C-STRIKE:1.6
Elküldve: 2004. 05. 01. 11:36
minden gepre a Steamet kell feltenni (www.steampowered.com) 1x frissiteni, meg letolteni vele a legujabb jatekfrissitest is, utana mar el fog indulni netkapcsolat nelkul is minden.
Elküldve: 2004. 05. 01. 19:40
Vizi naplopó: a hozzaszolast toroltem, illegalis letoltesre mutato link miatt.
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 05. 01. 20:11
Bocs!
Nem tudtam hogy az oldal illegális.
Ez estben OK!
Nem tudtam hogy az oldal illegális.
Ez estben OK!
SPM fokozat pajti!!!
Elküldve: 2004. 05. 02. 18:38
Idézet: FLeK0 - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 12:36
minden gepre a Steamet kell feltenni (www.steampowered.com) 1x frissiteni, meg letolteni vele a legujabb jatekfrissitest is, utana mar el fog indulni netkapcsolat nelkul is minden.
Koszi, a helyszinen sikerult megoldani a problemat, flottul ment egesz hetvegen a CS.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2004. 05. 14. 14:59
Kellene egy olyan "VALAMI???", ami azt csinálja, hogy a Counter-Strike consolaban parancsba adja másodpercenként, hogy:
exec config.cfg
Valaki?
exec config.cfg
Valaki?
Laptop / C2D 5550 / 2Gb / 160Gb / X3100 / Intel 965 / XP SP3
Elküldve: 2004. 05. 14. 15:12
Idézet: droland - Dátum: 2004. máj. 14, péntek - 15:59
Kellene egy olyan "VALAMI???", ami azt csinálja, hogy a Counter-Strike consolaban parancsba adja másodpercenként, hogy:
exec config.cfg
Valaki?
exec config.cfg
Valaki?
Nem kell. Normálisan configolt CS esetén nincs rá szükség.
Amúgy Itt a Cstrike 1.6 topic csak szét kellett volna nézned.
Elküldve: 2004. 05. 15. 13:15
Idézet: Taranis - Dátum: 2004. máj. 14, péntek - 16:12
Nem kell. Normálisan configolt CS esetén nincs rá szükség.
Elmondom miről van szó. (az 1.6 topicban pedig nem nézek szét, mert 1.5ről van szó, és sehol nincs semmi ilyenre megoldás, azért irok ide)
Admin parancsban kiadható egy játékosnak az 'unbindall' parancs, ekkor ugye az adott játékos teljes irányítása megszűnik. Kikerülős csellel meg tudom oldani, hogy hatása ne tartson tovább 1-2mp-cél amit hivatalosan majd egy oldalra ki is rakok, mert mostanában sokkal ezzel 'játszanak'.
Arról van szó, hogy az ESC bindet ki kell venni a cfg-ből mert az úgy is bele van égetve a játék EXE-be, illetve a config.cfg NTFS fájlrendszeren mindenki csak olvashatóra kell rakni, így a kutya sem tudja megváltoztatni, a távoli admin a feje tetejére is állhat...akkor sem...ekkor mikor kiadja az unbindall parancsot, az esc-el ki kell lépni, majd vissza resume, ekkor ujra alkalmazza (mivel nem lett törölve az unbindall a fájlból mivel csak olvasható), és játszhatunk is tovább, csak ugye ugy megoldva, ahogy kérem sokkal kényelmesebb lenne...
Erről volna szó...
Szerkesztette: droland 2004. 05. 15. 13:16 -kor
Laptop / C2D 5550 / 2Gb / 160Gb / X3100 / Intel 965 / XP SP3
Elküldve: 2004. 05. 15. 14:58
Idézet: FLeK0 - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 15:30
egyszerubb ertelmes adminok kozott steames cs-vel jatszani.
Úgy van, ahogy nagy rutinos Flek0 mondja
Mellesleg, ha elkövettél valamit, amiért ezzel büntetett az admin, akkor így jártál... ha meg nem, akkor nem kell azon a szerveren játszani, ahol ennyire kretén az admin. Ha valaki ezzel szórakozik, attól el kell venni az adminjogot, de ez más tészta.
De lényeg a lényeg, én nem tudok olyan konzolparancsot (bár ettől még lehet), amivel másik parancsot lehet időközönként ismételtetni.
Egyetlen gondolat jutott eszembe... , esetleg alias-szal átállítani az Unbindall parancsot (teszem azt exec config.cfg-re), bár szerintem az alapvető konzolparancsokat nem lehet mássá "alias"-ozni . Ha ez működne, akkor az Admin execclient-je, ami nálad unbindall parancsot hajt végre, egyből az unbindall alias-a hajtódna végre, ami exec config.cfg.
