...a voice from the darkness.....
Srácok, ez hihetetlen: az előbb válaszoltam kint a DreamCatcher-Fórumon egy PM-re, aminek az volt a tárgya, hogy "SZEVASZ SYS"!

SoulTaker írta, akiről fogalmam sem volt, hogy tud magyarul. Pedig tud, és perfektül beszéli. Magyar származású, de Ausztriában él (vagy Ausztráliában? ez még nem teljesen tiszta

), és persze a DC-Fórumon teljesen angolul kommunikál. Milyen kicsi a Világ, nem igaz...?

Itt a
publikus profilja, és már látni fog bennünket is, mivel megadtam Neki a linket ide...
Peti, én azon "akadtam ki", hogy ennyire számítanak a pingek, de ezek szerint tényleg nagyon sokat számítanak: úgy értem, hogy nem hiszem el, hogy annyival jobb voltam 0 pinggel, mint amennyivel rosszabb 70-es pinggel... Ezt nem tudom megemészteni.

Valahol a kettő között kellett volna lennie a dolgoknak... És tökéletesen igazad lehet a netkóddal kapcsolatban: állítólag régebben emiatt abszolút játszhatatlan volt az MP, rengeteget zsörtölődtek a Fan-ek tavaly ilyenkor (erre emlékszem), de még most sem igazán jó... Most már értem, hogy GOREGRINDER is miért tudott olyan halálosan gyors és pontos lenni: Neki 30 pingje volt, nekem meg 100 felett - szívás...

Na, majd este megnézzük megint. Az SYS H.Q. ezentúl csak gyakorlásra lesz, ill. ha Musso bejön, akkor tanulhatunk Tőle nagyon sok dolgot... Egy hazai server bizony jó lenne, még lehet, hogy lenne is rá esély, de ez majd kiderül a jövőben. Viszont van egy QTracker nevű program, ami egy server-kereső, és abban sokkal több PK-servert lehet találni, mint abban a listában, amit a játék ajánl fel: aztán csak az IP-t kell a játékban megadni, és lehet csatlakozni. Talán így ráakadhatunk 30-40-es serverekre is...
Peti, még valami... Amikor a karó célt tévesztett és mégis eltalált, az nem volt teljesen véletlen: olyan szempontból nem, hogy beleugrottam. És ez nagyon fontos az MP-ben, ha érted, mire gondolok...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 17. 08:48 -kor