idézet:
Ezt írta cole:
MTA v0.3b Released!!! (29/05/2003 @ 19:22 CEST) by IJsVogel
Check the downloads section for, finally the MTA v0.3b release!
[url="http://"http://www.multitheftauto.com"]www.multitheftauto.com[/url][/quote]
dear cole!
kiprobaltad?
mukodik?
csak sima GTA3mmal mukodik,vagy a Vice cityvel is?
Gondolom ez kiderul a readmebol,de azt csak holnap este lesz modom elolvasni...vagy holnaputan delben...
GTA 3. + Vice City (II.)
Elküldve: 2003. 05. 31. 20:52
Elküldve: 2003. 05. 31. 21:57
Sracok! Nem tudjatok, hogy az ujdonsult R9700-as kartyammal (Cat3.4) miert van az, hogy a framerate el nem mozdulna 30 fps-rol? (max 1 fps-t hajlando elmozogni,barmi is tortenjen,bekapcsoltam 4xFSAA-t es 8x ANISO-t de ua az a helyzet)
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2003. 05. 31. 23:33
idézet:
Ezt írta Vortex07:
Sracok! Nem tudjatok, hogy az ujdonsult R9700-as kartyammal (Cat3.4) miert van az, hogy a framerate el nem mozdulna 30 fps-rol? (max 1 fps-t hajlando elmozogni,barmi is tortenjen,bekapcsoltam 4xFSAA-t es 8x ANISO-t de ua az a helyzet)[/quote]
Framelimiter nincs bekapcsolva a játékban? Nem lehet, hogy az csinálja?
Elküldve: 2003. 06. 01. 00:15
Sziasztok!
Van egy kis gondom a Sunshine autós küldiknél, mikor versenyezni kell. odamegyek a térképhez, megsasolom , majd nyomok egy left shiftet, amire elfgoadja a versenyt.
Oda autókázom a rajtoz, elindul a verseny, meg nyerem, megkapom a pénzem, majd vissza, mentés, és mikor felvenném a következő versenyt, akkor újra visszaadja az első futamot, amit már megnyertem. Miért csinálja tippek?
előre is köszi.
Van egy kis gondom a Sunshine autós küldiknél, mikor versenyezni kell. odamegyek a térképhez, megsasolom , majd nyomok egy left shiftet, amire elfgoadja a versenyt.
Oda autókázom a rajtoz, elindul a verseny, meg nyerem, megkapom a pénzem, majd vissza, mentés, és mikor felvenném a következő versenyt, akkor újra visszaadja az első futamot, amit már megnyertem. Miért csinálja tippek?
előre is köszi.
Elküldve: 2003. 06. 01. 04:27
idézet:
Ezt írta Papirzacsi:
Sziasztok!
előre is köszi.[/quote]
Esetleg próbáld megnyomni a jobbra vagy a balra gombot.![]()
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2003. 06. 01. 10:40
idézet:
Ezt írta CitroM:
dear cole!
kiprobaltad?
mukodik?
csak sima GTA3mmal mukodik,vagy a Vice cityvel is?
Gondolom ez kiderul a readmebol,de azt csak holnap este lesz modom elolvasni...vagy holnaputan delben...[/quote]
Nem próbáltam még. Állítólag van 1-2 gond vele, de nagyon sokat dolgoztak rajta a fiúk. Egyelőre csak az alap GTA3mal működik.
Más: szeretem a szép autókat
![]()
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2003. 06. 01. 11:47
Most, hogy rájöttem, hogy helyben is fordítható az RC helikopter, egy kicsit könnyebb lett a küldetés!
Persze a negyedik bomba elhelyezése előtt felrobbantam, de innentől úgy érzem, hogy sínen vagyok!

Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 06. 01. 14:26
Csináltam már pár képet.
Kimondottan tetszett ez a küldetés:
Ez a kocsi meg a legjobb (Voodoo), duda helyett felemeli a kocsit, vagy épp lesüllyeszti:

[ 2003. június 01.: Samm szerkesztette a hozzászólást ]

Kimondottan tetszett ez a küldetés:

Ez a kocsi meg a legjobb (Voodoo), duda helyett felemeli a kocsit, vagy épp lesüllyeszti:

Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"
Elküldve: 2003. 06. 01. 14:59
idézet:
Ezt írta FlowM@N - Unregistered:
Esetleg próbáld megnyomni a jobbra vagy a balra gombot.[/quote]
Köszi! Miután megkérdeztem, és újra elutaztam Vice Citybe,
valahogy beugrott, hogy lehet nem adja a versenyeket, hanem nekem kell váálasztani. De azért köszi
Elküldve: 2003. 06. 01. 16:14
Valaki segítsen ki, pls!
Megvettema nyomdát, és bele is fogtam az első küldetésbe. El kell menni egy hajóra a kikötőben. Mikor felmegyek rá, egyből agyonlőttek, mert megszólalt a riasztó, és jöttem a security-s "polgárőrök"
Hogyan csináljam?

