Hitman - Contracts Hitman 3
Elküldve: 2004. 05. 04. 12:06
akkor hajrá! a következő az lesz
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 05. 04. 13:15
Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj 4, kedd - 12:22
Hát nézd meg az aláírásomat, fele annyi ramom van mint neked, meg egy 9700nonpro, uolyan procival mint neked, és 30-40 fps fullosra rakva minden. valamit szerintem nem jól állítottál be a rendszeren. 4.4 catalyst stb. fennvan?
megnezem pontosan...ha otthon leszek
es 1280x1024/32-be nezted?
Elküldve: 2004. 05. 04. 14:37
ugy 30-35 körül van az 1280, szal korrekt. csak mivel crt-m van, nekem az 1024/100Hz jobban fekszik.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 05. 04. 16:57
Na nekem rogton az elso palyan ahogy a feher helysegbol lepek a soron kovetkezobe 25 FPS-em van, a szuro nelkul pedig 60 (felett is lenne de vsync miatt). Most nincs huzva a gep de ez mar inkabb vidkaritol fugg. Olyan lassu ezzel az effektel mint a deus ex2.
Sot a fomenube ezzel a post filterrel 20 fps
(cat 4.4)
Sot a fomenube ezzel a post filterrel 20 fps
(cat 4.4)
Szerkesztette: Engar 2004. 05. 04. 16:58 -kor
Elküldve: 2004. 05. 04. 17:04
Most játszom én is a fullt, az első mapon vagyok. Az elején a fehér szobában nem láttam semmit, úgyhogy kijöttem belőle. Nekem is csak 20-25 FPS-t megy, ha az aniso filter rá van nyomva, + az a szűrő, amiről beszéltek, és 1024x768x32 minden fullon. Viszont eddig egyik játéknál sem tapasztalt textúrahibák és textúra-villódzások vannak, úgyhogy most fölteszem a Catalyst 4.4-et. Most hogy sokat játszottam, látom, hogy a 3.9-est nem nagyon szereti ez a game.
Más: az első mapon a nagy házból hogyan lehet élve kijutni? Tele van kommandósokkal, akik jönnek sz.rásig. Életet hogy lehet fölvenni? Nincs benne? Jah, és még valami...nekem a fegyverkezelés (fölvét) sem jött be eddig igazán: ha a kezembe van az AUG mesterlövészpuska, akkor a shotgunt mellé már semmiképp nem tudja fölvenni? Csak úgy, ha eldobom az AUG-ot?
Egyébként kint is tele van minden rendőrökkel, akik bekempeltek a rendőrautók mögé. Egy jótanács: fent valamelyik szobában egy üvegszekrényben van egy dragunov, azt vegyétek föl és használjátok...
Üdv: Bepe
Egyébként kint is tele van minden rendőrökkel, akik bekempeltek a rendőrautók mögé. Egy jótanács: fent valamelyik szobában egy üvegszekrényben van egy dragunov, azt vegyétek föl és használjátok...
Elküldve: 2004. 05. 04. 17:07
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 18:04
Most játszom én is a fullt, az első mapon vagyok. Az elején a fehér szobában nem láttam semmit, úgyhogy kijöttem belőle. Nekem is csak 20-25 FPS-t megy, ha az aniso filter rá van nyomva, + az a szűrő, amiről beszéltek, és 1024x768x32 minden fullon. Viszont eddig egyik játéknál sem tapasztalt textúrahibák és textúra-villódzások vannak, úgyhogy most fölteszem a Catalyst 4.4-et. Most hogy sokat játszottam, látom, hogy a 3.9-est nem nagyon szereti ez a game.
Más: az első mapon a nagy házból hogyan lehet élve kijutni? Tele van kommandósokkal, akik jönnek sz.rásig. Életet hogy lehet fölvenni? Nincs benne? Jah, és még valami...nekem a fegyverkezelés (fölvét) sem jött be eddig igazán: ha a kezembe van az AUG mesterlövészpuska, akkor a shotgunt mellé már semmiképp nem tudja fölvenni? Csak úgy, ha eldobom az AUG-ot?
tőőők buli
Van egy doglott swatos a lift mellet, en felkaptama ruhajat.
