AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # IV.
Elküldve: 2004. 11. 16. 15:06
Engem is megfogott a kábel-rend a házadban.
Ez a szabványos, villanszereléshez használt vékony gégecső?
Mennyire hajlékony?
Üdv!
Elküldve: 2004. 11. 16. 16:36
Idézet: almighty - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 11:14
A Hardcano 12-öt nekem németországból hozták,itthon is lehet kapni csak elég ritka,és nem volt türelmem kivárni hogy meghozzák.Különben forgalmazza a B&L Computer és rendelésre hoznak az EUC-bais az ára 16 ezer körül van.
Charles Ez normál 21 mm es gégecső ,eléggé hajlékony de azért meg kell vele küzdeni .
Elküldve: 2004. 11. 17. 09:57
Idézet: zsombor22 - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 16:36
Jaj, széthúzta a képed az odalt.

Tehát simán mekapom pl. villanyszerelési boltban... Nekem csak pici kell, mert pici házam van, de a kábelek lógnak és közös csőben jobb lenne, és ne is érjenek semmihez... Ugye magas fokig hőálló?

Üdv!
Elküldve: 2004. 11. 17. 11:24
Idézet: Charles - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 8:57

Tehát simán mekapom pl. villanyszerelési boltban... Nekem csak pici kell, mert pici házam van, de a kábelek lógnak és közös csőben jobb lenne, és ne is érjenek semmihez... Ugye magas fokig hőálló?

Üdv!
Megkapod villanyszerelési boltba csak az a baj hogy általába 50 m es kiszerelésbe árulják,nem kapsz pár métert.
Miért kell hogy magasan hőálló legyen?mi olyan forró a gépedbe?
Elküldve: 2004. 11. 17. 14:00
mert az a cső egyáltalán nem hajlékony és egy kicsit se rugalmas, szóval elég macerás,
a végeredmény nem rossz az biztos, majd lesznek képkek is!
Elküldve: 2004. 11. 17. 14:30
Idézet: gbr - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 13:00
mert az a cső egyáltalán nem hajlékony és egy kicsit se rugalmas, szóval elég macerás,
a végeredmény nem rossz az biztos, majd lesznek képkek is!
Akkor te jó helyen voltál hogy adtak 2 m is.Egyszerüen vágd végig a gégecsövet egy szikével, egyesével bekűzdöd a vezetékeket,utána kötegelővel rögzited és már kész is.
A gégecsővel meg kell küzdeni de a végeredmény megéri.
Elküldve: 2004. 11. 17. 14:35
egyébként egy gégecső tanács, jobb belőle kivágni egy kicsit, és nem csak simán ketté kb 2mm elég is
sokkal könyebben megy bele a kábel.
Elküldve: 2004. 11. 17. 17:24

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
ilyen sötétben:

ez pedig a venti ami bevilágítja, igen az eleje elég randán van kivágva de majd ez is javulni fog.
amúgy ez egy 12cm silentblade + led mod

Elküldve: 2004. 11. 18. 18:43
1. Iszonyu merev, akár még kárt is okozhat valamiben.
2. A legkisebb 16mm átmérőjű ami még mindíg sokkal vastagabb mint a tápkábel magában
egyedüli előnye hogy olcsó, 3m összesen nem került 100 forintba, viszont rendkívül gagyi hatássa van és csak szürke létezik belőle (a fekete is inkább sötétszürke). Röviden ezek a tapasztalataim vele.
Új képek nemsokára, (amint sikerült normális kötegelőt szereznem) a régiek pedig szerkesztés alatt,
a 'hogyan ne' antiguide-hoz
Szerk: jól elbeszélgetek itt magammal
Szerkesztette: gbr 2004. 11. 18. 18:47 -kor
Elküldve: 2004. 11. 18. 18:50
Idézet: gbr - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 19:43
2. A legkisebb 16mm átmérőjű ami még mindíg sokkal vastagabb mint a tápkábel magában
egyedüli előnye hogy olcsó, 3m összesen nem került 100 forintba, viszont rendkívül gagyi hatássa van és csak szürke létezik belőle (a fekete is inkább sötétszürke). Röviden ezek a tapasztalataim vele.
Új képek nemsokára, (amint sikerült normális kötegelőt szereznem) a régiek pedig szerkesztés alatt,
zsombor-nak bejött... szerintem neked túl kicsi a házad hozzá... legalábbis a képekről nagyon úgy tünt hogy nagyon bele vannak tuszkolva....

