Re: Kérdezz az Opera vezetőitől!
Elküldve: 2013. 07. 03. 23:36
Te kevered az Operát a Firefoxszal...
Elküldve: 2013. 07. 04. 08:49
Mivel azt nem írtátok, hogy hány kérdés lehet felhasználónként, ezért prioritási sorrendben:
1. A Chromiumhoz képest tapasztalható funkcionalitásvesztés (pl. könyvjelzők hiánya, kezdetleges oldalsávot lehetővé tévő Extension API részek) annak tudható be, hogy ezeket a funkciókat az Opera a saját szájíze szerint, jobban, illetve az Extension API-t érintő esetekben natív módon szeretnék majd megoldani?
2. Tervezik-e (ha már nyílt forráskódú alapra álltak át), hogy ők is kicsit nyíltabbak lesznek a felhasználóik irányába és megosztanak valami konkrétabb roadmap-et és nem csak különböző fejlesztőktől, egymásnak ellentmondó kommentekből kelljen mazsoláznunk? A marketingnek is jobbat tenne, kevésbé terjednének a rémhírek. A felhasználóiktól pedig nem kéne félniük (ha nincs okuk rá). Nyugodtan lehetnének őszinték és publikálhatnák egy hivatalos postban/oldalon azt, hogy mi lesz. Akár homályosan is near future/future/far future módon, hogy tényleg mik azok, amiket terveznek.
3. Mikor fordult meg először az ötlet a fejükben, hogy Chromium API-ra váltanak? Illetve amikor megfordult először, már ez volt akkor is a konkrét terv, vagy az elején csak a régi Opera alá akarták beemelni a Webkitet/Blinket és csak a fejlesztés alatt alakult úgy a helyzet, hogy a 0-ról való újraírás mellett döntöttek, vagy már az elején ki akarták dobni az egészet, illetve tisztában voltak vele, hogy ki kell dobni?
4. Tervezi az Opera, hogy a régi motort esetleg átadja az open source közösségnek? +1 Ugyanis a levelezőlistán Hakon Wium Lie is erre célozgatott!
Idézet: Bici - Dátum: 2013. 07. 03. 12:15
Már támogatja, ez a Chromium hozadéka. Legalább ez az egy. Így Linuxon is használható lesz a Flash.
Idézet: mebefog - Dátum: 2013. 07. 03. 13:32
Azért, mert a buta Chrome motor nem támogatja az RSS/Atom/XML/RDF formátumokat normálisan. Még az MHT támogatás is csak kísérleti módon került bele olyan fasza módon, hogy újra kell indítani a böngészőt külön flaggel és olyankor csak MHT-be tudsz menteni, máskülönben meg csak HTML-be.
Elküldve: 2013. 07. 04. 17:45
El vagy egy kicsit tévedve ezzel kapcsolatban.
Elküldve: 2013. 07. 05. 01:40
Idézet: bviktor - Dátum: 2013. 07. 05. 01:23
Akkor az Iron-t javaslom. Abban legalább adblock van. Úgy értem működő, ami nem később inicializálódik, minthogy elindítod a böngészőt.
Az utóbbi időkben félredobták 17 éves hagyatékukat, biztonságilag a béka segge alá kerültek, ráadásul továbbra is zárt forráskóddal tolják a terméküket (mert a BSD licensz megengedi), ezek után használd teljes megelégedéssel, amíg ki nem borul a bili. Ez az új vezetőség a saját anyját is eladná 2 norvég koronáért, annyira pénzéhes, de biztos nem játszik össze senkivel. Mellesleg nemrégiben fűzték szorosabbra a viszonyt az Alcatel-Lucent-tel is, ami eléggé NSA-barát.
Erről ennyit. Ez az Opera már nem az az Opera. Ez már csak a régi Opera és a régi értékek nevét viseli. Mint egy átalakult zombi.
