idézet:
Ezt írta blueDeath:
Hülye kérdés...de mit irattok ki az LCD-re?
HW monitor talán?[/quote]
Én pl most: a proci adatait, a proci és a mobo hőmérséklete, proci és tápventi fordulatszám, proci leterheltség, a szabad ram mérete, a vinyókon található szabad hely mérete, beérkezett e-mailek száma, le- és feltöltési sebesség, le- és feltöltött adat mennyisége Mb-ban, a winamp-el játszott zene adatai + spectrum analyzer,
idő dátum és a gép bekapcsolása eltelt idő.
Most naggyából ennyi.![]()
Az LCD kijelző és rejtelmei!
Elküldve: 2003. 04. 03. 10:15
Elküldve: 2003. 04. 03. 12:54
idézet:
Ezt írta mumtaz:
Én pl most: a proci adatait, a proci és a mobo hőmérséklete, proci és tápventi fordulatszám, proci leterheltség, a szabad ram mérete, a vinyókon található szabad hely mérete, beérkezett e-mailek száma, le- és feltöltési sebesség, le- és feltöltött adat mennyisége Mb-ban, a winamp-el játszott zene adatai + spectrum analyzer,
idő dátum és a gép bekapcsolása eltelt idő.
Most naggyából ennyi.[/quote]
És milyen software kell ennyi adat kiiratásához?
Egy progi intézi mindezt?
És hogy váltod, hogy épp mi legyen kiírva...mert gondolom ennyi adat a nyugatitéri kijelzőre sem férne el.
Ha irónikus akarnék lenni, most azt kérdezném, hogy Neked nincs monitorod...? Mert ugyen mindezek a dolgok oda is kirakhatók kicsit igényesebb kinézettel, mint egy LCD kijelző.
[ 2003. április 03.: blueDeath szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 04. 03. 16:33
idézet:
Ezt írta blueDeath:
Ha irónikus akarnék lenni, most azt kérdezném, hogy Neked nincs monitorod...? Mert ugyen mindezek a dolgok oda is kirakhatók kicsit igényesebb kinézettel, mint egy LCD kijelző.[/quote]
totálisan igazad van. égvilágon semmi értelme nincs lcd-nek. csak jól néz ki. ennyi
írtam régebben cikket, hogy hogy kell csinálni, volt nekem is, pénzt is keresek azon hogy csinálok embereknek. de így is bevallom hogy égvilágon semmire se jó. (nekem sincs sajátom, mer 3 hét után meguntam és eladtam)
Elküldve: 2003. 04. 03. 16:44
idézet:
Ezt írta WiZARD:
totálisan igazad van. égvilágon semmi értelme nincs lcd-nek. csak jól néz ki. ennyi
írtam régebben cikket, hogy hogy kell csinálni, volt nekem is, pénzt is keresek azon hogy csinálok embereknek. de így is bevallom hogy égvilágon semmire se jó. (nekem sincs sajátom, mer 3 hét után meguntam és eladtam)[/quote]
Esetleg hardware monitornak jó lehet, pl: proci hőfok, ventik fordulatszáma stb, de szabad hely a vinyókon, idő, dátum ilyesmi....?![]()
![]()
Ez olyan gyerekes szvsz.
Elküldve: 2003. 04. 03. 20:15
idézet:
Ezt írta blueDeath:
Esetleg hardware monitornak jó lehet, pl: proci hőfok, ventik fordulatszáma stb, de szabad hely a vinyókon, idő, dátum ilyesmi....? [/quote]
monitor alján taskbarban bőven elfér.
és amúgy is kit érdekel? elég akkor aggódni, ha fagy a gép![]()
Elküldve: 2003. 04. 03. 21:44
idézet:
Ezt írta WiZARD:
elég akkor aggódni, ha fagy a gép[/quote]
Mert akkor nem fog többet írni a kijelzőre...
Köszönöm. Ennyi!
Elküldve: 2003. 04. 04. 08:12
Elküldve: 2003. 04. 04. 19:34
idézet:
Ezt írta Gabibácsi:
Játék alatt azért én szeretem ha látom a proci hőfokot meg ilyeneket. De szerintem csak ebben hasznos, amúgy meg csak jól néz ki[/quote]
Na igen! ezeket vallom én is. Ugyanakkor én sokszor hagyom itt a gépet éjszakára, és mivel itt alszom (nem csak én) a gép közelében, inkább az LCD-n nézem meg, hogy a le és feltöltések, esetleges filmkódolások befgejeződtek-e.
