Idézet
Nem kéne azon vitatkozni, hogy kinek melyik nem tetszik. Tiszteletbe kéne tartani a másik véleményét, ízlését.
Ez igyvan!
Bevallom őszintén, hogy nem voltam/vagyok egy nagy half-life rajongó, de a második része azért "odaragasztott" jópár órára a gép elé. De őszintén szólva többet vártam tőle, mind grafikailag, mind játékmenetileg, legalábbis amit azokon a bizonyos E3-as videokon látni lehetett, meg pár feltuningolt kép egyes ellenfelekről, hogy ilyen bump map, meg olyan z buffer meg stb stb stb.
Ennek ellenére viszont élveztem a játékot. A doom3 is nagyon élvezetes volt.
De, sztem az elmúlt év egyik legszebb játéka a FarCry volt. Mikor először megláttam majdnem leestem a székről, hogy amindenit, ilyet tudnak csinálni realtime-ba?!
Most, hogy már mindenki kellően elunta az életét miközben a hozzászólásomat olvassa, rátérnék a topic címében szereplő játékra.
Sztem egyenesen zseniális a megvalósítása, mind a játékmenetnek, mind a grafikának. Bár a játékmenetet néhol kicsit vontatottnak találtam, a sok fegyvernélküli lopakodós, késes, csavarhúzós (szerintem) részek miatt. Persze miután végigvittem a játékot, és befejeződött a záró video, azt kellett mondja, hogy mocsok jó játékot készítettek a fiúk. Nem vagyok oda túlzottan a lopakodós stílusú játékokért (pl a splinter cellt nem szeressem), de ez megérte/megéri/megfogja érni, hogy az emberek játszanak vele. Sztem a legnagyobb előnya a többi játékkal szemben, hogy gyönyörű a grafika, jó fény árnyék hatások, és végre télleg lehet látni a karakterünk kezeit, lábait, ÁRNYÉKÁT (ezt már mintha irta volna vki ezelőtt itt a topicban), mert ugye ezeket eddig nemnagyon láthattuk, és ettől szvsz még élethűbb még életszagúbb lesz a játék, jobban beleélheti magát az ember.
Tény, hogy a HL2-t nagy várakozások előzték meg, és nagyon sok ember szerint az az etalon és az év játéka, de ha ez igy van, akkor sztem a Riddick az az elmúlt 5 év játékai közül a legjobb. (Persze a Resident Evil széria után

, de ez már az én saját kis toplistám)
kösz, hogy végigolvastátok.
Játékokban és Fragekben gazdag és boldog újévet kívánok mindenkinek!
Szerk.: Már nagyon várom ezt a stalkert, mert kiváncsi vagyok hogy a fejlesztők mire lesznek képesek. És biztos vagyok benne, hogy a fent említett játékoknak méltó vetélytársa lesz.
Szerkesztette: lordrolee 2004. 12. 30. 10:47 -kor