HWSW Informatikai Kerekasztal: Hitman - Contracts - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hitman - Contracts Hitman 3

#281 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 07. 22:07

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 20:46

Egyébként pedig utolsó mapot vérfürdővel oldottam meg. Egy rendőr és egy kommandós sem élte túl, még a háztetőn megbúvó sznipa sem. Talán csak a sorompónál guggoló és sivítozó civilek. De lehet, hogy ők sem élték túl, arra már nem emléxem.

Üdv: Bepe

Jellemző!
Gondoltam, hogy Te még nálam is nagyobb tömeggyilkos vagy a lelked mélyén! :p  :D
Nekem még egy pályát sem volt türelmem végigvinni úgy, hogy csak a target-et likvidáljam. Túl sokat kéne gondolkozni, és közben időnként rám is lőnek és az felbosszant... És akkor "könnyen előbújik belőlem az állat" , ahogy L.László mondta volt vala!
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#282 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 18:19

Na megszereztem a game-et... az első pályát nem tudom megcsinálni...

Felmentem második emeletre felszedtem a swat-os ruhát majd benyitottam a kocsikulcs-ért. Az ajtó bezáródott én meg benn rekedtem, mert kinyitni nem lehet!
Most újratöltöttem az állást de mostmár bemenni se tudok a szobába. Ja de egyszer még sikerült, nem tom, de megint kiírta véletlenül az open door opciót is, de megint bezáródott az ajtó szal bukta...
Szal most úgy áll a szitu, hogy nem tudok bemenni a kocsikulcs-ért mert csak az a lehetőségem van, hogy benézzek a szobába.
Ja és ha kinyírok mindenkit az uvaron akkor se enged ki mindig azt írja, hogy vannak még swatosok a környéken.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#283 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 19:06

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. jún. 13., vasárnap - 18:19

Na megszereztem a game-et... az első pályát nem tudom megcsinálni...

Felmentem második emeletre felszedtem a swat-os ruhát majd benyitottam a kocsikulcs-ért. Az ajtó bezáródott én meg benn rekedtem, mert kinyitni nem lehet!
Most újratöltöttem az állást de mostmár bemenni se tudok a szobába. Ja de egyszer még sikerült, nem tom, de megint kiírta véletlenül az open door opciót is, de megint bezáródott az ajtó szal bukta...
Szal most úgy áll a szitu, hogy nem tudok bemenni a kocsikulcs-ért mert csak az a lehetőségem van, hogy benézzek a szobába.
Ja és ha kinyírok mindenkit az uvaron akkor se enged ki mindig azt írja, hogy vannak még swatosok a környéken.

hát itt senki nem panaszkodott még arra az ajtóra. ujratelepítés?
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#284 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 19:25

Idézet: freeone - Dátum: 2004. jún. 13., vasárnap - 20:06

hát itt senki nem panaszkodott még arra az ajtóra. ujratelepítés?

Lehet megpróbálom, de nem hinném, hogy sokmindent megold... most raktam fel a játékot.

#285 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 20:23

mehetett fel rosszul, előfordulhat(nekem 3. telepítés lett jó, már ott tartottam, hogy megyek anyázni a MM-ba, arról nem is beszélve, hogy még előtte 2 telepítés hiába, mert kiderült hogy utálja az LG olvasókat a védelem. dvd íróban kellett indítani a cd-t, amit úúútááálok!). ha akkor sem lesz jó, próbáld meg a patch-el.

Szerkesztette: freeone 2004. 06. 13. 20:25 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#286 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 22:01

Idézet: freeone - Dátum: 2004. jún. 13., vasárnap - 21:23

mehetett fel rosszul, előfordulhat(nekem 3. telepítés lett jó, már ott tartottam, hogy megyek anyázni a MM-ba, arról nem is beszélve, hogy még előtte 2 telepítés hiába, mert kiderült hogy utálja az LG olvasókat a védelem. dvd íróban kellett indítani a cd-t, amit úúútááálok!). ha akkor sem lesz jó, próbáld meg a patch-el.

Na megoldódott a probléma azért thx a helpet. Berohantam felkaptam és pont akkor értem oda mikor becsukódott az ajtó így még ki lehetett nyitni... bár így is csak harmadjára sikeredett, mert ha késtél egy kicsit már eltűnt a nyitási lehetőség... na nem baj.
Most tartok a 4. pályán talán egy vadász party-t kell elrontanom :D
A gázolaj mire kell?

#287 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 23:00

ha a padláson a kéménybe dobod, pont abban a kandallóban köt ki ahol a fiatalabb áldozat ücsörög. a többit rádbízom:) de van szebb megoldás az illetőre.