@attila9988: Köszi. Célnak éppen megfelel, de messze van a Notes paneltől. Most úgyis visszatértem Operára, nem bírom én ezt a lassúságot. Viszonylag belaktam, a keyconfig nyitjára még nem jöttem rá, tartaléknak jó lesz, de egyelőre képtelen vagyok váltani. Majd ha lesz pénzem és upgradelek egy bika gépre, akkor futok vele még egy kört. Vannak dolgok, amik jobban is tetszenek (pl. TabMixPlus+Tree-Style-Tabs-nál az egy sorba rendezett pinned tabok, habár a Visual Tabs hiányzik), de kevés, nagyon kevés és mellette még lomha is.
Elküldve: 2013. 07. 05. 01:52
De nagyon kevés extrém esetet láttam, és azok is régi róka verziókkal, amikor is kevésbé tartották kordában a kiterjesztéseket memóriaügyileg. (pl túl ritkán gc -ztek).
Pláne mióta default -ba elküldi aludni a nem használt lapokat... (persze ez kikapcsolható)
Én nem is érzem lassúnak sem, még a lassabb gépeken sem... Nem lehet hogy nálad valamelyik kiegészítő nagyon megfogja a böngészőt oldalbetöltésnél?
Ja... és javaslom a noscript -et... elképesztően hasznos cucc. Igaz ugyan hogy az opera -ba is ki lehetett iktatni szinte mindent az oldalakról, dehát ugye épp most temetjük az operát..

Elküldve: 2013. 07. 05. 02:22
http://userscripts.org/scripts/show/9310
Elküldve: 2013. 07. 05. 03:38
Idézet: attila9988 - Dátum: 2013. 07. 05. 02:52
Nem csak arra kell, hanem kompromisszummentes használatra. Erre pedig a 2 giga még a 12-es Opera mellett is elég kevés már.
Idézet
Kiegészítők nélkül annyira azért nem lomha, de érezhető úgy is a különbség, meg egyes részek (pl. könyvjelzőkezelő) azok akkor is. A sokszáz könyvjelzőt tartalmazó mappáimban a görgetés nagyon akadozó, gondolom a SQLite miatt ilyen lassú).
Egyébként ezek vannak: Adblock Plus+Element Hiding Helper - Már a Ghostery-t is kukáztam, mert utánaolvastam, hogy gyakorlatilag EasyPrivacy + Fanboy + Fanboy Annoyance (+ Hufilter) mellé felesleges redundáns cucc.
AlertBox - Website Monitor helyett, ahol nincs RSS.
Cookie Manager+ ide is kéne még egy, amivel a szerkesztés mellett tudom oldalspecifikusan kontrollálni.
Content Preferences - Kevés (ezért le van tiltva), csak a stíluslapot és a zoomot lehet beállítani, viszont az oldalsávos elrendezés tetszik.
Copy Plain Text - Még emellett szeretném letiltani a drag and drop-ot valahogy a linkekre vonatkozóan, hogy ki tudjak jelölni linkeket anélkül, hogy drag and droppolni akarná.
Flash Video Downloader (van about:cache, de nagyon gáz, és mikor beömleszt több tízezer linknyi szart és megakasztja a böngészőt és nem tud szűrni MIME/type-ra sem, ez egyszerűbb.
Extended Statusbar, FireGestures, GreaseMonkey, HyperTranslate, InstantFox, keyconfig, LinkSidebar (ez utóbbi nem túl hasznos, mivel duplikált linkek is megjelennek, ami miatt kijelölés után több példányban nyílik ugyanaz, ráadásul sem Shift+Klikk, sem Ctrl+Shift+klikk, sem Enter nem működik, csak jobbklikk -> Open
Paste and Go hotkey (erre sajna a keyconfigban nem találtam megoldást, (egyelőre csak a zoomot tudtam átállítani +/- karakterekre és ellentétben a Chrome-os megfelelőjében, WYSIWYG editorban nem csinál zoom out-ot mikor kötőjelet ütök.
