HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 telepítési "zsákutca" - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7 telepítési "zsákutca" Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 07. 17. 00:07

Didy... Kép

Amint talán még emlékszel, nekem magamnak is van retró-gépem. 1200 MHz Tualatin-Ceeron (fotók a táp-topikban). Nincsen ezzel semmi gond! Nyomtatásra és szkennelésre használom, Win98 SE száguld rajta, minden oké! Ellenberger, nem akarok ráerőltetni egy Win7-et úgy, mint a T. topik-indító, aztán ide jövök trollkodni, ha valamiért mégse kúszik fel rá... Kép

Szerkesztette: Macikák 2013. 07. 17. 00:24 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#102 Felhasználó inaktív   Pápaszemes 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2013. 07. 17. 11:48

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2013. 07. 17. 01:01

Nem kéne errefelé elmenni.

ez egy szabad ország - khmm mindegy, approximáljuk annak - itt mindenki arra megy, amerre a saját vágyai viszik :D

Amit a sebességekről mondtál biztos úgy van, dehát én nem is arra céloztam, hogy a régi, de már több GHz-en működő CPU ugyanolyan gyorsnak tekinthető, mint a mai megváltozott architektúrák stb. Önmagában gondolom egy olyan erőforrásnak, amivel még érdemes próbálkozni. (ha úgy vesszük egy 500 Mhz-es CPU is a mai irodai de egyéb feladatokhoz is bőven sok, nemde ? Vagy az akkori gépeken nem lehetett dolgozni ?)

Szintén egyetértek a PC, mint önmagát túlélő műszaki kövület megítélésével, és az azt életben tartó nem túl emelkedett üzleti okok is egyértelműek. - jórégen kimondták már ezt, elsősorban INTEL vs Motorola és egyéb vonatkozásokban.

Miért csinálja az ember ezt ? Kezdő mérnökkoromban vagy két évig dolgoztam egy nyugdíjas műszerész ÚR mellett is, többezer lóerős gépekért volt felelős a munkájával. Ha hoztak egy hibás egységet, addig nem nyugodott, amíg a hiba okát ki nem derítette, és csak azután fogott bele a javításba. Művezető korában csak úgy vette át a munkát, ha a melós a kiterített kapcsolási rajzon elmagyarázta neki, hogy mit miért - addig nem írta alá a munkautalványt. Ma elküldenék az ilyet a bús picsába a bunkók (már bocs). De én valahogy úgy vagyok ezzel, hogy - a "hülye vagyok (=sablonokban (sem) gondolkodó, tájékozatlan, vagy csak funkcionálisan analfabéta), de legyek én a világ közepe" egyre gyakoribb típust nem sokra tartom. Ezzel együtt nem foglalkoztam volna velük, akit esetleg érdekel, #16-nál kezdődik az a hangvétel, amiről beszélek. Mert a mestereknek mindig joguk van ironizálni zöldfülűekkel szemben, ez a világ rendje valóban. De ott szövegértési nehézségek, és az ezzel általában erősen korrelálló beképzeltség mutatkozik meg, na erre úgy gondoltam, beszállok a mulatságba én is, és egészen eddig jól szórakozom a kényszeres reakcióikon. (Zsivágó úr javára írom, hogy a telepítési siker után ugyan egy utánlövéssel "van egy fos géped, örülj neki", de azért mégis sportszerűen távozott, miután szembesült azzal, hogy a mellény nagy, az itt hangoztatott ismeretei nem érnek semmit.

Én ide tanulni jöttem, hát bizony a dolog erősen kétoldalú, de azért ennél többet vártam :)

Hogy vesződség a telepítés, egy probléma leküzdése ? Persze hogy az ... és ez baj ?

Szerkesztette: Pápaszemes 2013. 07. 17. 11:57 -kor

#103 Felhasználó inaktív   Pápaszemes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 07. 17. 12:18

pardon, tehát a "mai idodai feladatok" nagyrészét ugyanolyannak tartom, mint anno.

#104 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 07. 17. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Pápaszemes - Dátum: 2013. 07. 17. 12:48

ez egy szabad ország - khmm mindegy, approximáljuk annak - itt mindenki arra megy, amerre a saját vágyai viszik :D

Amit a sebességekről mondtál biztos úgy van, dehát én nem is arra céloztam, hogy a régi, de már több GHz-en működő CPU ugyanolyan gyorsnak tekinthető, mint a mai megváltozott architektúrák stb. Önmagában gondolom egy olyan erőforrásnak, amivel még érdemes próbálkozni. (ha úgy vesszük egy 500 Mhz-es CPU is a mai irodai de egyéb feladatokhoz is bőven sok, nemde ? Vagy az akkori gépeken nem lehetett dolgozni ?)

