Autó-szimulátorok
Elküldve: 2004. 10. 01. 22:25
39.900Ft az új, ezüst, most láttam, dehát akkor ahhoz is már kormány kellene, meg maga a program...
Elküldve: 2004. 10. 01. 22:27
Idézet: Gabesz - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 23:30
Nyakamat rá ez a Nordschleife
Már én is sajnálom...
Ez lehet a legjobb, egy Skyline GTR-el végigmenni a Nordschleife-n 
1-2 F1C MOD-dal ez simán megoldható, de nem folytatom, mert a végén még "el leszek zavarva" innen
Elküldve: 2004. 10. 01. 22:47
Idézet: Misu - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 23:27
1-2 F1C MOD-dal ez simán megoldható, de nem folytatom, mert a végén még "el leszek zavarva" innen
Már mentem amúgy Nordschleife-n egy McLaren-el
Elküldve: 2004. 10. 02. 08:58
Idézet: Gabesz - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 23:25
39.900Ft az új, ezüst, most láttam, dehát akkor ahhoz is már kormány kellene, meg maga a program...
Kormány nem gond, olyat kell venni, ami jó pc-hez is. Különben meg biztos lesz ilyen packban, hogy PS2+GT4 egyben, valamivel olcsóbban. GT3-al is volt ilyen.
Elküldve: 2004. 10. 02. 11:01
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 9:58
Kormány nem gond, olyat kell venni, ami jó pc-hez is. Különben meg biztos lesz ilyen packban, hogy PS2+GT4 egyben, valamivel olcsóbban. GT3-al is volt ilyen.
Tényleg lesz, igaz az új Ps2-vel (Pstwo: ugyanaz mint a Ps2, csak jelentősen kisebb tokozásban. Ára ugyanannyi lesz, mint most a Ps2-é). Btw. akinek Logitech wingman formula force gp kormánya van, annak már kormányt se kell venni (ez megy minden gond nélkül Ps2-vel).
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"
Elküldve: 2004. 10. 03. 03:40
Ez se gyenge game:
A "WRC" legyen veletek!!:)
Ha Rabja vagy az autósjátékoknak akkor ez a te lapod:
***** www.autosjatekok.hu *****
***** www.karikuszdesign.hu *****
Elküldve: 2004. 10. 03. 11:03
Megbocsáss, de szerintem ez nemhogy gyenge, hanem egyenesen röhejes
Elküldve: 2004. 10. 05. 03:45
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 10:03
Megbocsáss, de szerintem ez nemhogy gyenge, hanem egyenesen röhejes 
A játék trélerét láttad már?
A "WRC" legyen veletek!!:)
Elküldve: 2004. 10. 05. 16:36
Igazad van, légpárnás autókat még télleg nem láttam.
Bocsánat, légpárnás dodzsemeket. A grafika meg talán az NFS4-el ringbe szállhat
Elküldve: 2004. 10. 05. 17:27
nem is beszélve a 6 sebességes NASCAR Taurusról, amely a Mustang után tolja az országúton
komoly
komoly
Elküldve: 2004. 10. 06. 09:12
Idézet: Misu - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 18:27
nem is beszélve a 6 sebességes NASCAR Taurusról, amely a Mustang után tolja az országúton
komoly
komoly
Ford GT után megy
Elküldve: 2004. 10. 06. 09:13
Idézet: Misu - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 18:27
komoly
komoly
Ford GT után megy
Elküldve: 2004. 10. 10. 22:08
Idézet: Gabesz - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 10:13
Ford GT után megy 
az is van előtte, de éna feltűnően gagyin lemodellezett ződ' autóra gondoltam
Elküldve: 2004. 10. 11. 10:56
Off: Sorry, de lenne egy kérdésem azért itt, mert látom, hogy hozzám hasonló rally fanok is vannak. A Rally Champonship 2000-ben a navigátor végül is mit mond? Tudomásom szerint IRL a navigátor azt mondja, hogy hanyadik fokozatban vegyem be a kanyart, viszont a gamában nekem úgy tűnt, hogy azt mondja, mennyit váltsak vissza és ebben megerősített az is, hogy letöltöttem a magyarítást és detto. Ha hatodikban megyek egy egyenes szakaszon és a következő kanyart negyedikben lehet bevenni, akkor aszongya a navigátor, hogy 150 jobb kettő, nem pedig azt, hogy jobb négy... Nem értem...
Elküldve: 2004. 10. 11. 11:34
Idézet: Misu - Dátum: 2004. okt. 10., vasárnap - 23:08
az is van előtte, de éna feltűnően gagyin lemodellezett ződ' autóra gondoltam
Na igen, egy olyat lehet én is tudnák készíteni :Đ
