idézet:
Ezt írta Plor:
valaki help me!
mostanában amikor elkezdek játszani, a pingem felmegy 120-ra. A loss-om 0 de viszont a choke-m az 0 és 100 között ugrál... nemtom mi az a choke, érdekelnelehet, hogy azért van, mert felraktam kipróbálni a Fusion Pack-et és amiatt? Egyébként a netkapcsolatom 384/64 ADSL[/quote]
kozol le és beirod rate 10000..ez talán segit.Nekem 9000-en van és semmi gond.De lehet más a baj.Ezt azért probáld ki.
C-STRIKE:1.6
Elküldve: 2003. 03. 09. 22:05
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
Elküldve: 2003. 03. 09. 22:21
idézet:
Ezt írta t3l4l:
kozol le és beirod rate 10000..ez talán segit.Nekem 9000-en van és semmi gond.De lehet más a baj.Ezt azért probáld ki.[/quote]
mostmár jó
megaTHX![]()
Elküldve: 2003. 03. 09. 22:23
idézet:
Ezt írta Plor:
mostmár jó
megaTHX[/quote]
nm,jó gamét![]()
Elküldve: 2003. 03. 09. 23:49
na gyerekek gyözött az igazság és FoP is 
FoP.da - PU : 25:19
Flavius által beküldött War Report:
Aztec(CT):
Első kört nyerjük, sima ügy a köv 2 is. Utána egy egy vizes gyors támadással ill 2 rushal ahol mi bénáztunk hoznak mégis 5 kört.
7:5
Aztec(T): Első kört bukjuk(mintha a glock nem lőne, hmm
a köv 2-őt is hiába kempelünk. Megint bukunk 2 kört míg végre veszünk AWM-et, egyből nyerünk is 3mat. Végén még nyerünk 2őt, utolsó kör is a mienk.
5:7
Összesen:12:12
Itt jön a vita hogy nem hajlandóak hozzánk jönni, ill osztrák szerverre sem ahol kb ugyanannyi lenne a hátrányuk pingben/choke-ban mint nekünk náluk volt. Sok szájtépés után szarjuk le, játszunk náluk...
Dust2(T):
Első kört bukjuk félreértés miatt, nincs összhang mindenki ideges. Köv 2őt is bukjuk sorban, spór-rusholtunk. Innentől AWM-ekkel és sok sok kamu támadással/tereléssel zavarjuk őket, ennek eredménye hogy csak egy kört tudnak még nyerni a védelmük eléggé szétesett.
8:4
Dust2(CT):
5 kört kell hoznunk hogy nyerjünk, nagy elánnal csapunk a közepébe. ennek az eredménye, hogy PU rövid+hosszú A rush-t csinál amit a késői gránátok miatt nem tudtunk megfogni, bukta. Köv 2 kört is bukjuk(spór). AWM és összehangolt vakítózások/HE gránátozások kereszttüzében nem tudnak bejutni a lerakóhoz, a bombát se tudják lerakni egyszer sem, nyerünk 5 kört zsinórban. Itt PU kilépett.
5:3
Vége: 25:19
Nyertünk, annak ellenére hogy elég nagy parasztok voltak és nem voltak hajlandóak átjönni másik szerverre, amikor hozzájuk 40-100 pingünk mellett 50-80 choke is társult. Ennyi...
FoP.da - PU : 25:19
Flavius által beküldött War Report:
Aztec(CT):
Első kört nyerjük, sima ügy a köv 2 is. Utána egy egy vizes gyors támadással ill 2 rushal ahol mi bénáztunk hoznak mégis 5 kört.
7:5
Aztec(T): Első kört bukjuk(mintha a glock nem lőne, hmm
5:7
Összesen:12:12
Itt jön a vita hogy nem hajlandóak hozzánk jönni, ill osztrák szerverre sem ahol kb ugyanannyi lenne a hátrányuk pingben/choke-ban mint nekünk náluk volt. Sok szájtépés után szarjuk le, játszunk náluk...
Dust2(T):
Első kört bukjuk félreértés miatt, nincs összhang mindenki ideges. Köv 2őt is bukjuk sorban, spór-rusholtunk. Innentől AWM-ekkel és sok sok kamu támadással/tereléssel zavarjuk őket, ennek eredménye hogy csak egy kört tudnak még nyerni a védelmük eléggé szétesett.