Szintén egyetértek a PC, mint önmagát túlélő műszaki kövület megítélésével, és az azt életben tartó nem túl emelkedett üzleti okok is egyértelműek. - jórégen kimondták már ezt, elsősorban INTEL vs Motorola és egyéb vonatkozásokban.

Miért csinálja az ember ezt ? Kezdő mérnökkoromban vagy két évig dolgoztam egy nyugdíjas műszerész ÚR mellett is, többezer lóerős gépekért volt felelős a munkájával. Ha hoztak egy hibás egységet, addig nem nyugodott, amíg a hiba okát ki nem derítette, és csak azután fogott bele a javításba. Művezető korában csak úgy vette át a munkát, ha a melós a kiterített kapcsolási rajzon elmagyarázta neki, hogy mit miért - addig nem írta alá a munkautalványt. Ma elküldenék az ilyet a bús picsába a bunkók (már bocs). De én valahogy úgy vagyok ezzel, hogy - a "hülye vagyok (=sablonokban (sem) gondolkodó, tájékozatlan, vagy csak funkcionálisan analfabéta), de legyek én a világ közepe" egyre gyakoribb típust nem sokra tartom. Ezzel együtt nem foglalkoztam volna velük, akit esetleg érdekel, #16-nál kezdődik az a hangvétel, amiről beszélek. Mert a mestereknek mindig joguk van ironizálni zöldfülűekkel szemben, ez a világ rendje valóban. De ott szövegértési nehézségek, és az ezzel általában erősen korrelálló beképzeltség mutatkozik meg, na erre úgy gondoltam, beszállok a mulatságba én is, és egészen eddig jól szórakozom a kényszeres reakcióikon. (Zsivágó úr javára írom, hogy a telepítési siker után ugyan egy utánlövéssel "van egy fos géped, örülj neki", de azért mégis sportszerűen távozott, miután szembesült azzal, hogy a mellény nagy, az itt hangoztatott ismeretei nem érnek semmit.

Én ide tanulni jöttem, hát bizony a dolog erősen kétoldalú, de azért ennél többet vártam :)

Hogy vesződség a telepítés, egy probléma leküzdése ? Persze hogy az ... és ez baj ?

Igen, ez gy van. Amire a legtöbb irodaimancika használja a gépét, arra egy 500-as P3 untig elég lenne még mindig. Aztán megnyit egy webböngészőt és kész, vége.. Én meg emlékszem, van egy gyűjteményem 10-13 éves flash animokról, amit az akkori k6-2-esemen futtattam gondok nélkül. Egy mai csudaszupi weboldal, nem HD jutub ehhez képest nem sokat tud mutatni, érthetetlen, minek kell egy facebuk jellegű élő naplóhoz, statikusan ott lévő képekhez, némi animációhoz ekkora gépigény. Na mindegy, a programozáshoz nem értek, nem akarok ebből leszűrni semmit, viszont laptopokat, bármi elektronikát áramköri szinten. itt ugyan nem lehet a pontos okot elektronmikroszkóp hiányában, és a működési folyamat monitorozása nélkül kideríteni, de alapvetően nem javíthatóra tervezett cuccokat javítunk meg. Ez ma már kurva ritka dolog, a szervizes nem javít, hanem cserél többnyire. Nem is javíthat. Nem is értene hozzá. Ritka kivételtől eltekintve borzalmas, amit a technológiával művelnek.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#105 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 17. 13:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Pápaszemes - Dátum: 2013. 07. 17. 13:48

Először is, szeretném leszögezni, hogy hálistennek nincsenek OLYAN irányú vágyaim.

Másodszor, elnézést is kérek, amiért bepöccentem.

Harmadszor a 'pirospontot' halál komolyan gondoltam és korántsem gúnyolódásnak szántam.

Kedves Pápaszemes, ajándékként kéne felfognod, hogy a végén mégis csak rá tudtad berhelni valahogy a gépedre és ezzel kész, ennyi szvsz. Ebből még egyáltalán nem következik, hogy a Neked válaszolók mind egybitesek és semmit se értenek a Win7-hez.

Még mindig fenntartom az állításomat, hogy megoldottál egy kihívást, ami viszont a mai, 2013-as informatika világában enyhén szólva is szürreális és korántsem egy mindennapos szupport-kérdés, ahogyan azt láttatni szeretted volna.