Mellesleg - ha már ennyire ellene vagytok (nem te Gabibácsi)- akkor ugyanezt miért nem írjátok be más topikba is, ahol mondjuk gépfestésről megy a beszámoló. Szerintetek annak több gyakorlati haszna van, mint az LCD-nek!?
Valószínűleg nincs gyakorlati haszna, de mégis lefestik meg kivilágítják, mert nekik úgy tetszik a gép, ha színes, mintás, stb. Nekem meg úgy tetszik a gépem, ha egy LCD ontja az infót az agyamba.
Elküldve: 2003. 04. 05. 03:41
idézet:
Ezt írta mumtaz:
Mellesleg - ha már ennyire ellene vagytok (nem te Gabibácsi)- akkor ugyanezt miért nem írjátok be más topikba is, ahol mondjuk gépfestésről megy a beszámoló. Szerintetek annak több gyakorlati haszna van, mint az LCD-nek!?[/quote]
nem vagyok én ellene. ebből jön jó kis pénzmagocska nekem
csak egyszerűen értelmetlen dolognak találom.
persze ettől függetlenül, ha oda jutok, hogy kész a gépem csinosítása valamelyest, akkor magamnak is csinálok egy lcd-t, de csak hogy jól nézzen ki![]()
Elküldve: 2003. 04. 05. 10:49

Elküldve: 2003. 04. 05. 11:30
idézet:
Ezt írta WiZARD:
nah legújabb művem, kék háttérvilágítású, invertált 2*24es kijelző
[/quote]
szép! hajrá![]()
Elküldve: 2003. 04. 05. 12:12
mennyiből is lehet kihozni egy ilyet MR. Wizard elvtárs?!
Elküldve: 2003. 04. 05. 12:20
idézet:
Ezt írta f - x:
good job!
mennyiből is lehet kihozni egy ilyet MR. Wizard elvtárs?![/quote]
ezt 15000-ért csináltam valakinek (neki ez a 3. LCD amit tőlem rendelt).
másnak 15500
az, hogy mennyiből lehet egy ilyet kihozni, az maradjon az én titkom![]()
Elküldve: 2003. 04. 05. 15:46
idézet:
Ezt írta f - x:
good job!
mennyiből is lehet kihozni egy ilyet MR. Wizard elvtárs?![/quote]
én akciósan 14999- ért szoktam adni
de van benne egy speckó dolog, ami nem beszerezhető európában
Elküldve: 2003. 04. 05. 18:14
idézet:
Ezt írta pgyafi:
[/quote]
szoktad.
és most jelenidőben, nem akciósan?
[ 2003. április 05.: WiZARD szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 04. 07. 10:33
idézet:
Ezt írta pgyafi:
de van benne egy speckó dolog, ami nem beszerezhető európában[/quote]
És mi az? Az ujjlenyomatod rajta?
![]()
Elküldve: 2003. 04. 07. 10:35
idézet:
Ezt írta WiZARD:
szoktad.
és most jelenidőben, nem akciósan?
[ 2003. április 05.: WiZARD szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ahogy elnézem a "ELADÓ egy Mercedes-Benz C180 Sport" hirdetést, elég olcsóból kilehet hozni.
Sorry mindenkitől, aki azt hihette kötözködöm az LCD fanokkal. Értem én, hogy jól néz ki, de nem sok gyakorlati haszna van. Pont úgy mint egy szép háznak, vagy világító ventinek. Ettől függetlenül megértem, hogy kell...mert szép.
Én is szeretem, ha nem csak jó valami, hanem szép is.
![]()
Elküldve: 2003. 04. 08. 14:05
Vagy mennyiért csinál vki?
-Az a specialitásom, hogy amikor mások tévednek, nekem igazam van...
-Magzar billentzuyet ruley!
Elküldve: 2003. 04. 08. 15:04
idézet:
Ezt írta xemail:
Van valahol valami jó magyar leírás hogyan kell összerakni egy 4x20-as kék lcd panelt. Meg milyen alkatrészekből?
Vagy mennyiért csinál vki?[/quote]
nincs![]()
Elküldve: 2003. 04. 08. 16:07
idézet:
Ezt írta xemail:
Van valahol valami jó magyar leírás hogyan kell összerakni egy 4x20-as kék lcd panelt. Meg milyen alkatrészekből?
Vagy mennyiért csinál vki?[/quote]
tudom ajánlani pgyafit!
![]()
nekem nagyon jól megcsinálta!
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"