Places Tooltips (egyetlen apró hátránya, hogy a tooltipek kurzorhúzásra nem maradnak úgy meg, mikor Operában, hanem minden alkalommal villan és ki kell várni az x millisec-es késleltetést).
RSS icon in url bar, Saved Password Editor, Secure Login, Single Tab Key switch (ezt is csak remappolással oldhattam volna meg keyconfigban, de a meglévőket nem akarom bukni, azok mellé kell az 1-2 tabváltáshoz.
Tab Mix Plus (ezzel egyúttal a Ctrl+Tab sem kell külön, Tree-Style-Tabs Ráadásul így a periodikus újratöltésem is megvan, bár a gyári gyorshívóból hiányolom (pedig a browser.newtab.preload;true értékkel nagyon jó a beépített is)
Ubuntu Firefox Modifications (letilva, mivel csak az az egy gomb létezik, eltávolításnak után még nem néztem utána)
Meg most feltettem a NoScriptet tesztelésre.
Beépülők közül csak Flash van (Click-to-Play módban), IcedTea (Java) letiltva teljesen.
UserJS-ek sem erőforrászabálók (a legdurvább talán a Show Just Image), sokat csináltam GM_addstyle-lal sajátot, hogy kiváltsam a Stylish-t is, mert az is eléggé nagy és a funkciói nagy részét ki se használnám.
De ezen kívül még kéne valami oldalsáv (az All In One sidebar nem jött be), kéne még valami Windows panel pótlék, hogy tudjak sok tabot egyszerre menedzselni és kijelöléssel bezárni/újratölteni, áthelyezni, stb. A Jegyzetek panelről is gyakorlatilag majdnem mindenre szükségem van, mappaszerkezetekre, oldalsávos elhelyezkedésre, linkesített és sima szöveges jegyzetekre is gyorsbillentyűvel (rich text nem kell), talán a szinkronizációról, a kukáról és a FireGestures integrációról (avagy mozdulatparanccsal nyitom-zárom a mappaszerkezetet) még le tudok mondani, bár az is hasznos volt.
Visual Tabs is jó lenne, valami MDI-like funkció keretes osztott elrendezésre (a JS popupokat még jobban elviselem külön tálcán, elvégre csak formalitás, az már jobban irritál, hogy ilyenkor about:blank van a címsorban, nem a popup teljes elérési útvonala).
FireBug-ot nem raktam fel, de a beépített DevTools-ban nincs color picker és a Resources tab sem olyan fasza (Dragonfly-ban ezzel vizsgáltam, hogy milyen szarokat kéne blokkolni itt-ott, teljesen logikusan rendezte el, hogy mi tartozott az oldal domainjéhez és mik voltak iframek meg külső scriptek/képek, ráadásul összesítve mutatta minek a betöltése mennyi időt vett igénybe és az oldal összességében (azaz iframekkel és külső elemekkel együtt) mekkora volt, itt meg pár kilobájtot mutat, mert csak a core oldalt mutatja a külső emelek nélkül.
A jobbklikkes keresőmotorok az Instantfox jóvoltából megvannak, ráadásul trükközni sem kell Go to page-es linkekkel, mert működik a middle click.
Viszont kéne leginkább valami olyan lehetőség, amivel saját magam tudom átszabni teljesen a menüket, akár konfigurációs fájlok szerkesztésével, mert nem akarok egyenként minden szarra (pl. Open with xy browser, vagy éppen másfajta külső program) külön kiegészítőt, ami ráadásul oda teszi a menüjét, ahova a fejlesztő gondolja. Meg volt még egy csomó olyan, amire elég volt egy %s-es saját menü (pl. Bugmenot, és hasonlók ), ezekre se szívesen lőnék ágyúval verébre kiegészítő formájában.
Kéne még valami MIME/type okosító, amivel a kényszerített letöltések a böngészőben nyílnak és nem letöltésre kínálja.
