S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (II.)
Elküldve: 2004. 12. 14. 15:45
Én csak egyet tudok: a Far Cry nem csak grafikában., de a bejárható terület méretében, nagyságában is magasra tette ám a lécet. Nincs csőszerű játékmenet benne, bár lineáris ugyan a játékmenet, és az események előre scripteltek ugyan, de a bejárható terület nagy mérete miatt néhány előre scriptelt esemény kikerülhető, én úgy vettem észre. Tehát a Far Cry nagyon ott van, közelít majdnem a tökéleteshez...
Üdv: Bepe
Elküldve: 2004. 12. 14. 15:52
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 15:29
Nem. Mik azok? Ugye finomak?
Nemtudom basszus.
Én még nem hallottam róluk.
Mik ezek játékok?
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 12. 14. 15:52 -kor
Elküldve: 2004. 12. 14. 16:27
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 14:45
Én csak egyet tudok: a Far Cry nem csak grafikában., de a bejárható terület méretében, nagyságában is magasra tette ám a lécet. Nincs csőszerű játékmenet benne, bár lineáris ugyan a játékmenet, és az események előre scripteltek ugyan, de a bejárható terület nagy mérete miatt néhány előre scriptelt esemény kikerülhető, én úgy vettem észre. Tehát a Far Cry nagyon ott van, közelít majdnem a tökéleteshez...
ezt a képzeletbeli kesztyűt (amit te lécnek hivsz)az ofpé már egycsilliárd éve odavágta a játékkészitők arcába... a FarCry engem nem hatott meg 0 az AI. Tehát tökéletestől szvsz nagyon messze van.
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"
Elküldve: 2004. 12. 14. 18:41
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2004. 12. 14. 21:13

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Ha az utólsó képen látható méretű bejárható területet kapunk benne, akkor
Elküldve: 2004. 12. 14. 22:08
Hehh, PC CD-ROM mi?
Mennyi CD-t zsúfolnak bele szerencsétlen DVD tokba?
Hol van már az az idő amikor még a program mellé alapból járt a DOBOZ , és még milyen sok mire újra rászoknak az igényességre. :confused:
Collector's Edition-okat meg Special Edition-okat kell vennünk-dupla áron-, hogy a gamma normális dobozban jöjjön?Milyen dolog ez?
Mennyi CD-t zsúfolnak bele szerencsétlen DVD tokba?
Hol van már az az idő amikor még a program mellé alapból járt a DOBOZ , és még milyen sok mire újra rászoknak az igényességre. :confused:
Collector's Edition-okat meg Special Edition-okat kell vennünk-dupla áron-, hogy a gamma normális dobozban jöjjön?Milyen dolog ez?
Szerkesztette: carr 2004. 12. 14. 22:15 -kor
Bodony :) a majdnem otthonom...
Karcos a CD? DIY videjó. :)
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Elküldve: 2004. 12. 14. 22:14
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 15:52
Nemtudom basszus.
Mik ezek játékok?

Mik ezek játékok?
Buta! Ezek nem játékok, hanem sütik!
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2004. 12. 14. 22:21
Idézet: BoGab - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 22:14

Ehh sikerült elszabadulni a HL2 től BoGab?
Bodony :) a majdnem otthonom...
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Elküldve: 2004. 12. 14. 22:21

Nem jár(tok)sz messze a "valóságtól":

Elküldve: 2004. 12. 14. 22:40

Ejj basszus bocsi. Tényleg.
Elküldve: 2004. 12. 14. 22:43
Idézet
akkor lesz belőle morrowind!
méghogy elavult, szar grafika... atyám. ez üt!
Elküldve: 2004. 12. 15. 17:13
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 21:13
Hát én nem látok a harmadik képen semmi különlegeset, a grafika meg egyenesen
Elküldve: 2004. 12. 15. 17:22
Igaz, látható, hogy csak egy ideig vannak kidolgozva a fák és a föld, aztán van valahol egy láthatlan fal, s kalapkabát..
JóSebesség
Elküldve: 2004. 12. 15. 17:28
Hi,
ez a jatek mar rohadt regota keszul. A ket vetelytars mar reg kint van a ringben, itt meg ha jol latom marcius elott nem lesz semmi (vagy majus?). 64 bites AMD-re gyurnak, targyalnak a proci gyartoval??? Meg a "sima" verzio sincs kesz! NEm akarok senkit megbantani, de ez mar nevetseges! 4 honap mulva szerintem ez a graf/feeling/stb... talan igencsak messze lesz... hmmm... Mintha a'lomvilagban ringatnanak! Hangsulyozom, ez az en velemenyem.
ez a jatek mar rohadt regota keszul. A ket vetelytars mar reg kint van a ringben, itt meg ha jol latom marcius elott nem lesz semmi (vagy majus?). 64 bites AMD-re gyurnak, targyalnak a proci gyartoval??? Meg a "sima" verzio sincs kesz! NEm akarok senkit megbantani, de ez mar nevetseges! 4 honap mulva szerintem ez a graf/feeling/stb... talan igencsak messze lesz... hmmm... Mintha a'lomvilagban ringatnanak! Hangsulyozom, ez az en velemenyem.
Elküldve: 2004. 12. 15. 17:30
Kérném nem leharapni a fejem a véleményem miatt.
Én is várom a játékot meg minden, de szerintem abszolut nem 1 nagy eresztés a grafika.
Jó lehez hogy az árnyékok jól néznek ki (bár én ezektől se estem hasra) de semmivel, legalábbis nem sokkal szebb mint 1-2 mai játék. (hl2, Farcry).
2005-be ez már teljesen elavult lesz..
U.I: Nézzétek már meg hogy néz ki a 4-dik képen a fa lombja..
Én is várom a játékot meg minden, de szerintem abszolut nem 1 nagy eresztés a grafika.
Jó lehez hogy az árnyékok jól néznek ki (bár én ezektől se estem hasra) de semmivel, legalábbis nem sokkal szebb mint 1-2 mai játék. (hl2, Farcry).
U.I: Nézzétek már meg hogy néz ki a 4-dik képen a fa lombja..
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 12. 15. 17:34 -kor
Elküldve: 2004. 12. 15. 17:35
Vagy ott a Painkiller.
Jó persze, nem ilyen stílus, de sztem sokkal szebb.
Jó persze, nem ilyen stílus, de sztem sokkal szebb.
Elküldve: 2004. 12. 15. 17:38
Idézet: -=M@X[treme
=-,2004. dec. 15., szerda - 16:30] Kérném nem leharapni a fejem a véleményem miatt.
Talan elavult lesz, de nem torvenyszeruen! En inkabb attol tartok, hogy a kozlejovoben megjeleno programok tovabbi javitasokra sarkalljak a csapatot, igy a marcius (CD Galaxis szerint) sem veheto biztosra. HC Gameren majust irnak...
A kepek szepek, a hangulatuk szuper. De ez MOSTani. En speciel kifejezetten utalom, hogy tobb szaz kepet nyomnak az orrom ele, mar elorendeleset is lehet leadni, de nem tudni mikor lesz kesz... Ezert erzem vakitasnak az egeszet.
Szerkesztette: Pooh 2004. 12. 15. 17:39 -kor
Elküldve: 2004. 12. 15. 17:39
Szvsz a HL2 se egy nagy eresztés.. sőt... kifejezetten csúnya egy-két helyen.
JóSebesség

Súgó
A téma zárva.