HWSW Informatikai Kerekasztal: AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # IV. Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#711 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 01. 19:07

Idézet: reandre - Dátum: 2004. nov. 1., hétfő - 20:04

körmaróval...  :) bár azis olyan, hogy a szarabbja elhúz...  :(
amugy sokat gondolkodtam, hogy valyon mivel pótoltad a műanyagot az elején...  :)

Hat, ez ilyen home made megoldas lett, ugyhogy azert is lett olyan amilyen, de van meg itthon plexi, a racsot meg le lehet szedni, ugyhogy a lehetoseg nyitott meg barmire. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#712 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 14:11

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. nov. 1., hétfő - 19:07

Hat, ez ilyen home made megoldas lett, ugyhogy azert is lett olyan amilyen, de van meg itthon plexi, a racsot meg le lehet szedni, ugyhogy a lehetoseg nyitott meg barmire. :)

Hm... dekopírral nem lehet kört vágni a pleyire? Csak vigyázz, meg ne karcolja a gép (bár úgyis lefestetted :) ). Ha a Chieftec házam oldalába sikerült szabályos kört vágnom vele, a plexibe is lehetséges. :)

Vagy... elviheted a vizesvágósékhoz. :)
De szvsz mindenképpen megérni a tésztaszűrő helyett a kivágott kör... :think:

#713 Felhasználó inaktív   Yocee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 17:38

szerintem tök brutál így, a lyukak összefolyatva tök jó kontrasztot adnak az arcnak.
It's not bug, it's future.

#714 Felhasználó inaktív   gsentinel 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 02. 17:39

Minden moddingosnak figyelmébe ajánlom az ujjonnan megnyilt elsö modding boltot, illetve annak honlapját, a www.computermode.hu-t.  Én is most találtam meg ezt a boltot, és szerintem nagyon király.  :cool:

#715 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 19:02

Idézet: Etele - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 15:11

Hm... dekopírral nem lehet kört vágni a pleyire? Csak vigyázz, meg ne karcolja a gép (bár úgyis lefestetted :) ). Ha a Chieftec házam oldalába sikerült szabályos kört vágnom vele, a plexibe is lehetséges. :)

Dekopir nincs itthon, vizes meg nincs a kozelben. :)

Amugy sem szeretem a nagy kor lyukakat. :p :D

A haz elejere felteve sokkal jobban tetszik igy. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#716 Felhasználó inaktív   Jam. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 03. 00:42

Már az enyém:

Kép

Kép
MSI GX701

#717 Felhasználó inaktív   uniform_64 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 09:45

mennyit fog elkérni tőlem a vizes egy oldallap kivágásért, +4 db 8cm-es körért?
Érdemes oda vinni vagy itthon is könnyen meglehet? (még soha nem csináltam)  :lame:
Ha lehet mivel érdemes?

#718 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 10:09

Idézet: Etele - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 15:11

Szerintem dekopírral nem igazán lehet szép kör vágni, a belseje pedig nagyon éles lesz. Kár lenne azt a szép házat barbár módon szétvagdalni... :doom:

Amúgy ők kicsodák: "Vagy... elviheted a vizesvágósékhoz"???

#719 Felhasználó inaktív   f - x 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 18:02

1. szerintem dekopir + resezlővel is lehet szép munkát végezin! :cool: 
2. ha szépen körberajzolod, akkor egy gravirozó+megfelelő fejjel is meg lehet oldani a dolgot! ;)
>>> A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál! <<<

#720 Felhasználó inaktív   uniform_64 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 19:12

áááááááááááááh, errőőőőőől jut eszembe: GRAVÍROZÓ
elmentem, persze naívan a "legnagyobb" barkácsboltokba (lásd: BricoStore, Baumax....) és nem volt.
Ez még nem lett volna baj, de a BAUM...s ipse, a SZERSZÁM pultnál volt oly szíves kifejteni, h biztos vmit félreértettem, mert ő nem is hallott még ilyen gépről, szte nincs is....  :OOO no comment

PS.: tud vki egy jó (olcsó) helyet mondani? Mondjuk azé' működjöm....
Mennyit kóstál egy ilyen?

#721 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 20:06

Idézet: uniform_64 - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 20:12

áááááááááááááh, errőőőőőől jut eszembe: GRAVÍROZÓ
elmentem, persze naívan a "legnagyobb" barkácsboltokba (lásd: BricoStore, Baumax....) és nem volt.
Ez még nem lett volna baj, de a BAUM...s ipse, a SZERSZÁM pultnál volt oly szíves kifejteni, h biztos vmit félreértettem, mert ő nem is hallott még ilyen gépről, szte nincs is....  :OOO no comment

PS.: tud vki egy jó (olcsó) helyet mondani? Mondjuk azé' működjöm....
Mennyit kóstál egy ilyen?

én mutkor láttam a baumizébe... volt Einhell meg valami sufnicucc is... csak ők ott a magasban multifunkciós barkácskészüléknek híják...  :eek:

#722 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 23:58

Idézet: Oli35 - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 10:09

Szerintem dekopírral nem igazán lehet szép kör vágni, a belseje pedig nagyon éles lesz. Kár lenne azt a szép házat barbár módon szétvagdalni... :doom:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Reszelgetni már nem volt kedvem (pedig akkor szebb lenne, mondhatni tökéletes). De dekopírnak dekopír, és kör. :)

Idézet

Amúgy ők kicsodák: "Vagy... elviheted a vizesvágósékhoz"???

