HWSW Informatikai Kerekasztal: AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # IV. Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#731 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 04. 18:52

Idézet: Oli35 - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 15:24

Nem rossz, csak hogy vezeted meg?  :D  Megint kézmunka lesz belőle... :D  :D Én mindig csak ráb@tam a barkácsolással...

ó én a dekopírt is megvezettem, mégse lett belőle semmi jó...  :( hülye szar elhúz, még megvezetve is...  :mad:
de mongyuk kör meg ív vágásnál nem is kell megvezetni... akinek meg nem megy a barkácsolás, az ne csináljon babramunkát... az mennyen el favágónak... ottis számít a precizitás... de ott mindig lehet pár milit tévedni... :Đ

#732 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 20:07

Idézet: reandre - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 19:52

ó én a dekopírt is megvezettem, mégse lett belőle semmi jó...  :( hülye szar elhúz, még megvezetve is...  :mad:
de mongyuk kör meg ív vágásnál nem is kell megvezetni... akinek meg nem megy a barkácsolás, az ne csináljon babramunkát... az mennyen el favágónak... ottis számít a precizitás... de ott mindig lehet pár milit tévedni... :Đ

+vezetés? Én olyant gondoltam, hogy kb fél centi messziről körbevágom a cuccot, aztán lehet, hogy egész nap reszelek, de az legalább pontos lesz...

(hacsak meg nem unom, és rá nem tenyerelek  :D )
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#733 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 22:57

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 21:07

+vezetés? Én olyant gondoltam, hogy kb fél centi messziről körbevágom a cuccot, aztán lehet, hogy egész nap reszelek, de az legalább pontos lesz...

(hacsak meg nem unom, és rá nem tenyerelek  :D )

igen... vagy az anyagot (nagy, fix fűrészgépeknél), vagy a fűrészt (kézifűrész, dekopír) szokták megvezetni... ilyenkor a megvezetett tárgy mellé fixre lefogatnak egy másikat, ami sínként vezeti az anyagot, hogy egyenes legyen a vágás...  :)

#734 Felhasználó inaktív   Proz3ssoR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 23:13

hey ho! emberek  :offtopic: !
ezzel miért nema hátépítés rejtelemi topikot gazdagítjátok? :) még jó hogy ide is be szoktam nézni  :smoker:

Idézet

ó én a dekopírt is megvezettem, mégse lett belőle semmi jó...  frown.gif hülye szar elhúz, még megvezetve is...  mad_2.gif
de mongyuk kör meg ív vágásnál nem is kell megvezetni...

megvezetvve nekem teljesen egyenes volt. Igaz az fa volt. De miylen pengét használsz? 1 a hozzáillő fajta naygon fontos és a MINŐSÉG! Nekem amajdenm-no-nam dekopírfűrészemhez adtak valami 100-procent-noname-shit pengét, gondoltam nem pazarlom el. Mikor mégis beraktama Swiss gyártmányű pengét, úgy suhant az anyagon hogy madjnem kiröpült a kezemből!!!

Idézet

és ezzel is lehet gravírozni, nagyonis szépen... emellett lehet vele polírozni, reszelni, csiszolni, vágni és még jópár dologt, az ára pedig 9-20ezer között van (szett nélkül) és 20 fölött szettel együtt...  smile2.gif

a Ferm, amit a radikalmod hirdet csak 7500 és teljes szett... hosszabítóval, toronyórával meg lánccal :)

Idézet

Pont tegnap láttam egyet a T*S*O-ban. Valami noname cucc volt, de volt hozzá készlet is és 135W-os volt (ami nem is olyan ross, mert a Ferm is ennyit tud), az ára pedig br. 5000Ft.

jjjah! Rondát én is figyeltem, sőt majdenem megvettem... De aztán nem :) Egyébként Ferm-et vett valaki?

