HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#1121 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 16. 16:43

na megvan a monastery is. :)
észre is vettem valamit a magas titokkal kapcsolatban, egy elég egyszerű odajutási módot.
csináltam gyorsan egy videót(elirigyeltem tőletek :D), bár csodálkoznék ha még más nem jött volna rá.(én még nem láttam, bár csak a pkhell-t néztem, meg az ide belinkelt videókat)

a vid elég gyengus minőség de arra megfelel, hogy megnézzétek:

http://s43.yousendit.com/d.aspx?id=0KKQNHX...J30L04PR4OIEOBK

Szerkesztette: rémlátó 2005. 08. 16. 16:44 -kor

"i saw god on TV"

#1122 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 18:53

Gratula. :respect: Ha tudnád régebben hányszor próbálkoztam ezzel a módszerrel, de nekem még egyszer sem sikerült. Amúgy Sys a titokelérési utak ismeretének kimeríthetetlen tárháza, ő biztos meg tudja mondani, hogy prezentálta-e már valaki ebben a formában.

A divx kodekkel kapcsolatban egy apró észrevétel. A ~950 Kb/s elég lett volna akár 640x480-as videó kódolásához; persze nem ismerem a gépedet és nem tudom miért választottad, avagy miért kényszerültél ilyen kis felbontású videó készítésére. :)

A Monastery zenéje az egyik kedvencem, vagy mondtam már? :p

#1123 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 19:46

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 23:13

Shotgun és szépen közelmész hozzá,mert távolról nem hat, ugribugri és pofozod.

Ha jól rémlik karó addig nem hatásos, amíg rajta van a lánc...

Az sem mindegy melyik testrészét lövöd, inkább a felsőtestre célozz, a lábai nem sebződnek, ill s*ggét is lehet lőni, én mögé szoktam kerülni és a nagy ótvar v*lagába eregetem a shotgunban ami van :D

hát én mindig karóval kezdtem emlékezetem szerint....

#1124 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 19:50

Én csak miután a shotgun kiürült, de addigra a mellénye sehol nem volt :)

Lehet keverem vmivel (sőt valószinű, kissé szétszort vagyok mostanában) :)

Szerkesztette: BoGab 2005. 08. 16. 19:51 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1125 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 16. 20:58

...a voice from the darkness.....

Rémlátó, azért gratulálok, mert Te Magad találtad meg!  :up:  :respect: De amúgy persze, ez is egy ismert mód már: Frag Maniac prezentált róla egy videót, még idén áprilisban, kattints ide a hozzászólásához... Egyébként összesen 5 különböző módot ismerek ahhoz az egy Secrethez, de eddig csak 3 módon sikerült teljesítenem (a másik 2 heveny sziklamászás :D)...

Videókat pedig tessék csak prezentálni...  :smoker: Szerintem a PK-val kapcsolatban a videó a legjobb eszköz az "önkifejezésre", ill. arra, hogy megmutassa az ember, hogy mire képes a játékban... :) Plusz ezek a videók egyszerűen ajánlják a játékot: állítom, hogy ha a PK-t valakinek be akarom mutatni, akkor érdemesebb inkább lejátszanom néhány jól kiválasztott játékot, mint teszem azt elkezdeni egy új SP-játékot, az illető szeme láttára... :) Tonnányi videóm van, mindig leszedek mindent, és rengeteget tanultam már másoktól...

Tudom, megint elég késő van, de azért elindítom az MP-servert; aki akar, jöhet (pár perc és megy)... :D

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 16. 20:59 -kor

#1126 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 22:30

peti: most csináltam ilyet előszőr a minél kisebb méret volt a lényeg

sys: köszi, akkor csak 4 hónapot késtem :D

a multit ma kihagyom, (ha tart még) most jöttem vacsoráról, asszem csak állnék egy helyben és pörgetném a pk-t, várva hátha valaki belesétál :D
"i saw god on TV"

#1127 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 22:45

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 20:50

Én csak miután a shotgun kiürült, de addigra a mellénye sehol nem volt :)

Lehet keverem vmivel (sőt valószinű, kissé szétszort vagyok mostanában) :)

Annak nincs mellénye. Chapter 1 / Level 5, vágod?  :think: Az a büdös nagy behemót állat a temető kellős közepén, ami kb. 600-szor nagyobb, mint én. Ha próbálok elfutni előle, akkor két lépéssel utolér, és akkora sallert nyomat, hogy lefejelem a temető kerítését.  :( Közben még karókat is teremt, amik kijönnek a földből és átdöfnek engem, meg mindemellett a kis katonákat is újra-regenerűlja mindig.  :( Mondom, ha már ott vagyok úgyis a cemetaryban, jobb, ha gyorsan elkaparom magam, mert ez kilátástalan.  :(