Elküldve: 2004. 11. 18. 19:07
Idézet: gbr - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 19:43
Autók műszerfala möggött kész "kincsesbánya" van ilyan csövekből...
Ha egy autó bontóhoz mész akkor még olcsó is

Ebbe én is ezt tettem és nem lett olyan rossz...
nem megy a kép beszúrás

Többféle méretben találsz a műszerfal mögött, és bilincsek, toldók, elágazások, rögzítők is ott vannak azonnal

BaluC

Szerkesztette: BaluC 2004. 11. 18. 19:16 -kor
Zsebibaba (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya (lvl 68) - Human Femail Mage
Elküldve: 2004. 11. 18. 19:19
Antec PlusView1000AMG gondolkozom, sajnos élőben még nem láttam de csak anniy érdekel hogy
be lehet-e könyörögni a winyók elé egy 12cm ventit.
Elküldve: 2004. 11. 18. 19:25
Idézet: gbr - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 17:43
gbr én egyáltalán nem értek veled eggyet, nekem kb 3-4 óra kellet hogy megcsináljam a gégecsövezést,a gégecső nem olyan merev ahogy te leírod (ez nem tud kárt tenni a gépbe) én már kb 20 barátomnak csináltam meg a gépét és mindenki meg volt vele elégedve(és nem okoztam kárt egy gépbe se).
Az se igaz hogy nincsen fekete gégecső ami nekem van az korom fekete.
Nekem nem kelt gagyi hatást a házamba,ezt még nem monda rá senki,de ha megnézed a képeim után a hozzászólásokat mindenkinek tetszett.
almighty-nek van igaza,ha nem jön be ne erőltesd,de azért nem kell igy lehúzni ezt a megoldást attól hogy te nem tudtad jól megcsinálni.
Itt egy kép szerintem ez fekete gégecső

Itt egy kép az előző házamról ez se lett gagyi

Elküldve: 2004. 11. 18. 19:29
Idézet: gbr - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 18:19
Antec PlusView1000AMG gondolkozom, sajnos élőben még nem láttam de csak anniy érdekel hogy
be lehet-e könyörögni a winyók elé egy 12cm ventit.
Nekem pont ilyen volt az előző házam a Hdd-k elé 2 db 8 cm es ventit be lehet rakni.Ha érdekel nézd meg a weboldalam itt van pár száz kép róla kivűlről belülről.www.zsombor22.wc.hu
Elküldve: 2004. 11. 18. 21:39
Idézet: zsombor22 - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 19:29
Igy van és a ház azóta nálam muzsikál nagyon szép és jó.

CSAK EGY KATTINTÁST KÉREK A TÁMOGATÁSODÉRT
Elküldve: 2004. 11. 18. 23:10
Zsombor: a te házadban valóban nagyon jól néz ki

annak pedig végkép örülnék ha nekem is lennének olyan haverjaim aki ilyet tudnak csinálni.
részemről nem erölködök tovább a gégecsővel mert nekem tényleg nem jött be
(a felét már ki is szedtem) amúgy valószínüleg több fajta cső van, ahol én voltam
ott ilyen fekete nem volt, lehet az rugalmasabb.
Az antec házban kinntebb lehet húzni a winyó keretet? mert ha igen beférne elé a 12cm-es.
azért érdekel ennyire mert nem akarok 3-nál több ventit a gépbe (így is 4 az a 3

Elküldve: 2004. 11. 19. 07:26
Idézet: gbr - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 22:10
Zsombor: a te házadban valóban nagyon jól néz ki

annak pedig végkép örülnék ha nekem is lennének olyan haverjaim aki ilyet tudnak csinálni.
részemről nem erölködök tovább a gégecsővel mert nekem tényleg nem jött be
(a felét már ki is szedtem) amúgy valószínüleg több fajta cső van, ahol én voltam
ott ilyen fekete nem volt, lehet az rugalmasabb.
Az antec házban kinntebb lehet húzni a winyó keretet? mert ha igen beférne elé a 12cm-es.
azért érdekel ennyire mert nem akarok 3-nál több ventit a gépbe (így is 4 az a 3

Azért nem megy be a 12 cm-es venti mert a 8 cm-es ventit be kell pattintani a hddk elé egy tokba.
Itt egy kép ezen látszik is miről beszélek

És itt egy teszt ezen látszik a ház minden eggyes része. Antec 1000AMG
Elküldve: 2004. 11. 19. 12:46
Idézet: zsombor22 - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 7:26
Köszönöm!