idézet:
Ezt írta [L]:
Hát azért nyugodtabban játszom CS-SC-n, meg iSofton, mint mondjuk Pistán[/quote]
én cssc-n hamarabb kapok idegbajt mint a pistán..föleg ,hogy nem is jáccok nowonon![]()
es hidd el rengeteg csalo van..és azokat én is megtanitanám a jomodorra..lehet hogy nem fejbelövéssel de egy egészséges testápolás mindig jól jön
![]()
C-STRIKE:1.6
Elküldve: 2003. 01. 31. 22:52
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
Elküldve: 2003. 01. 31. 23:32
idézet:
Ezt írta t3l4l:
én cssc-n hamarabb kapok idegbajt mint a pistán..föleg ,hogy nem is jáccok nowonon![]()
es hidd el rengeteg csalo van..és azokat én is megtanitanám a jomodorra..lehet hogy nem fejbelövéssel de egy egészséges testápolás mindig jól jön
[/quote]
Hát mondjuk mostanában nem szoktam cs-sc-re menni, mert ott elég szar a pingem (56k rulz), de én ott eddig egy olyan emberrel találkoztam aki tényleg gyanus volt , és be is vallotta hogy csitel.
Pistán volt egyszer egy gyerek, aki folyamatosan irogatta, hogy nincs hangja mert lenyomta a winfos gombot. Elég durván lötte a falat, azt meglepö modon a fal tuloldalán haldostak az emberek. Egyszer csak valaki megkérdezte, hogy honnan tudja hogy ki holvan, erre a gyerek beszol: hallottam hogy ott vagy
[ 2003. január 31.: [L] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 02. 01. 00:49
idézet:
Ezt írta [L]:
Hát mondjuk mostanában nem szoktam cs-sc-re menni, mert ott elég szar a pingem (56k rulz), de én ott eddig egy olyan emberrel találkoztam aki tényleg gyanus volt , és be is vallotta hogy csitel.
Pistán volt egyszer egy gyerek, aki folyamatosan irogatta, hogy nincs hangja mert lenyomta a winfos gombot. Elég durván lötte a falat, azt meglepö modon a fal tuloldalán haldostak az emberek. Egyszer csak valaki megkérdezte, hogy honnan tudja hogy ki holvan, erre a gyerek beszol: hallottam hogy ott vagy
[ 2003. január 31.: [L] szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
ááá..direkt irtam,hogy csalás azért mert nem mindig wh vagy script-et használnak.
Én csalasnak nevezém ha vmi lan -pratyrol vagy clubbol egymás mellett jácanak aztán nézik a másikat direkt a vilko szint ugy gyökérség..etc van böven 'külsö' csalás is...az pedig joval több van.
Csak ezt kicsit nehezebb észrevenni mint egy mezei xxx-scriptet vagy ogl hacket.
ui.:Viszont ami qvára idegesit,hogy vannak olyan emberek mint vmi félisten ha a magyarok ugy jácanának kint mint itthon a neten akkor világbajnokok lennénk már rég..
De hát most nem akarom szidni a magyar CS scene-t de amit tudtak nyujtani az eddig majdhogynem zéró..de talán ebben az évben,majd meglátjuk.
Elküldve: 2003. 02. 01. 01:14
idézet:
Ezt írta [L]:
[ 2003. január 31.: [L] szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Mivel a melóhelyemről cs-ztem és csak nowonos szerverre mentem ezért csak azokkal van tapasztalatom, de szerencsémre elég sokáig nem találkoztam úgy csiterrel, hogy nem volt admin is.Azért is hagytam abba, mert utoljára olyan pofátlan csiterekkel találkoztam, hogy teljesen kiábrándultam. Nem is a csíterekből hanem a többi űber láma hozzáállásából. A két csíter egy csapatban volt. Pár kérdésemre bevallották, hogy csítelnek, ami látszott is egyébként. A statjuk valami nagyon durva értékeket írt ki. Ha meghaltak még abban a körben újra éledtek
. Ami viszont engem kiábrándított ebből az egészből az az volt, hogy a többiek semmit nem csináltak. Elmondom konkrétan mire gondolok. Egyszer fenn voltam egy szerveren ahol elég jó kis leosztás volt és ment a játék ezerrel. Erre bejön egy pali aki hihetetlen dolgokat művel és lehentel mindenkit. Falon átlát stb. A következő pályán az egyik csapattárs aki elötte a csiter ellenfele volt, beszolt, hogy egy csiter ne játszon itt és , hogy tk-zzuk le minden körben.
