Hát az igaz, hogy egyszer kétszer nekem is kijött úgy a lépés, hogyha nem én csinálom bizony lecsítereztem volna a tagot!

Volt egyszer, hogy túlerőben voltunk az aztec-on ct-ként. Én mondtam a sracoknak, hogyha halok átmegyek. Elkezdtem mint az örült átrusholni a hidon , hogy biztos agyon löjjenek erre nyomtam 3 fejest meg két normálisat és túléltem a kört...

Utána valaki más már átállt én meg folytattam és elég komoly stattal hagytam abba a pályát.
Mondjuk egy két megmozdulásból elég nehéz megmondani, hogy csíter vagy sem. Standard kemp helyeket ha tudja valaki akkor a falon keresztűl is tud ölni anélkül, hogy átlátna rajtuk. Mondjuk a sok reflex fejes egy "picit" gyanus.
Skull sráccal én is találkoztam már, de nem hittem volna, hogy csiter. A mozgása alapján profinak itéltem meg..., de csak egy köcsög kis csiter. Mennyire utálom azt az állatfajtát azt el nem tudom mondani.
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyulgalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd." (Mahatma Gandhi)