Az irodai gép-felvetéseddel egyetértek meg azzal is, amit didy válaszolt. A retró-gépem nekem sincs a neten, viszont az itthoni hálózatomban arról nyomtatok. Ez azért alakult ilyen furán, mert a nyomtatómat helyhiány miatt egyszerűen nem tudtam máshová tenni, csak ahhoz a géphez.

Még egyszer elnézést kérek!

Szerkesztette: Macikák 2013. 07. 17. 13:38 -kor

#106 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 17. 13:59

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2013. 07. 17. 13:23

Igen, ez gy van. Amire a legtöbb irodaimancika használja a gépét, arra egy 500-as P3 untig elég lenne még mindig.

Neked is kezd elmenni az eszed, főleg mikor ilyen gép előtt ülök, és csak reszel, meg várok, meg lezabálja a RAMot és ott van még a flash. Az ilyen untig elég az enyhe túlzás, vannak olyan nyomtatók is, amitől egy ilyen gép simán percekre megáll, esetleg próbáljunk meg szkennelni, vagy mekkorát szopolok, mikor ilyen gépen akarják meglesni a leendő youtube marketinganyagot, amit majd továbbküld az igazgatónak. Untig elég jahh. Igyál már rendesen, faszom.
Make love not Wor.

#107 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 17. 14:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 07. 17. 15:59

Neked is kezd elmenni az eszed...

Persze, én is úgy gondoltam az 'egyetértést' hogy korhű-szofttal! Win98 SE száguld az 1,2-es Tualatinon, 512 mega RAM-mal... Kép

#108 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 17. 15:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 07. 17. 14:59

Neked is kezd elmenni az eszed, főleg mikor ilyen gép előtt ülök, és csak reszel, meg várok, meg lezabálja a RAMot és ott van még a flash. Az ilyen untig elég az enyhe túlzás, vannak olyan nyomtatók is, amitől egy ilyen gép simán percekre megáll, esetleg próbáljunk meg szkennelni, vagy mekkorát szopolok, mikor ilyen gépen akarják meglesni a leendő youtube marketinganyagot, amit majd továbbküld az igazgatónak. Untig elég jahh. Igyál már rendesen, faszom.
Te fgyelsz is, mit olvasol? Mondtam, egészen addig, amíg el nem indít egy böngészőt. faszod. :omg: A nyomtatóról tudod, mit? Itt va előttem a régi kedvenced, Laserjet 4 kolléga-tudod, mi a gépigénye? Egy kurva 286-osra is rá tudod rakni és nyomtat róla jó felbontásban, a mai fosok meg host based szarok, aztán találjuk ki, miért jobb ez nekünk, mert azt már tudjuk, hogy a gyártónak olcsóbb, és dejó, weboldala van a multfunkciós gépnek, mert a nyomtatók mappa meg a varázslók erre sem jók, a scan gomb kezelése sem mehet a win beépített megoldásával, hanem kell egy java futtatókörnyezetes tohonya basz alá, a'la HP. A szkennelés gyakorlatát az említett K6-2-n műveltem már egy Scanjet 6100C-vel, SCSI-n :-D . Ugye ott sem arról van szó, hogy a P3-as gép PCI portjai megőszülnének egy 2400DPI-s képtől, amit befűz USB/LPC-n a HDD-re? Nem akarok gyulázni, de érted szerintem jól, hogy mire gondolok, nem arra, hogy Mancika egy 500-as P3-mal igazán faszbukolhatna/jutubolhatna, hanem hogy amit szofferoldalról csinálnak, az beleszarós, erős vas van alatta, megcsinálja központú megoldás, és ami számítási igényre valóban szükség lehet, az elférhetne sokkal vékonyabb cuccokon is még. Tech demókat, 64k demókat szerintem ismered jól, mert akkor voltál fiatal :Đ , a radeon 9700-asokhoz megvolt tech cuccokat elnézve nehéz elhinni, hogy egy webezés, jutub 480p szaggathat rajta (mikor ugyanaz a 480p letöltve s megnyitva a nyers flv formátumában is reccenésmentes a jetaudioval..) egy nyüves ajaxxal, és ilyen apróságok.
Iszok rendesen, mondom, szoftverhez én nem étek, de hardverben mégis azt látom, hogy a kibaszott szervertápodban az összesjapán kondi mellé odaszarnak egy őskínait, és történetesen pont oda, ahol kurvára számít és te meg csak lesel, hogy megáll 4 évesen, nyugaton az ilyet már vágják is a kukába, egy 20Ft-os alkatrész miatt, te legalább előtte megkérdezel. Laptop ugyanez, nem vis maior hibákat javítunk az esetek nagy részében, hanem tervezési, kivitelezési elbaszásokat.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#109 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 17. 17:01

