...a voice from the darkness.....
LOL Peti, see You there!

Te mondjuk közelebb vagy, viszont nekem meg minden csak a GameWare-be ment el...
Na igen, az újabb kiadás frusztrál is eléggé, ha már az eddigiek megvannak, ugye (a Black Edition-t kivéve).

De nem hajt a tatár, és mostanában úgysem lesz keretem rá. Inkább a gépet kéne bővíteni, de arra sem lesz mostanában keretem...

Ha valamikor lesz esélyem, akkor lehet, hogy lehozatom megint a DreamCatcher-től, és persze ha Neked vagy másoknak is kell, akkor az is megoldható, legalább eloszlana a horribilis postaköltség. Habár..postán én soha senkinek nem adnám fel a megérkezett cuccokat...
Kicsit visszatérve a gépbővítésre, a legutóbb, amikor PeTjA-val beszélgettünk, említett pár játékost, akik ellen szerinte akkor sem lenne esélyem, ha jobb lennék, mivel mindannyiuknak túl erős a gépe. Na tessék, megint sikerült valami költséges "sportot" találni magamnak...

A legutóbb PeTjA azt is megjegyezte, hogy én csak 15 másodperccel később jelenek meg a serveren, amikor egy új map elindul..ez is számít, hiszen ezalatt a másik fél előnyhöz juthat (persze 1v1-nél nem számít igazán, ott úgyis "warm up" van az elején)...
Ma este nem az ATEG-re kapcsolódtam, hanem egy másik helyre, de ott nagyon nem ment a játék, részben mivel 150-es pingem volt. De ott volt Medic is. Peti, nem Ő volt az a 20-as pinges, aki elrontotta a mókát az ATEG-en?!

Mert ezen a másik serveren kitett magáért a srác: miután páran lealázták kissé (hát Istenem, mindenkinek lehetnek rossz napjai), elkezdett a "DM_Factory"-n belefutni a savgödörbe, meg egyáltalán nem lőtt, csak a Többieket szidta, hogy csalnak. Készen volt, ilyennek még sosem láttam, bár mondta Str1ker, hogy nagyon nem bírja, mert mindig inzultálja a többi játékost. Ugyenezt csinálta utána a "DM_Trainstation"-ön is, majd a legvégén kilépett, de utána páran mondták (legalábbis valószínűleg Medicre értették), hogy valószínűleg aimbotot használt, mivel minden lövése talált, még nagyon távolról is. Ezt én is tapasztaltam pár napja ellene: azért olyan nincs, hogy iszonyú messziről csak ShotGunnal leszed, miközben én "össze-vissza" mozgok...

Szerintem valami ezzel nem stimmel...
Szóval van három érdekes videóm (hónapokkal ezelőtt volt a dolog téma a DreamCatcher-Fórumon), ezeket nézzétek meg, aztán kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek (lehet, hogy már láttátok őket). A videók előtt csak annyit, hogy ez a fickó aztán tud célozni, nem igaz...?
1. videó -
2. videó -
3. videó
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 23. 01:27 -kor