HWSW Informatikai Kerekasztal: Autó-szimulátorok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (52 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Autó-szimulátorok

#581 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 16. 12:46

WTF, ki akartam próbálni az SC4x4-et de nálam sem megy most, de nem a pedállal van baj, egyszerűen amikor bejönne a játéktér ahelyett kivág a desktopra.

#582 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 12:56

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 16, péntek - 13:46

WTF, ki akartam próbálni az SC4x4-et de nálam sem megy most, de nem a pedállal van baj, egyszerűen amikor bejönne a játéktér ahelyett kivág a desktopra.

Jajajaja! Ezt utálom én is Billi bácsi oprendszerében!  :reklamacio:

A minap feltelepítettem a RE-VOLT-ot és nem működött (másnak is volt problémája). De nem az XP okozza, mert már volt fent régebben és akkor jó volt. Igen ám, de az még a DX8.1-es időkben. :eek:

A f***ért nem tudják úgy megcsinálni azt a rohadt DirectX-et (és az oprendszert), hogy ilyen problémák nem merülhessenek fel. :mad:

Ezt egyszerűen képtelen vagyok megérteni.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#583 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 13:00

Rohadt féreg. áá. A felbontásváltás okoz neki gondot, ha 640x480x16-ban indítom akkor megy. De ki az aki 2004-ben 640x480-ban 16 biten akar játszani  :reklamacio:

#584 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 13:01

ha szükségetek van rá ki tudom tenni az 1.2 screamer 4x4 patchet valahova

----atyuska----

#585 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 13:03

Kösz, nekem megvan, lehet hogy nem kellett volna feltennem  :think:

De nem biztos, hogy Windóz probléma, a Catalyst is okozhatja. Amikor utoljára játszottam vele, még 8500 volt, most meg 9600 van.

Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 16. 13:04 -kor

#586 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 16. 13:04

Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. április 16, péntek - 14:01

ha szükségetek van rá ki tudom tenni az 1.2 screamer 4x4 patchet valahova

Szvsz nem csak én örülnék neki! Ez még pont nincs meg (a töréspatch-et anno Mumia elküldte nekem mailben, vagy 2 éve! ;) ).

Amúgy tippeljetek, hogy a vinyómon a patch nevű könyvtár tartalma mekkora méretű!?!  :)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#587 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 13:13

Szerintem nem nagyon kell kirakni, egy csomó link van még rá.

Itt is letölthető

#588 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 13:15

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 16, péntek - 11:04

Aki egy szimulátort chase nézetben, autómata váltóval játszik, az más aljasságokra is képes.

Ezzel azt akarom mondani, hogy ideje lenne már belső nézetből látni a dolgokat. Ez a külső nézeti szerencsétlenkedés nagyon gyenge, olyan érzésem volt, mintha lenne az autó, külön lenne a pálya, de a kettőnek semmi köze egymáshoz :p Külső nézetben a Rally Championship is hasonló, úgyhogy akár még jó is lehet.

hát igen, én is jobban örülnék egy normális belső nézetes, kormányos videónak, de leginkább egy demónak :D ... valszeg ez valami ps2 demó-ból van...
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing

#589 Felhasználó inaktív   yeahsp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 16. 13:15

tudnátok olyan autó szimulátor játékokat írni, amelyeknek nem túl gagyi az irányítása, és elfut sw módban egy P2-n is? ( mint pl. a Midtown Madness, Screamer és NFS sorozat első pár része... )
MB: ASKA KT-133E * CPU: Athlon 650@500 * RAM: 512MB PC133 ADLAS * HDD: Seagate 10/5400/512K * VGA: MSI MX440 lowprofile * PSU: DIY * Case: Skoda Octavia :)

#590 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 13:22

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 16, péntek - 14:04

Szvsz nem csak én örülnék neki! Ez még pont nincs meg (a töréspatch-et anno Mumia elküldte nekem mailben, vagy 2 éve! ;) ).

Amúgy tippeljetek, hogy a vinyómon a patch nevű könyvtár tartalma mekkora méretű!?!  :)

én is gyűjtöm a nocd megoldásokat, és különböző patcheket, kb 6-6.5 giga cucc van, pályák, egyéb kiegészítők formájában, de már ritkítom, mert még dvd-re sem fér ki :(

----atyuska----

#591 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 13:25

Hát ez nem megy, ami ötletem volt, azt kipróbáltam, (az 1.0 sem megy) ahhoz meg nincs most kedvem, hogy egyesével visszafelé az összes catalyst verzióval kipróbáljam.