Elküldve: 2004. 10. 11. 11:41
Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 11:56
Off: Sorry, de lenne egy kérdésem azért itt, mert látom, hogy hozzám hasonló rally fanok is vannak. A Rally Champonship 2000-ben a navigátor végül is mit mond? Tudomásom szerint IRL a navigátor azt mondja, hogy hanyadik fokozatban vegyem be a kanyart, viszont a gamában nekem úgy tűnt, hogy azt mondja, mennyit váltsak vissza és ebben megerősített az is, hogy letöltöttem a magyarítást és detto. Ha hatodikban megyek egy egyenes szakaszon és a következő kanyart negyedikben lehet bevenni, akkor aszongya a navigátor, hogy 150 jobb kettő, nem pedig azt, hogy jobb négy... Nem értem... 
Hogy IRL mit mond, az szerintem kizárólag a navigátortól és a pilótától függ, hogy hogyan szokták.
A játékban, ha még jól emlékszem, nem azt mondja hányasban kell venni. Azt meg pláne nem, hogy mennyit válts vissza, ez hülyeség lenne eleve. Sőt, nem is emékszem ilyesmire, hogy mondott volna számokat. Énnekem úgy rémlik annyit mond easy, medium, hard, hairpin, square
Elküldve: 2004. 10. 11. 11:49
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 12:41
Hogy IRL mit mond, az szerintem kizárólag a navigátortól és a pilótától függ, hogy hogyan szokták.
A játékban, ha még jól emlékszem, nem azt mondja hányasban kell venni. Azt meg pláne nem, hogy mennyit válts vissza, ez hülyeség lenne eleve. Sőt, nem is emékszem ilyesmire, hogy mondott volna számokat. Énnekem úgy rémlik annyit mond easy, medium, hard, hairpin, square
vagy shicane, straight.
Nem, biztos hogy számot is mond. Aszongya, hogy pl. one hundred easy four, vagy pl a magyarításban pl 150 jobb kettő... :confused: csak akkor nem mond számot, ha a: egyesben, vagy b: hatodikban kell venni a kanyart, pl a: 100 jobb hajtű b: 400 hosszú jobb.
Elküldve: 2004. 10. 11. 12:23
Hát én nem emlékszem ilyesmire az biztos. Most még csak megnézni sem tudom, mert nem találom a lemezt.
Elküldve: 2004. 10. 14. 11:27
Nyílt Live for Speed szériakupák!
Befejeződött a 2004-es idény a magyar Live for Speed bajnokságában. A következő idény már a hamarosan megjelenő S2-vel fog indulni, de addig sem maradnak üresen a bajnokság szerverei. A társaság, a saját szerverén most Nyílt Szériakupákat indít. Ami azt jelenti, hogy bárki jelentkezhet kedvenc autójával a kupákra. Szinte minden autótípusnak saját sorozata lesz. 2004. október 29-étől hat vasárnapon keresztül 7 S1 illetve 3 Demo kupa fog futni egy időben. Jelentkezz most, és versenyezhetsz a kedvenc autóddal!
Addig is itt egy kis videó, nagy és kisebb felbontásban
További részletek liveforspeed.hu oldalon.
Befejeződött a 2004-es idény a magyar Live for Speed bajnokságában. A következő idény már a hamarosan megjelenő S2-vel fog indulni, de addig sem maradnak üresen a bajnokság szerverei. A társaság, a saját szerverén most Nyílt Szériakupákat indít. Ami azt jelenti, hogy bárki jelentkezhet kedvenc autójával a kupákra. Szinte minden autótípusnak saját sorozata lesz. 2004. október 29-étől hat vasárnapon keresztül 7 S1 illetve 3 Demo kupa fog futni egy időben. Jelentkezz most, és versenyezhetsz a kedvenc autóddal!
Addig is itt egy kis videó, nagy és kisebb felbontásban
További részletek liveforspeed.hu oldalon.
Elküldve: 2004. 10. 26. 23:31
He?
Ez meg mi akar lenni?
Aszongya, hogy LADA Racing Club

A modellek már textúra nélkül is igen korrekten néznek ki.

Klikk ide a honlaphoz, orosz tudás nem árt
Itt pedig néhány videót lehet letölteni a programról. Amiből kiderül, hogy még nagyon kezdetleges állapotban van.
Ez meg mi akar lenni?
Aszongya, hogy LADA Racing Club

A modellek már textúra nélkül is igen korrekten néznek ki.

Klikk ide a honlaphoz, orosz tudás nem árt
Itt pedig néhány videót lehet letölteni a programról. Amiből kiderül, hogy még nagyon kezdetleges állapotban van.
Szerkesztette: Mumia 2004. 10. 26. 23:32 -kor

Súgó
A téma zárva.