Üdv: Bepe

#1128 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 17. 02:11

Hát, többet nem küzdünk a saját serveren azt hiszem, mert kissé unfair: a 0 és a 60-70 pingek között azért van különbség...  :rolleyes: Amikor Peti bejött, könnyedén tudtam fragelni, ám egy másik serveren meg Ő hagyott helyben rendesen. Bár valami szerintem nem stimmelt, mert iszonyú lagos volt az a server. Amikor harcoltunk, nem is láttam, ahogyan robbannak a rakétáim, csak kb. 1 másodperc múlva - ez nagyon zavaró volt... :( Szóval választunk egy servert holnap, pl. az ATEG KillHouse-t szoktam szeretni. Bár ha többen vannak, az is lagos, de ilyet, ami azon a nagyon lagos serveren volt, még nem tapasztaltam eddig... Az ellenfelek szoktak nehezebben követhetők lenni, de azért a lövedékek és a robbanások szoktak látszódni időben. Tudom, mert játszottam 150-es pinggel is, de állítom, hogy az is jobb volt, valamint utána játszottam más serveren is, és szerintem az korrektebb volt... Nem tudom, talán valahogy' lassú volt az a server, vagy "mittomén"... :) Viszont a 0 ping akkor is nagy előny...

Mondom ezt azért is, mert ma megint találokztam Mussóval, és meg is hívtam a serverre. Kár, hogy egyáltalán nem beszél angolul, csak szavakat. A poén az volt, hogy a saját serveren viszonylag könnyedén tudtam fragelni akár karóvetővel is, bár persze még így is helyben hagyott rendesen... :D Viszont mutatott egy csomó trükköt meg bugot innen-onnan. Srácok, leesett az állam a dolgok láttán. Hihetetlen helyekre el lehet jutni...  :eek: Persze ezek a trickjumpos cuccok nagyon nehezek, jó sokat kellett próbálkoznom némelyikkel... :)

Bepe, azért ne add fel: nem akkora kunszt az a Necro'... :) Távolról is szedegetheted jó íves karókkal, közben meg begyűjthetsz egy csomó muníciót is. Rengeteg ammo van szétszórva ("5-Star Challenge"-et nehezíti), és az a temető is nagyon nagy. A NecroGiant általában középen tartózkodik, csak ritkán mozdul ki onnan... Ha vannak jó kártyáid, próbáld bevetni őket...

#1129 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 02:37

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 3:11

Bepe, azért ne add fel: nem akkora kunszt az a Necro'... :) Távolról is szedegetheted jó íves karókkal, közben meg begyűjthetsz egy csomó muníciót is. Rengeteg ammo van szétszórva ("5-Star Challenge"-et nehezíti), és az a temető is nagyon nagy. A NecroGiant általában középen tartózkodik, csak ritkán mozdul ki onnan... Ha vannak jó kártyáid, próbáld bevetni őket...

Hi! Látom, te sem szoktál aludni, ahogyan én sem.  :D
Próbálkozom majd, köszi!  :respect:

#1130 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 08:16

Bepe, ez itt a reklám helye (ismét :p):

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 2:41

A Peti Gólem-videóját (alapmű) tudom ajánlani még mindig. :respect:

Ha túl nagy a fájl, csinálhatok kisebb változatot is.

Rémlátó, értem hogy kis méretet akartál, de ezt a bitráta csökkentésével kellene megoldani, nem (csak) a képméretével. Ha 1Mbit/s-mal tömörítesz, akkor a fájl mérete ugyanakkora lesz 160x120, 640x480 vagy akármekkora felbontásnál. Viszont ezek a fejlett kodekek, mint az általad használt divx5 is, nagyobb felbontáshoz vannak optimalizálva, így nem érdemes velük 400x300-nál kisebb videót készíteni szvsz. A 160x120-hoz elég lett volna 200-250 kbit/s mpeg2, divx-hez meg még kevesebb. :)

MP.
Sys nagyon jól játszott, meglátszik rajta az a pár hét gyakorlás. :respect: Korábban is csörtéztünk már a szerverén, de ekkora vérfürdőt még nem rendezett eddig. :D Asszem két teljes menetet játszottunk, de összesen nem gyűjtöttem 4-5-nél több fraget, míg Ő mindkétszer 30 felett végzett.

