amúgy a game üt.
szépen lett a D3 és a Q2 mixelve, bár néhol túl Doomosra lett véve a figura. Itt-ott túl sötét és túlzottan "horroros". És itt nem feltétlenűl a paráról van szó.
Az átváltozás után mint azt már Maxnak is mondtam püben eléggé rossz irányba terelődik a játék. Egyedűl vagy, és a feladatok is elég laposak.
Kár, hogy alig van 1-2 új ellenfél, szerintem több is lehetne. A háborús feeling csak a játék elején jelentkezik legalább én úgy vettem észre.
Most épp ott tartok, hogy valami emeletes dögök kell kiírtani (üvegfal mögött van, mozogni nem tud). Nem tudom, hogy ez már a vége/közepe, remélem csak a közepe, és akkor van rá remény, hogy a végefele ismételten háborús feelingje lesz a játéknak.
A fegyverek jók. Viszont lőszerből szvsz lehetne több is. Sokszor vagyok úgy, hogy alig van lőszer, van blaster, meg rakétavető. Ami nem rossz csak közelharcban öngyilkosság.
Amit nem kellett volna erőltetni, az az eltúlzott vérfürdő egyes helyeken. A felvágott, felboncolt hullák, leszakadt végtagok... szóval , elhiszem.. ez a játék része, de egy idő után idegesítő, nevetséges(fénylő belek rulez) vagy egyszerűen undorító.
Az meg eléggé oldschool, hogy a stroggok csak úgy eltűnnek miután lelőttük őket

Ez van.. Pedig jó lenne, ha nem így lenne. Akkor legalább lehetne tudni, hogy itt már jártam. Ugyanis sokszor el lehet tévedni sajnos, sok ugyanolyan helyszín van.
A grafika gyönyörű. Igen, nem olyan részletgazdag, de a fény-árnyék effektek ütnek, és a grafika összhatása eszméletlen. Hab a tartán: arc kidolgozottsága 10/10

gépigény szintúgy szuper. A64 3200/1GB ram/Gef6600 High/1024/768 / 2XAA/4XAF Singleben meg se reccen. Multiban azért néha rezeg a léc, ezért mediumra levettem a textúrarészletességet.
Szeritnem lazán jobb mint a FEAR. De..
..egyáltalán nem tökéletes. A járművek jók, bár az lenne az igazi, ha a társaid is ott lennének és segítenének. Kicsit fura, hogy egyedűl kell a fél strogg birodalmat kiírtani. Hehe.
egyébként a hangok jók főleg a stroggok ordibálása. Nomeg a néha felzengülő tipikus Quake-zene
Szóval egy szó mint száz, nekem eddig az év játéka, de lehetett volna jobb is.
értékelésem: 90%.