idézet:
Eredetileg keton írta:
hogy a ventit rákötöttem a házam turbo gombjára (vadiúj ATX nagytoronyház, mit keres rajta?), így csak akkor zajong, ha kell.[/B][/quote]
Elfekvő készletet árusítottak ki, és belefutottál.
------------------
Atus01
Videokártya tunning
#61 Guest_Atus01_*
Elküldve: 2001. 03. 05. 22:22
#62 Guest_KergeK@csa_*
Elküldve: 2001. 03. 13. 01:08
------------------
--
KergeK@csa
#63 Guest_AndrewBoy_*
Elküldve: 2001. 03. 13. 02:23
idézet:
Eredetileg KergeK@csa írta:
Szeretném felpörgetni Asus V7100 32 MB Combo Delux AGP videókártyámat (GeForce2 MX chipkészlet). Egyetlen dolog kérdéses elöttem még... Ugye ezen alapból van hűtőborda, de az kevés. Tehát ti milyen ventillátort raktatok rá? (hol vettétek és mennyiért? ))
[/quote]
ha nincs alatt pci kartyad, akkor egy mezei p1, esetleg 486borda + fan eleg hozza, negy sarkara szilo picit aztan kozepre meg szilikon zsir es ranyomod, ennyi, a ramokra meg ugyanigy tucc tenni kis bordakat, ne felj, nem fog lehalni a vga ha tulhuzod, eloszor szemetelni kezd, aztan max fagy, de meghalni nem fog.
#64 Guest_KergeK@csa_*
Elküldve: 2001. 03. 13. 09:32
idézet:
Eredetileg AndrewBoy írta:
ha nincs alatt pci kartyad, akkor egy mezei p1, esetleg 486borda + fan eleg hozza, negy sarkara szilo picit aztan kozepre meg szilikon zsir es ranyomod, ennyi, a ramokra meg ugyanigy tucc tenni kis bordakat, ne felj, nem fog lehalni a vga ha tulhuzod, eloszor szemetelni kezd, aztan max fagy, de meghalni nem fog.[/quote]
Négy sarkára szilo? ammeg mi? .))) Nem igazán értem... ;-DD
A memóriákra feltétlenül kell, vagy repesztenek anélkül is?
------------------
--
KergeK@csa
#65 Guest_leslie_*
Elküldve: 2001. 03. 13. 12:03
------------------
Keruld a masnapossagot - maradj reszeg.

#66 Guest_Highlander_*
Elküldve: 2001. 03. 13. 21:41
idézet:
Négy sarkára szilo? ammeg mi? .))) Nem igazán értem... ;-DD
A memóriákra feltétlenül kell, vagy repesztenek anélkül is?
[/quote]
A szilo becsuletes neve sziloplaszt, tulajdonkepp egy hoallo ragaszto. Az 5let nem rossz, viszont van egy apro hatranya: egyreszt maceras kesobb leszedni az igy felragasztott bordat, masreszt az igy modositott kartya visszaalakitasa esetleg nem valosithato meg nyom nelkul, ilyen esetben meg ugrik a garancia (persze csak ha van)
AndrewBoy: bocsi, lehet, hogy nekem csak azert nem tetszik az otlet, mert meg mindig NEM SIKERULT LEVENNEM AZ A KIBA**OTT HUTOBORDAT(igen, itt hangosan orditottam ;( ) Egyebkent nem lehet, hogy az alternativ megoldasok egyiket kellene alkalmazni? (teszemazt befottesgumi, muanyag rogzitobilincs, stb)
ui.: ha van vkinek 5lete, hogy robbantsam le a ragasztott hutobordamat, akkor legyenszives megosztani velem. (a borda es a graf proc kozt nincs fel mm sem)
#67 Guest_Bari_*
Elküldve: 2001. 03. 14. 05:37
Veszel egy guriga cérnát, sima normálisat, nem muanyagot, korbetekered vele a graf procit jó szorosan, gyogyszertárban veszel 100g acetont ( az oldja a ragasztót de nagyon parolog ) és a GPU köré tekert cérnéra csepegtetsz belőle, beletelik vagy 2 napba mire lejön de utána megsem latszik hogy valaha is volt valami a gpu-n a bordáról és a chipről szintén acetonal lehet eltávolitani a rajtamaradt ragasztót, sok sikert.
------------------
Üdv Bari
#68 Guest_KergeK@csa_*
Elküldve: 2001. 03. 14. 22:26
Ha az Asus v7100-ason lévő bordára rakok egy celeron hűtőt, akkor azt meghajthatom az alaplap FAN2 csatlakozójáról, ha az 12V-ot biztosít? Hogyan lehet ezt lejjebbvenni? Vmi programmal, vagy csak úgy, hogy ha sorosan melléforrasztok egy ellenállást?
------------------
KergeK@csa
#69 Guest_Highlander_*
Elküldve: 2001. 03. 14. 23:36

Volt aki azt mondta, hogy meleg gpu eseten szinte le lehet olvasztani a bordat, volt aki szerint hidegen le kell pattintani.....
Node ez a cerna, ez meg mukodhet is, remelem az epoxit (bar nem vagyok biztos benne, hogy ez valoban epoxi lenne) oldja csak fel es nem a gpu-t