A forráskódnézet valami borzalmas. Azt is fel kéne turbózni valahogy, ha az on-the-fly forráskódszerkesztés még nem is megoldható, legalább tabon nyíljon.
A keresője se tetszik. A highlight all nem jegyzi meg a bekapcsolt állapotot (about:config-ban sem találtam semmi erre utalót), meg lehetne találatszámláló. Bár ez utóbbi Operában nem volt, de hiányoltam is mindig belőle. Esetleg még azt (ez kifejezetten tetszik Chrome-ban), hogy lehessen ékezetérzéketlenül is keresni.
Fast Forward is hiányzik. FireGestures-hez van ilyen script, de elég gyatra és az csak mozdulatparancsként működik. Még kombinálni sem tudom, hogy ha visszaléptem a history-ban, akkor először a Forward-ot próbálja meg, ha sima Forward nincs, akkor FastForward-oljon.
BBCode-ra csak BBCodeXtra-t találtam, de menü nekem Operában is csak a ritkán használt szimbólumokhoz kellett, az általános parancsokra (bold, italic, underlined, quoted, link) billentyűparancsot használtam a HotkeyBB-vel. Ez van Chrome-ra is, de Firefoxra ilyet nem találtam.
Ez nagyon hiányzik, sokkal egyszerűbb kijelölni a szövegdobozban az idézendő szöveget és Ctrl+Q-t nyomva quote tagek közé rakja egyből, mint egeret fogni, majd jobbklikk menüben esetleg almenüben navigálni miatta.
Az űrlapkezelőből csak a jegyzeteket érintő rész (a jegyzetek űrlapelemekként is funkcionáltak) hiányzik. Az autofill is egész hasznos így használva (régebben mindig kikapcsoltam), de az csak oldalspecifikusan jegyez meg dolgokat, ráadásul ha nincs name attribútum, nem is működik.
"Show webpage dimension in title bar" helyett vannak weboldalak, amik megmondják, meg ez különben is MDI-vel volt az igazi. De enélkül tudok élni.
A spatial navigation annak minden funkciójával együtt nagyon hiányzik. Főleg a Tab billentyűre formokra/submit gombokra ugrálási gépesség, illetve egy keresődobozban Shift+Enterrel új lapon, Ctrl+Enterrel új lapon a háttérben nyílt meg a keresés. Ezzel pl. úgy kereshettem hogy az aktuális lapon végzett tevékenységemet nem zavarta.
Jobbklikk->Save to download folder (kérdés nélkül).
Az alkalmazáskezelésnél (bár ez részben a MIME type-okhoz tartozik) se jöttem még rá, hogy magnet linkeket és .torrent fájlokat, hogyan tudok adott szoftvernek küldeni kérdések nélkül.
Send referrer information, enable automatic redirection, use proxy és javascript tulajdonságok (pl. context menu) oldalspecifikusan.
Nagyjából ennyi. És olyan gáz már az is, hogy miközben az Operát nézem, az egész böngésző egy hatalmas egységes egészet alkot, míg itt ha fehérlistára dobok egy oldalt adblock-ban, az az adblock beállításaiban tárolódik, ha cookie permission-t módosítok, az a cookiekezelő kiegészítőnél, ha stíluslapot, az a stíluslapos kiegészítőknél, ha letiltom a userJS-eket az a Greasemonkey-ban, míg Operában minden egységesen ott volt az override.ini-ben. Még az is, amit nem lehetett UI-ról vezérelni, pl. Ignore Target és Target Destination. Ezekkel tudtam olyan oldalt csinálni, ahol minden kattintott link a háttérben nyílt meg.
Idézet: attila9988 - Dátum: 2013. 07. 05. 03:22
<a href="http://userscripts.org/scripts/show/9310" target="_blank" rel="nofollow">http://userscripts.org/scripts/show/9310</a>
Nem ismertem, de ennyire sosem szabtam testre a Google keresőjét. Simán be volt állítva a sütik csak a látogatott oldalakról globálisan és a google.com-on letiltottam a send referrer information-t. A Gmailt mindig privát fülről nyitottam, amikor valami beállítást végeztem el (mivel kliensből kezelem többszörös átirányításokkal, fehérlistás és feketelistás címekkel, szerveoldali filterekkel), így nem léptetett be, csak akkoriban, amikor a Google Readert használtam aktívabban és akkor be voltam jelentkezve.