Hát akik vízzel vágnak, teccikérteni? :)

Woldem Kft. :)

Szerkesztette: Etele 2004. 11. 03. 23:59 -kor

#723 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 08:16

Persze, én is tettem rá rácsot és nem látszik. Azóta máshova került a ház és győzöm betömni az undorító lyukat...

A vizesvágó témához: létezik olyan gép, ami magasnyomású víz és asszem homok keverékével több centi acélt is el tud vágni, nem tudom erre gondoltatok-e. Szerintem egy új ház áráért kivágnának vele egy lyukat...

A gravírozóhoz: létezik kézi gravírozó, akkora mint egy zsemlámpa, a végén rezeg egy fémtű, vágni nem lehet vele. Egy normális gravírozógép, amivel mondjuk a Zippo önygyújtódra gravíroznak valamit, jóval százezer felett van, de lehet, hogy sokkal több. Szerintem lemezt vágni szintén nem lehet vele.

#724 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 11:03

Idézet: Oli35 - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 8:16

Persze, én is tettem rá rácsot és nem látszik. Azóta máshova került a ház és győzöm betömni az undorító lyukat...

A házam nevében kikérem magamnak az undorító jelzőt! :D

Idézet

A vizesvágó témához: létezik olyan gép, ami magasnyomású víz és asszem homok keverékével több centi acélt is el tud vágni, nem tudom erre gondoltatok-e. Szerintem egy új ház áráért kivágnának vele egy lyukat...

Hm... az ilyen kijelentések megelőzhetőek lennének, ha kicsit átolvasnáda topikot...

Igen, magasnyomású vízzel vágnak a Woldemnél, és nem, nem kerül egy vagyonba. Egy 12cm-es lyuk emlékiem szerint ezer valamennyi forint volt...

#725 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 11:47

Idézet: Oli35 - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 9:16

A gravírozóhoz: létezik kézi gravírozó, akkora mint egy zsemlámpa, a végén rezeg egy fémtű, vágni nem lehet vele. Egy normális gravírozógép, amivel mondjuk a Zippo önygyújtódra gravíroznak valamit, jóval százezer felett van, de lehet, hogy sokkal több. Szerintem lemezt vágni szintén nem lehet vele.

igen, és van ekkora méretben is:
Kép
és ezzel is lehet gravírozni, nagyonis szépen... emellett lehet vele polírozni, reszelni, csiszolni, vágni és még jópár dologt, az ára pedig 9-20ezer között van (szett nélkül) és 20 fölött szettel együtt...  :)

#726 Felhasználó inaktív   Jam. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 12:00

Pont tegnap láttam egyet a T*S*O-ban. Valami noname cucc volt, de volt hozzá készlet is és 135W-os volt (ami nem is olyan ross, mert a Ferm is ennyit tud), az ára pedig br. 5000Ft.
Ha valakit érdekel a színére még emléxem: citromsárga.
MSI GX701

#727 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 12:10

Idézet: Jam. - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 13:00

Pont tegnap láttam egyet a T*S*O-ban. Valami noname cucc volt, de volt hozzá készlet is és 135W-os volt (ami nem is olyan ross, mert a Ferm is ennyit tud), az ára pedig br. 5000Ft.
Ha valakit érdekel a színére még emléxem: citromsárga.

ó hát azt énis láttam...  :) Praktikerben meg Baumaxban is szokott lenni... a praktiban egész kultur cuccok is szoktak lenni (Ferm meg Dremel)...

#728 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 14:21

Idézet: Etele - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 12:03

A házam nevében kikérem magamnak az undorító jelzőt! :D

Hm... az ilyen kijelentések megelőzhetőek lennének, ha kicsit átolvasnáda topikot...

Igen, magasnyomású vízzel vágnak a Woldemnél, és nem, nem kerül egy vagyonba. Egy 12cm-es lyuk emlékiem szerint ezer valamennyi forint volt...

Megbocsáss, a sajátomat dícsértem meg..

Egy ismerősömnek majdnem lett ilyen gépe, de több milkás nagyságrendű. Nyilván a gép árától (is)függ a vele végzett munka ára. Csak jobb lett volna mindenkinek elérhető eszközt keresni...

#729 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 14:24

Idézet: reandre - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 12:47

és ezzel is lehet gravírozni, nagyonis szépen... emellett lehet vele polírozni, reszelni, csiszolni, vágni és még jópár dologt, az ára pedig 9-20ezer között van (szett nélkül) és 20 fölött szettel együtt...  :)

Nem rossz, csak hogy vezeted meg?  :D  Megint kézmunka lesz belőle... :D  :D Én mindig csak ráb@tam a barkácsolással...

#730 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 18:24

Idézet: Oli35 - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 14:21

Megbocsáss, a sajátomat dícsértem meg..

Az a szmályli nem szúrta ki a szemed? :omg: /Hiszen azért volt áthallás a megállapításodban bőven.../

Idézet

Egy ismerősömnek majdnem lett ilyen gépe, de több milkás nagyságrendű. Nyilván a gép árától (is)függ a vele végzett munka ára. Csak jobb lett volna mindenkinek elérhető eszközt keresni...

Ez mindenkinek elérhető, mert bárki elviheti, és egy nem túl barátságtalan összegért iszonyú profin megcsinálják. És a woldem-es gépek... hát, szvsz bőven a drágább kategóriát képviselik. Ugyanis nem sufnicég... KATT
Ha már valaki nem akar nekiállni dekopírozni/egyebezni :) , akkor ennél jobbat nem talál szvsz.

Szerkesztette: Etele 2004. 11. 04. 18:28 -kor

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.