A ping-különbségek valóban sokat számíthatnak, főleg ekkora eltérésnél. Pl. egy-kétszer előfordult, hogy eltaláltam stakegunnal, de ilyenkor én csodálkoztam a legjobban, mivel tisztán láttam, hogy a karó vagy fél métert célt tévesztett, aztán Sys mégis holtan esett össze. Gyakrabban megtörtént, hogy látszólag eltaláltam, de mégsem sérült meg. A leggyakoribb persze az volt, hogy egyáltalán el sem találtam. :Đ

A ping-mizériában valószínűleg közrejátszik az iszonyatosan elcseszett nektód is. UT2004-et játszottam 200-as pinggel, ahol már eléggé "darabos" az ellenfelek mozgása, mégis amit ott a képernyőn láttam, az sokkal közelebb volt a valódi állapothoz, mint a Painkillerben 70-80-nál. És akkor ott a pingfüggő fizika is, ami miatt egy rendes gránát+karó kombót sem lehet végrehajtani. :rolleyes:

Tényleg jó lenne valami dedikált magyar szerver is, ami 24/7-ben megy, és ahol egyenlő esélyekkel tudnánk nyomulni. ;) Nincs valakinek valmi ismerőse, aki ezt meg tudná oldani?

#1131 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 17. 08:31

Srácok, ez hihetetlen: az előbb válaszoltam kint a DreamCatcher-Fórumon egy PM-re, aminek az volt a tárgya, hogy "SZEVASZ SYS"! :) SoulTaker írta, akiről fogalmam sem volt, hogy tud magyarul. Pedig tud, és perfektül beszéli. Magyar származású, de Ausztriában él (vagy Ausztráliában? ez még nem teljesen tiszta :D), és persze a DC-Fórumon teljesen angolul kommunikál. Milyen kicsi a Világ, nem igaz...?  :) Itt a publikus profilja, és már látni fog bennünket is, mivel megadtam Neki a linket ide... :)

Peti, én azon "akadtam ki", hogy ennyire számítanak a pingek, de ezek szerint tényleg nagyon sokat számítanak: úgy értem, hogy nem hiszem el, hogy annyival jobb voltam 0 pinggel, mint amennyivel rosszabb 70-es pinggel... Ezt nem tudom megemészteni. :D Valahol a kettő között kellett volna lennie a dolgoknak... És tökéletesen igazad lehet a netkóddal kapcsolatban: állítólag régebben emiatt abszolút játszhatatlan volt az MP, rengeteget zsörtölődtek a Fan-ek tavaly ilyenkor (erre emlékszem), de még most sem igazán jó... Most már értem, hogy GOREGRINDER is miért tudott olyan halálosan gyors és pontos lenni: Neki 30 pingje volt, nekem meg 100 felett - szívás... :D Na, majd este megnézzük megint. Az SYS H.Q. ezentúl csak gyakorlásra lesz, ill. ha Musso bejön, akkor tanulhatunk Tőle nagyon sok dolgot... Egy hazai server bizony jó lenne, még lehet, hogy lenne is rá esély, de ez majd kiderül a jövőben. Viszont van egy QTracker nevű program, ami egy server-kereső, és abban sokkal több PK-servert lehet találni, mint abban a listában, amit a játék ajánl fel: aztán csak az IP-t kell a játékban megadni, és lehet csatlakozni. Talán így ráakadhatunk 30-40-es serverekre is...

Peti, még valami... Amikor a karó célt tévesztett és mégis eltalált, az nem volt teljesen véletlen: olyan szempontból nem, hogy beleugrottam. És ez nagyon fontos az MP-ben, ha érted, mire gondolok... ;)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 17. 08:48 -kor

#1132 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 09:49

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 9:16

Rémlátó, értem hogy kis méretet akartál, de ezt a bitráta csökkentésével kellene megoldani, nem (csak) a képméretével. Ha 1Mbit/s-mal tömörítesz, akkor a fájl mérete ugyanakkora lesz 160x120, 640x480 vagy akármekkora felbontásnál. Viszont ezek a fejlett kodekek, mint az általad használt divx5 is, nagyobb felbontáshoz vannak optimalizálva, így nem érdemes velük 400x300-nál kisebb videót készíteni szvsz. A 160x120-hoz elég lett volna 200-250 kbit/s mpeg2, divx-hez meg még kevesebb. :)

