Hát ez azért frankó... imádom amikor ilyen kis "set"ekbe adják meg a effektek közti változtathatóságot, ergo a FDL DX9c de játszhatatlan de ha már egyel lejebb veszem SL-ra akkor már dx8 és pötit ocsmányabb lesz... nem hogy az lenne mint -oblivionban h külön megvannak a megfelelő csúszkák pl. grass shadow on/off mert pl a f.sznak kell h a fű árnyékot vessen de pl. a HDR az már elkéne!

Szóval azt mondjátok hogy a FDL-ot azt felejtsem is el? Én a köv beállításokra gondoltam: 1440*900, 16x AF, minden ami csak lehet fullra kitolva, 0AA (élsimítás sosem érdekelt) és akkor erre gondoltam rátolni a FDL-ot a sima static helyett...

FDL akkor se fog élveszhető sebességgel menni (értsd.: 25-30FPS de ha mittomén a méteres fűbe 2x leugrik 20 alá attól se mfogok falnak menni) ha AA-t egyálltalán nem tolok rá?! Configom kicsit pontosabban: Athlon64 3000+ @ 2,52GHz, 2GB KingMAX 460MHz, Leadtek GF7800GTX stock órajeleken 430/1200 a VGA-n tudnék húzni mert Silencer van rajta de 1: +2FPS-ért nemsok értelme ergo... 2: sajnosn nálam játékfüggő h miben hibázik a vga húzva és miben nem, pl, SC-ben vígan elmegy 490/1380on is de nagyon sok másban már a 475/1270-él is megjelennek a kis háromszögek a képen

nem a memória nembírja hanem inkább a mag