Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. jún. 25., péntek - 16:09
Nos feltöltöttem az én zdoom-om. Ebbe csak másold bele a rampage.wad-ot. (semmi máshoz ne nyúlj)
Ezután indítsd el a rampage.bat-al.
Ha ígyse megy akkor nálad valami qrva nagy sz@r van...
zdoom
Hali Max!
Nos, letöltöttem (köszönöm így utólag is), kipróbáltam, játszottam vele, de összességében nem tetszik a Rampage. Amúgy megvan a hiba oka: Nekem más verzióm volt, ami úgy néz ki nem műkszik együtt a Rampage-val: a tied egy kicsit régebbi verziójú ZDoom volt.
Alapvetően nagyon jó ötlet volt, amit a srác kitalált. Nagyon bírom az új trükköket is: tükör, kamera mozgás, létra, stb, amivel kiegészítették a DOOM-ot. Jó a másik oldalon lenni, de bugyuta a megvalósítás: Van egy szörny, felszerelkezve fegyverekkel, s az egész sztori abban merül ki hogyan gyilkoljunk halomra embereket, kik jobb kondícióban vannak, mint én a sima DOOM-ban bármikor is lennék. Elég unalmassá válik a játék egy idő után: Kicsit úgy érzem magam a játékban, mint egy konzervgyári munkás, hogy minél több konzervet kell neki felcímkézni, s azzal nehezítik a munkáját, hogy ráöntenek egy halom konzervet, s csak akkor 'éli túl', ha feldolgozza azt a halmot.
Megvalósításban nekem lettek volna még ötleteim, hasonlóan csináltam volna mint a Half-Life-ot: Értelmes sztori értelmes, akcióval, "reális" dolgokkal...
Találtam viszont egy kedvesebb sztorit, DOOM alá, bár neki BOOM kell:
Ghostbusters DOOM. Elég szimpatikus, kiváncsi vagyok milyen lehet sima DOS alatt, ugyanis ZDOOM alatt nem volt hajlandó JÓL működni.