HWSW Informatikai Kerekasztal: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (II.)

#2451 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 19. 13:56

Idézet: _Landon_ - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 12:55

@dani, Mama said milyen gépetek van ha kérdezhetem? :) Én GF7800GTX 2GB RAM és 3000+ @ 2,5GHz-es A64-el szeretnék maxon játszani és ha eléri a 25-30FPS-t akkor meghagynám a FDL-ot is. Csak azért kérdezem mert a shotok amiket ti postoltatok elég jól néznek ki, már egy olyan graffal elégedett lennék 25-30FPS mellett! :D

ilyen graf mellett, olyan gépen meglesz a 150+ fps-ed is  :Đ

csak a graf opciókban tedd static lights-ra, mert akkor nem dx9 lesz hanem dx8  :)

minden más mehet fullra, nekem egyedül az antialising van levéve minimumra , minden más max ami lehet , meg 1240*1024-es felb, soha nem akadt eddig be, nagyon jó így  :cool:

dx9ben lehet hogy szebb ( szvsz alig ), de nagyon a sebesség rovására megy, nagyon nem éri meg sztem  :smoker:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#2452 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 14:31

nálam az AA a felénél volt és jól ment :)

#2453 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 14:37

meglesem majd akkor  :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

itt megittam egymás után 3 üveg vodkát, kicsit bebaszott tőlle a csávó  :o  :reklamacio:  :Đ

Kép

Kép
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#2454 Felhasználó inaktív   _Landon_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 19. 14:40

Hát ez azért frankó... imádom amikor ilyen kis "set"ekbe adják meg a effektek közti változtathatóságot, ergo a FDL DX9c de játszhatatlan de ha már egyel lejebb veszem SL-ra akkor már dx8 és pötit ocsmányabb lesz... nem hogy az lenne mint -oblivionban h külön megvannak a megfelelő csúszkák pl. grass shadow on/off mert pl a f.sznak kell h a fű árnyékot vessen de pl. a HDR az már elkéne!  :omg: Szóval azt mondjátok hogy a FDL-ot azt felejtsem is el? Én a köv beállításokra gondoltam: 1440*900, 16x AF, minden ami csak lehet fullra kitolva, 0AA (élsimítás sosem érdekelt) és akkor erre gondoltam rátolni a FDL-ot a sima static helyett... :( FDL akkor se fog élveszhető sebességgel menni (értsd.: 25-30FPS de ha mittomén a méteres fűbe 2x leugrik 20 alá attól se mfogok falnak menni) ha AA-t egyálltalán nem tolok rá?! Configom kicsit pontosabban: Athlon64 3000+ @ 2,52GHz, 2GB KingMAX 460MHz, Leadtek GF7800GTX stock órajeleken 430/1200 a VGA-n tudnék húzni mert Silencer van rajta de 1: +2FPS-ért nemsok értelme ergo... 2: sajnosn nálam játékfüggő h miben hibázik a vga húzva és miben nem, pl, SC-ben vígan elmegy 490/1380on is de nagyon sok másban már a 475/1270-él is megjelennek a kis háromszögek a képen :( nem a memória nembírja hanem inkább a mag :(

#2455 Felhasználó inaktív   _Landon_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 19. 14:48

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 13:00

Ne vicceljünk már. Nem fekteti meg még a 320 megás GTS-t sem. Akkor egy GTX-et meg pláne nem. Bár futhatna sokkal jobban, ez tény.

Sry lehet h rosszul emléxek! :) Te tetted be aztokat a képeket amin csontra tolva a gfx-et az fps érték olyan 22-30 körül volt nem? :) ÉS neked ugye Cor2DUO-d meg 8800GTX-ed van?! Na azért ilyen config mellett ezb az FPS szám röhejes! :) Ezért írtam h itt minden bizonnyal nem a HW a hibás hanem a játék engine-ét bsztak optimalizálni mint ahogy az manapság annyira divatos... majd szépen megvárjuk míg felnő hozzá a HW... remek. Egyedül "szósz endzsin" az amire rá lehet mondani h igen az már vmi, de a többi... és szerény véleményem szerint uez lesz a crytek2-vel is... bár nagyon monmdják h. nagyon jól lett optimalizálva de majd hiszem ha látom, a crysis látványvilága már nagyon odatesz... az tényleg szemet gyönyörködtető annál a gémnél lenne értelme annak a gépigénynek amit itt írtak a srácok a readme-be Athlon 5200+ 2GB sys mem meg 8800GTX na de ennél a STALKER-él... :s Kicsit röhejes... :) És ami a vicc h a Crysis-él Recommended sys req-nak gf7800gtx-et athlon x2-est és 2 vagy 1gb memót írtak erre már nem emléxek pontosan noha a gf7es széria mégcsak nem is dx10-es... érdekes.

