy 'szarnyalsz' ahelyett, hogy a foldon jarva velem beszelgetnel...

Szerkesztette: HookR 2004. 08. 15. 20:05 -kor

A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#530 Felhasználó inaktív   tts 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 21:41

Idézet: HookR - Dátum: 2004. aug. 15., vasárnap - 20:53

Mar megbocsass, de mindezek utan nem uszod meg, hogy tiszta vizet ontsunk a poharba.

A masik sertegetese az egyik leglatvanyosabb jele a nem kivanatos erzelmi toltesnek.

Tovabbra is 'itt jarok', mert megkerdojelezted a hozzaszolasom anelkul, hogy vele kapcsolatban barmi fele ervet is felsorakoztattal volna. Mentsegedre(?) szolgaljon, hogy nem ertettel meg, s uj temaba kezdtel. Azonban azt tovabbra sem ertem, hogy rajtad kivul ki beszelt meg "klipszrol", azaz kivel szemben biznyogatod az igazad, amit nem kerdojelezett meg senki? Mindegy, ez utobbi jelen esetben lenyegtelen.

Kenytelen vagyok ujfent felhivni a figyelmed az alabbi mondatra, mert szemmel lathatolag prekoncepciod vannak a lefogatasi modszerekkel kapcsolatban (a fontos resz vastagon):
"Az abrak lenyege a kozeppontos, illetve a ket szelen torteno leszoritas kozti kulonbseg a fellepo erok ebredesenek szempontjabol. Ugyanugy lehet az alaplap nyakjara rogzulo csavaros, mint a foglalat karmaiba kapaszkodo, csavart mellozo leszoritast kesziteni mind a ket esetben."
Az altalad emlitett 'klipszes' csupan egy konkret variacio a temara, mig 'csavaros' tobb fele is lehet.

Termeszetesen eszervekkel meg tudsz gyozni az igazadrol, ezert kerlek fejtsd ki, hogy szerinted mitol ketkoros a szoban forgo rendszer!
A tovabbi nemkivanatos felreerteseket elkerulendo elarulom, hogy szerintem miert nem:
- Az epuletek vizvezetekeinek eseteben pl. akkor beszelunk ketkoros rendszerrol, ha melegvizes (tehat a boiler-t tartalmazo) ag fuggetlen (parhuzamos) a hideg vizestol. Mas szavakkal: batran megnyithatod a hideg vizes csapot anelkul, hogy a meleg vizes agban folyadekaramlast ideznel elo.
- Autok fekeinek eseteben akkor beszelunk ketkoros rendszerrol, ha az egyik ag serulese (fekolajnyomas jelentos merteku csokkenese) nincs kihatassal a masik ag funkcionalitasara.
A ket peldabol jol latszik, hogy a lenyeges kriterium a folyadekkorok fuggetlen mivoltanak meglete, mely fuggetlenseg az aramlas szempontjabol onmagaba zarodo rendszerek (az autok fekrendszere nem ilyen) eseten csak parhuzamositassal johet letre.
Velemenyem szerint attol, hogy ket radiatort is beiktatsz a rendszerbe, az meg nem lesz ketkoros.

Vegezetul nyomatekosan (ismet) megkerlek, hogy amennyiben velemenyed barmely tekintetben is kulonbozik az enyemtol, azt ervekkel kifejtve tamaszd ala! Sajnalatos modon eddig ennek nyomat sem lattam, igy tovabbra is fenntartom, hogy 'szarnyalsz' ahelyett, hogy a foldon jarva velem beszelgetnel...

"4 - Javaslom , zárjuk le és felejtsük el egymást.

üdv - tts"

Ugye - olvasni tudsz?

#531 Felhasználó inaktív   Andreew 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 21:51

Ez már müvészi off-topic gyerekek.. :D
:respect:
God is dead. Meet the kids.