#592 Felhasználó inaktív   Rx7 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 13:41

With the full release of ToCA Race Driver 2 so close, we've released a new demo for PC owners, with online multiplayer modes enabled. There's a new car class in this demo that wasn't in the previous demo, the light and nimble Formula Ford. Many a world champion's career has started in these spindly single-seaters, so getting to grips with them should put you in good stead for the full game.

Próbálta már vki?
New see one up road?

#593 Felhasználó inaktív   Gsnake 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 14:30

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 16, péntek - 11:13

Ez így ebben a formában nem igaz! Anno én is lelkesedtem érte, de aztán rájöttem, hogy az autók viselkedésének nem sok köze va na valósághoz; ha kormánnyal játszod, ha nem.

Ha egy rally-autó így viselkedett volna anno, akkor az a fogalom -rallyverseny- nem is létezne, mert embernek nem lett volna türelme egy versenyt végigvinni.

Szóval NAGYON túlzásba vitték az autók táncolását a programban. Nem kellett volna.

Szóval módosítom: jelenleg egyetlen rally szimuláció létezik! A Rally Championship 2000 aka. MOBIL1 Rally. (engem a Rally Masters sem győzött meg, bár a Rally Trophy-nál kétségtelenül jobb)

Miért nem? Próbáltál már pl. MiniMorrissal, feltuningolt motorral, de kipörgésgátló, egyéb nélkül rallyzni? Én tuning Trabival :D :D próbáltam (mondjuk a rallytól messze állt az a pár perc ;) ), hát az riszált mint részeg Mari a lagzin. Le is álltam egy kanyar után, mert nem akartam összetörni :D.

Nem tudom, Nálad hogyan viselkedett a játék, de nálam azért nem volt annyira vészes. Egyszerűen nem 100-al kell begangolni egy 90 fokos kanyarba. Annyit éreztem én belőle, hogy jobban csúszik, mint pl. egy Ford Puma (RC). De -szigorúan szvsz - továbbra is fenntartom, hogy (természetesen az RC után) valósághű annyira amennyire egy PC játék az lehet.

Türelem? Miért a Nascarhoz nem kell türelem? ;) Mégis versenyeznek.

#594 Felhasználó inaktív   Yany 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 15:05

Idézet: Gsnake - Dátum: 2004. április 16, péntek - 13:30

Miért nem? Próbáltál már pl. MiniMorrissal, feltuningolt motorral, de kipörgésgátló, egyéb nélkül rallyzni? Én tuning Trabival :D :D próbáltam (mondjuk a rallytól messze állt az a pár perc ;) ), hát az riszált mint részeg Mari a lagzin. Le is álltam egy kanyar után, mert nem akartam összetörni :D.

Nem tudom, Nálad hogyan viselkedett a játék, de nálam azért nem volt annyira vészes. Egyszerűen nem 100-al kell begangolni egy 90 fokos kanyarba. Annyit éreztem én belőle, hogy jobban csúszik, mint pl. egy Ford Puma (RC). De -szigorúan szvsz - továbbra is fenntartom, hogy (természetesen az RC után) valósághű annyira amennyire egy PC játék az lehet.

Türelem? Miért a Nascarhoz nem kell türelem? ;) Mégis versenyeznek.

Az RCX-et senki sem ismeri? Vagy csak nem tartozik a jobbak közé? Becsületes nevén a Rally Championship eXtreme. Egyetlen bajom vele, hogy néha kidob a desktopra, de nemek sokkal jobban bejött, mint a CMR.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3 | Intel Core i5 2500K @ 4.5GHz | 2x4 GB Kingston HyperX DDR3-1600/CL9 | ThermalRight Archon 140mm | Cooler Master Real Power M620 | Cooler Master RC-690 KWN1 | 128 GB Samsung 830 / 500 GB Western Digital SE16 | Pioneer 212D DVD | Sapphire Radeon HD7870 @ 1150/5400 | 24" Dell U2412M | Windows 7 Pro x64

Logout.hu blog

#595 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 15:26

Idézet: yeahsp - Dátum: 2004. április 16, péntek - 14:15

tudnátok olyan autó szimulátor játékokat írni, amelyeknek nem túl gagyi az irányítása, és elfut sw módban egy P2-n is? ( mint pl. a Midtown Madness, Screamer és NFS sorozat első pár része... )