Nem volt admin és tk punishment is volt, de mégis minden körben valaki le tk-zta a srácot aki rövid időn belűl elhagyta a szervert. Lehet, hogy utána visszajött, de már vagy nagyon vigyázott, hogy ne vegyük észre a csitet vagy kikapcsolta.
Na ezt a hozzáállást hiányoltam én amikor elkeztem egyedül letk-zni a -ahogy ők mondták- "funcsiterek"-et. A pistán nincs tk punishment és így a harmadik tk után kirugott a szerver én meg letöröltem a hl-t a francba.
Olvastam a cikket a cshu-n a csiterekről meg az ogc "alapítójával" készített interjút, de egyáltalán nem értettem velük egyet. Ahogy írta a pali abból úgy tűnt, hogy ő lenézi a többi játékost aki ennyire a szívén viseli azt ha kikap. Hát erre én meg azt mondom, hogy ez egy társasjáték. Most képzeld el ha valaki mondjuk Activity közben csalna. Annyira gyerekes a dolog, hogy még ugyancsak.
Szóval bepipultam és letöltöttem egy pár csítet és otthon botokkal kipróbáltam.
Nem semmi feature-k vannak benne! Az ogc final nevezetüben respawn ua. körben, wallhack, autoaim, autofire. A játék egyébként teljesen játszható. Lehet úgy beállítani, hogy több réteget átlátthass, de a legjobb az volt, hogy csak három pont jelképezte az embert amit láttál. A többi tök normális volt. A három pont , pedig a fej, a mell, a has. A legnagyobb az volt amikor próbálgattam az egyik csitet állítgattam meg minden elkezdtem lőni mint az állat és csináltam egy fragot úgy, hogy hozzá nem nyúltam a billenytűzethez!Szóval röhej.
Én mondjuk azt szeretem- volt erre is példa szerencsére!- amikor egy csiter bevallja, hogy az , de az eredményén nem látszik.
Az aztán nevetséges.
A wonos szerverek azért jobbak, mert legalább a won-id-ját kiírod vagy megjegyzed és akkor reklamálsz ha éppen nincsen bennt admin. Más kérdés, hogy az sem biztos, hogy sokat ér...
NE CSALJUNK, KÖNYÖRGÖM!!! Mások szórakozását basszuk szét és ha erre szarunk akkor legalább arra gondoljon a egyáltalán nem tisztelt csíter, hogy mit mondd majd a gyerekének akkor amikor az elöször csal majd egy kártyapartiban....
Bocs, mert ilyen hosszúlére eresztettem, de ez az egyik olyan téma amiről sokat tudok beszélni. A másik a karate.![]()
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyulgalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd." (Mahatma Gandhi)
Elküldve: 2003. 02. 01. 01:29
Hát én is kiprobáltam már az ogc-t, dehát én annak kurvára nem látom értelmét, hogy mondjuk csinálok szar program segitségével,
20 2-t mert nincs töle sikerélményem, és ezzel el is baszom sok ember játékát
[ 2003. február 01.: [L] szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2003. február 01.: [L] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 02. 01. 03:05
idézet:
Ezt írta Mac_29:
...
NE CSALJUNK, KÖNYÖRGÖM!!! Mások szórakozását basszuk szét és ha erre szarunk akkor legalább arra gondoljon a egyáltalán nem tisztelt csíter, hogy mit mondd majd a gyerekének akkor amikor az elöször csal majd egy kártyapartiban....