Szerkesztette: freeone 2004. 06. 13. 23:01 -kor

#288 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 18:07

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. jún. 13., vasárnap - 21:01

Na megoldódott a probléma azért thx a helpet. Berohantam felkaptam és pont akkor értem oda mikor becsukódott az ajtó így még ki lehetett nyitni... bár így is csak harmadjára sikeredett, mert ha késtél egy kicsit már eltűnt a nyitási lehetőség... na nem baj.
Most tartok a 4. pályán talán egy vadász party-t kell elrontanom :D
A gázolaj mire kell?

Hol találtál te gázolajat?

Amúgy a fiatalabb ürge nagy alkoholista,ezért az italát is meg lehet mérgezni.

#289 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 20:04

Idézet: bgabor - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 19:07

Hol találtál te gázolajat?

Amúgy a fiatalabb ürge nagy alkoholista,ezért az italát is meg lehet mérgezni.

Az öregnek meg meg lehet mérgezni a tejét amikor kimegy csurrantani egyet...
Így intéztem el mindkettőt.
Most valami atombomba üzlet résztvevőjével kéne leszámolni egy nagy kikötőben ahol hemzsegnek a zsaruk... érdekes lesz.

#290 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 20:21

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 20:04

Az öregnek meg meg lehet mérgezni a tejét amikor kimegy csurrantani egyet...
Így intéztem el mindkettőt.
Most valami atombomba üzlet résztvevőjével kéne leszámolni egy nagy kikötőben ahol hemzsegnek a zsaruk... érdekes lesz.

haladsz rendesen! :respect:

Amugy a gázolaj a pincében van.

Szerkesztette: freeone 2004. 06. 14. 20:21 -kor

#291 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 20:31

Idézet: freeone - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 21:21

haladsz rendesen! :respect:

Amugy a gázolaj a pincében van.

Egyetlen dolgot nem tudok... a motoros party-n (amikor egy magándetektívet kell kinyírni+fotókat visszaszerezni). Van a 2. emeleten a fő épületben egy felkiáltójeles civil. Az elején motoros ruhában van utána átöltözik ilyen... Chaplines cuccokba. Na mivel ha közel megyek hozzá azonnal lebukom, ezért kapott wc-ről kimenet egy kis... vashiánypótlást hogy helyrerakuk a kusza gondolatait a fejében. Ott volt nála a zsé, de mást nem nagyon ért a dolog max azt, hogy a ruha miatt nem támadtak rám.
A főmuftit meg csurrantás közben kapcsoltam le... csúnya dolog.

#292 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 20:44

a képeket kell megszerezni, amit ő megvenni akart. a célszemélynél van pár szám....

#293 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 21:48

Idézet: freeone - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 21:44

a képeket kell megszerezni, amit ő megvenni akart. a célszemélynél van pár szám....

Én a WC-n lekapcsoltam a dróttal :)

Most a Bp-i pályán vagyok azzal a "balesetben" elhunyt emberkével mit lehet kezdeni, miért felkiáltójeles?

#294 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 21:58

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 20:48

Én a WC-n lekapcsoltam a dróttal :)

Most a Bp-i pályán vagyok azzal a "balesetben" elhunyt emberkével mit lehet kezdeni, miért felkiáltójeles?

A teste mellett találsz egy konyhakést a falba szúrva,a fürdőszobában a kád mellett meg egy sawn-off shotgunt.A kés jó kis fegyver. Olyan mint a drót,csak gyorsabb.Iszonyú feelinges,amikor odalopódzol az ellenség mögé,és egy mozdulattal elvágod a torkát.

Mellesleg a lezárt szállodaszárny egyik szobájában (közvetlenül a bűntény helyszíne mellett, a folosón,ahol le van oltva a lámpa és nyitvavannak az ablakok) egy rendőr zuhanyzik a fürdőben, a ruháját pedig az ágyon hagyta,a Glockjával együtt. Ez az egyetlen hely,ahol erőszak nélkül tudsz rendőrruhához jutni. A rendőrruha előnye: amíg rajtad van,vihetsz magaddal fegyvert,a fémdetektoroknál nem ellenőriznek.

Egyéként ha rendőrruhában vagy, akkor a második szinten a rendőri szobából kikapcsolhatod a fémdetektorokat -> ezután már bármilyen ruhában grasszálhatsz fegyverekkel.

Szerkesztette: bgabor 2004. 06. 14. 22:21 -kor

#295 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 22:00

Idézet: bgabor - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 22:58

A teste mellett találsz egy konyhakést a falba szúrva,a fürdőszobában a kád mellett meg egy sawn-off shotgunt.A kés jó kis fegyver. Olyan mint a drót,csak gyorsabb.Iszonyú feelinges,amikor odalopódzol az ellenség mögé,és egy mozdulattal elvágod a torkát.