ööö...

köszi a jótanácsot, biztos úgy van ahogy mondod de dunsztom sincs miről beszélsz :)
mint említettem most csináltam ilyet előszőr.
betettem a fraps videóját a power directorba beállítottam, hogy ló kvaliti divx-et csináljon és ennyi.
de majd ha legközelebb csinálok, elolvasom mégegyszer amit írtál, hátha összenézve a progi beállításaival többet mond majd :)

Szerkesztette: rémlátó 2005. 08. 17. 09:49 -kor

"i saw god on TV"

#1133 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 11:20

Oké Rémlátó, és bocsi. :) Ezt inkább akkor ne olvasgasd, majd inkább csinálok egyszerűbb útmutatót később ;). Viszont szükésgem lenne pár infóra: milyen felbontásban játszol, milyen FRAPS verziót használsz, és milyen a géped (proci, vga).

Sys, értem mit mondasz, de nem erre gondoltam. Van egy kevés gyakorlatom "projektív" tüzelésben (persze többnyire botok ellen, amik azért kiszámíthatóbbak az emberi játékosoknál). Szóval az ellenfelek mozgását figyelve — főleg olyanok esetén, akik nem fordítanak különösebb gondot a strafe-elésre, ugrálásra, hirtelen irányváltásra — gyakran be lehet vinni találatot, ha a kiszemelt áldozat feltételezett érkezési helyére célzunk. Erre mindenki ráérez egy idő után, nem is írok róla többet.

Amiről én beszéltem egészen más tészta. Láttam, ahogy a karó elsüvít melletted, aztán mégis kettéhasította a fejed :D. Mintha a gépeden zajló események nem lettek volna szinkronban azzal, ami a szemembe eljutott. A PK multijával az a baj - legalábbis nekem ez a benyomásom - hogy nem fektettek elég nagy hangsúlyt ennek a dolognak az összhangba hozására. Szerintem Painkillert csak LAN-on érdemes "komolyan" játszatni, legfeljebb 5-10-es pinggel.

Meglehet, hogy a két dolog mégis ugyanaz, de keveset játszottam még, hogy ezt pontosan meg tudjam ítélni.

Gratulálok a... tudod mihez... ehhez ni: :respect:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Cyody-nak is :respect:.

SoulTakert üdvözlöm... izé szia SoulTaker (ha ezt olvasod)! :)

#1134 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 11:54

1024x768, a frapsom asszem 2.6.valami, a kettő együtt maxon 56 fps-el megy, a konfig pedig: abit k8n, amd3200+, gigabyte 6600gt, 1Gb ram. asszem ennyi.

ez a hills nagyon foglalkoztat, szerintetek érdemes most belevágnom vagy előbb nyomjam végig a bút is?
"i saw god on TV"

#1135 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 12:44

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 23:45

Annak nincs mellénye. Chapter 1 / Level 5, vágod?  :think: Az a büdös nagy behemót állat a temető kellős közepén, ami kb. 600-szor nagyobb, mint én. Ha próbálok elfutni előle, akkor két lépéssel utolér, és akkora sallert nyomat, hogy lefejelem a temető kerítését.  :( Közben még karókat is teremt, amik kijönnek a földből és átdöfnek engem, meg mindemellett a kis katonákat is újra-regenerűlja mindig.  :( Mondom, ha már ott vagyok úgyis a cemetaryban, jobb, ha gyorsan elkaparom magam, mert ez kilátástalan.  :(

Ugyanarról beszélünk.

Mellény= 2 lánc kereszteb a mellén, ha jól megsebzed széttépi.

Addig jó, amíg karókat varázsol és nem forgószelet :D Ugráni kell ;)

Te vagy a kisebb és a gyorsabb, kerülj közel és lődd ahogy éred, a katonákkal meg ne foglalkozz! Középen van egy összedőlt ház, ott találsz lőszert, páncélt, egészséget. Traumán egyszer pár mpen múlt, hogy nem sikerült 1:20 alatt kártyák nélkül lenyomni a mocskot, az alsóbb szinteken mintha nehezebb lett volna :think:
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1136 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:12

Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 12:54

ez a hills nagyon foglalkoztat, szerintetek érdemes most belevágnom vagy előbb nyomjam végig a bút is?