[/quote]
Ezzel sokan nem értenek eggyet(a sok gyökér aki csitel)..ha ogc- 1el elöbb jár a HLG-nél akkor a HLG miért nem tud egyel elöbbre lenni???
(Bár ez programozoi szempontból 1értelmü..de akkoris)
Épp most jövök egy serverröl és az egyik srác csak fejeseket lött tök poénvolt..e ö nem csiter
majdnem olyan volt mikor a botokkal jácottam,hátbalöttem futás közbe majd kb fél mp alatt megfordult és kapcsiból fejest küdött nekem
Még jo hogy nem csak én jártam igy
Mondjuk felbassz4 az ember idegét ilyenkor..dehát nem tud mit tenni.
Amugy [Mazsolán] volt wonos természetesen..
Elküldve: 2003. 02. 01. 03:07
idézet:
Ezt írta [L]:
Hát én is kiprobáltam már az ogc-t, dehát én annak kurvára nem látom értelmét, hogy mondjuk csinálok szar program segitségével,
[ 2003. február 01.: [L] szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ez a lényeg..aki luzer az használja aztán villog vele..a rosszabbik eset ha még ugy is nyomorék..sajnos emberi gyarlóságnak nincs határa...
Elküldve: 2003. 02. 01. 04:30
idézet:
Ezt írta t3l4l:
Épp most jövök egy serverröl és az egyik srác csak fejeseket lött tök poénvolt..e ö nem csiter
majdnem olyan volt mikor a botokkal jácottam,hátbalöttem futás közbe majd kb fél mp alatt megfordult és kapcsiból fejest küdött nekem
Még jo hogy nem csak én jártam igy
Mondjuk felbassz4 az ember idegét ilyenkor..dehát nem tud mit tenni.
Amugy [Mazsolán] volt wonos természetesen..[/quote]
Én is találkoztam ma éjjel mazsolán egy sráccal, (valami kokusz, vagy fokusz volt a neve) az elég érdekesen kente, trainen a vagonon keresztöl 3x vagy 4x fejbenyomott, nem mondom, hogy csiter volt, de gyanusnak kurvára gyanus volt, de hagytam is a francba, mert nem egy nagy élmény 100as choke-al játszani ugy hogy állandoan telibekurják a burámat
Elküldve: 2003. 02. 01. 05:17
Nagyon gagyi kerdes. Hogy lehet WON-on jatszani? Mer a VALVe nem muxik...
Elküldve: 2003. 02. 01. 13:57
A kérdés nem gagyi csak pl. én nem értem mit is akarsz
alairas heje occazer kiado reklamcelokra.
Elküldve: 2003. 02. 01. 13:57
Én multyban (sem) nem vagyok híve a csít nek és ha valakin látom, hogy csíter attól feltud menni az agyvizem. Pár napja találkoztam Silenten asszem egy Skull nevü emberrel...végülis énis majdnem olyan jó voltam mint Ő...neki volt 22/2 nekem meg 7/15 :DDD
De haverok meg is mondták szerveren...az én statjaimon látszik is, hogy nem csítelek...csítekkel _NEM_ lehet ilyen lámán játszani
De haverok meg is mondták szerveren...az én statjaimon látszik is, hogy nem csítelek...csítekkel _NEM_ lehet ilyen lámán játszani
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2003. 02. 01. 13:58
Skull egy közismert csiter... ezen ne rágódj.