#532 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 22:54

ízirájder testvéreim! nyugalom a hosszú élet ritka... amint már mondottam egyszer...  :D

#533 Felhasználó inaktív   orbano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 23:00

:o  :smoker:  :box2:  :bolond:  :mirror:  :wub:  :reszeg:
"Knowledge is no more expensive than ignorance, and at least as satisfying." -Barrin
------------------------------------------------------------------------------------------------
--HunFrost vízhűtés--

#534 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 23:29

Idézet: Andreew - Dátum: 2004. aug. 15., vasárnap - 22:51

Ez már müvészi off-topic gyerekek.. :D
:respect:

De csak azért off, mert nem a "...rejtelmei" topikban folyik.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#535 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 23:44

1. kezdő voltam

Vágom amiről beszélsz! Én is raktam már össze nem is egy vízhűtést és több fajta blokkal is volt már dolgom, de én is mindig félek a hasonló helyzetektől...Bár mindig nagyon alaposan ellenőrzöm ,hogy felfekszik-e rendesen a blokk a magra így nem szokott gond lenni...Egyébként a 4 pontos rögzítésben én is úgy érzem több a hiba lehetősége...Ettől függetlenűl viszont stabilabb ha jól felrakja az ember és strapabíróbb!!!

#536 Felhasználó inaktív   orbano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 06:51

azt azért meg kell jegyeznem, hogy a hülyeségeket általában akkor csinálom, amikor éjjel 3-kor állok neki hűtést szerelni...  no comment  :cool:
--HunFrost vízhűtés--

#537 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 07:37

Idézet: orbano - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 11:48

NEm, nem középpontos lesz a leszorítás, hanem olyan mint ami a HIBÁS képen látható. Eddig mindenkinek bevált, aki a rev2.0-t használja, ezzel sem lesz másképp szerintem. De majd meglátjuk, még úgyis tesztelnünk kell a leszorítást...

Ilyen venti meg minek? PAPST RULEZ!!! :p

A bilincs meg jó szerintem...

OK.

Ilyen venti azért mert jó:).

A bilincs oké hogy jó, de inkább ilyet, vagy inkább olyat, amin rajta a menet?
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#538 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 07:49

Idézet: tts - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 12:34

Légyszi legalább egy linket - "a Papstot többen szidják" típusúból, csak azért, hogy ne a levegőbe beszélj.

Előző kérdés?

Beszélgetés a ventikről topic.
Mikor a Swiftechre meg az innovatek fanadapterre (8/12) kerestem ventit, akkor néztem körbe a 12cmes kínálatot, és ott 2-3 embertől is olvastam, hogy csalódtak benne.
Meg 10E Ft feletti árakat olvastam, és nekem ~5E van a 2 ventire.

Ha tudsz olcsón, jöhet:).

Légszállításra legyen legalább 80 CFM, mert eléggé sűrű a radiátorom (Kamaz fűtőtest, 9cm vastag)
Még valami... a potik max 0,25A-t bírnak, szóval a 0,3at ha lehet már ne nagyon érjük el, vagy MAX annyi lehet-már füstöltem el potit 0,32A-os ventivel...
0,28ast hajtott most is, az jó volt. Vagy csúszó legyen, vagy méginkább halk golyós!
Idáig nem sok halk goylósat hallottam, utálom nagyon, mikor morognak a ventik!!! :mad:
Idáig ezeket a kritétiumokat a Titan teljesítette, de ismeritek az irányelveket, várom a javaslatokat, ha tudtok jobbat.

Amúgy nem volt hangosabb a ZM-F2őmnél, mások is mondták hogy ez nincs annyi dB. (Páran összegyűltek az infó szak krémjéből ;) ,mikor látták hogy az amúgy is apró swiftechre felműtők egy 12cmes ventit... :Đ megabrutálul nézett ki, de nem volt elég erős, hogy 5cmről átfújja a bordán a levegőt :( .)
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#539 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 07:53

Idézet: HookR - Dátum: 2004. aug. 14., szombat - 19:18

Labjegyzet: A kepen ez igy valoban megteveszto. Nem 'HIBAS', hanem nagyobb a hibalehetoseg.

Igen. Így pontos. :respect:
1ébként a Swiftechem is így van felfogatva...
Kép

#540 Felhasználó inaktív   tts 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 07:53

Nekem nagyon nem tetszik a Swiftech rögzítése. Elég sokat kellett vele szarakodni. :down:

Eszemben sincs téged győzködni - vegyél Titánt.  :respect:

Amúgy a 10 fölött - az vicc - a fele. :offtopic:

Akkor hányan gyűltek volna össze, mikor felraktuk az XP-120-at?  :offtopic:

Szerkesztette: tts 2004. 08. 16. 08:04 -kor

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28