HWSW Informatikai Kerekasztal: Hitman - Contracts - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hitman - Contracts Hitman 3

#121 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 05. 12:26

Idézet: Engar - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 8:48

A poft fix high az = antialias ?
Post fix nelkul nem lehet ilyet?

Nem igazán találtam módját.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#122 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 17:49

Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 12:11

bemész az épületbe, rögtön van lépcső fel. ott el balra, hátul van egy felkiáltójeles szoba. oda menj. objective-eket nem muszáj ám sorban csinálni!
az éneklős csak egy sima enemy, de nehéz megállni, hogy ne nyírd ki:)

OK.  ;) Most már megvan, megcsináltam. Az volt a gond, hogy lent a teherautóknál nem lehet járkálni a két épület között, fent a tetőn viszont át tudtam menni. Valóban ott volt az a szoba, ahol szólt a lemez, v. rádió. Ott volt egy srác...valóban nehéz volt megállni, hogy ne nyírjam ki, mert húsvágó bárddal rohant felém. Nem is álltam meg. Most már a kövi pályán vagyok, a havas repülőteresnél. Ez a 3. map, ami a demóban is van.

Üdv: Bepe

#123 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 23:08

Plííz help! Elakadtam. A 3. pályán, a hajóson. A nagy hajón eltettem láb alól a célszemélyt, és átmentem a tengeralattjáróhoz. Ott bent fölszedtem a 3 bombát, és a radio-aktivitás ellen védő ruhát. Az egyik dzsip alá már plántáltam egy bombát, de az objective szerint valami hajó lenne a célpont. Illetve nem vágom, pont ez a baj. Megcsinálta ezt már valaki? Az segítsen léccciii!

Üdv: Bepe

#124 Felhasználó inaktív   Blade44 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 05:45

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 0:08

Plííz help! Elakadtam. Üdv: Bepe

A tengeralattjáró oldalához kell lerakni a 3 bombát, létrán lehet lemenni a jégre.
C2d e6400@3ghz,4Gb ddr2/800, ati hd4850
HP Tx1000
Iphone 3g
justmusic.fm
"Sínen vagyok mint,József Attila"

#125 Felhasználó inaktív   Lez 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 06. 08:35

A kifutópálya melletti épületben ahol az egyik muksot kellet kinyírni, beszélsz a szakács-al, beépített ember és ő mondja hogy a tengeralattjáróra hova kell tenni a bombákat, csak ha beszéltél akkor teszi rá a mapra a helyet jelölő ikonokat, nemtudom egyébként is oda lehet e tenni....

#126 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 09:39

Idézet: Lez - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 8:35

A kifutópálya melletti épületben ahol az egyik muksot kellet kinyírni, beszélsz a szakács-al, beépített ember és ő mondja hogy a tengeralattjáróra hova kell tenni a bombákat, csak ha beszéltél akkor teszi rá a mapra a helyet jelölő ikonokat, nemtudom egyébként is oda lehet e tenni....

Na akkor itt buktam be.  :D Ugyanis én a szakács mögé lopództam, és azzal a dróttal hangtalanul megfojtottam, még mielőtt bármit is mondott volna.  :respect:

Na sebaj. Már körberakosgattam a tengeralattjáróhoz a 3 bombát, de nem történik semmi. Detonátor az nincs, és ha az alagúton visszafelé megyek a kifutópályához, akkor azt írja ki, hogy connection to remote bomb is lost, vagy valami hasonlót. Nyilván, mert leárnyékolódik. Aztán, mikor visszamegyek a hajó és tengeralattjáró felé, kiírja, hogy connection to remote bomb is restored. Mit kell most tenni?

#127 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 09:51

inventoryból kiválasztod a remote-t, és nyomsz egy tüzgombot! Amugy én a tengeralattjáróba nem mentem be, hanem a jégtörő hajóról hoztam el a bombát.

Ja, amugy jár már valaki a Jade-szobros pályán? kellene egy w2000, de sehol a mapon még nem találtam. pedig még sniping pointot is találtam(olyan helyet ahonnan pont belátni a célt, és engem nem látnak, mert kilométerre vagyok..)

