HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?

#2101 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 03. 20:03

Idézet: godside - Dátum: 2005. jan. 30., vasárnap - 14:51

hello mindenki az alábbi (még nem létező géphez) keresek vizes komponenseket lehetőleg minnél olcsóbban.
Chaintech nf4ultra Zenith deszka (s939)
amd64 (s939)
X800 (sima,XL,pro vagy XT esetleg PE)
tartály,pumpa,radi,csövek csavarok,lefogatók stb...
Ja és egy Casetek 1020- 5/A-ba kellene majd beépiteni, vagy rá mellé?
segitjetek árakkal, helyekkel, stb..
elöre is köcce.
A nagy buliról lemaradtam, lett volna egy jkomplett szett 30k-ért :( :(

https://forum.hwsw.h...ST&f=28&t=81376

Ez is jó ajánlat jó áron!

#2102 Felhasználó inaktív   böbe 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 03. 20:25

Küldtem mailt is a hozzászolásommal 1időben.Az itteni mondatommal csak a topik többi résztvevőjét szerettem volna tájékoztatni a vásárlási szándékomról...

#2103 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 20:37

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 18:34

Lécci ha valakinek bármi is kell akkor priviben írja meg és ne ide dobálja be csak úgy ,hogy kéne egy pumpa és hasonló értelmeteln hozzáaszólások! Köszi! Leginkább a mail volna jó mint ahogy azt már meg is tették páran!

É mailom odaért? Megfelel úgy?
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#2104 Felhasználó inaktív   böbe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 20:41

Igen mejött.Küldtem is mailt a feladó cimére.

#2105 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 21:23

Zollka képzeld most meg nem győznek elnézést kérni :D Megint írtak egy mailt hogy kiszolgálási problémájuk van mert nagyon sok megrendelés érkezett a radikra és emiatt késtek! :)

#2106 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 22:57

Idézet: böbe - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 21:41

Igen mejött.Küldtem is mailt a feladó cimére.

Na itt akkor vagy félrenyomtam, vagy nemtom mi van, mert én Zollkának küldtem mailt!!!
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#2107 Felhasználó inaktív   böbe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 23:20

Hát igen,nagy a zürzavar.A lényeg,hogy én is Zollkának küldtem eredetileg.

#2108 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 23:56

Zollka: sajat zsebbol finanszirozod ezt? Vagy eloleg is kell?

#2109 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 14:29

Tuti nem saját zsebből! :)

#2110 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 19:03

Idézet: freeone - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 23:57

Na itt akkor vagy félrenyomtam, vagy nemtom mi van, mert én Zollkának küldtem mailt!!!

Megkaptam!
Eddig senki nem rendelt olyan komolyat amit ne tudnék zsebből állni pár napig ,de ha komolyabb megrendelés jön akkor nem fogom saját pénzből állni mert 50-60 ezres szetteket nem akarok bebukni...Azt hiszem ezt érthető!

Lufinyul:Gondolom ,hogy sok megrendelést kaptak mert 40%-kal olcsóbb mint az innova radiátorai és egyénileg szerelhető + kicsit jobban hűt! Szal ezután érthető! :)
Én még mindig nem tudtam beszerelni a radiaimat amiket rendeltem ,talán majd ha összerakom az új gépemet akkor azt hiszem nekiállok! :) Főleg most még egy ilyen RAM/FET hűtő kis bordákat is akarok építeni a rendszerbe és még egy pumpát ezek kompenzálására :)  A másik pedig ,hogy úgy néz ki összejön az ezüst CPU blokk :D Csinálok egy Nexxxos HP Pro-t ezüstből :) Már csak apró dolgok hiányoznak hozzá :)

#2111 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 20:12

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 20:03

Megkaptam!

Akkor csak böbe kavart :) na mindegy, ha megvan szólj és rohanok érte!

#2112 Felhasználó inaktív   böbe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 20:32

.......?

#2113 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 20:37

:D

#2114 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 20:42

Idézet: freeone - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 21:12

Akkor csak böbe kavart :) na mindegy, ha megvan szólj és rohanok érte!

Azt várom ,hogy valaki még rendeljen mert másik helyekről már bőven van megrendelés de az 1a-coolingtól még csak Te szóltál ,hogy kellene valami! Annak meg sok értelme nincs ,hogy rendelsz kb. 2-3 ezer forint értékben és 1-1,5 K-t meg a póstára kidobjunk...

#2115 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 20:48

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 20:42

Azt várom ,hogy valaki még rendeljen mert másik helyekről már bőven van megrendelés de az 1a-coolingtól még csak Te szóltál ,hogy kellene valami! Annak meg sok értelme nincs ,hogy rendelsz kb. 2-3 ezer forint értékben és 1-1,5 K-t meg a póstára kidobjunk...

Valszeg kell nekem is egy x800-as blokk az már jó a pci-es karikra is. De még nem néztem utána :D

#2116 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 23:37

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 21:42

Nekem valszeg kelleni fog 1 BlackLord240 radi. De még +nézem, hogy mi jöhet számításba.

#2117 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 11:06

Idézet: Lojá - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 19:01

A csonkok nekem is fontosak lennének. Nekem is Laingom van, de a 8mm alá már nem akarok menni átmérőben.

Mennyire hangos ez a Laing pumpa?

#2118 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 11:22

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 12:06

Mennyire hangos ez a Laing pumpa?

12 voltról hajtva nagyon, de a teljesítménye is iszonyat. Halkgépen nem való csak leszabáyozva.
U.i.: Olvastam, hogy szemezel a "mini vizes blokkokkal", meghogy az ellenállásuk miatt másik pumpát is akarsz a rendszerbe. Ettől sokkal jobb megldás a Laing szvsz, mert nem érzékeny annyira a rendszer ellenállására. (Nem kezd el zörögni, nem esik vissza drasztikusan a vízhozama)
Ja az 1a cooligoscuccokkal kapcs.: Mikor lenne esedékes a rendelés? Mert 10-én kapok fizut.

#2119 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 12:00

Idézet: Lojá - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 12:22

12 voltról hajtva nagyon, de a teljesítménye is iszonyat. Halkgépen nem való csak leszabáyozva.
U.i.: Olvastam, hogy szemezel a "mini vizes blokkokkal", meghogy az ellenállásuk miatt másik pumpát is akarsz a rendszerbe. Ettől sokkal jobb megldás a Laing szvsz, mert nem érzékeny annyira a rendszer ellenállására. (Nem kezd el zörögni, nem esik vissza drasztikusan a vízhozama)
Ja az 1a cooligoscuccokkal kapcs.: Mikor lenne esedékes a rendelés? Mert 10-én kapok fizut.

Igen láttam ,hogy rohadt erős kis pumpa csak hát én is ezt olvastam ,hogy emellett nagyon hangos is tud lenni 12 volton...Az meg nekem nem jó ha hangos :( Leszabályozni meg nem akarom mert akkor inkább teszek be 2 olyan pumpát ami alapból halk és együtt erősebb mint a laing 12 volton...Bár kétségtelen ,hogy ez nem olcsó megoldás de a csend és nagy vízhozam érdekében talán az egyetlen járható út...2 darab Innovatek HPPS-re gondoltam és auto módozatban használnám őket!

Jövő hónap eleje felé gondoltam én is a rendelést, valszeg én is tőlük rendelek akkor 2 HPPS pumpát!

Lufinyul: A HPPS-hez jár alapból átalakító csatlakozó,hogy közvetlen a csövet fogadni tudja kiegyenlítő nélkül vagy azt külön vetted meg hozzá? Másrészt próbáld már ki lécci ,hogy auto módban mennyivel hangosabb mint normál módban!

#2120 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 12:15

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 13:00

Igen láttam ,hogy rohadt erős kis pumpa csak hát én is ezt olvastam ,hogy emellett nagyon hangos is tud lenni 12 volton...Az meg nekem nem jó ha hangos :( Leszabályozni meg nem akarom mert akkor inkább teszek be 2 olyan pumpát ami alapból halk és együtt erősebb mint a laing 12 volton...Bár kétségtelen ,hogy ez nem olcsó megoldás de a csend és nagy vízhozam érdekében talán az egyetlen járható út...2 darab Innovatek HPPS-re gondoltam és auto módozatban használnám őket!

Jövő hónap eleje felé gondoltam én is a rendelést, valszeg én is tőlük rendelek akkor 2 HPPS pumpát!

Lufinyul: A HPPS-hez jár alapból átalakító csatlakozó,hogy közvetlen a csövet fogadni tudja kiegyenlítő nélkül vagy azt külön vetted meg hozzá? Másrészt próbáld már ki lécci ,hogy auto módban mennyivel hangosabb mint normál módban!

A jövő hónap eleje az március akar lenni?

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.