Idézet: Monkey - Dátum: 2004. dec. 30., csütörtök - 0:02
Az a baj, hogy benne vagyok a halkítás ördögi körében. Mindent hangosnak tartok, ami csak egy minimális zajt is kiad magából.
A rendszerünk egyébként hasonló. Azért van pár eltérés: cpu blokk: Zalman ZMWB-2, pumpa: Eheim 1048, ill. értelemszerűen a kiegyenlítő tartály: Innovatek Tank-O-Matic, na meg persze maga a radi. Talán egyszerűbb lett volna a hasonló dolgokat leírnom...
Egyébként nem vagyok teljesen elégedett a rendszerrel. Vízhőfokot nem mérek, bár nem lenne hátrány. A proci hőmérsékletét magasnak találom. Mondjuk ez elég sokmindenből adódhat, de még nem sakkoztam ki. Teljes terhelés mellett 20 fokos szobában 39-40 fokra is felmegy. Igaz, hogy a proci elé van kötve a vga és a chipset is, de azért akkor is.
Mostanában kevés időm volt foglalkozni vele, örültem, hogy egyáltalán működik a gép. Elég sokat szívtam az alaplappal és tápokkal is.
Egyelőre ennyi. Várom a válaszod!
Teljes mértékben értelmetlen dolog azt nézni,hogy mit ír ki az alaplap a proci hőmérsékletére...Nálam most idle 39-40 fok körül van...Aztán csak 1600Mhz-en megy most a proci és 1,45V-on...Össze vissza mér minden szart a hőmérője...Viszont aztán meg 60 fok fölé nem tud menni akár mit is csinálok...Szóval vicces...Nem kell törődni vele!

Súgó
A téma zárva.