HWSW Informatikai Kerekasztal: C-STRIKE:1.6 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

C-STRIKE:1.6

#281 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 03. 09. 22:05

idézet:
Ezt írta Plor:
valaki help me!
mostanában amikor elkezdek játszani, a pingem felmegy 120-ra. A loss-om 0 de viszont a choke-m az 0 és 100 között ugrál... nemtom mi az a choke, érdekelne ;) lehet, hogy azért van, mert felraktam kipróbálni a Fusion Pack-et és amiatt? Egyébként a netkapcsolatom 384/64 ADSL
[/quote]

kozol le és beirod rate 10000..ez talán segit.Nekem 9000-en van és semmi gond.De lehet más a baj.Ezt azért probáld ki.
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#282 Felhasználó inaktív   plor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 09. 22:21

idézet:
Ezt írta t3l4l:

kozol le és beirod rate 10000..ez talán segit.Nekem 9000-en van és semmi gond.De lehet más a baj.Ezt azért probáld ki.
[/quote]

mostmár jó ;)
megaTHX :)

#283 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 09. 22:23

idézet:
Ezt írta Plor:

mostmár jó ;)
megaTHX :)
[/quote]
nm,jó gamét :)
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#284 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 09. 23:49

na gyerekek gyözött az igazság és FoP is :)
FoP.da - PU : 25:19

Flavius által beküldött War Report:

Aztec(CT):
Első kört nyerjük, sima ügy a köv 2 is. Utána egy egy vizes gyors támadással ill 2 rushal ahol mi bénáztunk hoznak mégis 5 kört.
7:5

Aztec(T): Első kört bukjuk(mintha a glock nem lőne, hmm :) a köv 2-őt is hiába kempelünk. Megint bukunk 2 kört míg végre veszünk AWM-et, egyből nyerünk is 3mat. Végén még nyerünk 2őt, utolsó kör is a mienk.
5:7
Összesen:12:12

Itt jön a vita hogy nem hajlandóak hozzánk jönni, ill osztrák szerverre sem ahol kb ugyanannyi lenne a hátrányuk pingben/choke-ban mint nekünk náluk volt. Sok szájtépés után szarjuk le, játszunk náluk...

Dust2(T):

Első kört bukjuk félreértés miatt, nincs összhang mindenki ideges. Köv 2őt is bukjuk sorban, spór-rusholtunk. Innentől AWM-ekkel és sok sok kamu támadással/tereléssel zavarjuk őket, ennek eredménye hogy csak egy kört tudnak még nyerni a védelmük eléggé szétesett.
8:4

Dust2(CT):

5 kört kell hoznunk hogy nyerjünk, nagy elánnal csapunk a közepébe. ennek az eredménye, hogy PU rövid+hosszú A rush-t csinál amit a késői gránátok miatt nem tudtunk megfogni, bukta. Köv 2 kört is bukjuk(spór). AWM és összehangolt vakítózások/HE gránátozások kereszttüzében nem tudnak bejutni a lerakóhoz, a bombát se tudják lerakni egyszer sem, nyerünk 5 kört zsinórban. Itt PU kilépett.
5:3

Vége: 25:19

Nyertünk, annak ellenére hogy elég nagy parasztok voltak és nem voltak hajlandóak átjönni másik szerverre, amikor hozzájuk 40-100 pingünk mellett 50-80 choke is társult. Ennyi...

#285 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 10. 00:15

Sportszerütlen köcsögök voltak a hollandok, megérdemelték a verést

[ 2003. március 10.: [L] szerkesztette a hozzászólást ]

#286 Felhasználó inaktív   Ingy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 10. 00:24

idézet:
Ezt írta [L]:

[/quote]

csak magukat tettek nevetsegesse
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.

#287 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 10. 00:29

idézet:
Ezt írta [L]:

[/quote]
hát elég gyökerek voltak..én biztos átmentem volna a tíímbe le TKZni egykét k3cs3get :D :D
Na de nem birták elviselni a vereséget...ez de xar.

#288 Felhasználó inaktív   AndrewGL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 10. 08:38

idézet:
Ezt írta funnyman:

kerdes : CD-s e a server?
2 : ugytom a celkeresz modositasa csitnek szamit ,szal en nem valtoztatgatnam,nekem is volt pici piros potty,es engem is kivagott cd,szal inkabb gyari cs+cpl ,es nincs gond :]
3 : ha esetleg banlisten lennel,dobj 1 emilt wonid-del ,es utannanezek
[/quote]

Köszi, mióta letelt a fent említett idő, ismét tudok jatszani, a célkeresztet visszaállítottam. (de hogy ez milyen sz@r :()

AndrewGL

#289 Felhasználó inaktív   Suicide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 10. 17:35

Na most jól felidegesített egy paraszt. :mad: Úgyhogy le is írom: Az történt, hogy T voltam, nálam a bomba. Indulok egyik irányba, az egyik lerakó felé. Közbe kiiktatok 2ct-t, örülök mint majom a farkának. Erreföl jön egy "kedves" csapattárs, és hátulról szépen le tk-z. Felveszi a bombát, és viszi a másikhoz. Mikor rákérdeztem, aszondja, hogy azért volt a tk, mert nem arra a lerakóra vittem, amire ő gondolta, hogy vinni kéne... persze lerakni már ő sem tudta, mer széjjeltrancsírozták 3mp alatt...grrr....

Most nem azért, de milyen dolog ez? :mad:

(Nem lett szólva sehogy se, senkitől, hogy merre az arra...)

