idézet:
Ezt írta T2k:
Gyorsan bevasaroltam az Interplay Store BIsle-cuccaibol...[/quote]
Nekem is küldhetnél párat !![]()
Az Interplay bezárja a Black Isle Studios-t???
Elküldve: 2003. 12. 10. 18:39
"If i could fly, like the king of the sky..."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 12. 12. 01:28
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Nekem is küldhetnél párat ![/quote]
Baldur's Gate
Baldur's Gate 2: Throne of Bhaal
Baldur's Gate 2: Shadows of Amn
Icewind Dale: The Ultimate Collection
Fallout 1 & 2 Slim Dual Jewel
Ezeket vettem meg gyorsan...![]()
Elküldve: 2003. 12. 12. 01:53
idézet:
Ezt írta T2k:
Baldur's Gate
Baldur's Gate 2: Throne of Bhaal
Baldur's Gate 2: Shadows of Amn
Icewind Dale: The Ultimate Collection
Fallout 1 & 2 Slim Dual Jewel
Ezeket vettem meg gyorsan...[/quote]
Egy kimaradt: BG: Tales of the Sword Coast... Nem lehetett kapni?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2003. 12. 12. 01:57
idézet:
Ezt írta Valdy:
Egy kimaradt: BG: Tales of the Sword Coast... Nem lehetett kapni?[/quote]
Jaja. Out of Print.
Majd kesobb levadaszom az Amazonon vagy az eBayen.
Elküldve: 2003. 12. 12. 13:59
Az nem of volt asszem hanem from swoard coast, nem? Amugy mindegy, a Black Isle ugylátszik a beharangozott "iddeg*cijó" játékaival ugylátszik ennyit birt elérni. Amugy meg a Fallout 1 speciel nem Black Isle hanem simán Interplay, meg még jópár másik sikerjáték is, ja meg a Fallout2 is ugy 60%ig. Egyszóval a BI benyalhat, ha csődbementek, biztos nem voltak elég ügyesek, majd más cégnél brillirozhatnak. Vagy nem. Tisztára mint a 3Dfx. Nagyobbat akarnak kekszelni mint a nadrágjuk. Régesrég ki kellet volna dobni egy Fallout 3at, nem a NwN 23.as kiegjével sz*rozni fél évet, amivel a kutya nem játszik. Elég égő szerintem hogy egy f*s Terminator játékokról elhiresült Bethesda nevü cég el birta marni az Év Játéka cimet meg a legjobb RPG cimet a baromi nagytudásu BI srácok elől.
Elküldve: 2003. 12. 12. 14:29
idézet:
Ezt írta 2-More:
Az nem of volt asszem hanem from swoard coast, nem? Amugy mindegy, a Black Isle ugylátszik a beharangozott "iddeg*cijó" játékaival ugylátszik ennyit birt elérni. Amugy meg a Fallout 1 speciel nem Black Isle hanem simán Interplay, meg még jópár másik sikerjáték is, ja meg a Fallout2 is ugy 60%ig. Egyszóval a BI benyalhat, ha csődbementek, biztos nem voltak elég ügyesek, majd más cégnél brillirozhatnak. Vagy nem. Tisztára mint a 3Dfx. Nagyobbat akarnak kekszelni mint a nadrágjuk. Régesrég ki kellet volna dobni egy Fallout 3at, nem a NwN 23.as kiegjével sz*rozni fél évet, amivel a kutya nem játszik. Elég égő szerintem hogy egy f*s Terminator játékokról elhiresült Bethesda nevü cég el birta marni az Év Játéka cimet meg a legjobb RPG cimet a baromi nagytudásu BI srácok elől.[/quote]
Ez is egy vélemény.
Azt egyébként honnan tudod hogy a NWN kiegészítőivel kutya sem játszik???
