HWSW Informatikai Kerekasztal: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (II.)

#2431 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 19. 10:13

Hát, vegyesek az érzéseim... Vannak benne jó részek, de még játszani kell vele, hogy rendesen meg tudjam ítélni. Eddig olyan 80% körüli értékelést kapna. A beállításokban semmi sem változott, ami nagy kár. :down: Néha a körbenézés is akadozik nálam. Fordulnék az egérrel, erre csak nagyon lassan csinálja, szerencsére csak ritkán jön elő... Fizika van is meg nincs is. Van, amit tudsz mozgatni, de sok lebetonozott tárgy van. Megfogni véletlenül sem tudsz semmit. :omg: Az anomáliákat egyelőre békén hagyom, előbb keresek valami jó védőöltözetet. :D Mellesleg hány darab csavar lehet az ürgénél? Már qrva sokat eldobáltam. :Đ
A kajálás és az időjárás szerintem is érdekes. Már nekem is kiírta 1-2x, hogy enni kéne. Először egyből a legelején. Semmi nem volt nálam, beszélt hozzám a fickó, közben hirtelen összeesek. :omg: Később is előjött, akkor ettem is 3 kenyeret, de attól függetlenül elpatkoltam... :rolleyes:  Az időjárásnál nekem is feltűnt, hogy túl sűrűn változik. :confused:

Biztos, hogy ez végleges verzió, én inkább nevezném alfa verziónak. :D Ha normálisan működő játékot adtak volna ki, mondjuk év végén, akkor amondó vagyok, jobban jártunk volna még egy kis késéssel.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2432 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 10:20

Idézet: Necros - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 10:13

Hát, vegyesek az érzéseim... Vannak benne jó részek, de még játszani kell vele, hogy rendesen meg tudjam ítélni. Eddig olyan 80% körüli értékelést kapna. A beállításokban semmi sem változott, ami nagy kár. :down: Néha a körbenézés is akadozik nálam. Fordulnék az egérrel, erre csak nagyon lassan csinálja, szerencsére csak ritkán jön elő... Fizika van is meg nincs is. Van, amit tudsz mozgatni, de sok lebetonozott tárgy van. Megfogni véletlenül sem tudsz semmit. :omg: Az anomáliákat egyelőre békén hagyom, előbb keresek valami jó védőöltözetet. :D Mellesleg hány darab csavar lehet az ürgénél? Már qrva sokat eldobáltam. :Đ
A kajálás és az időjárás szerintem is érdekes. Már nekem is kiírta 1-2x, hogy enni kéne. Először egyből a legelején. Semmi nem volt nálam, beszélt hozzám a fickó, közben hirtelen összeesek. :omg: Később is előjött, akkor ettem is 3 kenyeret, de attól függetlenül elpatkoltam... :rolleyes:  Az időjárásnál nekem is feltűnt, hogy túl sűrűn változik. :confused:

Biztos, hogy ez végleges verzió, én inkább nevezném alfa verziónak. :D Ha normálisan működő játékot adtak volna ki, mondjuk év végén, akkor amondó vagyok, jobban jártunk volna még egy kis késéssel.

Miert, ha IRL egymas utan megeszel egyulto helyedben 3x 1 kg kenyeret, nem patkolsz el?  :D
Normalis kajat kell neki adni, borsos tokany, vagy kacsasult..  :)

#2433 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 10:25

Persze b+ kell keresni 1 ruszki tescot, aztán venni kaviárt  :omg:  :Đ

#2434 Felhasználó inaktív   _Tony_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 10:26

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 11:20

Miert, ha IRL egymas utan megeszel egyulto helyedben 3x 1 kg kenyeret, nem patkolsz el?  :D
Normalis kajat kell neki adni, borsos tokany, vagy kacsasult..  :)

borsostokány ala 3 fülű csernobili disznó, mi?  :Đ
Gigabyte P35-DQ6 | Intel C2Q Q9400 + Hyper 212 | 2*2Gb G.Skill PI series | Gigabyte 8800GT 512 Turbo Force + AC S1| 250Gb Maxtor +500Gb Sammsung F1 | Chieftech 500W | NEC 7173S | Cooler Master Stacker | 20.1" Belinea 102030W

#2435 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 10:27

Idézet: alvaro - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 9:46

Nem tudom, engem nagyon érdekel ez a játék, régóta vártam a Hangulatra, még a gépigényt is csak elnézném neki... de ha itt is starforce-os lesz, kénytelen leszek kihagyni. Akkora szart nem teszek a gépemre, az fix. Privben egészítsétek ki a műveltségem légyszi: léteznek sf-mentesített sf-es dolgok? Szóval nem átvágjuk és fut, mert az lényegtelen, megvenném és a stalkert simán, hanem olyan, amiből tényleg kiszedték? (mert akkor bevállalom, hogy megveszem, kiteszem a polcra, és a werzióval játszom :omg:)

Asszem Oroszországba ment a sfos, rest of world securomost kap. Gondolom nem ugyanaz az orosz és az engol kiadója.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2436 Felhasználó inaktív   enigma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 10:38

Sziasztok

próbálta már valaki a multis részt ? nagyon kiváncsi vagyok az hogy sikerült  :think: 
(ucsó mp bétával lőttük egymást öcsémmel lanon egész jó móka volt)

#2437 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 11:25

sajna invalid cd-key-re hivatkozva nem lehet multizni, lanon se  :(

Szerkesztette: dani83 2007. 03. 19. 11:25 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#2438 Felhasználó inaktív   Newfronter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 11:27

Idézet: dani83 - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 12:25

sajna invalid cd-key-re hivatkozva nem lehet multizni, lanon se  :(

Az orosz kulcsal?

