idézet:
Ezt írta csosz:
A kiegyemlito tartalyt teljesen le kell zarni vagy meg lehet lazitani a kupakot tobbe kevesbe. Ha tobb levegot kap akkor algasodhat? Azt vettem eszre ha le van zarva teljesen akkor indulasnal par nagy buborekkal indul de aztan el is tunik, ha meg van lazitva akkor nem. Vagy szamit e ez vmit egyaltalan.
Vmi jo kezdo tuning faq van vhol? (feszultsegek, szorzok, fsb mire valok stb.)
( innovatek hutes/alkohol deszt viz keverek)[/quote]
Én amikor légtelen lett a rendszer, akkor lezártam teljesen a kiegyenlítő tartályt... Algásodás ügyben nem tudok segíteni, Innovaprotectet használok... Levegő nem legyen a csövekben, mert rontja a hatásfokot, méghozzá nagyon...
Tuning ügyben: kéne pontosan tudni, hogy mit szeretnél tuningolni, de ebben a rovatban van alapfokú tuning topik...
[ 2003. október 14.: Fym szerkesztette a hozzászólást ]
Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?
Elküldve: 2003. 10. 14. 19:23
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2003. 10. 14. 19:44
idézet:
Ezt írta Fym:
... Levegő nem legyen a csövekben, mert rontja a hatásfokot, méghozzá nagyon...
...
[/quote]
Helyesbítenék: max. néhány fokkal romlik a hűtési teljesítmény.
A nyitott rendszerről meg annyit, hogy ha olyan hűtőfolyadékot használsz ami illékony (a víz is az, de mondjuk itt főleg az alkoholszármazékokra gondolok) folyamatos utántöltögetés szükséges, ezt a macerát job elkerülni egy zárt rendszerrel.
![]()
Elküldve: 2003. 10. 14. 19:54
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Helyesbítenék: max. néhány fokkal romlik a hűtési teljesítmény.
A nyitott rendszerről meg annyit, hogy ha olyan hűtőfolyadékot használsz ami illékony (a víz is az, de mondjuk itt főleg az alkoholszármazékokra gondolok) folyamatos utántöltögetés szükséges, ezt a macerát job elkerülni egy zárt rendszerrel.
[/quote]
Mondjuk ez attól függ, mennyi levegő van a rendszerben...Ráadásul a párás beltér (gépház) nem igazán tesz jót az alkatrészeknek sem...
Elküldve: 2003. 10. 14. 20:11
Elküldve: 2003. 10. 14. 20:18
idézet:
Ezt írta csosz:
Koszi. Tudtok vmi itthon kaphato ragasztot amivel a chipsetre ra lehet ragasztani a watercube-t?[/quote]
Sajnos nem... Valamelyik Zalman passzív bordához adnak kétkomponensű ragasztót, ami jó hővezető is egyben... Én az enyémet a Watercoolingról rendeltem, biztos ami biztos alapon, hát kellett is...
Elküldve: 2003. 10. 14. 20:53
Elküldve: 2003. 10. 14. 21:08
idézet:
Ezt írta csosz:
Titanium-5 kétkomponensû hõálló ragasztó. Ez milyen szerintetek erre a celra?[/quote]
Sajnos nem ismerem...
Elküldve: 2003. 10. 14. 21:21
Elküldve: 2003. 10. 14. 21:33
idézet:
Ezt írta Fym:
Mondjuk ez attól függ, mennyi levegő van a rendszerben...Ráadásul a párás beltér (gépház) nem igazán tesz jót az alkatrészeknek sem...[/quote]
Ez is igaz.![]()
Elküldve: 2003. 10. 15. 08:19
idézet:
Ezt írta csosz:
Titanium-5 kétkomponensû hõálló ragasztó. Ez milyen szerintetek erre a celra?[/quote]
Hello
Ezt a ragasztót Ordasi is használja(-ta :confused: ) egy időben nekem is szükségem lett volná rá, de az 1etlen boltban, ahol kapható lett volna, se találtam.![]()
Biscka
Elküldve: 2003. 10. 15. 14:04
idézet:
Ezt írta bicska:
Hello
Ezt a ragasztót Ordasi is használja(-ta :confused: ) egy időben nekem is szükségem lett volná rá, de az 1etlen boltban, ahol kapható lett volna, se találtam.![]()
Biscka[/quote]
Autosboltokban van, de tenyleg nem sok helyen.