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2013. 07. 17. 17:49

Te fgyelsz is, mit olvasol? Mondtam, egészen addig, amíg el nem indít egy böngészőt. faszod. :omg: A nyomtatóról tudod, mit? Itt va előttem a régi kedvenced, Laserjet 4 kolléga-tudod, mi a gépigénye? Egy kurva 286-osra is rá tudod rakni és nyomtat róla jó felbontásban, a mai fosok meg host based szarok, aztán találjuk ki, miért jobb ez nekünk, mert azt már tudjuk, hogy a gyártónak olcsóbb, és dejó, weboldala van a multfunkciós gépnek, mert a nyomtatók mappa meg a varázslók erre sem jók, a scan gomb kezelése sem mehet a win beépített megoldásával, hanem kell egy java futtatókörnyezetes tohonya basz alá, a'la HP. A szkennelés gyakorlatát az említett K6-2-n műveltem már egy Scanjet 6100C-vel, SCSI-n :-D . Ugye ott sem arról van szó, hogy a P3-as gép PCI portjai megőszülnének egy 2400DPI-s képtől, amit befűz USB/LPC-n a HDD-re? Nem akarok gyulázni, de érted szerintem jól, hogy mire gondolok, nem arra, hogy Mancika egy 500-as P3-mal igazán faszbukolhatna/jutubolhatna, hanem hogy amit szofferoldalról csinálnak, az beleszarós, erős vas van alatta, megcsinálja központú megoldás, és ami számítási igényre valóban szükség lehet, az elférhetne sokkal vékonyabb cuccokon is még. Tech demókat, 64k demókat szerintem ismered jól, mert akkor voltál fiatal :Đ , a radeon 9700-asokhoz megvolt tech cuccokat elnézve nehéz elhinni, hogy egy webezés, jutub 480p szaggathat rajta (mikor ugyanaz a 480p letöltve s megnyitva a nyers flv formátumában is reccenésmentes a jetaudioval..) egy nyüves ajaxxal, és ilyen apróságok.
Iszok rendesen, mondom, szoftverhez én nem étek, de hardverben mégis azt látom, hogy a kibaszott szervertápodban az összesjapán kondi mellé odaszarnak egy őskínait, és történetesen pont oda, ahol kurvára számít és te meg csak lesel, hogy megáll 4 évesen, nyugaton az ilyet már vágják is a kukába, egy 20Ft-os alkatrész miatt, te legalább előtte megkérdezel. Laptop ugyanez, nem vis maior hibákat javítunk az esetek nagy részében, hanem tervezési, kivitelezési elbaszásokat.

Pontosan, minden szavaddal egyetértek! Nekem HP Deskjet 850C, meg Mustek 600-as szkenner van a retró gépemen. LPT-portról megy mind a kettő, a saját drájverével, és ennyi a történet. Bár a HP hozzáállását jól példázza, hogy a 850C drájvereit már gondosan letakarították a szerverükről, uh. azt külön kellett beszereznem, már nem is tudom honnét, lényegtelen! Értem én, hogy baromi sok helyet foglal az a 3 db. 1,44-es floppy terjedelmű adat a több terás otthoni vinyók meg a 25-30 gigás játékok korában, dehát ez van...

Szerkesztette: Macikák 2013. 07. 17. 17:06 -kor

#110 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 17. 19:10

F A S Z O M !
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#111 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 17. 19:23

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2013. 07. 17. 00:58

A munkavasam nekem is hasonló, mint a tiéd, nézd csak meg adatlapomon, aztán szerintem van közös témánk. Mégis úgy vagyok vele, hogy amire eddig jó volt, arra eztán is, 10 éves rajta a rendszer, és nem akarom bolygatni. Az úgy jó.

sőt, ha kinyitod az odd tálcáját, még pohártartónak is jó.
szóval, ezt a munkavasat étkeztetési célokra használja-e kend? mert lehet rátenni még a tetejére termoszt és kv-s csészét, na meg az elmaradhatatlan libazsíros kenyeret tepertővel és lilahajmával, h a szükséges munka kalóriaigényét is betápolja...
mert érzésem szerint, ha már valaki erre a környezetre rá akar szuszakolni egy win7-et, az nem munka miatt csinálja, hanem kalandvágyból. de inkább perverzitásból.
egyébként egy hp500-as laposra, 1,3-as celeroncs m-re, giga ddr1 rammal, 4200-as vinyóra szuszakoltam már fel jó eredménnyel a win7-et