Szerkesztette: freeone 2004. 05. 06. 09:58 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#128 Felhasználó inaktív   Blade44 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 10:02

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 10:39

Na akkor itt buktam be.  :D Ugyanis én a szakács mögé lopództam, és azzal a dróttal hangtalanul megfojtottam, még mielőtt bármit is mondott volna.  :respect:

Na sebaj. Már körberakosgattam a tengeralattjáróhoz a 3 bombát, de nem történik semmi. Detonátor az nincs, és ha az alagúton visszafelé megyek a kifutópályához, akkor azt írja ki, hogy connection to remote bomb is lost, vagy valami hasonlót. Nyilván, mert leárnyékolódik. Aztán, mikor visszamegyek a hajó és tengeralattjáró felé, kiírja, hogy connection to remote bomb is restored. Mit kell most tenni?

inventoryban nincs detonátor?! nem lehet hogy eldobtad valahol? :confused:
C2d e6400@3ghz,4Gb ddr2/800, ati hd4850
HP Tx1000
Iphone 3g
justmusic.fm
"Sínen vagyok mint,József Attila"

#129 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 06. 10:04

Idézet: Blade44 - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 10:02

inventoryban nincs detonátor?! nem lehet hogy eldobtad valahol? :confused:

Akkor megyek vissza a nagy kutya orosz télbe-hóba a földön detonator után kutatva.  :D

#130 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 13:14

A remote-t nem is igen hagyja eldobni. nézz már szét jobban az inventorydban!  :confused:

Szerkesztette: freeone 2004. 05. 06. 13:14 -kor

#131 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 14:36

Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 13:14

A remote-t nem is igen hagyja eldobni. nézz már szét jobban az inventorydban!  :confused:

Köszi, már megvan!  :) A végén még ti aggódtok majd jobban az én inventorym miatt.  :)
Sikeresen megcsináltam. Most a 4. map-on vagyok, ahol kiszálltam egy csónakból, és zuhog az eső. Egy házba kell bejutni, ahol a kapu mögött egy csomó double barrel shotgun-al felvegyverzett muksi van, és egy dobbermann.  :eek: Hál' az égnek, még a kapu előtt hangtompítóssal eltettem láb alól a kint járőröző őrt, és felvettem a ruháját. Így mikor bementem, akkor nem lőttek rám. Csak aztán elkezdtem feltörni az erkélynél lévő ajtót, megjelent vagy 60 ellen, agyonlőttek és megdöglöttem.  :( Úgyhogy ha hazaérek melóból, akkor reply.

#132 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 15:52

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 15:36

agyonlőttek

és megdöglöttem.  :(

Meglepő a végkimenetel! :D
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#133 Felhasználó inaktív   Ádámbátyó 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 16:14

Észrevettétek a szellemet a Budapesti pályán? A poén az hogy meg is lehet ölni. Adtam neki egy ampullával. :D  :D

#134 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 17:57

szellem?!  hol?????

#135 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 20:16

De kár hogy ilyen rövid volt!  :(  még játszottam volna vele!

#136 Felhasználó inaktív   Nec 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 21:36

A palyan, ahol az orosz fegyverkereskedot kell a hajon kinyirni, pontosan mi a kulcs  :think:

- szerzek a sztriptizbarban melosruhat de avval max a rendorseg melletti kapuig jutok
- szerzek rendorruhat, akkor a hajo mellett szurnak ki
- az utolso kommandos nyakat elkapva, mielott kirohannak a raktarbol, szerzek kommandosruhat
kinyirom az oroszt, lepucolom a hajot, jonnek le es a mesterlovesz kiszur - vege  :(

#137 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 22:00

a hajó mellett a bódéban tessék felvenni a melósruhát. egészen odáig öltönyben is el lehet jutni. a kapun meg melósként bejuthatsz.

#138 Felhasználó inaktív   Ádámbátyó 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 01:03

Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 16:57

szellem?!  hol?????

A 108-as szoba felé keresd, nem messze a legyilkolt fazon szobájától.
Lencsevégre kaptam, íme:  :D

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1083888195.jpg

Szerkesztette: Ádámbátyó 2004. 05. 07. 01:05 -kor

#139 Felhasználó inaktív   Ádámbátyó 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 01:47

Már rájöttem. Ez a megölt fazon élő szelleme. Íme a tett helyszíne (a fürdőszobában) :D

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1083890823.jpg

Szerkesztette: Ádámbátyó 2004. 05. 07. 01:47 -kor

#140 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 08:30

Ezt meg fogom nézni:)
Amúgy elfelejtettem írni,a teljes játék statisztikája alapján 3 golyót lőttem ki összesen, 0 enemyt, 0 innocentet bántottam( a lovakat nem számolta bele szerencsére:), és volt 3 alert. ezeket nem tudtam elkerülni(pl. oroszoknál a tengeralattjáró robbantása alertet okoz). remélem a köv. részre nemkell ennyit várni, vagy lesz legalább küldetéslemez!

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.