#290 Felhasználó inaktív   Mac_29 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 10. 20:29

idézet:
Ezt írta Suicide:
Na most jól felidegesített egy paraszt. :mad: Úgyhogy le is írom: Az történt, hogy T voltam, nálam a bomba. Indulok egyik irányba, az egyik lerakó felé. Közbe kiiktatok 2ct-t, örülök mint majom a farkának. Erreföl jön egy "kedves" csapattárs, és hátulról szépen le tk-z. Felveszi a bombát, és viszi a másikhoz. Mikor rákérdeztem, aszondja, hogy azért volt a tk, mert nem arra a lerakóra vittem, amire ő gondolta, hogy vinni kéne... persze lerakni már ő sem tudta, mer széjjeltrancsírozták 3mp alatt...grrr....

[/quote]

Na ez komoly! :) Csak letk-ztad pár körben, nem? :)
Ilyen nulla gyulák-bocs minden normális Gyulától! :)- járnak cs-zni...szomorú.
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyulgalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd." (Mahatma Gandhi)

#291 Felhasználó inaktív   Suicide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 10. 21:35

idézet:
Ezt írta Mac_29:

Na ez komoly! :) Csak letk-ztad pár körben, nem? :)
Ilyen nulla gyulák-bocs minden normális Gyulától! :)- járnak cs-zni...szomorú.
[/quote]

Persze, letkztam rögtön, aztán persze én voltam a szemét köcsög.... :) Szal ezúton kapják be az ilyen kis gecik...
:mad:

Egyébként most megint henteltem egy yot, szal mostmár minden oks :)

#292 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 10. 21:48

idézet:
Ezt írta Suicide:

[/quote]
LOL.. :D
én ilyenkor Tkval kezdem a köv kört :D

#293 Felhasználó inaktív   Georgeo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 03. 11. 00:44

Suicide story-ja elég érdekes :)

t3l4l különben cs-ben tényleg nem vagyok profi

ezért volna még 1 kérdésem:
hogy lehet saját spray logót csinálni?
beraktam a logo könyvtárba 1 bmp-t, de az nem ment
respect to the supporters, but fuck y'all haters & fake bitches

#294 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 11. 02:24

idézet:
Ezt írta Georgeo:
Suicide story-ja elég érdekes :)

t3l4l különben cs-ben tényleg nem vagyok profi

ezért volna még 1 kérdésem:
hogy lehet saját spray logót csinálni?
beraktam a logo könyvtárba 1 bmp-t, de az nem ment
[/quote]
HL logo CREATOR

most nem tudok rá linket..mert van elég bajom.De keress rá altavista.com-on,de lehet csnationön is van..cs.net-en is vszinü....hu-n is lehet.Szal +nézegetheted öket.Tuti találni fox.

#295 Felhasználó inaktív   funnyman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 11. 14:33

idézet:
Ezt írta Suicide:

[/quote]

es akkor jo lesz elgondolkodni mi lesz 1.6nal... :/

#296 Felhasználó inaktív   Georgeo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 03. 11. 16:57

t3l4l thanx a help-et, de én olyanra gondoltam, hogy bármilyen képet berakok, azt játék közben ki lehessen sprézni a falra.
Szal nem olyan progi kell ami lekicsinyíti a képet meg átkonvertálja fekete-fehérré stb.

(cs-n pár gyerek csinált ilyet)

Ha valaki tudja, hogy kell ilyet írjon plíz!!!

#297 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 11. 17:08

idézet:
Ezt írta Georgeo:
t3l4l thanx a help-et, de én olyanra gondoltam, hogy bármilyen képet berakok, azt játék közben ki lehessen sprézni a falra.
Szal nem olyan progi kell ami lekicsinyíti a képet meg átkonvertálja fekete-fehérré stb.

(cs-n pár gyerek csinált ilyet)

Ha valaki tudja, hogy kell ilyet írjon plíz!!!
[/quote]

Muszály hozzá progi, mert anélkül nem tudod berakni a képet a pledecal.wad-ba
És le is kell valamennyire kicsinyiteni, mert elég érdekes lenne, ha mindenki 1600x1200-as képeket foujkálgatna :)

#298 Felhasználó inaktív   cx.core 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 11. 17:30

Ha nem tévedek, HL motoros játékokhoz a "ColorLogo" nevű programocska használható ilyen célra. A másik probléma az, hogyha teszem azt multiban játszol, akkor a szerveren be kell legyen kapcsolva az automatikus feltöltés, különben a többiek nem fogják látni a logód.

#299 Felhasználó inaktív   Georgeo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 03. 11. 20:15

Sorry core, de ez is ugyanolyan progi, csak egyszerűbb :(

#300 Felhasználó inaktív   cx.core 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 11. 20:35

[url="http://"http://users.erols.com/bribe/sprays"]Itt[/url] minden le van írva, hogy mire figyelj (az ajánlott kettőhatvány méretektől kezdve a 256 színű paletta beállításain keresztül a szerver és kliens helyes konfigurációjáig). És itt is azt írják, hogy a progi, amit mondtam (ColorLogo) befordítja egy pldecal.WAD-ba azokat a BMP-ket, amiket egy könyvtárba raksz vele.

[Ha nem értesz jól angolul, szójl nyugodtan, én már átrágtam magam rajta, mindjárt ki is próbálom. :D]

[ 2003. március 11.: Cybernetics Core szerkesztette a hozzászólást ]

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.