8:4
Dust2(CT):
5 kört kell hoznunk hogy nyerjünk, nagy elánnal csapunk a közepébe. ennek az eredménye, hogy PU rövid+hosszú A rush-t csinál amit a késői gránátok miatt nem tudtunk megfogni, bukta. Köv 2 kört is bukjuk(spór). AWM és összehangolt vakítózások/HE gránátozások kereszttüzében nem tudnak bejutni a lerakóhoz, a bombát se tudják lerakni egyszer sem, nyerünk 5 kört zsinórban. Itt PU kilépett.
5:3
Vége: 25:19
Nyertünk, annak ellenére hogy elég nagy parasztok voltak és nem voltak hajlandóak átjönni másik szerverre, amikor hozzájuk 40-100 pingünk mellett 50-80 choke is társult. Ennyi...
Elküldve: 2003. 03. 10. 00:15
Sportszerütlen köcsögök voltak a hollandok, megérdemelték a verést
[ 2003. március 10.: [L] szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2003. március 10.: [L] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 03. 10. 00:24
idézet:
Ezt írta [L]:
[ 2003. március 10.: [L] szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
csak magukat tettek nevetsegesse
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.
Elküldve: 2003. 03. 10. 00:29
idézet:
Ezt írta [L]:
[ 2003. március 10.: [L] szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
hát elég gyökerek voltak..én biztos átmentem volna a tíímbe le TKZni egykét k3cs3get![]()
Na de nem birták elviselni a vereséget...ez de xar.
Elküldve: 2003. 03. 10. 08:38
idézet:
Ezt írta funnyman:
kerdes : CD-s e a server?
2 : ugytom a celkeresz modositasa csitnek szamit ,szal en nem valtoztatgatnam,nekem is volt pici piros potty,es engem is kivagott cd,szal inkabb gyari cs+cpl ,es nincs gond
3 : ha esetleg banlisten lennel,dobj 1 emilt wonid-del ,es utannanezek[/quote]
Köszi, mióta letelt a fent említett idő, ismét tudok jatszani, a célkeresztet visszaállítottam. (de hogy ez milyen sz@r)
AndrewGL
Elküldve: 2003. 03. 10. 17:35
Na most jól felidegesített egy paraszt.
Úgyhogy le is írom: Az történt, hogy T voltam, nálam a bomba. Indulok egyik irányba, az egyik lerakó felé. Közbe kiiktatok 2ct-t, örülök mint majom a farkának. Erreföl jön egy "kedves" csapattárs, és hátulról szépen le tk-z. Felveszi a bombát, és viszi a másikhoz. Mikor rákérdeztem, aszondja, hogy azért volt a tk, mert nem arra a lerakóra vittem, amire ő gondolta, hogy vinni kéne... persze lerakni már ő sem tudta, mer széjjeltrancsírozták 3mp alatt...grrr....
Most nem azért, de milyen dolog ez?
(Nem lett szólva sehogy se, senkitől, hogy merre az arra...)
(Nem lett szólva sehogy se, senkitől, hogy merre az arra...)
Elküldve: 2003. 03. 10. 20:29
idézet:
Ezt írta Suicide:
Na most jól felidegesített egy paraszt.Úgyhogy le is írom: Az történt, hogy T voltam, nálam a bomba. Indulok egyik irányba, az egyik lerakó felé. Közbe kiiktatok 2ct-t, örülök mint majom a farkának. Erreföl jön egy "kedves" csapattárs, és hátulról szépen le tk-z. Felveszi a bombát, és viszi a másikhoz. Mikor rákérdeztem, aszondja, hogy azért volt a tk, mert nem arra a lerakóra vittem, amire ő gondolta, hogy vinni kéne... persze lerakni már ő sem tudta, mer széjjeltrancsírozták 3mp alatt...grrr....
(Nem lett szólva sehogy se, senkitől, hogy merre az arra...)[/quote]
Na ez komoly!Csak letk-ztad pár körben, nem?
Ilyen nulla gyulák-bocs minden normális Gyulától!- járnak cs-zni...szomorú.
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyulgalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd." (Mahatma Gandhi)
Elküldve: 2003. 03. 10. 21:35
idézet:
Ezt írta Mac_29:
Na ez komoly!Csak letk-ztad pár körben, nem?
Ilyen nulla gyulák-bocs minden normális Gyulától!- járnak cs-zni...szomorú.[/quote]
Persze, letkztam rögtön, aztán persze én voltam a szemét köcsög....Szal ezúton kapják be az ilyen kis gecik...
![]()
Egyébként most megint henteltem egy yot, szal mostmár minden oks![]()
Elküldve: 2003. 03. 10. 21:48
idézet:
Ezt írta Suicide:
Na most jól felidegesített egy paraszt.Úgyhogy le is írom: Az történt, hogy T voltam, nálam a bomba. Indulok egyik irányba, az egyik lerakó felé. Közbe kiiktatok 2ct-t, örülök mint majom a farkának. Erreföl jön egy "kedves" csapattárs, és hátulról szépen le tk-z. Felveszi a bombát, és viszi a másikhoz. Mikor rákérdeztem, aszondja, hogy azért volt a tk, mert nem arra a lerakóra vittem, amire ő gondolta, hogy vinni kéne... persze lerakni már ő sem tudta, mer széjjeltrancsírozták 3mp alatt...grrr....
LOL..
én ilyenkor Tkval kezdem a köv kört![]()
Elküldve: 2003. 03. 11. 00:44
Suicide story-ja elég érdekes 
t3l4l különben cs-ben tényleg nem vagyok profi
ezért volna még 1 kérdésem:
hogy lehet saját spray logót csinálni?
beraktam a logo könyvtárba 1 bmp-t, de az nem ment
beraktam a logo könyvtárba 1 bmp-t, de az nem ment
respect to the supporters, but fuck y'all haters & fake bitches
Elküldve: 2003. 03. 11. 02:24
idézet:
Ezt írta Georgeo:
Suicide story-ja elég érdekes
beraktam a logo könyvtárba 1 bmp-t, de az nem ment[/quote]
HL logo CREATOR
most nem tudok rá linket..mert van elég bajom.De keress rá altavista.com-on,de lehet csnationön is van..cs.net-en is vszinü....hu-n is lehet.Szal +nézegetheted öket.Tuti találni fox.
Elküldve: 2003. 03. 11. 14:33
idézet:
Ezt írta Suicide:
es akkor jo lesz elgondolkodni mi lesz 1.6nal... :/
Elküldve: 2003. 03. 11. 16:57
t3l4l thanx a help-et, de én olyanra gondoltam, hogy bármilyen képet berakok, azt játék közben ki lehessen sprézni a falra.
Szal nem olyan progi kell ami lekicsinyíti a képet meg átkonvertálja fekete-fehérré stb.
(cs-n pár gyerek csinált ilyet)
Ha valaki tudja, hogy kell ilyet írjon plíz!!!
Szal nem olyan progi kell ami lekicsinyíti a képet meg átkonvertálja fekete-fehérré stb.
Ha valaki tudja, hogy kell ilyet írjon plíz!!!
Elküldve: 2003. 03. 11. 17:08
idézet:
Ezt írta Georgeo:
t3l4l thanx a help-et, de én olyanra gondoltam, hogy bármilyen képet berakok, azt játék közben ki lehessen sprézni a falra.
Ha valaki tudja, hogy kell ilyet írjon plíz!!![/quote]
Muszály hozzá progi, mert anélkül nem tudod berakni a képet a pledecal.wad-ba
És le is kell valamennyire kicsinyiteni, mert elég érdekes lenne, ha mindenki 1600x1200-as képeket foujkálgatna![]()
Elküldve: 2003. 03. 11. 17:30
Ha nem tévedek, HL motoros játékokhoz a "ColorLogo" nevű programocska használható ilyen célra. A másik probléma az, hogyha teszem azt multiban játszol, akkor a szerveren be kell legyen kapcsolva az automatikus feltöltés, különben a többiek nem fogják látni a logód.
Elküldve: 2003. 03. 11. 20:15
Sorry core, de ez is ugyanolyan progi, csak egyszerűbb
Elküldve: 2003. 03. 11. 20:35
[url="http://"http://users.erols.com/bribe/sprays"]Itt[/url] minden le van írva, hogy mire figyelj (az ajánlott kettőhatvány méretektől kezdve a 256 színű paletta beállításain keresztül a szerver és kliens helyes konfigurációjáig). És itt is azt írják, hogy a progi, amit mondtam (ColorLogo) befordítja egy pldecal.WAD-ba azokat a BMP-ket, amiket egy könyvtárba raksz vele.
[Ha nem értesz jól angolul, szójl nyugodtan, én már átrágtam magam rajta, mindjárt ki is próbálom.
]
[ 2003. március 11.: Cybernetics Core szerkesztette a hozzászólást ]
[Ha nem értesz jól angolul, szójl nyugodtan, én már átrágtam magam rajta, mindjárt ki is próbálom.
[ 2003. március 11.: Cybernetics Core szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.