Idézet: orbano - Dátum: 2004. jún. 21., hétfő - 20:17
Igen azt a módszert. De ebben a cikkben ezzel a módszerrel NEM UNLOCKOLJÁK A SZORZÓT. Ha megnézed a procijukat, az egy unlockolt barton! Ezt onnan lehet megállapítan, hogy az L1 híd össze van kötve! Ők az L3-as hidat állítják, csak nem felül, hanem alul a tüskéknél drótozással. De a hidat kapcsolják ott is! Az L3 híd pedig arra jó, hogy a fordító táblát ki/be kapcsolgasd! (fordítótáblával 12.5-től felfele állíthatsz, anélkül pedig alatta)
Vagy te csak a technikát olvastad ott, és az OCInside progija alapján kötötted össze a megfelelő pineket? MErt ha jól néztem abban nincs olyan, hogy unlock. Csak fix értékek bedrótozására ad lehetőséget.
Ez micsoda? Erről tucc cikket mutatni? Basszus kár hogy nem tok egy barton venni, szívesen kipróbálnám ezt a drótozást...
Aha kezdem kapisgálni, akkor én csak a fordító táblát állítottam és még az L1 hidat is össze kell kötnöm, ha jól értem?
"Unlock-Multi via BIOS up to 12,5x"
Ezt pedig az ocinside-on találod az Interactive Pin-Mod guide v1.2 for AMD Athlon XP, T-Bred and Barton CPUs progiban, a Multiplier selection legördülő menüben lehet kiválasztani.
De ez ugyan azt a drótozást adja mint a THG