Elküldve: 2003. 02. 01. 14:22
idézet:
Ezt írta AirAction:
Skull egy közismert csiter... ezen ne rágódj.![]()
[/quote]
akkor mért nem kap global ban-t?![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 02. 01. 17:36
idézet:
Ezt írta AirAction:
[/quote]
Pedíg nagyon felment az agyvizem...amikor legjobban koppantam az az volt amikor bejött 3ster meg Ors! vagy hasonló nevekkel...örült a band lát(olvas) lány pléjert...utána meg koppantunk amikor Skullá vált a neve
És mivel csítel, hogy ilyen jó? nemakarom kipróbálni nyugi, csak kíváncsi vagyok. Ugye védekezéshez ismerni kell a támadás menetét
Ui: Baszki ma kiakartak kickelni Silentről...beléptem és bazi nagy mákom volt és 30 sec alatt lett 3 killem kapásból és élve megósztam a menetet...köv menetben meg ugye látom a szavazásnál, hogy rúgjam-e magam...ennyire nemtetszik a népnek ha valaki szerencsés? Nem azt mondtam, hogy tudok mivel amikor kimentem akkor 7/20-on áltam...szóval elég sokat haltam ahhoz képest mennyit öltem![]()
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2003. 02. 01. 18:33
idézet:
Ezt írta AirAction:
A kérdés nem gagyi csak pl. én nem értem mit is akarsz[/quote]
Talán lehet érteni..mert nem tudo wonoson jácani..és gondolom azon akar
DE ay 1es oldalon leirtam és is pl. :vegyél egy HL generation packet és lesz benne..
Elküldve: 2003. 02. 01. 18:42
idézet:
Ezt írta Plor:
akkor mért nem kap global ban-t?![]()
![]()
[/quote]
Kaphatnó de másnap már megint jácana..csa egz uj cd-key és ennyi,az ilyen gyökereknek nem akadály..
Elküldve: 2003. 02. 02. 00:44
idézet:
Ezt írta AirAction:
[/quote]
Az egy dolog hogy a Skull néhanapján csitel, de ha csitel akkor azt nem Skull néven teszi. Ő egy elég érdekes jelenség, a legjobb játékos akit ismerek, és azt jobban élvezi, ha csittel csinál 40 10-et, mintha anélkül csinálná meg, pedig neki anélkül se esik tul nagy nehézségére egy ilyen statset összehozni.
De pl amikor |ToD|^Frost néven játszott lamason, akkor is kibanolták, pedig akkor nem csitelt.
Nekem azt mondta, Skull néven, nem szokott csalni, és ezt én el is hiszem neki.
Neked meg pont nem kéne öt lecsiterezni, mert szerinted mindenki csiter aki sok fejest lö.
Elküldve: 2003. 02. 02. 00:58
idézet:
Ezt írta Soriak---Aki régen Boba volt:
És mivel csítel, hogy ilyen jó?
[/quote]
Nevét nem tudom, hogy mit használ, de például amikor voltam vele pár hete silenten, és csitelt, akkor csinált 49 3-at, és az feltünö is volt rendesen, pl berohant aztecon a hidon keresztül, t-khez, és 7-et fejbelött, és ezt megcsinálta kétszer háromszor. Szal akkor elég feltünöen nyomta
Elküldve: 2003. 02. 02. 01:32
idézet:
Ezt írta [L]:
Nevét nem tudom, hogy mit használ, de például amikor voltam vele pár hete silenten, és csitelt, akkor csinált 49 3-at, és az feltünö is volt rendesen, pl berohant aztecon a hidon keresztül, t-khez, és 7-et fejbelött, és ezt megcsinálta kétszer háromszor. Szal akkor elég feltünöen nyomta[/quote]
eGy Desertel????
Amugy az nem feltünö még..![]()
Elküldve: 2003. 02. 02. 22:46
idézet:
Ezt írta [L]:
Neked meg pont nem kéne öt lecsiterezni, mert szerinted mindenki csiter aki sok fejest lö. [/quote]
Hát azért ez nem pont így van jól tudod te is, de a csíttel kapcsolatban mindenki addig bűnös amíg be nem bizonyítja ártatlanságát..Amúgy meg pont te mondod utána egy hozzászólással, hogy pár hete is csítelt.. Most akkor az vagy nem az?
Deserttel amúgy szerintem a 8. fejes a feltűnő egy sorozatban, 7-ig még oké..![]()
![]()
![]()

Súgó
A téma zárva.