Epp akkor ert oda a "kommando"
Ramneztek kiabaltak valamit aztan elrobogtak
Elküldve: 2004. 05. 04. 18:45
ki a fehérből a lifthez, fel a 2. ra, kulcs megszerez. utána le 1.re, doki mellett elslusszoltam(még mindig hitman cucc!), betegszbában ruha fel. el a kijáratig, ott beküldenek a laborba, onnan fel, ablakon ki, kocsiba be. ha ügyes vagy, 0agression, 100%stealth....
Elküldve: 2004. 05. 04. 19:58
Az antialias-t hogy kell aktivalni? A driver beallitasaira nem reagal.
Elküldve: 2004. 05. 04. 20:51
Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 18:45
ki a fehérből a lifthez, fel a 2. ra, kulcs megszerez. utána le 1.re, doki mellett elslusszoltam(még mindig hitman cucc!), betegszbában ruha fel. el a kijáratig, ott beküldenek a laborba, onnan fel, ablakon ki, kocsiba be. ha ügyes vagy, 0agression, 100%stealth....
Hát azért ez a 3. rész inkább quake-es beütésű. Nekem a 2. rész ezerszer jobban tetszett, és a feelingje is jobb volt. Itt a Contracts-ban már az első résznél nagyon elszálltak vele... kommandós rendőrök mellényben és rohamsisakban...
Más: 3.9-es Catalysttal a sniper puskával zoom-olva nincs kép!!!
Elküldve: 2004. 05. 04. 21:16
Ebbol is latszik, hogy mindenfele megoldas lehetseges
hiszen 2en ket teljesen mas megkozelitesut mondtatok el ugy mindha az lenne a termeszetes
Nem. Mindenki csinalja ahogy tudja es ez a jo benne, lehet kill em all "quake" vagy amolyan lopakodos is, hogy melyiket valasztod csak toled fugg.
Sztem profi.
Ez az elso palya amugy volt a Hitman 1-ben is nem? Valami elmegyogyintezet volt ott is ilyen racsos ajtokkal.
Hangulatat tekintve az elso viszi nalam a palmat.
A 2. meg egy ket palyat leszamitva hentelve ment, ezert nem is tetszett annyira.
-
Masreszt sztem nem szabad ezzel "sietni" csomo poen van benne de csaka kkor latja/hallja az ember ah ott van...pl a fent irt swatos banda, aztan most a teton egy orult ahogy kozelitettem fele (swat cuccban) levetette magat...
Sztem profi.
Ez az elso palya amugy volt a Hitman 1-ben is nem? Valami elmegyogyintezet volt ott is ilyen racsos ajtokkal.
Hangulatat tekintve az elso viszi nalam a palmat.
A 2. meg egy ket palyat leszamitva hentelve ment, ezert nem is tetszett annyira.
-
Masreszt sztem nem szabad ezzel "sietni" csomo poen van benne de csaka kkor latja/hallja az ember ah ott van...pl a fent irt swatos banda, aztan most a teton egy orult ahogy kozelitettem fele (swat cuccban) levetette magat...
Szerkesztette: Engar 2004. 05. 04. 21:20 -kor
Elküldve: 2004. 05. 04. 21:48
3. variacio elso palyara: lifftel fel, swat cucc felvesz, fobejaraton kisetal, kocsiba beul padlogaz (silent ass:) ) - kimaradt hogy meg kell egy kulcs is vmeik szobabol 
A kovetkezo palya is jol indult: a bevezetoben kicsit szetuti a hentest, azittem meghalt, igyhat ruhacsere, nagyban lopakodok az utcan erre elrohan mellettem egy urge alsogatyaba
na mondom jol indul ez a palya - hat nem magahoz tert a boller...lol
A kovetkezo palya is jol indult: a bevezetoben kicsit szetuti a hentest, azittem meghalt, igyhat ruhacsere, nagyban lopakodok az utcan erre elrohan mellettem egy urge alsogatyaba
Szerkesztette: Engar 2004. 05. 04. 21:53 -kor
Elküldve: 2004. 05. 04. 22:44
azt a hentest be lehet zárni a teherautóba jól.
