HWSW Informatikai Kerekasztal: Szociális támogatás a felsőoktatásban - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (29 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szociális támogatás a felsőoktatásban Értékeld a témát: *---- 1 szavazás

#21 Felhasználó inaktív   mpus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2015. 10. 16. 09:38

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 16. 10:34

Basszus, bo egy ora alatt megfelezodott, durvan radioaktiv az a bevetel.

Tehát az enyém 60.000 Ft. DE ahhoz, hogy valakinek az én szociális pontszámom ötszöröse-nyolcszorosa lehessen, gondolom legalább fele annyinak kell lennie az egy főre jutónak is. Vagy az egyetemisták többsége tartós betegsége mellett önellátó és a rokkant nyugdíjas nagymamájával él együtt a képzési helyétől 250 km-re?

#22 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 16. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 16. 10:29

Amúgy mi közöd van ahhoz, hogy kinél hol, merre hány méter? A kannya az onnan jött, hogy nagyjából ez jön le a mondandódból, hogy rohadjon meg mindenki, ha több van neki, mint neked.

Ennyi, tipikus magyaros mentalitás.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#23 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2015. 10. 16. 10:35

és miért informatikai fórumukon sírod el a bánatodat?

Mert a konyvtaros forumokat olvashatjak az evfolyamtarsai.

Na ez volt a bunko stilusom. Mucus.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#24 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 10. 16. 10:38

Tehát az enyém 60.000 Ft. DE ahhoz, hogy valakinek az én szociális pontszámom ötszöröse-nyolcszorosa lehessen, gondolom legalább fele annyinak kell lennie az egy főre jutónak is. Vagy az egyetemisták többsége tartós betegsége mellett önellátó és a rokkant nyugdíjas nagymamájával él együtt a képzési helyétől 250 km-re?

Ezt neked itt senki nem fogja megfejteni, es kulonosebben nem is erdekel senkit a nyomorod. A vilag igazsagtalan, keszulj fel ra hogy az egyetem utan is igy lesz. Sot.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#25 Felhasználó inaktív   mpus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 09:43

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2015. 10. 16. 10:35

jöttél, regisztráltál, indítottál egy topikot a felsőoktatás szociális segélyeiről, ahol leírtad, hogy ez így igazságtalan. aztán akikkel nem értesz egyet, azokat köpködöd, hogy semmi közük a felsőoktatáshoz, és számonkéred rajtuk a saját bevételeiket. tulajdonképpen mi is volt a célod? :think:

és miért informatikai fórumukon sírod el a bánatodat?

Nem csak informatikai fórumokra írtam, sőt!
Nem kérek számon, magam sem készítettem teljes elszámolást, csak egy becslést. Viszont, ha valaki szerint normális, hogy a többség papíron ennél kevesebből él, attól valóban elvárnék egy, az enyémhez hasonló "költségbecslést". Azokat sem köpködöm, akiknek nincs köze a felsőoktatáshoz, viszont aki ebben sohasem volt benne nehezen tudja "átérezni" vagy akár csak valami a témába vágó hozzászólást írni. Egyébként azt sem mondtam, hogy igazságtalan, DE alá kell tudni támasztani valós érvekkel, hogy miért jár neki. Ha pedig nem járna, akkor érdemesebb hallgatni a dologról.

#26 Felhasználó inaktív   mpus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2015. 10. 16. 10:40

Ezt neked itt senki nem fogja megfejteni, es kulonosebben nem is erdekel senkit a nyomorod. A vilag igazsagtalan, keszulj fel ra hogy az egyetem utan is igy lesz. Sot.

Samott

Szerintem én felkészültem rá, a világban bizony néha rá kell lépni valakire, hogy előre juss. Az ellen viszont, hogy ki lesz alul már lehet tenni.

#27 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 09:51

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 10. 16. 10:48

Szerintem én felkészültem rá, a világban bizony néha rá kell lépni valakire, hogy előre juss. Az ellen viszont, hogy ki lesz alul már lehet tenni.

Ha el elég fórumra írsz sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!444444444444444444négynégyngy

#28 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 09:51

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 10. 16. 10:43

Egyébként azt sem mondtam, hogy igazságtalan, DE alá kell tudni támasztani valós érvekkel, hogy miért jár neki. Ha pedig nem járna, akkor érdemesebb hallgatni a dologról.

nem hiszem, hogy aki kap szoctámot, annak neked kell tudnia elszámolni.

de a topik célját akkor sem értem. elmondtad hogy ez így neked nem jó, oké. és most merre tovább?
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#29 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 09:53

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 10. 16. 10:48

Csak aztán nehogy arcon csapkodjon akire rálépsz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#30 Felhasználó inaktív   mpus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 09:54

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2015. 10. 16. 10:51

nem hiszem, hogy aki kap szoctámot, annak neked kell tudnia elszámolni.

de a topik célját akkor sem értem. elmondtad hogy ez így neked nem jó, oké. és most merre tovább?