#70 Guest_AndrewBoy_*
Elküldve: 2001. 03. 14. 23:40
idézet:
Szevasztok!
Ha az Asus v7100-ason lévő bordára rakok egy celeron hűtőt, akkor azt meghajthatom az alaplap FAN2 csatlakozójáról, ha az 12V-ot biztosít? Hogyan lehet ezt lejjebbvenni? Vmi programmal, vagy csak úgy, hogy ha sorosan melléforrasztok egy ellenállást?
[/quote]
potmeterrel, vagy ha tamogatja a cuccosod akkor progival
#71 Guest_KergeK@csa_*
Elküldve: 2001. 03. 14. 23:47
Találkozott már vki Asus v7100 Geforce2 MX 32 Mb Combo deluxe-szal? Tudjátok, ezen van TV-tuner, emg adnak hozzá 3d-szemüveget, meg DVD támogatás, stb. Namármost lenne két kérdésem:
No.1: Rádiót is lehet-e vele fogni?
No.2: Próbálta már vki tuningolni? Mennyire sikerült?
------------------
KergeK@csa
#72 Guest_LMX_*
Elküldve: 2001. 03. 16. 14:47
Nemrég az 1ik fórumotokban olvastam 1 hozzászólást, amiben egy V5 ről volt szó, amibe beforrasztottak 2 stabilizátort.
Nem tudjátok hogy ez mire jó? És ha igen mit és hova kell berakni.
Előre is kösz.
#73 Guest_Bari_*
Elküldve: 2001. 03. 17. 21:47
idézet:
Eredetileg Highlander írta:
Bari: Kosz az otletet, bevallom ez igy elsore meglepett![]()
---------------------------------------------
Node ez a cerna, ez meg mukodhet is, remelem az epoxit (bar nem vagyok biztos benne, hogy ez valoban epoxi lenne) oldja csak fel es nem a gpu-t[/quote]
Hali
En ezzel a modszerrel szedtem le a gef2-ről a bordat egesz könyen lejött, az aceton nemoldja sem a nyák lakkját sem a chip muanyag/kerámia tokjat
csak olyan cernat vagy vékony zsineget kell választani ami szija a nedveséget, műanyag-nylon cérna nemjó.
------------------
Üdv Bari
#74 Guest_Highlander_*
Elküldve: 2001. 03. 17. 23:13
Tenyleg popecul leoldotta a bordat,de nem volt kedvem vegigvarni a ket napot, igy amikor mar beleoldott kelloen ez egyik felen, alanyomtam egy sziket es lepattintottam a bordat.
THX ezerrel
#75 Guest_!Yvorl!_*
Elküldve: 2001. 03. 17. 23:41
idézet:
Szevasztok!
Találkozott már vki Asus v7100 Geforce2 MX 32 Mb Combo deluxe-szal? Tudjátok, ezen van TV-tuner, emg adnak hozzá 3d-szemüveget, meg DVD támogatás, stb. Namármost lenne két kérdésem:
No.1: Rádiót is lehet-e vele fogni?
No.2: Próbálta már vki tuningolni? Mennyire sikerült?
[/quote]
Nem, sajna FM tuner nincs rajta.
Tuningra nemtok mit mondanki, de szerintem ugyanaddig bírja, mint egy sima 7100as, hiszen tökugyanaz a két chip...
------------------
"Vagy lássanak olyannak amilyen vagy, vagy légy olyan, amilyennek látnak"
#76 Guest_Jacek Vacek_*
Elküldve: 2001. 03. 21. 16:59

A ramokra ugyan igy Elsa Gladiac 260/420

#77 Guest_KergeK@csa_*
Elküldve: 2001. 03. 21. 18:59
idézet:
Eredetileg !Yvorl! írta:
Nem, sajna FM tuner nincs rajta.
[/quote]
És teletext?
(Kijavítva...)) De most már válaszoljon vki...
)
------------------
KergeK@csa
[Ezt a hozzászólást KergeK@csa szerkesztette (2001. Március 24.).]
#78 Guest_Atus01_*
Elküldve: 2001. 03. 23. 21:05
idézet:
És teletex?
[/quote]
Akarod mondani, teletext.
------------------
Atus01
#79 Guest_lameXpert_*
Elküldve: 2001. 03. 24. 18:50
idézet:
És teletext?
(Kijavítva...)) De most már válaszoljon vki...
)[/quote]
De most már válaszolok, irgumburgum.
Szerinted, ha nincs rajta TV, hogy jut bele a teletext?
------------------
„Felhasználói hiba!
Nyomja meg a felhasználót és cserélje ki bármelyik billentyűt”
#80 Guest_FCs_*
Elküldve: 2001. 03. 24. 19:14
idézet:
Eredetileg lameXpert írta:
De most már válaszolok, irgumburgum.
Szerinted, ha nincs rajta TV, hogy jut bele a teletext?
[/quote]
tv van rajta, rádió nincs.. fm tuner, tudod![]()