Ja, sponsored links nálam azért nincs, mert a globális Adblock.css-mben le van tiltva. Lapozásra meg legszívesebben AutoPager-t használnék, ami általánosan egy csomó helyen működik (fórumokban is), de az megint egy erőforrás igényes cucc.
ps: Egyre többször kapok 502 Bad Gateway-t a userscripts.org-on. Remélem az azért még nem akar megszűnni.
Elküldve: 2013. 07. 05. 08:21
A ghostrey -es dolog érdekesen hangzik, de nem vagyok biztos benne hogy mindig is kiváltható lesz tökéletesen az említett listákkal, hiszen külön frissítik a kettőt, működésével pedig nem különösebben vehető észre teljesítmény veszteség.
Noscript -et szeretni fogod, nagyon jó cucc.
A linkekben a szöveget ki tudod jelölni fox -on, ha közben alt -ot nyomsz.
Autopager meg érdekesnek néz ki, lehet hogy rá kellene néznem...
Még valami. Én most nagy részt egy nem éppen friss gépen használom a fox -ot, 4gb rammal. Hidd el hogy a 4 az már tényleg bőségesen elég, a felét se nagyon szokta használni a rendszer ha csak a böngészőt nézzük. Ennyi kiegészítővel neked mennyit eszik átlagban a fox? Már normál használat mellett. Nekem most 42 füllel 500 körülre ugrál, ha végigkattintgatom az összes nyitott lapot hogy feléledjen akkor is (ctrl+tab) Na meg persze a külön flash -t még bele kell számolni, az meg nyilván attól függ mennyi flash -es szutykot nyitok meg.
Elküldve: 2013. 07. 05. 08:22
Ezt pontosan hogyan is csinálod?
Elküldve: 2013. 07. 05. 09:23
Idézet: attila9988 - Dátum: 2013. 07. 05. 09:21
Ezt a tippet is köszi. Így már elviselhetőbb. Most néztem meg Chrome-ban, abban nem működik, viszont van hozzá kiegészítő.

szerk: Most találtam egy helyet, ami nem link, hanem Text Shadow demó, de nem működik. Firefoxban kurzor sincs, nagynehezen vakon a teljes szöveget kijelölheted, de csak késleltetve jelenik meg, Chrome-ban nyomásra van kurzor, de nem enged kijelölni, Operában gond nélkül működik.
Idézet
Most 3 tabbal csak 373-at (az Opera 9 tabbal 431-et), de amikor elkezdtem vele intenzívebben böngészni, akkor felugrott egészen 1.17-ig, amikor is csinált a 200MB körüli swapból a Linux 800-900-at (a fizikai RAM használat pedig 1.87GB volt) és ilyenkor veszedelmesen be tud lassulni az egész rendszer. Emiatt is szeretném elérni, hogy egyszerűen ne legyen szükség sosem swap-re. Sem Linuxon, Windowson meg főleg, mert ott még akkor is lapoz, amikor nem kéne. Legyen minden benne szépen a Superfetchben, majd ha esetleg 100-150 tab mellett nyitok egy Chrome-ot a WebGL-es Google Maps miatt, miközben a háttérben töltök JDownloaderrel valamit (meg a torrentkliensnek is adok nagyobb cache-t, hogy kevesebbet használja a vinyót), ezt mind kompromisszummentesen megtehessem. Mindez mellett pedig nyugodtan tudjak nyitni Office dokumentumot is, meg ilyesmi.