Tehát nem nekem kell elszámolnia, hanem egy magasan kvalifikált első éves alapszakos HÖK tisztviselőnek. Igen, valóban sokkal, de sokkal kompetensebb a kérdésben.
(Nem elszámolást kértem, mivel én magam sem számoltam el.)

#31 Felhasználó inaktív   mpus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 09:55

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 16. 10:53

Csak aztán nehogy arcon csapkodjon akire rálépsz.

Ügyesen kell csinálni, erről szól a világ. Egyszer fent, egyszer lent, nem mindig lent vagy mindig fent. Baleknak azért nem kell lenni.

#32 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 09:58

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 10. 16. 10:55

Ügyesen kell csinálni, erről szól a világ. Egyszer fent, egyszer lent, nem mindig lent vagy mindig fent. Baleknak azért nem kell lenni.

Ha már ilyen balek vagy, miért nem takarodsz a picsába?

#33 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2015. 10. 16. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 10. 16. 10:55

Kiegeszitem a konstruktiv otleteimet:
- Fellebbezd meg a dontest. Hazudj be 5-6 ellatast igenylo nagyszulot, par rokkant ikertestvert, nehany hianyzo vegtagot. Legy kreativ.

Aztan az a szerencsetlen, aki helyett te kapod a tamogatast, majd ir ide egy kommentet. Vagy nem.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#34 Felhasználó inaktív   mpus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 10:01

Nagyon érdekes a hozzáállás itt. Vártam és vártam, de csupán mindenki azon malmozgatott, hogy: mi közöd hozzá, minek akarod tudni, ettől azt hiszed jobb lesz, a világ kegyetlen... Az senkinek sem jutott az eszébe, hogy melyik hivatalos szerv, hatóság ellenőrzi mindezt. Erről senki sem írt. Pedig mindenkit ellenőriz valaki.

#35 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 10:09

Néha nekem is kicsordul a szememből egy könnycsepp, amikor begördül az egyetemre egy 19 éves pattanásos srác az új M4-es bimmerrel. Aztán abbahagyom a röhögést és dolgozom tovább, nekem elég nagy a faszom, nem kell az M4 is hozzá.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#36 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 10. 16. 11:01

Nagyon érdekes a hozzáállás itt. Vártam és vártam, de csupán mindenki azon malmozgatott, hogy: mi közöd hozzá, minek akarod tudni, ettől azt hiszed jobb lesz, a világ kegyetlen... Az senkinek sem jutott az eszébe, hogy melyik hivatalos szerv, hatóság ellenőrzi mindezt. Erről senki sem írt. Pedig mindenkit ellenőriz valaki.

te sem tudod a megfejtést. vagy tudod, csak nem mondod :-D
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#37 Felhasználó inaktív   mpus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 16. 11:00

Kiegeszitem a konstruktiv otleteimet:
- Fellebbezd meg a dontest. Hazudj be 5-6 ellatast igenylo nagyszulot, par rokkant ikertestvert, nehany hianyzo vegtagot. Legy kreativ.

Aztan az a szerencsetlen, aki helyett te kapod a tamogatast, majd ir ide egy kommentet. Vagy nem.

Ez a hozzáállás ismét téged minősít, sőt ez már tényleg a tipikus magyar mentalitás. Ha valamit észreveszünk, nehogy bejelentsük vagy feljelentést tegyünk vagy valahogyan a hatóság látókörébe tereljük az ügyet "némi ellenőrzésre"... áh, dehogy! Csaljunk mi is! Ha más lop, lopjunk! Ha más hazudik, hazudjunk! Itt nem aprópénzről van szó, itt félévente negyed milliós nagyságrendű összegek vándorolnak bizonyos emberekhez.

#38 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 10:16

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 10. 16. 11:01

Akkor azoknak irj es ne forumokban sird ki magad.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#39 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 10:16

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 10. 16. 11:14

Ez a hozzáállás ismét téged minősít, sőt ez már tényleg a tipikus magyar mentalitás. Ha valamit észreveszünk, nehogy bejelentsük vagy feljelentést tegyünk vagy valahogyan a hatóság látókörébe tereljük az ügyet "némi ellenőrzésre"... áh, dehogy! Csaljunk mi is! Ha más lop, lopjunk! Ha más hazudik, hazudjunk! Itt nem aprópénzről van szó, itt félévente negyed milliós nagyságrendű összegek vándorolnak bizonyos emberekhez.

Menj feljelentést tenni, ha úgy gondolod, hogy valami törvénytelen történik, de fórumon való szájtépéssel mit szeretnél elérni?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#40 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 10:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 16. 10:16

Menj feljelentést tenni, ha úgy gondolod, hogy valami törvénytelen történik, de fórumon való szájtépéssel mit szeretnél elérni?

Végre el tud élvezni...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.