[A többit pm-ben!]

Szerkesztette: Newfronter 2007. 03. 19. 11:27 -kor

#2439 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 12:18

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Kép
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#2440 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 12:47

Jó a hangulat, tábortűz mellett gitároznak a stalkerek, beszélgetnek, néha oroszul, néha angolul, a kutyák hullákat esznek, cibálják azokat... Nem egy gyerekjáték.
Elkezdett esni. Tegnap még nem esett ugyanott. Figyeli a lokális időjárást? (Persze ez csak vicc, de jó feature lenne.)
Egyébként a zuhogó esőben ha beállok egy termetesebb fa alá, akkor csendesedik, ha ismét kilépek az esőbe, megint hangosabb lesz a csapadék hangja.
Jó játék ez, csak olyan mint pl. anno a Far Cry. Nincs még olyan gép, amin zökkenésmentesen futna, full max beállításokkal.
Mother always says, Sharing is Good

#2441 Felhasználó inaktív   _Landon_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 19. 12:55

@dani, Mama said milyen gépetek van ha kérdezhetem? :) Én GF7800GTX 2GB RAM és 3000+ @ 2,5GHz-es A64-el szeretnék maxon játszani és ha eléri a 25-30FPS-t akkor meghagynám a FDL-ot is. Csak azért kérdezem mert a shotok amiket ti postoltatok elég jól néznek ki, már egy olyan graffal elégedett lennék 25-30FPS mellett! :D

#2442 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 12:57

Idézet: _Landon_ - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 12:55

@dani, Mama said milyen gépetek van ha kérdezhetem? :) Én GF7800GTX 2GB RAM és 3000+ @ 2,5GHz-es A64-el szeretnék maxon játszani és ha eléri a 25-30FPS-t akkor meghagynám a FDL-ot is. Csak azért kérdezem mert a shotok amiket ti postoltatok elég jól néznek ki, már egy olyan graffal elégedett lennék 25-30FPS mellett! :D

MSI K8N Neo4 FI, AMD Athlon 64 X2 4200+, 2x1Gb Corsair 3200, ATi Radeon X1800XL (Sapphire), Windows Xp pro Sp2
Mother always says, Sharing is Good

#2443 Felhasználó inaktív   _Landon_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 19. 12:57

Idézet: MamaSaid - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 12:47

Jó a hangulat, tábortűz mellett gitároznak a stalkerek, beszélgetnek, néha oroszul, néha angolul, a kutyák hullákat esznek, cibálják azokat... Nem egy gyerekjáték.
Elkezdett esni. Tegnap még nem esett ugyanott. Figyeli a lokális időjárást? (Persze ez csak vicc, de jó feature lenne.)
Egyébként a zuhogó esőben ha beállok egy termetesebb fa alá, akkor csendesedik, ha ismét kilépek az esőbe, megint hangosabb lesz a csapadék hangja.
Jó játék ez, csak olyan mint pl. anno a Far Cry. Nincs még olyan gép, amin zökkenésmentesen futna, full max beállításokkal.

Azért ez lol... GF8800GTX-ektől mindenki azt várja hogy még a Crysis-t is "elrepíti" majd és erre tessék a STALKER képes megfektetni... bár valszeg ez nem a hw hibája... a gémet lehetett volna még hova opolni... :D

#2444 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 12:58

Idézet: _Landon_ - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 12:55

FDL-t felejtsd el ;)
Anélkül fog csak jól futni. Az én képeim FDL-el vannak, danié nem, ha jól tippelek :)

Szerkesztette: Pietrosz 2007. 03. 19. 12:59 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#2445 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 13:00

Idézet: _Landon_ - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 12:57

Azért ez lol... GF8800GTX-ektől mindenki azt várja hogy még a Crysis-t is "elrepíti" majd és erre tessék a STALKER képes megfektetni... bár valszeg ez nem a hw hibája... a gémet lehetett volna még hova opolni... :D

Ne vicceljünk már. Nem fekteti meg még a 320 megás GTS-t sem. Akkor egy GTX-et meg pláne nem. Bár futhatna sokkal jobban, ez tény.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2446 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 13:19

Szerintem ezek nem optimalizálták a motort hanem megvárták míg felnő hozzá a hardware... :omg:
Tetszik az a szükséges hardware igény a meg nem jelent ATI kártya...:Đ
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#2447 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 13:31

Idézet: Bilux - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 13:19

Szerintem ezek nem optimalizálták a motort hanem megvárták míg felnő hozzá a hardware... :omg:

Es az a baj, hogy ez nem biztos, hogy vicc, hanem lehet, hogy tenyleg igy van.  :)

#2448 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 13:33

jaja. Szem ezért késik pl az unreal 3 is :D

#2449 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 13:36

javítom magam, műxik lanon a multi  :eek:  :respect:

úgyhogy tolhatjuk majd ha van kedvetek  :cool:

igaz Necros?  :]

#2450 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 13:40

Idézet: dani83 - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 13:36

javítom magam, műxik lanon a multi  :eek:  :respect:

úgyhogy tolhatjuk majd ha van kedvetek  :cool:

igaz Necros?  :]

Toljad a pm-et az arcomba bele :reklamacio:  :Đ
- Where are we going?
- Let's go find out.