Elküldve: 2003. 10. 15. 16:20
idézet:
Ezt írta csosz:
Autosboltokban van, de tenyleg nem sok helyen.[/quote]
Loctite-nak van kétkomponensű fémragasztója, azt sok helyen lehet kapni, 1500-2000 Ft.
Elküldve: 2003. 10. 15. 18:31
idézet:
Ezt írta defiant9:
Loctite-nak van kétkomponensű fémragasztója, azt sok helyen lehet kapni, 1500-2000 Ft.[/quote]
![]()
![]()
Azt se importálja már a márkakereskedő, a váci úti..jártam nála. Valami új fajta van az meg nem vmi nagy szám szerinte. Ajánlott vmi fészekrögzítőt ( 4000 volt)
, de az is 1 sz@r.
Bicska
Elküldve: 2003. 10. 15. 18:36
Elküldve: 2003. 10. 15. 20:01
idézet:
Ezt írta bicska:
![]()
![]()
Azt se importálja már a márkakereskedő, a váci úti..jártam nála. Valami új fajta van az meg nem vmi nagy szám szerinte. Ajánlott vmi fészekrögzítőt ( 4000 volt)
, de az is 1 sz@r.
Bicska[/quote]
En Zugloban a Nagy Lajos király ut villamos feloli reszen kb. a Szuglo utca magassagaban vettem 2 honapja, SKF dealer bolt volt asszem, de elotte 2-3 boltot is felhivtam ahol lehetett kapni, de Ok voltak a legolcsobbak, viszont a szavatossaga mar csak par honap volt.
Elküldve: 2003. 10. 15. 21:13
Elküldve: 2003. 10. 15. 21:16
idézet:
Ezt írta csosz:
Szerintetek szamit az vmit, hogy ugye a passiv chipsetes hutes mellett ott keveri mellette a regi cpu venti a levegot, de ha lecserelem a cpu hutest vizes blokkra, akkor mar nem mozgatja ott a kornyeken a levegot semmi (p4c800-t tervezek venni).[/quote]
Ha van a házban elöl és hátul is venti, akkor nem akkora gáz, persze szvsz...
Elküldve: 2003. 10. 15. 21:26
Elküldve: 2003. 10. 15. 22:16
idézet:
Ezt írta csosz:
Tennek ra blokkot, de akkor meg elveszik a garancia, gondolam megvan magaban, de lehet kap hatra a haz egy ventit. Nem sok ilyen vizhutes szempontjabol jol szerelheto alaplap van ahogy latom, csak a Gigabyte-nak van olyan lapja, aminel alulrol ki lehet pattintani az eredeti hutest.[/quote]
P4-ben?
Mert AMD fronton majdnem az összes lapnak "pöckös" a chipsetbordarögzítése.![]()
Elküldve: 2003. 10. 16. 00:15
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
P4-ben?
Mert AMD fronton majdnem az összes lapnak "pöckös" a chipsetbordarögzítése.[/quote]
Ja, P4. Egyedul a gigabyte-nal van "nem pockosen" megoldva.
Leszedtem az eredeti chipset hutest, es a hutoborda szelein volt ilyen vekony szivacsreteg. Arra gondoltam, hogy raragasztanek helyette egy Zalmann blokkot. Tegyek annak a szeleire is ilyen habszivacs izet? Hol lehet ilyet kapni egyaltalan? Ragasztasrol mi a velemenyetek?

Súgó
A téma zárva.