Üdv Cimboráim!
Ezennel jelentem ma volt az utolsó vizsgám ebben az évben!

Sajnos tuti, hogy újra kell próbálkoznom ebből a tantárgyból. Két órás lett volna a megmérettetés. Azonban én már az első perctől kezdve tudtam, hogy ez nekem nem fog menni. A dolgozat kiosztását követően - miután a feladatokat hipp-hopp átfutottam - körbenéztem, hogy egyltalán jó helyre ültem-e be vizsgázni, mert annyira idegen volt számomra a feladatsor. Még most sem értem: 23-án, Karácsonyhoz ennyire közel, olyan agyament példákkal álltak elő a tanár Urak és Hölgyek, hogy percekig csak pislogtam magam elé...

Pedig készültem a vizsgára! Még most sem értem... Szóval ez van! Üldtem a fenekemen. Azt vártam, hogy valaki kivigye a dolgozatát előttem. Ne én legyek már az aki elsőre "bedobja a törölközőt". Aztán nem bírtam már tovább: egy óra elteltével felálltam és leadtam a dolgozatot. ...Elsőként.

A csoporttársaim kérdeztek, hogy: "Te már készen is vagy?" Ja! - mondtam - Teljesen...
Ezt el kellett, hogy újságoljam Nektek. Vízhűtésről egy szó sem esett, de ugye elnéztek nekem egy ilyen kis kitérőt?
Szerkesztette: HookR 2004. 12. 24. 14:56 -kor