Mellesleg a lezárt szállodaszárny egyik szobájában (közvetlenül a bűntény helyszíne mellett, a folosón,ahol le van oltva a lámpa és nyitvavannak az ablakok) egy rendőr zuhanyzik a fürdőben, a ruháját pedig az ágyon hagyta,a Glockjával együtt. Ez az egyetlen hely,ahol erőszak nélkül tudsz rendőrruhához jutni. A rendőrruha előnye: amíg rajtad van,vihetsz magaddal fegyvert,a fémdetektoroknál nem ellenőriznek.

Egyéként ha rendőrruhában vagy, akkor a második szinten a rendőri szobából kikapcsolhatod a fémdetektorokat -> ezután már bármilyen ruhában grasszálhatsz fegyverekkel.

Kössz a helpet, a szobát a zuhanyzó rendőrrel már korábban megtaláltam örültem is, hogy nem kell a balesetnél ácsorgó zsarut lekapcsolni.
Most úgy alapon nem tudok mit kezdeni a pályával...
Szal bementem a bárba, ha be akarok menni a pult mögötti szobába akár rendőr ruhában vagyok akár nem az a köhögős burnyák utánnam jön (mindig észreveszi, hogy bemész).
A legtöbb ajtóhoz kulcs kell a szinten.
Nem tudom, hogy merre induljak el

Szerkesztette: Nevl 2004. 06. 14. 22:01 -kor

#296 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 22:55

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 21:00

Kössz a helpet, a szobát a zuhanyzó rendőrrel már korábban megtaláltam örültem is, hogy nem kell a balesetnél ácsorgó zsarut lekapcsolni.
Most úgy alapon nem tudok mit kezdeni a pályával...
Szal bementem a bárba, ha be akarok menni a pult mögötti szobába akár rendőr ruhában vagyok akár nem az a köhögős burnyák utánnam jön (mindig észreveszi, hogy bemész).
A legtöbb ajtóhoz kulcs kell a szinten.
Nem tudom, hogy merre induljak el

Érdemes a fegyvereket rögtön az elején letenni kint. Aztán ha bent szereztél rendőrruhát,akkor visszamenni értük.

Ha beszélsz a bárpultnál álló fickóval, 47 rábeszéli,hogy menjen ki nyugodtan a WC-re,addig ő tartja a frontot. Báros elmegy. Marad a rendőr,aki szemmel tartja a bárt.Csakhogy a zsaru 2 pont között jár fel alá,és miközben tőled távolodik,simán beslisszolhatsz a bárpult mögötti ajtón. Itt egy raktár van,ahol azt a whiskey-t találod,amivel kiszolgálják a Kettes számú célpontot. Méreg a 3-emeleten, a fogorvos rendelőjében,az irodában,az íróasztalon. A rendelőbe legkönnyebben a tetőn át juthatsz be. A tetőre a harmadik szintről nyílik egy ajtó. Vigyázz a rendelőben lévő két gorillával, zongorahúrt a nyakukba.

Egyébként Kettes számú célpontot a legegyszerűbben akkor intézheted el, ha lemegy fürdeni.
Előszöris megvárod,amíg lemegy a füdőbe.
A fürdőbe vezető két ajtó a szálloda halljából nyílik,és a bal oldalit nem őrzi rendőr. Feltöröd, (előtte körülnézel,mert van egy zsaru,aki járőrözik. Célszerű az ajtófeszegetést akkor kezdeni,ha éppen távolodik) bemész. A medence mellett áldogáló zsaru mögé lopódzol, és elkábítod a syringe-el.
Kettes számú célpontot megfojtod a zongorahúrral. Fontos,hogy Kettes semmilyen körülmények között ne lásson/halljon meg, mert átlát minden álruhán. Ha megfulladt, vedd el tőle a kulcsot. Ez a kulcs nyitja
a harmadik szinten lévő fogorvosi rendelőnek azon ajtaját,ami mögött a biológiai fegyver van.

Való igaz, hogy az összes szobaajtó zárva van. Viszont minden szinten van egy takarítófiú,aki porszívóval járja a szobákat. Nála van a főkulcs(minden szobát nyit) Ha bement egy szobába takarítani,a főkulcsot mindig a zárban hagyja, ahonnan simán el lehet emelni.

Az Egyes számú célpont a második emeleten lévő szobájában zuhanyzik. Két őr,egy az ajtó előtt, egy az erkélyen. Az eréjen lévőt le lehet szedni az utcáról sniperrel, vagy a szomszédos erkélyről.
A nagyobb baj az ajtaja előtt a folyosón ácsorgó őrrel van,ő minden esetben elzavar,kivéve ha londínernek öltözve friss törülközőt viszel az ürgének(akárcsak a Hitman 1ben). Friss törülközőt és londínerruhát találsz a kérdéses folyosóról nyíló raktárszobában. Mivel ilyenkor is csak 10 mp-re enged be,a legjob megoldás a következő: A porszívós londínertől ellopod a főkulcsot, majd ezzel bemész
az Egyes Célpont szobájától balra lévő üres szobába. Onnan ki az erkélyre. Ha eddig nem nyírtad ki az erkélyen ácsorgó őrt sniperrel,akkor most itt az ideje,hogy fejbelődd(ha viszont nincs nálad lőfegyver,akkor szépen lemész az utcára,és onnan a sniperrel leszeded). Ha megvan, átugrasz az erkélyükre, belopódzol a szobába,felszeded a cuccokat az asztalról(ha nem rendőrruhában vagy,akkor a pisztolyt értelemszerűen ne vedd fel) ,ezután megfojtod Egyest, felszeded a bőröndöt(ebben fogod kivinni a biológiai fegyvert).

Ezután nincs más dolgod,mint elmenni a fogorvosi rendelőbe a már ismertetett módon, hidegre tenni a két őrt, betenni a bőröndbe a biológiai fegyver és kisétálni. (Utolsó buktató, hogy a bilógiai fegyver egy része fémből készült,és ezért kijelez a fémdetektoroknál-> rendőrruha )

Egyébként további érdekesség, hogy a szálloda virágosboltjában 47-et várja egy küldemény. (Egy ajándékosdoboz,benne SPAS12vel.) A virágosboltba a bárból nyíló,már említett raktárhelyiségen át lehet bejutni.  Ennek a megoldásnak nincs sok értelme, hiszen hiába van ajándékosdobozba csomagolva, csak az első fémdetektorig jutsz vele. Mondjuk ha szerzel rendőrruhát,akkor a fémdetektorokat kikapcsolhatod a kettes szinten,az őrszobában.

Szerkesztette: bgabor 2004. 06. 14. 23:01 -kor

#297 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 09:46

Idézet: bgabor - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 23:55

Érdemes a fegyvereket rögtön az elején letenni kint. Aztán ha bent szereztél rendőrruhát,akkor visszamenni értük.

Köszi én is így kezdtem, akkor visszamegyek a fegyverekért.

Ha beszélek a bárpultossal csak annyit mond, hogy bocsi nem iszom... nem megy sehova. Na mind1, majd ha hazaértem megpróbálom.

#298 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 11:21

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 8:46

Köszi én is így kezdtem, akkor visszamegyek a fegyverekért.

Ha beszélek a bárpultossal csak annyit mond, hogy bocsi nem iszom... nem megy sehova. Na mind1, majd ha hazaértem megpróbálom.

A saját ruhádban próbáld. A szereplők máshogy reagálnak rád,ha különböző ruhákban vagy.
Ugyanis ha rendőrruhában vagy londínerruhában vagy, akkor alkalmazott vagy, ha viszont öltönyben,akkor szállodavendég. Máshogy állnak hozzád. A recepciós is meg a bárpultos is,akárcsak a többi alkalmazott.

#299 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 13:36

Hát ezt nem vágom.
Végignyomtam a budapesti pályát egyetlen lövés nélkül, alarm se volt csak megadtam 4 embernek + a 2 célpont a végső "döfést" (fiber w. rulez :D ) A terasz-on járőröző faszi amikor bemegy a szobába lekapcsolható sneak-el hátulról. Sajna így is csak professional lett a minősítésem nem tudom, hogy miért.

#300 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 14:55

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 12:36

Hát ezt nem vágom.
Végignyomtam a budapesti pályát egyetlen lövés nélkül, alarm se volt csak megadtam 4 embernek + a 2 célpont a végső "döfést" (fiber w. rulez :D ) A terasz-on járőröző faszi amikor bemegy a szobába lekapcsolható sneak-el hátulról. Sajna így is csak professional lett a minősítésem nem tudom, hogy miért.

Hát pedig sajnos nagyon egyszerű.

Akkor kapsz Silent Assassin minősítést, ha csak a célpont és csakis az patkol el,senki más.
Jelen esetben a 4 kinyírt testőr miatt lettél csak professional. Csak akkor kapsz Silent Assassin minősítést,ha csak a célpontokat ölöd meg. Nemigazán tudom,hogy hogyan is lehetne megcsinálni a Budapest pályát SA-ra.

Továbbá ha riadó van, vagy ha akár te,akár az ellenség lövöldözni kezd,akkor is ugrott az SA minősítés.
Ez is hülyeség,mert az utolsó pályán bármerre is indulsz, rögtön lőni kezdenek rád, vagy a kommandósok, vagy a rendőrök az utcáról. Én megcsináltam az uccsó pályát úgy, hogy csak a célszemély halt meg,mégsem lett SA a sok rám leadott lövés miatt.

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.