Ráadásul gondolok a jövőre is. Ma még lehet, hogy ennyit eszik a Firefox, de ha az újraindult Electrolysis projekt keretében multiprocesszt csinálnak belőle, akkor itt is fog ilyen használat mellett akár 4-6 gigát is enni a böngésző. Főleg ha találnék rá olyat, mint Operában volt a Fast History Navigation. Egyelőre a browser.cache.check_doc_frequency-vel lehet játszani, de nem éri meg, mert ugyanúgy újratölti az oldalt visszalépéskor, ráadásul nem frissül az oldal tartalma. Pl. a Magyar Opera blogon sem látszódott az új cikk, amíg nem nyomtam Ctrl+R-t a főoldalon.
Na meg Autopagerrel is néha szoktam olyat, hogy egy több száz oldalas fórumtopicban (vagy bárhol máshol, ahol nincs belső kereső) ráfekszek az End billentyűre és betöltetem vele az első hozzászólástól az utolsóig mindet, ekkor kapok egy szép, ilyen terjedelmű oldalt (ha van még Linkifier kiegészítő az is jót tesz a sok RegExp miatt), amiben nyomok egy Ctrl+F-et.
Na az Opera 12 ilyenkor szokott meghalni, ezt egyedül a Chrome képes véghezvinni, ha az egyetlen AutoPager extension mellett (ilyenkor letiltok minden mást, max ha nagyon reklámos az oldal az Adblock Plus marad) beéri 1,5 giga RAM-mal és nem lapozza ki a fél rendszert.
Idézet: attila9988 - Dátum: 2013. 07. 05. 09:22
Ezt pontosan hogyan is csinálod?
Globális userCSS-vel.
@charset "UTF-8"; /* Name: Adblock Light Version: 0.7 Author: - Description: Blocks Ads ! ! save this file into ! (XP) C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Opera\Opera\profile\ ! (Vista/7) C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Opera\Opera\profile\ ! (Linux) ~/.opera/ */ /* Generic ID's */ #tads, #redirect-ad, #banner_box, #mouselayer, #fb_w1, #ad2, #top_ad_wrapper, /* Generic Classes */ .banner, .popupOverlay, .adbox, .advertisements, .social_networking, .recent-links, .bannergroup, .twitter-share-button, /* Other Classes */ div[class="c ads-container"], *[class="FBConnectButton FBConnectButton_Small"], *[class^="fb_share"], *[class="boxn boxn_smlh boxn_ad"], div[class^="card_box_"], /* Frames */ iframe[src*="affiliation.arukereso.hu"], iframe[src^="http://www.facebook.com/connect/"], /* Other */ a[href^="http://twitter.com/share"], a[href="http://twitter.com/itcafehu"], a[href="https://www.facebook.com/itcafehu"], a[href="http://www.facebook.com/itcafehu"], a[href^="http://ad."], /* Sizes */ embed[width="468"][height="60"], /* Sizes (styles) */ div[style*="width: 468px; height: 60px;"], /* Dimensions */ *[src$="468x60.swf"], /* Stop "privacy" spam links */ a[href="http://www.real-privacy.us.tc"] { display: none !important; }
A Nézet sávon az Author Mode legördülőben tudom ki/be kapcsolni őket. Van Lynx emuláció meg Disable Background, Disable Positioning, Disable Forms, meg Accessibility View, Alt debugger és sok más hasznos. Van kétféle high contrast is (fehér háttéren fekete betűk és fekete háttéren fehér betűk). Ősrégi feature, már akkor létezett, amikor még a Readability sehol nem volt.
Meg voltak közösség által fejlesztettek is, mint Dotted links (ezt a Firefox ihlette), Remove some image protection (spaceball és társai ellen), Show only images and links (egyszerűbb mentéshez), Nostalgia (ez DOS-ossá teszi az oldalakat).