Nekem más a tapasztalatom...![]()
Elküldve: 2003. 12. 12. 16:08
idézet:
Ezt írta 2-More:
Az nem of volt asszem hanem from swoard coast, nem? Amugy mindegy, a Black Isle ugylátszik a beharangozott "iddeg*cijó" játékaival ugylátszik ennyit birt elérni. Amugy meg a Fallout 1 speciel nem Black Isle hanem simán Interplay, meg még jópár másik sikerjáték is, ja meg a Fallout2 is ugy 60%ig. Egyszóval a BI benyalhat, ha csődbementek, biztos nem voltak elég ügyesek, majd más cégnél brillirozhatnak. Vagy nem. Tisztára mint a 3Dfx. Nagyobbat akarnak kekszelni mint a nadrágjuk. Régesrég ki kellet volna dobni egy Fallout 3at, nem a NwN 23.as kiegjével sz*rozni fél évet, amivel a kutya nem játszik. Elég égő szerintem hogy egy f*s Terminator játékokról elhiresült Bethesda nevü cég el birta marni az Év Játéka cimet meg a legjobb RPG cimet a baromi nagytudásu BI srácok elől.[/quote]
Mar latom ahogy Piftuka epp kiborul![]()
Elküldve: 2003. 12. 12. 16:50
idézet:
Ezt írta Douglas:
Mar latom ahogy Piftuka epp kiborul[/quote]
Jaja. Lesz itt égzengés, villámlás...![]()
![]()
Elküldve: 2003. 12. 12. 17:02
idézet:
Ezt írta Douglas:
Hát ez nagyon jó volt!![]()
![]()
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2003. 12. 12. 17:04
idézet:
Ezt írta 2-More:
... Régesrég ki kellet volna dobni egy Fallout 3at, nem a NwN 23.as kiegjével sz*rozni fél évet, amivel a kutya nem játszik... [/quote]
Ebben igazad van, tényleg rég ki kellett volna hozni a 3-as fallout-ot. Nem tudom, hogy mi volt a korlátja a dolognak, mert történet miegymás már adott!! Nagyon remélem, hogy azért készítenek még 1-et legalább!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Elküldve: 2003. 12. 12. 18:22
Korrigálnék egy tévedést, ami a topic elejétől hallgatólagosan jelen van: a Black Isle és a Bioware Corp. nem egy és ugyanaz a cég. A Baldur's Gate sorozat és a Neverwinter Nights (+kiegészítők) Bioware termékek, amíg az Icewind Dale sorozat és a Planetscape Torment a Black Isle műve. Az Interplay csak licenszelte a Baldur's Gate jól sikerült motorját (az Infinity-t) és az ő RPG-vel foglalkozó divíziójuk (most már sajnos csak) volt a Black Isle. Hogy a dolgok tovább keveredjenek, mind a Bioware, mind a Black Isle továbbfejlesztgette ezt a motort, kölcsönösen felhasználva a másik csapat eredményeit is. A Black Isle logo pedig azért került rá a Bioware termékekre is (az Interplay alatt töltött időben), mert minden Interplay RPG ez alatt az égisz alatt lett kiadva.
Ez például [url="http://"http://www.gamespy.com/articles/january01/blackisle/"]egy régebbi cikk[/url] a két csapat kapcsolatáról, amikor még az Interplay alá tartoztak mindketten. De már akkor is összekeverték őket.
Ez például [url="http://"http://www.gamespy.com/articles/january01/blackisle/"]egy régebbi cikk[/url] a két csapat kapcsolatáról, amikor még az Interplay alá tartoztak mindketten. De már akkor is összekeverték őket.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)
Elküldve: 2003. 12. 12. 18:28
idézet:
Ezt írta Boba:
...Amúgy előbb olvastam a Baldus Gate könyvet, az az egyik kedvenc fantasy könyvem Salvatoretól és az alapján kerestem meg a játékot.[/quote]
A Baldur's Gate nem Salvatore szerzemény, hanem Philip Athans irománya. Nekem személy szerint egyáltalán nem tetszett, mert nem írt le benne semmi mást, csak azt, ami a játék fő cselekménye volt ráadásul az igazán élvezetes írói eszközök is nagyon hiányoztak belőle. De ez természetesen csak a magánvéleményem, ettől még neked lehet szimpatikus.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)
Elküldve: 2003. 12. 12. 18:44
idézet:
Ezt írta Douglas:
Á, egy fenét !Ismerem 2-more véleményét az RPG-kkel kapcsolatban, mert egyszer már leírta (nem emlékszem, melyik topicban). Szerinte az Arcanum is egy f*stalicska.
Ez van. Egyébként nem értek egyet azzal, amit itt írt.
