De, hogy a kérdésedre válaszoljak: miközben bőszen frissített a háttérben (nem letöltött, hanem telepített) 1024 x 768 felbontásban, teljes képernyőn ment egy jó minőségű házivideó, tessék itt van, valami HP gyűjtőé:
Másoknak: semmi gond a "cérnaelszakadással", én is voltam nekihevült fórumozó, az ember néha csak azért ír le olyanokat, mert tudja, IRL nem mondana ilyet a másiknak.
A Win 7 on Oldies projekt állása:
az első frissítés után eltűntek a hardverkezelő kérdőjelei, egy ACPI jelölésű kivételével, bár a rendszereszközök között van valami ilyesmi, és jött is egy feljövű üzenet, hogy installálta. A BIOS-ban hiába vettem ki előtte, a kérdőjel ott marad, de valószínű nem sok vizet zavar, valami monitorozási opció csak. A többit a Win 7 nevesítette, a régi SMC kártyát típus szerint, az audió eszközt is, infraport, minden működik.
Azért nem minden sima: 2 GB RAM fölött életképtelen a dolog, már a betöltéskor lefagy (a telepítőről bootolásnál is). A memóriakezelő nem nForce hanem "PCI szabványos RAM vezérlő", viszont van "nForce PCI System Management" és "nForce2 AGP állomás - PCI híd". Az alaplap max 3 GB-ot tudna, XP alatt tudja is, de ez legyen a legkevesebb gond.
Igazán az érdekelne - már ha valakinek van még kedve ilyen "szövegkörnyezetben" közreműködni - hogy mik a tipikus Win 7 alkalmazások, "helyzetek", amelyek próbára tennék a gépet. Eddig minden simán fut, mint fentebb jeleztem. Nyilván nem játékokra gondolok, az egy egész más tészta, hanem olyan alkalmazásokra, amelyek Win 7-re lettek kitalálva.
Szerkesztette: Pápaszemes 2013. 07. 18. 23:25 -kor

Súgó
A téma zárva.