Szerkesztette: Taranis 2004. 05. 15. 14:58 -kor
Elküldve: 2004. 05. 15. 20:54
Idézet: droland - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 14:15
(az 1.6 topicban pedig nem nézek szét, mert 1.5ről van szó, és sehol nincs semmi ilyenre megoldás, azért irok ide)
IMHO ez befér oda, ezért össze is vonom a két témát! Mellesleg emlékeim szerint a CS-nél nincs minden verziónak külön topic, meg is őrülnék, ha így lenne!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 05. 18. 11:12
nos elolvastam egy jópár topikot CS-vel kapcsolatban de általában a STEAM vagy a cheat a téma.
az én problémám eléggé kombinált ugyhogy ha nem haragszotok egy kicsit nagyobb lére ereszteném csakis azért hogy jobban érthető legyen.
előre is elnézést a
kérdésekért.... 
még régen amikor elkezdtem játszani kaptam egy CS verziót amit nem kelett telepíteni csak felmásolni generálni hozzá egy keyt majd elkezdeni játszani. a botok előre be voltak állítva, be is jöttek, lehetett őket konfigolni, a bal alsó sarokban egy kis számláló mért sok értéket ami eléggé hasznos volt. FPS, in-out loss choke stb,stb
eltelt kis idő gondoltam haveroknak is megmutatom tetszett nekik elkezdtünk hétvégenként jáccogatni ezzel a verzióval.
mostmár ott tartunk hogy szeretnénk egy olyan 1.6-os Counter Strikeot összehozni ami ugyanigy megy.
mostmár mindenki bevásárolta a Half-Life CD-t letöltöttük a frissítéseket :hl1110.exe
letöltöttük a StemFULL_CSt :SteamInstall_CS.exe. nosza half-life fel, update fel, SteamCS fel.
és most itt állok kérdésekkel tele:
1. melyik a legjobb BOT pack? mi a legujabb verziója? -mert találtam vagy 3-4-et.
-
2. mi annak a szamlalonak a neve ami a regiben merte nekünk azt a sok kis hasznos dolgot?
3. hogyan lehet majd LAN on játszani? tudom ez a kérdés már fenn elhangzott de nalunk sajnos a netröl valo on-line frissítés nem oldható meg, csak előre letöltött fileokból oldható meg.
az én problémám eléggé kombinált ugyhogy ha nem haragszotok egy kicsit nagyobb lére ereszteném csakis azért hogy jobban érthető legyen.
előre is elnézést a
még régen amikor elkezdtem játszani kaptam egy CS verziót amit nem kelett telepíteni csak felmásolni generálni hozzá egy keyt majd elkezdeni játszani. a botok előre be voltak állítva, be is jöttek, lehetett őket konfigolni, a bal alsó sarokban egy kis számláló mért sok értéket ami eléggé hasznos volt. FPS, in-out loss choke stb,stb
eltelt kis idő gondoltam haveroknak is megmutatom tetszett nekik elkezdtünk hétvégenként jáccogatni ezzel a verzióval.
mostmár ott tartunk hogy szeretnénk egy olyan 1.6-os Counter Strikeot összehozni ami ugyanigy megy.
mostmár mindenki bevásárolta a Half-Life CD-t letöltöttük a frissítéseket :hl1110.exe
letöltöttük a StemFULL_CSt :SteamInstall_CS.exe. nosza half-life fel, update fel, SteamCS fel.
1. melyik a legjobb BOT pack? mi a legujabb verziója? -mert találtam vagy 3-4-et.
2. mi annak a szamlalonak a neve ami a regiben merte nekünk azt a sok kis hasznos dolgot?
3. hogyan lehet majd LAN on játszani? tudom ez a kérdés már fenn elhangzott de nalunk sajnos a netröl valo on-line frissítés nem oldható meg, csak előre letöltött fileokból oldható meg.
Szerkesztette: Bird-Of-Prey 2004. 05. 18. 11:14 -kor
Nem állhatunk meg, ez denevérország....
Elküldve: 2004. 05. 18. 17:28
Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 12:12
nos elolvastam egy jópár topikot CS-vel kapcsolatban de általában a STEAM vagy a cheat a téma.
előre is elnézést a
kérdésekért.... 
-
előre is elnézést a
1. ivp bot, counter-strike.hu letolteseknel megtalalod, mellette levo infok szerint tegyetek fel.
2. -
3. egyszer kell frissiteni a Steamet es a jatekokat letolteni benne teljesen (games, jobbklikk, properties lapon lehet nezni hogy hany % vanmeg), utana mar elindul net nelkul is.
Elküldve: 2004. 05. 18. 17:51
2. Szerintem a net_graph ra gondolsz. Értéke 0-3 között mozoghat.
Elküldve: 2004. 05. 18. 18:48
Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 10:12
előre is elnézést a
kérdésekért.... 
-
előre is elnézést a
A halflifeot es az updatejeit el is felejtheted (-> uninstall), mivel a CS-s steam installja tartalmazza aztis (mert kell a CShez maga a HL is), a steamnek csak a CDkeyt kell megadnod.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606
Elküldve: 2004. 05. 19. 09:24
ahham.
1. akor ez az ivpBOT a legjobb. mar keresem is és töltöm lefelé! THX ui.: 1.6 alatt müködik ez a BOT?
2. valoszinüleg ez volt bar nem biztos. de azért utananezek és letöltöm. THX 2
3. a frissítésekkel nagyobb gond is lesz mert olyan tüzfal mögött ülök ami mögül lassan 2 hónapja próbálok kitörni de sikertelenül!
viszont tegnap addig addig bóklásztam a neten mig találtam egy ilyet: CS-NONSTEAM v1 447 MB nagyságú.
ez mi akar lenni? elkezdtem tölteni hátha ezzel egyszerűbben lehet csak éppen fogalmam sincs arról hogy mi ez?
jó lesz ez nekem? vagy kell egyáltalán? 1.6-os cs lesz ez?
1. akor ez az ivpBOT a legjobb. mar keresem is és töltöm lefelé! THX ui.: 1.6 alatt müködik ez a BOT?
2. valoszinüleg ez volt bar nem biztos. de azért utananezek és letöltöm. THX 2
3. a frissítésekkel nagyobb gond is lesz mert olyan tüzfal mögött ülök ami mögül lassan 2 hónapja próbálok kitörni de sikertelenül!
viszont tegnap addig addig bóklásztam a neten mig találtam egy ilyet: CS-NONSTEAM v1 447 MB nagyságú.
ez mi akar lenni? elkezdtem tölteni hátha ezzel egyszerűbben lehet csak éppen fogalmam sincs arról hogy mi ez?
jó lesz ez nekem? vagy kell egyáltalán? 1.6-os cs lesz ez?
Elküldve: 2004. 05. 19. 11:25
na letöltöttem ezt a 400 megás kis filet. egy iso volt benne -COUNTER STRIKE NON STEAM MODED BY CS.NS V. 1.0.ISO- ami kiírva és feltelepítve tökéletesen működik. csak botok nincsenek benne. megnéztem az IPV botot de ott azt irjak hogy az a STEAM-es CS-hez való... most? merre?
Elküldve: 2004. 05. 19. 15:49
szerintem jatszal vele legalisan, nem sok az az 1700ft. ivpbot 1.6hoz van, cshun a letoltes melle oda van irva hogy kell feltenni.
Elküldve: 2004. 05. 19. 15:50
Idézet: FLeK0 - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 14:49
szerintem jatszal vele legalisan, nem sok az az 1700ft. ivpbot 1.6hoz van, cshun a letoltes melle oda van irva hogy kell feltenni.
Idézet
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2004. 05. 19. 15:53
akkor miert beszel megis illegalis verziokrol?..
Idézet
1. ivp bot, counter-strike.hu letolteseknel megtalalod, mellette levo infok szerint tegyetek fel.
Elküldve: 2004. 05. 19. 16:07
megvettük mindnnyian a Half Life CD-t. A cd galaxistol rendeltük, 2nap és kézben volt.
akkor ezek szerint ez a verzió amit találtam illegális? ha csak LAN-on játszunk vele és mindegyikőnk táskájában ott figyel a kis az original Half-Life CD akkor is?
nemértem?
pedig eza verzió eléggé jónak tünik olyan lámáknak amilyenek mi vagyunk. nem kell semmit sem csinalni csak elkezdeni jatszani egyböl lehet botokat is betenni és lehet kezdeni gyakorolni.
akkor ez most hogy van?
akkor ezek szerint ez a verzió amit találtam illegális? ha csak LAN-on játszunk vele és mindegyikőnk táskájában ott figyel a kis az original Half-Life CD akkor is?
pedig eza verzió eléggé jónak tünik olyan lámáknak amilyenek mi vagyunk. nem kell semmit sem csinalni csak elkezdeni jatszani egyböl lehet botokat is betenni és lehet kezdeni gyakorolni.
akkor ez most hogy van?

Súgó
A téma zárva.