Szerkesztette: avmanster 2013. 07. 17. 19:33 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#112 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 17. 19:39

És újra: TERMÉSZETESEN nem a retró gépen fogok se netezni, se Win7-et futtatni! Nyomtatni, szkennelni, régi DOS-os és Win9x-es programokhoz tökély! Kép

#113 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 17. 21:11

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 07. 17. 20:23

sőt, ha kinyitod az odd tálcáját, még pohártartónak is jó.
szóval, ezt a munkavasat étkeztetési célokra használja-e kend? mert lehet rátenni még a tetejére termoszt és kv-s csészét, na meg az elmaradhatatlan libazsíros kenyeret tepertővel és lilahajmával, h a szükséges munka kalóriaigényét is betápolja...
mert érzésem szerint, ha már valaki erre a környezetre rá akar szuszakolni egy win7-et, az nem munka miatt csinálja, hanem kalandvágyból. de inkább perverzitásból.
egyébként egy hp500-as laposra, 1,3-as celeroncs m-re, giga ddr1 rammal, 4200-as vinyóra szuszakoltam már fel jó eredménnyel a win7-et

A plextorokra nem rakok kávét! Szalonna van. Az IBM-et szétkaptam és összeraktam, helyén a kábelek, de a wifi jelet nem lát..

#114 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 17. 22:01

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2013. 07. 17. 22:11

A plextorokra nem rakok kávét! Szalonna van. Az IBM-et szétkaptam és összeraktam, helyén a kábelek, de a wifi jelet nem lát..

pedig miután elhoztam, utána wifiztem vele itthon... kapcsoló hiánya miatt még valami asztalra ikonos kattintós dolgot is keresgéltem a kikapcsoláshoz persze nem találtam.
fakezű.
boka vagy térd lesz ebből?

Szerkesztette: avmanster 2013. 07. 17. 22:03 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#115 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 17. 23:14

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 07. 17. 23:01

pedig miután elhoztam, utána wifiztem vele itthon... kapcsoló hiánya miatt még valami asztalra ikonos kattintós dolgot is keresgéltem a kikapcsoláshoz persze nem találtam.
fakezű.
boka vagy térd lesz ebből?

Nekem már hazahozva se látott wifit. Lehet, hogy én szabtam el, elvégre egy Dellből menekült hdd-t raktam bele Vistával, lehet, hogy valami hiányzik neki onnét.

#116 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 18. 06:18

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2013. 07. 18. 00:14

Nekem már hazahozva se látott wifit. Lehet, hogy én szabtam el, elvégre egy Dellből menekült hdd-t raktam bele Vistával, lehet, hogy valami hiányzik neki onnét.

akkor remélhetőleg szofferes gubanc.

Idézet

#117 Felhasználó inaktív   Pápaszemes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 07. 18. 14:53

Jónapot, most csak egy gyors belépés ... a Win 7 éppen frissít, közben meg simán netezek. Akkor ezt a gép most lassú ? :D

update: jútyúbozok is éppen ... szépen megy a videó

Szerkesztette: Pápaszemes 2013. 07. 18. 15:03 -kor

#118 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 18. 15:49

360, esetleg 480p lehet. 720, 1080, teljes képernyőn?

Szerkesztette: DGabor 2013. 07. 18. 15:50 -kor

Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#119 Felhasználó inaktív   Pápaszemes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 07. 18. 19:48

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor - Dátum: 2013. 07. 18. 16:49

360, esetleg 480p lehet. 720, 1080, teljes képernyőn?

melyik lenne a jó a lelki békédhez ?

#120 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 18. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Pápaszemes - Dátum: 2013. 07. 18. 20:48

melyik lenne a jó a lelki békédhez ?

inkább hagyjuk.

látom besértődtél rendesen. jól sejtem, hogy harmincas végén, negyvenes elején jársz? tipikus beképzelt, szerinted mindentudó stílusod van, közben saját igazadon kívül mást képtelen vagy elfogadni, hiába írunk bármit is. egy egyszerű kérdést is sértésnek veszel, csak saját hiúságod miatt vagy még itt, semmi másért.

Szerkesztette: DGabor 2013. 07. 18. 20:45 -kor

Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.