#2456 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 14:53

Idézet: _Landon_ - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 14:48

neked ugye Cor2DUO-d meg 8800GTX-ed van?!

vót valamikó :Đ
ALWAYS COCA COLE

#2457 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 15:05

Idézet: bucsher - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 14:53

vót valamikó :Đ

Jaja, attól függ, hogy melyik héten vagyunk! Páros vagy páratlan! :Đ
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2458 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 15:08

Rövid vélemény: 1-1,5 óra játék után nekem bejön. Igaz nem vártam tőle sokat. Még ratyi grafikan is jo a hangulata szerintem. és nem elhanyagolhato az a tény sem, hogy le lehetett butitani annyira, hogy fusson a kis szerény konfigomon :D

de ezt a 6 évet még mindig nem értem. Rohadtul indokolatlan volt namind1...
"I have to do this..."

#2459 Felhasználó inaktív   _Landon_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 19. 15:08

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 15:05

Jaja, attól függ, hogy melyik héten vagyunk! Páros vagy páratlan! :Đ

Ugye nemgáz ha ezt most így rögtön nem vágom le mire gondoltok?!  :Đ

#2460 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 15:09

Idézet: _Landon_ - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 15:08

Ugye nemgáz ha ezt most így rögtön nem vágom le mire gondoltok?!  :Đ

Csak annyi, hogy elég sűrűn cserélgette a vidkártyáját. :) Ja, és a prociját is. :D

Szerkesztette: Csokis 2007. 03. 19. 15:10 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2461 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 15:13

Idézet: _Landon_ - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 14:48

Sry lehet h rosszul emléxek! :) Te tetted be aztokat a képeket amin csontra tolva a gfx-et az fps érték olyan 22-30 körül volt nem? :) ÉS neked ugye Cor2DUO-d meg 8800GTX-ed van?! Na azért ilyen config mellett ezb az FPS szám röhejes! :) Ezért írtam h itt minden bizonnyal nem a HW a hibás hanem a játék engine-ét bsztak optimalizálni mint ahogy az manapság annyira divatos... majd szépen megvárjuk míg felnő hozzá a HW... remek. Egyedül "szósz endzsin" az amire rá lehet mondani h igen az már vmi, de a többi... és szerény véleményem szerint uez lesz a crytek2-vel is... bár nagyon monmdják h. nagyon jól lett optimalizálva de majd hiszem ha látom, a crysis látványvilága már nagyon odatesz... az tényleg szemet gyönyörködtető annál a gémnél lenne értelme annak a gépigénynek amit itt írtak a srácok a readme-be Athlon 5200+ 2GB sys mem meg 8800GTX na de ennél a STALKER-él... :s Kicsit röhejes... :) És ami a vicc h a Crysis-él Recommended sys req-nak gf7800gtx-et athlon x2-est és 2 vagy 1gb memót írtak erre már nem emléxek pontosan noha a gf7es széria mégcsak nem is dx10-es... érdekes.

Nem ment 25 alá és 320 megás GTS-em van :D

De ettől függetlenül nem így kéne futnia, sokkal jobban.

- Where are we going?
- Let's go find out.

#2462 Felhasználó inaktív   _Landon_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 19. 15:20

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 15:13

És te FDL és AA-t nyomatod egyidőben vagy ilyenkor AA OFF? Mert mint már írtam én AA-t semmiképp nem tolnék rá és úgy gondoltam a FDL-ot :) Ba$$zus mire én ezt kipróbálom... :( Még le kell érn... ill. még ide kell érnie a futárnak a játékkal :D + még a szarráment winemet is újra kell tegyem + ha akarok húzni a vga-mon akkorn azt még ki is kell fújnom... micsoda problémák  :Đ  De legalább friss ropogós winen friss ropogűs driverekkel fogn szarul futni a gém lol  :D