Nem, semmikképp ne kezdj bele a Bú előtt (LOL, így még nem hívták, bár az egyik TR-es arc "Boowoowoo"-ja is tetszik :D). Csináld meg azt is Traumán, mégpedig kártyák nélkül (ez fontos!). Meg persze az 5 csillagot is szedd össze - ez a sima PK-s Five Star-hoz képest könnyebb lesz. Opcionálisan végigviheted a Soul- és a Gold Challenge-et is. ;) Na ezek után jöhet a Hills. :)

Megpróbálhatod hamarabb is, de akkor fájni fog. Komolyan beszélek. :Đ

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 13:44

Traumán egyszer pár mpen múlt, hogy nem sikerült 1:20 alatt kártyák nélkül lenyomni a mocskot, az alsóbb szinteken mintha nehezebb lett volna :think:

Nekem is ez volt az érzésem annó... pedig csak Te lettél jobb. :cool:

#1137 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 17. 20:02

Nos, ha valakinek van kedve, akkor ott vagyok a "Painkiller.pl [2] TD" nevű serveren, jelszó nem kell oda. Már máskor is játszottam ott, és korrektnek tűnt. Mostanában általában üres, most is 0/4 férőhely van... Persze a kockázat bármikor fennáll, hogy belép valami Expert és lealáz bennünket... :D Később átnézhetünk az "ATEG KillHouse"-ra is, attól függ, milyen map megy majd ott...

Köszi a gratulációt, Peti! Mondtam is Varusnak, hogy ez azért túlzás...  :o De nagyon jólesett... :) És igen, Cyody is megcsinálta már, bár én is csak ebből a "plakátból" tudtam meg. Az ideje nagyon impresszív: igaz, hogy nem ölt meg minden ellenfelet, de 5 csillagra csinálta, és csupán másfél óra alatt...  :respect:

Peti, tudod mit vettem még észre MP alatt, ami nagyon idegesítő? A fegyverváltás sokkal lassabb, ill. néha nem akar váltani egyáltalán..ez nagyon kínos dolog tud lenni. Észrevettem, hogy a saját serveremen simán vált fegyvert, míg máshol többet kell húznom a görgőn, mire végre kicseréli...  :rolleyes:

#1138 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 20:12

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 9:31

Peti, én azon "akadtam ki", hogy ennyire számítanak a pingek, de ezek szerint tényleg nagyon sokat számítanak: úgy értem, hogy nem hiszem el, hogy annyival jobb voltam 0 pinggel, mint amennyivel rosszabb 70-es pinggel... Ezt nem tudom megemészteni. :D Valahol a kettő között kellett volna lennie a dolgoknak...

én anno elég sokat kvékeltem 10-20-as pinggel és bizony már 40-50 felett érezni lehetett 1-2 fegyveren a dolgot (rail, shotgun). persze hozzá lehetett szokni és 80-as pinggel is lehetett nagyokat ssg-zni (railezni azzal már kevésbé), de idő kellett hozzá.

pk-val még nem játszottam multiban, de ha a netkód rossz, akkor biztos méginkább számít

#1139 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 17. 22:21

De most legalább jó volt minden. Igaz, volt ping meg lag, de legalább láttam a lövedékeimet és a robbanásokat rendesen. Mondom, ami tegnap volt, az nem volt normális dolog...  :( Persze szívtam ma is eleget így is, Peti jól megalázott párszor... :D :D De most legalább tudom, hogy én hibáztam, nem a pingek meg a lagok voltak felelősek. Ha jól megy, akkor tudok játszani ennyivel is. Most Medic! jutott eszembe: a múltkor kb. 169-es pinggel mindenkit lealázott, voltunk vagy nyolcan, és mindenkinek jobb pingje volt, mint Neki...  :respect: A legnagyobb poén az volt, amikor valaki kínjában beírta, hogy "Medic hacks!" - LOL! :D

Rémlátónak viszont úgy tűnik, nem jó az a lengyel server, amiken voltunk: túl magas volt a pinged, kb. 160. És az inkább nekünk kedvez: lassabban tudsz mozogni, és mi könnyebben fragelünk úgy, akár karóval is. Ha túl nagy a ping, az szinte olyan, mint az SP-ben az alacsony FPS: nem lehet annyira felgyorsulni akkor...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 17. 22:26 -kor

#1140 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 22:56

a mozgásom sebességével nem volt gond (legalább is nekem nem tünt fel), a játék sem szaggatott, az egyetlen gond az volt, hogy köbö fél-egy másodpercel később sült el a fegyver mint ahogy megnyomtam a gombot. az meg azért nem kevés :)
sebaj, majd máskor.
"i saw god on TV"

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »