Idézet: Jahno - Dátum: 2013. 07. 17. 14:59
Neked is kezd elmenni az eszed, főleg mikor ilyen gép előtt ülök, és csak reszel, meg várok, meg lezabálja a RAMot és ott van még a flash. Az ilyen untig elég az enyhe túlzás, vannak olyan nyomtatók is, amitől egy ilyen gép simán percekre megáll, esetleg próbáljunk meg szkennelni, vagy mekkorát szopolok, mikor ilyen gépen akarják meglesni a leendő youtube marketinganyagot, amit majd továbbküld az igazgatónak. Untig elég jahh. Igyál már rendesen, faszom.
Te fgyelsz is, mit olvasol? Mondtam, egészen addig, amíg el nem indít egy böngészőt. faszod.

A nyomtatóról tudod, mit? Itt va előttem a régi kedvenced, Laserjet 4 kolléga-tudod, mi a gépigénye? Egy kurva 286-osra is rá tudod rakni és nyomtat róla jó felbontásban, a mai fosok meg host based szarok, aztán találjuk ki, miért jobb ez nekünk, mert azt már tudjuk, hogy a gyártónak olcsóbb, és dejó, weboldala van a multfunkciós gépnek, mert a nyomtatók mappa meg a varázslók erre sem jók, a scan gomb kezelése sem mehet a win beépített megoldásával, hanem kell egy java futtatókörnyezetes tohonya basz alá, a'la HP. A szkennelés gyakorlatát az említett K6-2-n műveltem már egy Scanjet 6100C-vel, SCSI-n

. Ugye ott sem arról van szó, hogy a P3-as gép PCI portjai megőszülnének egy 2400DPI-s képtől, amit befűz USB/LPC-n a HDD-re? Nem akarok gyulázni, de érted szerintem jól, hogy mire gondolok, nem arra, hogy Mancika egy 500-as P3-mal igazán faszbukolhatna/jutubolhatna, hanem hogy amit szofferoldalról csinálnak, az beleszarós, erős vas van alatta, megcsinálja központú megoldás, és ami számítási igényre valóban szükség lehet, az elférhetne sokkal vékonyabb cuccokon is még. Tech demókat, 64k demókat szerintem ismered jól, mert akkor voltál fiatal

, a radeon 9700-asokhoz megvolt tech cuccokat elnézve nehéz elhinni, hogy egy webezés, jutub 480p szaggathat rajta (mikor ugyanaz a 480p letöltve s megnyitva a nyers flv formátumában is reccenésmentes a jetaudioval..) egy nyüves ajaxxal, és ilyen apróságok.
Iszok rendesen, mondom, szoftverhez én nem étek, de hardverben mégis azt látom, hogy a kibaszott szervertápodban az összesjapán kondi mellé odaszarnak egy őskínait, és történetesen pont oda, ahol kurvára számít és te meg csak lesel, hogy megáll 4 évesen, nyugaton az ilyet már vágják is a kukába, egy 20Ft-os alkatrész miatt, te legalább előtte megkérdezel. Laptop ugyanez, nem vis maior hibákat javítunk az esetek nagy részében, hanem tervezési, kivitelezési elbaszásokat.