Sports Car GT
ToCA 2 (nem Race Driver :D )
Carmageddon 2 :D
Driver (na ez se sim, mind1)
Colin 1
Esetleg Colin 2
Rally Masters
Esetleg Insane/Screamer 4x4 bár ezek lehet, hogy már nagyon szaggatnának...
MGPRS2 -> én ezt nagyon szerettem :)
Viper Racing
SEGA Rally 2 -> na ez nagyon arcade, de 1 próbát talán megér
Grand Prix Legends

más most nem jut eszembe :)

Ezekkel én (Colin2, Insane és Screamer 4x4 kivételével) mind játszottam anno egy P1 233 MMX-en Voodoo 1 társaságában, úgyhogy futniuk kell :)

Szerkesztette: GAI 2004. 04. 16. 15:29 -kor

"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#596 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 15:58

Idézet: GAI - Dátum: 2004. április 16, péntek - 16:26

Ezekkel én (Colin2, Insane és Screamer 4x4 kivételével) mind játszottam anno egy P1 233 MMX-en Voodoo 1 társaságában, úgyhogy futniuk kell :)

khm, voodoo1 mióta szoftveres?

#597 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 18:15

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 16, péntek - 16:58

khm, voodoo1 mióta szoftveres?

Ezt azért írtam, mert a Voodoo 1 azért nem volt túl nagy gyorsító erő, ha azok a játékok P1-esen Voodoo 1-el futottak, akkor valószínűleg P2-esen szoftveresen is elindulnak valahogy...
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#598 Felhasználó inaktív   yeahsp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 16. 19:16

Idézet: GAI - Dátum: 2004. április 16, péntek - 19:15

Ezt azért írtam, mert a Voodoo 1 azért nem volt túl nagy gyorsító erő, ha azok a játékok P1-esen Voodoo 1-el futottak, akkor valószínűleg P2-esen szoftveresen is elindulnak valahogy...

köszi a tippeket. a Screamer 4x4-et már kipróbáltam, de nagyon akadt... a többinek majd utánanézek. ha van még ötletetek, akkor ne tartsátok magatokban!

a Driver-nek sw módja is? már nem emlékszem rá...
MB: ASKA KT-133E * CPU: Athlon 650@500 * RAM: 512MB PC133 ADLAS * HDD: Seagate 10/5400/512K * VGA: MSI MX440 lowprofile * PSU: DIY * Case: Skoda Octavia :)

#599 Felhasználó inaktív   Ingy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 19:39

Idézet: yeahsp - Dátum: 2004. április 16, péntek - 18:16

köszi a tippeket. a Screamer 4x4-et már kipróbáltam, de nagyon akadt... a többinek majd utánanézek. ha van még ötletetek, akkor ne tartsátok magatokban!

a Driver-nek sw módja is? már nem emlékszem rá...

sega rally 1
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.

#600 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 17. 01:05

Idézet

Nekem volt akkoriban egy eléggé erős gépem, egy S3 Virge Dx kártyával. Szóval a konfig jónak számított.

Aztán egyszercsak egy konfigban láttam egy Voodoo 1-et akkoriban és leesett az állam. Úgy alázták a gépemet, mint a szemét...
Utána rá 3 héttel, ha nehezen is, de összekapartam a lóvét.

A V1 akkora gyorsító erő, amit a mai napig nem láttam a számítástechnikában.
P2 SW rendererben soha nem éri utol.

Igaz, csak 640-et tud a V1, de akkoriban minden elment rendesen vele. SW-ben pedig hááát...

Emlékeim szerint csináltunk érdekességképpen egy ilyen tesztet havernál... NFS3-at próbáltuk vele.. SW módban játszhatatlan volt. V1-el ment...
Meg említeni kell az akkor gyönyörű NFS2 SE (glide) verzióját, Q3 GL... stb...

Szóval ami P2-n elmegy egy V1-el, MESSZE NEM FOG menni Softwares üzemmódban.
Próbáld ki, de pont emiatt isteníti mindenki a 3Dfx-et.
Nemtom akkoriban volt-e géped, vagy mennyit foglalkoztál vele, de tényleg ez volt
Egyszóval 3Dfx  :respect:

Aki a V1 elött foglalkozott gépekkel, az tudja mit jelent a 3dfx, aki nem annak csak éppen olyan gyártó, mint a többi.
Volt akkoriban egy erős gépem, amivel tényleg felvághattam volna stb... De a V1 után az már egy nagy nulla lett volna. És az nem csak egy olyan váltás volt, mintha a Gf2Mx400 helyett bevágod a 9700Prot...
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

Téma megosztása:

• (52 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »