tegnap hazavittem, felraktam és már az elején a c64-es indítás közben a háttérben szól a rádió nagyon király
örültünk mint a gyerekek karácsonykor

neki is álltunk a barátnőmmel, egy missiont ő csinál egyet én

Elküldve: 2003. 05. 14. 10:20
Elküldve: 2003. 05. 14. 10:42
Elküldve: 2003. 05. 14. 11:12
idézet:
Ezt írta AMD rula:
A dodos küldetés a filmeseknél meg tudta valaki csinálni?
Mert nekem még nem ment... Ott az összes papírt el kell dobálni?[/quote]
Piece of cake, odamész a kék cp-hez akkor megjelenik egy piros ahhoz kell menni és addig szórja a papírokat.
Elküldve: 2003. 05. 14. 15:11
idézet:
Ezt írta Mumia:
Piece of cake, odamész a kék cp-hez akkor megjelenik egy piros ahhoz kell menni és addig szórja a papírokat.[/quote]
Én értem, de az összeset meg kell azokból csinálni?
Vagy a Piece of cake, hogy csak egy részét? vagy mi a darb süti?
Tankolni hol lehet a dodoba, ha lehet?![]()
Elküldve: 2003. 05. 14. 16:50
idézet:
Ezt írta Mumia:
Nem lehet tankolni és az összeset meg kell, de ha jó sorrendbe mész akkor nem lesz gond a benzinnel.[/quote]
Megcsináltam tényleg csak elsőre tűnt nehéznek...
Elküldve: 2003. 05. 14. 17:26
idézet:
Ezt írta Roter ^.^:
1 vmit áruljatok el, hogyan lehet lakást venni ahol menteni lehet, mert mindíg viszameni az elsőhöz kicsit unalmas.
még1, hogyan lehet pl clubot venni?[/quote]
?
Elküldve: 2003. 05. 14. 17:35
Elküldve: 2003. 05. 14. 17:51
Elküldve: 2003. 05. 14. 18:31
idézet:
Ezt írta onkelz:
En is kerdeznek valamit, ha mar itt vagyok.
Nalatok is csinal olyat, hogy neha neha megall a jatek.
Nem szaggat, hanem konkretan megall egy par pillanatra :confused: .Foleg olyankor produkalja, amikor radioallomast valtok, de neha maskor is.Egyebkent meg kiralyul szalad, csak neha...[/quote]
Olvas a cd-ről.......![]()
Elküldve: 2003. 05. 14. 19:29
idézet:
Ezt írta Roter ^.^:
1 vmit áruljatok el, hogyan lehet lakást venni ahol menteni lehet, mert mindíg viszameni az elsőhöz kicsit unalmas.
még1, hogyan lehet pl clubot venni?[/quote]
A lakásokat elég hamar el lehet kezdeni vásárolgatni - már nem emléxem melyik missziótól kezdve -, viszont a bárokat, klubokat, csak az után tudod, ha elfoglaltad a nagy kecót, és megcsináltad azt a pályát, ahol össze kell törni a fél North Point Mall-t.
Azt tudod megvenni, ahol kis zöld házikó van. Ahol még kék, arra még várni kell... (no meg persze néha jó sok stex is kell hozzá.)
Üdv.
Elküldve: 2003. 05. 14. 19:31
idézet:
Ezt írta hmarci23:
Egy kis problémám akadt a játékkal, már rögtön az elején,remélem valaki tud segíteni. Ugyanis nem indul el, hanem elszáll azzal, hogy nem talál elég videomemóriát magának....[/quote]
Próbáld meg kevesebbre venni az AGP Apperture Size-ot. Most hirtelen ez jutott eszembe.
Üdv.
Elküldve: 2003. 05. 14. 20:47
idézet:
Ezt írta LightBringer:
A lakásokat elég hamar el lehet kezdeni vásárolgatni - már nem emléxem melyik missziótól kezdve -, viszont a bárokat, klubokat, csak az után tudod, ha elfoglaltad a nagy kecót, és megcsináltad azt a pályát, ahol össze kell törni a fél North Point Mall-t.
Azt tudod megvenni, ahol kis zöld házikó van. Ahol még kék, arra még várni kell... (no meg persze néha jó sok stex is kell hozzá.)
Üdv.[/quote]
Hát nálam sehol sincs zöld ház :confused:
Már nem az elején vagyok, minden város megnyilt.
Elküldve: 2003. 05. 14. 22:31
idézet:
Ezt írta Roter ^.^:
Hát nálam sehol sincs zöld ház :confused:
Már nem az elején vagyok, minden város megnyilt.[/quote]
Szerintem akkor nálad valami nagy gebasz lehet, mert amennyire emléxem, mire már kinyílt a tulsó sziget is, addigra bőven volt már 2 apartmanom...
Üdv.
Elküldve: 2003. 05. 14. 22:52
idézet:
Ezt írta **-=M@Xtreme=-**:
Olvas a cd-ről.......[/quote]
Ennyire ne olvasson mar!Koszi
![]()
Elküldve: 2003. 05. 15. 02:18
idézet:
Ezt írta onkelz:
Ennyire ne olvasson mar!Koszi
[/quote]
Telepítéskor megkérdezi, hogy felrakod-e a rádióállomásokat is... Nem tudom, kipipáltad-e, de ha nem, akkor próbáld ki úgy. Hátha kevesebbet kotorászik a cd-n.
Üdv.
PS:
Az a nyamvadt Apache csak nem akar ott teremni a katonai bázison...Pedig már alig van mit csinálni a térképen. (Tényleg elég könnyű lett, én elég béna vagyok ebben a külső nézetes lövöldözésben, de eddig nem csíteltem...)
Ja és azért kicsit javíthattak volna figurákon, meg igazán berakhattak volna egy fps nézetet, legalább járművekbe, ha már oldalra meg hátra lehet nézni, akkor az előrekukkolás nem tudom miért nemmegy...![]()
Elküldve: 2003. 05. 15. 02:22
idézet:
Ezt írta LightBringer:
Szerintem akkor nálad valami nagy gebasz lehet, mert amennyire emléxem, mire már kinyílt a tulsó sziget is, addigra bőven volt már 2 apartmanom...
Üdv.[/quote]
hmm, ez nagyon érdekes, a térképen látnom kéne a jelöléseket?
Elküldve: 2003. 05. 15. 05:16
idézet:
Ezt írta onkelz:
En is kerdeznek valamit, ha mar itt vagyok.
Nalatok is csinal olyat, hogy neha neha megall a jatek.
Nem szaggat, hanem konkretan megall egy par pillanatra :confused: .Foleg olyankor produkalja, amikor radioallomast valtok, de neha maskor is.Egyebkent meg kiralyul szalad, csak neha...[/quote]
Nekem is ugyanilyen ilyen problém volt a játékkal.![]()
De a megoldás [url="http://"http://gcw.newcastleone.net/games/files/grugtavccd.rar"]--------->ITT VAN<------------[/url]
Igy már nem fog matatni a cd-n![]()