Egyrészt a Future Shock és a SkyNET a maga idejében elképesztően jó FPS-nek számított (és nem csak azért, mert olyan témát dolgozott fel, amit addig és azóta senki).
Az pedig, hogy egy ilyen cég készít egy kiváló RPG-t, amely az év játéka lesz sok helyen... Miért lenne különös ?
Elküldve: 2003. 12. 12. 19:13
idézet:
Ezt írta hajsza:
Korrigálnék egy tévedést, ami a topic elejétől hallgatólagosan jelen van: a Black Isle és a Bioware Corp. nem egy és ugyanaz a cég. A Baldur's Gate sorozat és a Neverwinter Nights (+kiegészítők) Bioware termékek, amíg az Icewind Dale sorozat és a Planetscape Torment a Black Isle műve. [/quote]
Beszarok T2k bevasarlot Bioware cuccokbol))))
Most akkor nem is a BI a fasza csavo hanem a Bioware vagy hogyan van ez?
Vagy most akkor az Icewind Dale sorozatert és a Planetscape Torment-ert kell siratni oket?![]()
Elküldve: 2003. 12. 12. 19:24
idézet:
Ezt írta Douglas:
Beszarok T2k bevasarlot Bioware cuccokbol))))
Most akkor nem is a BI a fasza csavo hanem a Bioware vagy hogyan van ez?
Vagy most akkor az Icewind Dale sorozatert és a Planetscape Torment-ert kell siratni oket?[/quote]
A bevásárlás valószínűleg nem volt baklövés, mert (bár nem ismerem a Bioware-Interplay szerződést, de úgy logikus, hogy) a korábbi Bioware termékek jogai az Interplay-t illetik meg. Az IP pedig mostanában igen nagy válságban van.
A másik két mondanivalóddal eltaláltad, hogy miről beszéltem: a BI a "felelős" az ID két részéért, a Heart of Winter kiegészítőért és a Planetscape Torment-ért. A Bioware pedig minden Baldur's Gate programért és kiegészítőért (ha emiatt tartottad valamelyik társaságot faszának, akkor az a Bioware volt). A Neverwinter Nights bár szintén a Bioware műve, már nem az Interplay zászlaja alatt készült (Atari rémlik, de mintha már őket is megvette volna valaki).
[ 2003. december 12.: hajsza szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 12. 19:30
idézet:
Ezt írta hajsza:
A bevásárlás valószínűleg nem volt baklövés, mert (bár nem ismerem a Bioware-Interplay szerződést, de úgy logikus, hogy) a korábbi Bioware termékek jogai az Interplay-t illetik meg. Az IP pedig mostanában igen nagy válságban van.[/quote]
Najo de a srac BI termekekre hajtott
Na mar varom hogy mikor tombolja ki magat, most epp rajtam![]()
Elore rohogok rajta![]()
Elküldve: 2003. 12. 12. 19:33
Így van ! Itt már az összes "nagy" megszűnt létezni. Mindenkit felvásárolt valaki; nem ritkán olyan cég, amelynek addig köze nem volt a számítógépes játékokhoz (persze nem is az a cél, hogy színvonalasan szórakoztassanak).
Így kapásból talán csak a UBI Soft az egyetlen olyan cég -amely eszembe jut-, amely "régi motoros", hasonlít egykori önmagához, nem vásárolta fel senki, nem alakult át jelentősen, csak bővült. Egy utolsó, kihalás előtt álló dinoszaorusz !
Így kapásból talán csak a UBI Soft az egyetlen olyan cég -amely eszembe jut-, amely "régi motoros", hasonlít egykori önmagához, nem vásárolta fel senki, nem alakult át jelentősen, csak bővült. Egy utolsó, kihalás előtt álló dinoszaorusz !
Elküldve: 2003. 12. 12. 22:33
A Fallout sorozat
hüpp... Kár hogy a Tacticsal lett vége, nem így kellett volna lennie. A Planescape: Torment meg a zseniális történetével és játékmenetével egyszerűen lebilincselő-magávalragadó-páratlan. 
Én kiállok a véleményemmel: A Fallout sorozat az eddigi legjobb RPG ami kijött.
Én kiállok a véleményemmel: A Fallout sorozat az eddigi legjobb RPG ami kijött.

Súgó
A téma zárva.