Elküldve: 2004. 05. 04. 23:24
Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 22:44
azt a hentest be lehet zárni a teherautóba jól.
De akkor megfagy szegény!
Elküldve: 2004. 05. 04. 23:28
Amúgy a 2 pályán kicsit elakadtam...igen, ez az a hentessel kezdődő. Az első emeleten és a másodikon sem él már senki. A két célszeméllyel taliztam, nem is élték túl. A ruhatárban beültöztem pincérnek a piros ruhába, majd elmentem az ópium pipáért. 3. objective-ként (a pálya a meat king' s party) a clients daughterjét kellene megmentenem. Az az egy gond van, hogy nem tudom, hogy kitől, meg miért kellene, és hogy nem találom őt magát sem.
Elküldve: 2004. 05. 04. 23:39
a 2. -on nézz szét jobban.
Amúgy találtam egy bugot: ha a post filter maxra van állítva(vagyis antialias on)akkor a w2000 sniperpuska zoomja életlen, használhatatlan!!!
Ha middle-re állítod, akkor alias ugyan kikapcsol, de a puska használható, és a game még korrektül néz ki.
Amúgy találtam egy bugot: ha a post filter maxra van állítva(vagyis antialias on)akkor a w2000 sniperpuska zoomja életlen, használhatatlan!!!
Ha middle-re állítod, akkor alias ugyan kikapcsol, de a puska használható, és a game még korrektül néz ki.
Szerkesztette: freeone 2004. 05. 04. 23:42 -kor
Elküldve: 2004. 05. 04. 23:43
Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 23:39
Ezt kifejtenéd légyszi bővebben?!
Elküldve: 2004. 05. 04. 23:46
Hátul ahol az éneklő elmebeteg hentest valszeg kinyírtad, lóg a plafonról(egy része:). Abban a szobában, ahol szól a rádió és oltár van. Automatikusan beszélsz Diane-nel. Bizonyítékot vedd fel a padlóról(aszem a karja lehetett...), és annyi.
Fontos! jött ki patch, ami egy rakás hibát(pl. a scoposat is) javitja. itt érhető el. Természetesen eredeti játék kell neki!
Fontos! jött ki patch, ami egy rakás hibát(pl. a scoposat is) javitja. itt érhető el. Természetesen eredeti játék kell neki!
Szerkesztette: freeone 2004. 05. 05. 00:03 -kor
Elküldve: 2004. 05. 05. 08:48
Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 0:39
A poft fix high az = antialias ?
Post fix nelkul nem lehet ilyet?
Elküldve: 2004. 05. 05. 09:02
Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 23:46
Hátul ahol az éneklő elmebeteg hentest valszeg kinyírtad, lóg a plafonról(egy része:). Abban a szobában, ahol szól a rádió és oltár van. Automatikusan beszélsz Diane-nel. Bizonyítékot vedd fel a padlóról(aszem a karja lehetett...), és annyi.
De nem kellett ilyet az objective szerint. A kövér hapsit kellett kinyírni, aki az ágyon fekszik, és utána a diszkó körül rohangálók között pedig a vendéget, amelyik kavart az ópium pipával. Köv. objective pedig a client's daughter. Az a szoba hol és merre van, amit te mondassz? És milyen elmebeteg éneklő hentes?
Elküldve: 2004. 05. 05. 12:11
bemész az épületbe, rögtön van lépcső fel. ott el balra, hátul van egy felkiáltójeles szoba. oda menj. objective-eket nem muszáj ám sorban csinálni!
az éneklős csak egy sima enemy, de nehéz megállni, hogy ne nyírd ki:)
az éneklős csak egy sima enemy, de nehéz megállni, hogy ne nyírd ki:)
Szerkesztette: freeone 2004. 05. 05. 12:19 -kor

Súgó
A téma zárva.