Megvettema nyomdát, és bele is fogtam az első küldetésbe. El kell menni egy hajóra a kikötőben. Mikor felmegyek rá, egyből agyonlőttek, mert megszólalt a riasztó, és jöttem a security-s "polgárőrök"

Hogyan csináljam?
Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"
Elküldve: 2003. 06. 01. 16:28
idézet:
Ezt írta Windy:
Framelimiter nincs bekapcsolva a játékban? Nem lehet, hogy az csinálja?[/quote]
de...de ha kikapcsolom,akkor osszekutyulja a kepet
[ 2003. június 01.: Vortex07 szerkesztette a hozzászólást ]
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2003. 06. 01. 16:54
Végre sikerült kétkerekezni ezzel a rohadt kocsival.
Ha valaki is ilyenekkel killódik, nekem a Voodooval sikert, próbálja emg azzal.

Ha valaki is ilyenekkel killódik, nekem a Voodooval sikert, próbálja emg azzal.

Elküldve: 2003. 06. 01. 18:35
idézet:
Ezt írta Samm:
Valaki segítsen ki, pls!![]()
Megvettema nyomdát, és bele is fogtam az első küldetésbe. El kell menni egy hajóra a kikötőben. Mikor felmegyek rá, egyből agyonlőttek, mert megszólalt a riasztó, és jöttem a security-s "polgárőrök"![]()
Hogyan csináljam?
[ 2003. június 01.: Samm szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
En csak siman megoltem mindenkit aki utban volt.Igaz elotte egy kicsit sniper-eztem.
[ 2003. június 01.: mocsi szerkesztette a hozzászólást ]
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Elküldve: 2003. 06. 01. 18:57
idézet:
Ezt írta Samm:
[QB]Csináltam már pár képet.![]()
[/quote]
A voodoo konkrétan egy lowriderTegyél be egy DRE számot mp3-ba, és nyomogasd a heli iránytásához szükséges gombokat...dől a kocsi jobbra, balra, előre, hátra, pattog is, ha kell
![]()
Elküldve: 2003. 06. 01. 20:23
idézet:
Ezt írta Pace:
A voodoo konkrétan egy lowriderTegyél be egy DRE számot mp3-ba, és nyomogasd a heli iránytásához szükséges gombokat...dől a kocsi jobbra, balra, előre, hátra, pattog is, ha kell
[/quote]
En pont igy probaltam![]()
egy kicsit gagyultam is vele.
asszem a futas gombbal kinyomja mindket kereket.
ha ezt gyorsan nyomogatod pattog mint a nikkelbolha![]()
![]()
Elküldve: 2003. 06. 01. 21:02
Volt mar errol szo?
[url="http://"http://www.fileplanet.com/files/120000/120719.shtml"]Real GTA3[/url]
Eleg jonak nez ki.
Rengeteg kocsi, pl: Sportcars:
Lamborghini Murcielago and Diablo VT6.0 - Porsche Carrera GT Opel Speedster - Dodge Viper GTS - Ferrari F355 - BMW Z8 Plymouth Prowler - Mercedes-Benz SL500 - Aston Martin Vanquish V12
es ennel sokkal tobb van, uj fegyverek,epuletek, menu, stb!
[url="http://"http://www.fileplanet.com/files/120000/120719.shtml"]Real GTA3[/url]
Eleg jonak nez ki.
Rengeteg kocsi, pl: Sportcars:
Lamborghini Murcielago and Diablo VT6.0 - Porsche Carrera GT Opel Speedster - Dodge Viper GTS - Ferrari F355 - BMW Z8 Plymouth Prowler - Mercedes-Benz SL500 - Aston Martin Vanquish V12
es ennel sokkal tobb van, uj fegyverek,epuletek, menu, stb!
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2003. 06. 01. 21:20
idézet:
Ezt írta Samm:
Valaki segítsen ki, pls!![]()
Megvettema nyomdát, és bele is fogtam az első küldetésbe. El kell menni egy hajóra a kikötőben. Mikor felmegyek rá, egyből agyonlőttek, mert megszólalt a riasztó, és jöttem a security-s "polgárőrök"![]()
Hogyan csináljam?
[ 2003. június 01.: Samm szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Én helivel mentem oda, leszálltam szemben a hajóval a ház tetejére, leszedtem a legtöbbet, aztán helivel odarepültem és leszálltam a hajóra (csak 1 helyre fér be a cél közelében, eltéveszthetetlen).
Elküldve: 2003. 06. 01. 22:16
Pace!
Jól beszéltél, végre valaki ismeri Dr.Dre-t és szereti a RAP zenét, és legfőképpen tudja mi az, hogy LowRider!
Egyébként ha egyeseknek nem tűnt volna fel, a Gta 3-ban a Yardie Lobo volt a LowRider!
Jól beszéltél, végre valaki ismeri Dr.Dre-t és szereti a RAP zenét, és legfőképpen tudja mi az, hogy LowRider!

Egyébként ha egyeseknek nem tűnt volna fel, a Gta 3-ban a Yardie Lobo volt a LowRider!
MSI GX701