#735 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 23:25

Idézet: Proz3ssoR - Dátum: 2004. nov. 5., péntek - 0:13

hey ho! emberek  :offtopic: !
ezzel miért nema hátépítés rejtelemi topikot gazdagítjátok? :) még jó hogy ide is be szoktam nézni  :smoker:

megvezetvve nekem teljesen egyenes volt. Igaz az fa volt. De miylen pengét használsz? 1 a hozzáillő fajta naygon fontos és a MINŐSÉG! Nekem amajdenm-no-nam dekopírfűrészemhez adtak valami 100-procent-noname-shit pengét, gondoltam nem pazarlom el. Mikor mégis beraktama Swiss gyártmányű pengét, úgy suhant az anyagon hogy madjnem kiröpült a kezemből!!!

a Ferm, amit a radikalmod hirdet csak 7500 és teljes szett... hosszabítóval, toronyórával meg lánccal :)

jjjah! Rondát én is figyeltem, sőt majdenem megvettem... De aztán nem :) Egyébként Ferm-et vett valaki?

azér nem annyira off, ház témában járunk még mindig... ház-építés, de ház...  :)
kérlexépen, ez egy Black(nemtudok "end"jelet tenni valamér... :( ) Decker dekopírfűrész, nemtom milyen penge van hozzá, de kicsit öreg, mongyuk tény hogy mindent visz, úgy mint a vajat... :)

#736 Felhasználó inaktív   ^grafo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 06. 09:22

sztem ha graviroztatni akarsz menj el egy gravirozóhoz:) nagyob a tapasztalata is sztem, es meg gepe is van hozza ! en kecskemeti vagyok itt 500asé graviroznak egy szót (9betű) eleg korrekt:)
Ha az egyik kicsi panda a másik kicsi panda fülébe dugja a kukiját az bizony szexuális zaklatás.

Thermaltake V1000A XaserIII, Zalman300B-APS, AMD Athlon XP 2800+@3200+, TT SilentBoost-Mod, MSI KT880 Delta, OCZ 512MB PC-3500 EL DDR, Philips PCDV616 DVD ROM, 120Gb Maxxtor,+ Spire Dual Cooler, XpertVision ATI Radeon 9800Pro 128Mb TV out, Terratec Home Arena 5.1

#737 Felhasználó inaktív   zsombor22 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 07:22

Na végre meg van az újj házam itt van pár kép,az első kettő a leglátványosabb.
Tudom majd megkapom pár embertől,hogy ez gyári ház,de azért berakok pár képet,hátha érdekel vkit.

Itt még csak minden behányva

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kábelrendezés után

Kép

És a többi kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Asus P8z68-VPro,2600K + Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4 GB,Nec AD7261S DVD,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,Sound Blaster X-Fi Platinum,Logitech Z5300 5.1 THX,LG W2600H-PF,Cooler Master Haf-X 942 Ház,Corsair TX 850,Logitech G15,Logitech Mx1000

#738 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 07:30

hasonló házam van nekem is. Thermaltake V1000D, kék. Nekem bejön...  ;)

igaz nekem közel sincs ekkora rend benne :D

Szerkesztette: -Turbo- 2004. 11. 07. 07:32 -kor

JóSebesség

#739 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 08:16

nagyon szép rendet raktál benne Kép

----atyuska----

#740 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 16:24

Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 8:16

nagyon szép rendet raktál benne Kép

Csak mire lejön ez az iszonyat mennyiségű egy kaptafára készült kép!!! :reklamacio:

Szerkesztette: Etele 2004. 11. 08. 16:29 -kor

#741 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 16:45

zsombor22 a kábelrendezésről és a zsugorcsövezésről igazán mesélhetnél többet, mert tetszik az ötleted, jól jönne nálam is  :cool:  ;)  :up:  :respect:

a tápcsatik végét leszeditek a zsugorcsövezéskor? :think: vagy hogyan gyömöszölitek bele ?

Szerkesztette: N_Gabber 2004. 11. 08. 16:46 -kor

#742 Felhasználó inaktív   zsombor22 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 20:12

Idézet: N_Gabber - Dátum: 2004. nov. 8., hétfő - 15:45

zsombor22 a kábelrendezésről és a zsugorcsövezésről igazán mesélhetnél többet, mert tetszik az ötleted, jól jönne nálam is  :cool:  ;)  :up:  :respect:

a tápcsatik végét leszeditek a zsugorcsövezéskor? :think: vagy hogyan gyömöszölitek bele ?

Nem zsugorcsövel csináltam,hanem gégecsővel,nem gyömöszöltem bele a kábelt hanem hosszirányba felvágtam a gégecsövet és kötegelővel rögzítettem.Túl macerás lenne minden csatlakozót kibontani.Igy is tökéletes és nem is látszik a turpisság.
Asus P8z68-VPro,2600K + Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4 GB,Nec AD7261S DVD,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,Sound Blaster X-Fi Platinum,Logitech Z5300 5.1 THX,LG W2600H-PF,Cooler Master Haf-X 942 Ház,Corsair TX 850,Logitech G15,Logitech Mx1000

#743 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 09. 15:19

ugyan nekem nincs ilyen, de gondoltam megosztom veletek amit a minap talaltam:

KépKépKép
KépKép

Kép

Hasonlit egy kicsit az Alienware gepekre,talan meg jobban is nez ki  :smoker:

Raidmax Samurai ATX Gaming Case

Az oldalon vannak nagyobb kepek is,valamit ertekeles

Szerkesztette: Vortex07 2004. 11. 09. 15:22 -kor

-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#744 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 09. 15:31

Idézet: zsombor22 - Dátum: 2004. nov. 8., hétfő - 20:12

Nem zsugorcsövel csináltam,hanem gégecsővel,nem gyömöszöltem bele a kábelt hanem hosszirányba felvágtam a gégecsövet és kötegelővel rögzítettem.Túl macerás lenne minden csatlakozót kibontani.Igy is tökéletes és nem is látszik a turpisság.

tényleg, ha jobban megnézem a képeket, tényleg látszik a kötegelő! jó ötlet!  :up:  :idea:
először azt hittem a kötegelő arra van hogy odafogja a ház falához a csöveket, meg összefogja őket! :respect:
köszi :)

#745 Felhasználó inaktív   zsombor22 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 07:13

Végre meghozták az újj ventiszabályzómat. :D
Kép
Kép

#746 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 10:23

Zsombor: nagyon szépen elrendezted a gép belsejét, grat!
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#747 Felhasználó inaktív   @ndrás 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 23:44

Sziasztok
Zsombornak én is gratulálok nagyon szépen elrendezted a gépe belsejét. ;)
A zsugorcsöves rendezéshez egy kis addat 2m 2,1cm átmérőjű zsugorcső + egy zacsi fekete kábel kötegelő 450 Ft.
Köszi az ötletet.

#748 Felhasználó inaktív   Scae [Edgar] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 00:43

Idézet: reandre - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 11:47

az ára pedig 9-20ezer között van (szett nélkül) és 20 fölött szettel együtt...  :)

Asszem ilyet se fogok akkor venni  :rolleyes:

#749 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 15. 12:18

Idézet: IllaKilla - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 11:05

Előre is elnézést kérek a kritikájért...

Kisse gondban vagyok, mert ezen hozzaszolas kapcsan, utolag, kozel masfel honap tavlatabol kaptam jelzest egy forumozotol, igy barmifele retorzio meglehetosen ironikusan hatna. Tekintve, hogy az eles nyelvu kritika nem fajult el, igy maradjunk annyiban, hogy tiszteletben tartjuk azt, megha valoban provokativ hangvetelure sikeredett is.
A negativ kritika onmagban termeszetesen nem von maga utan semmifele szankciot, am ezuton kerek mindenkit, hogy az ellenvelemenyet lehetoleg minel kevesbe serto modon adja a masik tudomasara!
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#750 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 12:14

Kép

ilyet honna szedtél???
macbook air 2014