#2463 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 15:24

Idézet: _Landon_ - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 15:20

És te FDL és AA-t nyomatod egyidőben vagy ilyenkor AA OFF? Mert mint már írtam én AA-t semmiképp nem tolnék rá és úgy gondoltam a FDL-ot :) Ba$$zus mire én ezt kipróbálom... :( Még le kell érn... ill. még ide kell érnie a futárnak a játékkal :D + még a szarráment winemet is újra kell tegyem + ha akarok húzni a vga-mon akkorn azt még ki is kell fújnom... micsoda problémák  :Đ  De legalább friss ropogós winen friss ropogűs driverekkel fogn szarul futni a gém lol  :D

Opciókat maxra állítottam, de az advanced menüben nem matattam. Így AA-t is rak rá valamennyit. és FDL volt.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2464 Felhasználó inaktív   _Landon_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 19. 15:30

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 15:24

Opciókat maxra állítottam, de az advanced menüben nem matattam. Így AA-t is rak rá valamennyit. és FDL volt.

Nem matattál Advenced-ben? :D Oszt mér nem?!  :Đ  Lehet h jobb teljesítmény/látvány arányt is kitudnál hozni belőle ha ott is állítgatsz. :) Pl. ha azt meglehetne csinálni h a grassshadows-t kilövöm de a HDR marad na az jó lenne. Mert a szar se fogja azt nézni h az apró kis bogarakon hogyan vetődik a fű árnyéka ami lehetőleg legyen softshadow h mégtöbbet zabáljon... lol.

#2465 Felhasználó inaktív   _Landon_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 19. 15:34

Különben egyszerűen nem fogom agyilag... Oblivion vagy uúgy néz ki mint ez vagy szebb, a világa SOKKAL nagyobb és az mindent fullmaxra kitolva is jobban menne mint ez :think:  érdekes... különben vki nemtudja h ebben is "parcellákra" van osztva a megjelenítendő térrész vagy itt az egészet egybe jeleníti meg a motor? Mert akkor nemcsodálomm h ilyen bszott lassú...  :down:

#2466 Felhasználó inaktív   Newfronter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 16:08

Idézet: _Landon_ - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 16:34

Különben egyszerűen nem fogom agyilag... Oblivion vagy uúgy néz ki mint ez vagy szebb, a világa SOKKAL nagyobb és az mindent fullmaxra kitolva is jobban menne mint ez :think:  érdekes... különben vki nemtudja h ebben is "parcellákra" van osztva a megjelenítendő térrész vagy itt az egészet egybe jeleníti meg a motor? Mert akkor nemcsodálomm h ilyen bszott lassú...  :down:

Félig... mert nem az egész játékteret tölti be, hanem egy kis részét, de az is eléggé nagy.
Tehát itt egy pálya az eléggé nagy játékteret jelent, nem csoda hogy akad sokaknak.

Nálam pl. csak staticot enged, nem is lehet választani mást.

#2467 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 16:25

Idézet

F-et megnyomod.És ki ír oylan hülyeséget.ott van egy csomó szöveg lennt vagy mi.Azokra kattingatsz és kinyítja.Most így nem tudom pontosan hogy mire.

Na ezután aztán kurvára érteni fogja az user.... :nevet:
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#2468 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 16:49

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 15:13

:think:
Előbb egy csatornában mászkáltam, s annyi fényforrás és dinamikus árnyék volt ott, hogy az fps simán leesett 20 alá.
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#2469 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 16:50

Idézet: Frosty - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 16:49

:think:
Előbb egy csatornában mászkáltam, s annyi fényforrás és dinamikus árnyék volt ott, hogy az fps simán leesett 20 alá.

Jó, én még nem járok ott :D
Akkor ezt is félre lehet rakni mint a CoJ-t, ahogy látom :Đ :(
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2470 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 17:32

Eh. Megnéztem dinamic lightingal.... 6600GT, 2 giga ram, 2.5-ös Barton. Hát izé. kb 3 fps-em volt. 10 másodpercenként....  :eek: Stencil lightingal meg a grafika olyan mint a HL1 csak nagyobb texturákkal, nagyobb polygonszámmal, viszont hasít....  :omg: Én elhiszem, hogy szűk 7 évbe nem fért bele az optimalizálás meg az engine skálázhatósága....  :Đ

szerk: Jah és b*szott nehéz. Nemtom' hogy ez most jó vagy rossz :) STALKER fokozaton néztem.

Szerkesztette: Diablovazze 2007. 03. 19. 17:33 -kor

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »