www.dino.hu/lcd/4x20blueinv1.jpg
Szerkesztette: pgyafi 2004. 04. 03. 08:40 -kor
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2003. 02. 25. 21:58
Szerkesztette: pgyafi 2004. 04. 03. 08:40 -kor
Elküldve: 2003. 02. 25. 22:05
idézet:
Ezt írta pgyafi:
na megint lehet utánozni
[/quote]
jajj....
ha megjött volna ma a helyre az lcd...
Elküldve: 2003. 02. 25. 22:32
Elküldve: 2003. 02. 25. 23:17
idézet:
Ezt írta Jam.:
pgyafi!
Mennyi egy ilyen panel ára?
Háttérvilágítás van rajta?
Ha van akkor lécci csinálj egy képet sötétben![/quote]
saját barkács;
a sötétkék az a háttérvilágítás;
egyelőre nincs ára, csak eszmei értéke
már szétszedtem, így nem tudok róla képet csinálni
Elküldve: 2003. 02. 26. 10:28
Elküldve: 2003. 02. 26. 21:26
idézet:
Ezt írta Mono:
OFF
Építkezéssel hogy állsz :confused:
/OFF[/quote]
A válasz is OFF:
Szarul. Pénz nélkül kevés lelkesedéssel dolgoznak a melósok (=sehogy). Várom, hogy kitavaszodjon, mert pont a fütés összerakása elött kellett leállnom. Melóban nem sok hiányzik, de anyag az még kell bele.
Elküldve: 2003. 02. 26. 21:29
idézet:
Ezt írta Hegman:
Tudom nem a témához tartozik de itt sok hasonló beállítottságú ember gyűlt össze.
Tehát a fentebbi kérdésemre tud valaki válasz adni, miszerint hol tudok hiperszil transzformátor vasmagot venni?[/quote]
Lövésem sincs. Mind a 4 kellene, vagy hogy? Mármint szerintem hiperszil mag nélkül "nem beszélünk" hipeszil transzformátorról.
Talán próbáld meg Urbánnál (Urbán Elektronika, Dózsa Gy. út és a nemtom milyen út sarkán) Benne hirdet minden Rádiótechnikában.
Spéci trafó :confused: Mihez kell :confused: Toroiddal nem járnál jobban :confused: Annyira már az sem drága.
Elküldve: 2003. 02. 27. 08:35
idézet:
Ezt írta Mono:
Lövésem sincs. Mind a 4 kellene, vagy hogy? Mármint szerintem hiperszil mag nélkül "nem beszélünk" hipeszil transzformátorról.
Talán próbáld meg Urbánnál (Urbán Elektronika, Dózsa Gy. út és a nemtom milyen út sarkán) Benne hirdet minden Rádiótechnikában.
Spéci trafó :confused: Mihez kell :confused: Toroiddal nem járnál jobban :confused: Annyira már az sem drága.[/quote]
Kössz megnézem. Toroid azért nem jó nekem, mert több féle feszültség kell és nincs kedvem toroidot áttekerni, persze olyan trafót ami nekem kell nem lehet venni. Meg van néhány huzalfajtám otthon és meg tudom magamnak tekerni (készítettem már egy pár trafót csak sima EI-re amiből már kifogytam) és így olcsóbb is.![]()
Elküldve: 2003. 03. 03. 21:27
Elküldve: 2003. 03. 04. 10:20
Elküldve: 2003. 03. 04. 10:30
idézet:
Ezt írta Atus01:
Nem veszi át a számok címét a Smartie a WinAmp-ból. A többi ok. Mindent úgy tettem, ahogy le volt írva. Mit rontottam el?[/quote]
csak a 2.x-es winampból veszi át a címeket, a 3-mas wa-hoz kell valami 2.x-es plugin a wa alá, és asszem csak úgy megy.
más. ismeritek a [url="http://"http://www.jalcds.de"]jalcds[/url] progit? miért nem lehet swap fájl méretét kiíratni, és miért fagy le gép leállításakor?
Elküldve: 2003. 03. 04. 21:47
idézet:
Ezt írta Gyulavitéz:
3-mas wa-hoz kell valami 2.x-es plugin a wa alá[/quote]
Igen, így van. Vele próbálom, mégse megyA track sorszámát és az eltelt (maradék) időt szépen ki is írja, csak a nevét nem akarja az Imhotepnek se. Még vesződöm vele, de várok egyéb javaslatokat is. Lesznek majd fotók is a cuccról, de csak egyszerű webcam-osak (ez van elérhető közelségben).
Elküldve: 2003. 03. 04. 21:50
idézet:
Ezt írta Gyulavitéz:
hogy csináltad meg kékre?[/quote]
Gondolom, kék LED-del...
Mit nyertem?
Kék és bármilyen színű LED-ek [url="http://"http://www.led.hu/arlista.html"]itt[/url].
[ 2003. március 04.: Atus01 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 03. 04. 21:51
idézet:
Ezt írta Gyulavitéz:
pgyafi:
hogy csináltad meg kékre? áruld el légyszi, nekem pont ez lenne jó a kék házamra, és nekem is ugyanilyenem van, mint a tiéd (displatech 204a)
kösz.
[ 2003. március 04.: Gyulavitéz szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
ez a displaytech-es nem alkalmas inverz kékre!
nagyon gázos lesz, scrollozásnál szinte olvashatatlan
Elküldve: 2003. 03. 05. 08:18
idézet:
Ezt írta pgyafi:
ez a displaytech-es nem alkalmas inverz kékre!
nagyon gázos lesz, scrollozásnál szinte olvashatatlan[/quote]
nekem a sima kék is jó, nem kell nekem inverz, sőt...
más:
volt már valakinek hibás lcd-je? ami gyárilag hibás?
egy haveromnak szerelek egyet, és a 4x20-as displatech 204a-nak csak a 3/4-e jelenik meg, és az is csak fél másodpercre, aztán eltűnik. mintha hibás lenne, de közben meg megjelennek a betűk is, szóval nem értem. már háromszor leellenőriztem a bekötést, és minden jó, de mégsem megy rendesen. Ha 4 felé osztjuk, fel hálósan, akkor az A1-es részben alig látni valamit, a többi meg csak felvillan kicsit, és utána már csak nagyon halványan, nagyon tompa szögből látszik a szöveg.
Ezekre van garancia szerintetek?
Elküldve: 2003. 03. 05. 15:13
Elküldve: 2003. 03. 05. 15:25
idézet:
Ezt írta vodi:
Atus01 igaz hogy látatlanban mondom mert a smartie-t fel se raktam de nekem a [url="http://"http://www.jalcds.de/"]jaLCD[/url] hajtja a pgyafi féle 4*20 as kijelzőt. Csak 3.0 előtti winamp kellett neki egy pici pluginnal és már megy is .. nagyon könnyű konfigolni, ezer dolgot tud és sok látványos átmenetet ..jah és járt úton könnyebb, ha gond van szívesen segítek.[/quote]
nekem abban segíts, hogy win98 alatt a jalcds miért fagy le gép leállitásakor/ujrainditáskor, és winxp alatt miért nem indul egy egyáltalán (a smartie megy az alatt is rendesen)
Elküldve: 2003. 03. 05. 16:59
idézet:
Ezt írta Gyulavitéz:
nekem a sima kék is jó, nem kell nekem inverz, sőt...
más:
volt már valakinek hibás lcd-je? ami gyárilag hibás?
egy haveromnak szerelek egyet, és a 4x20-as displatech 204a-nak csak a 3/4-e jelenik meg, és az is csak fél másodpercre, aztán eltűnik. mintha hibás lenne, de közben meg megjelennek a betűk is, szóval nem értem. már háromszor leellenőriztem a bekötést, és minden jó, de mégsem megy rendesen. Ha 4 felé osztjuk, fel hálósan, akkor az A1-es részben alig látni valamit, a többi meg csak felvillan kicsit, és utána már csak nagyon halványan, nagyon tompa szögből látszik a szöveg.
Ezekre van garancia szerintetek?[/quote]
sima kék sem lesz jó displaytech-ből!
szed szét az lcd-t: szedd le a fémkeretet, lcd lapot, gumi érintkezőket, és rakd össze újra; arra figyelj, hogy az üveg panelon vannak érintkezők (fény felé fordítod akkor látod) és a nyákon is - na ezkenek paszolniuk kell(ene), a gumicsikot bárhogy rakhatod, mindenképpen érintkezik
Elküldve: 2003. 03. 05. 17:50
Elküldve: 2003. 03. 06. 10:47
idézet:
Ezt írta vodi:
Gyulavitéz !
Nem tudom miért fagy neked nálam két gépen is megy xp alatt szépen. Biosban az lpt port normálon van, feltettem a drivert ami kell port95nt.exe a legújabb jaLCD-t jalcds302.exe-t egy 3.0-nál öregebb winampot ahhoz a vblink10 plugin-t és nekem szépen megy.[/quote]
Nem menet közben fagy, hanem a windows kilépésekor. Ha kézzel jobb klikkel lépek ki, akkor sem fagy.
Xp alatt majd megnézem, milyen hibát ír ki. Ott már el sem indul.
pgyafi: gondolod, hogy érintkezési hiba lehet?