Szerkesztette: Penge 2013. 07. 05. 09:37 -kor
Elküldve: 2013. 07. 05. 11:39
Hát ha ilyeneket csinálsz.... mondjuk ezt most megnyitottam én is, volt egy két másodperces röccenés, aztán betöltődött. Tekergettem le fel, és még így is csak 550 -re ment fel a memóriafogyasztás... persze ilyen linkekkel mahináló csodakiterjesztés nekem nincs fent, azzal nem tudom mit művel...
Mondjuk ha neked több ilyen is kell egyszerre, akkor megeheti a gépedet persze...
Mindenesetre elég furcsa hogy a mai weblapok általában tele vannak dobálva script -ekkel, amik gyilkolják a gépet... hihetetlen.. végülis csak szöveges információkat akar az ember elolvasni, nem a tonnányi reklámot, meg izgő mozgó képet, amik többet esznek mint egy tervező program...
Amúgy ez az autopager jónak tűnik, leszámítva hogy pl a hwsw -hez egy normális szabályt nem sikerült összeraknom vele, mert mindig csak szenved a betöltéssel, és soha nem fejezi be... youtube -on meg, google keresésnél is megy, de pl itcafe -n megint nem... állandóan visszaugrik az első hozzászólásokra, a harmadik oldal helyett....
Lehet hogy elcseszek valamit... neked azzal mennek ezek az oldalak? Igazából vaterara lenne ez hasznos, de azzal még nem próbáltam.
Elküldve: 2013. 07. 05. 11:40
Elküldve: 2013. 07. 05. 12:36
Idézet: attila9988 - Dátum: 2013. 07. 05. 12:39
Nem olyan csoda kiterjesztés. Azt hittem minden második poweruser használja. Arra szolgál, hogy a plain/text http://-rel, illetve www-vel (beállítástól függően) kezdődő linkeket kattinthatóvá teszi, így nem kell kijelölni és jobbklikk->Go to page.
Idézet
Lehet hogy elcseszek valamit... neked azzal mennek ezek az oldalak? Igazából vaterara lenne ez hasznos, de azzal még nem próbáltam.
A HWSW-n megy (ahogy minden más IPB alapú fórumon, továbbá vBulletin, phpBB, Joomla, Drupal, stb.), a PH-n sajnos nem, mivel az RIOS, ami saját fejlesztésük, ahhoz meg még senki nem írt ezek szerint szabályt.
Elküldve: 2013. 07. 05. 13:17
Amiket én próbáltam azokkal mindig gond volt, ezért most épp egy sincs fent. Te melyiket is raktad fel? Csak nem azt a régi userscript -et?
A hwsw -n én csak a cikkek alá tudok írni már jó régen, és ott meg nem megy. A rendes forum -ra már nem is emlékszem...

Viszont azt vettem észre, hogy ahol megy is ez az autopager, ott is lassú. Még keresem az okát hogy vajon én nem állítottam be valamit, vagy magától ilyen. Pl a google találati listát is sokkal lassabban görgeti tovább, mint ahogy manuális kattintás után kellene várni. Ez nálad is ilyen?
Elküldve: 2013. 07. 05. 22:58
2.) Az Opera az a cég, aki miatt a Microsoft kénytelen volt a böngészőválasztót betenni a saját op. rendszerébe?
3.) Engem nem zavar, ha csak a Chrome marad. Az Operát igen?
Elküldve: 2013. 07. 05. 23:09
2) részben...
3) Ha nem zavarna, akkor nem érted mi ezzel a gond.... engem pl rohadtul zavarna ha csak az a szar maradna...
Elküldve: 2013. 07. 06. 06:02
Idézet: attila9988 - Dátum: 2013. 07. 05. 14:17
De igen, az volt a legmegbízhatóbb.

Idézet
Nem. Arra viszont figyelj, hogy mikor megjelenik a jobb alsó sarokban a zöld "Loading...", akkor addig ne görgess, mert akadozik a smooth scroll. Amikor betöltötte (eltűnik a Loading...), utána görgethetsz és sima lesz az egész. Egészen addig, amíg újra megjelenik a Loading, akkor megint állj meg.