HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#1161 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 21. 01:22

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 21., vasárnap - 2:13

...a voice from the darkness.....

Bizony, úgy van, ahogyan Turbo mondta: a BOOH a megjelenéstől fogva (1.5), a PK pedig az 1.61-es patchtől kezdve támogatja a SM3-at. Nem rossz ahhoz képest, hogy az elején még csak DX8.1-es volt. Nem mintha úgy nem lett volna szép (nem csak az effektek számítanak, de az árnyékolás, a fényhatások és a különböző kontúrok is, és az az összhatás, amit ezekkel sikerült kifejezniük, pl. nézd meg akár az "Asylum"-ot vagy a "City On Water" sötét sikátoraiba beszűrődő napfényt  :up:), de a DX8.1-es és DX9-es megjelenés között határozottan nagyon sok különbség van (pl. Dynamic Lights Ultra, Heat Haze, az üvegablakokon kinézve torzulások, és így tovább - ezek nagyon látványosak). Tudom, mert mindkettő alatt többször is végigvittem (R9000 Pro és R9550), és tonnányi screenshotom van, LOL. Egyébként valószínűleg Doomer is aláírja ezt...  :cool: De a SM2 és a SM3 között szinte semmi különbséget nem látni, ezt többen is próbálgattuk már..talán csak a teljesítményben számít...  :think:

Bepe, Doomer aláírásával ne törődj: az árvaházban (pl. Pistike falhoz szegezése) és az elmegyógyintézetben átélt traumák (amiken persze kajánul vigyorogva tette túl Magát) okozták Nála ezt - mármint részben... :D

SYS "No sin is too great to be forgiven."

És mekkora az 1.61-es patch, hogy belepakolták a dx8.1->dx9.0 + az sm3 kieget?  :eek: Gondolom, akkor nem lehet kicsi. Akkor ha fölteszem az 1.61-et a pkra, akkor már van hdr, ps3.0, vs3, bloom, mb, bm?  :think: Honnan lehet letölteni a peccset?  :think:

Üdv: Bepe

#1162 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 21. 01:30

Csupa-csupa script az egész, sok dolog abból megy. De nagy a patch: 338-339 MB, ha jól emlékszem. Persze új MP-mapek is kerültek bele, és tartalmazott minden korábbi frissítést is. Hmm, kivéve egyet: elfelejtették beletenni a "DM_Fragenstein" zenéjét!  :omg:  :reklamacio:  Jut eszembe, MP-sek: felfedeztétek a NecroGiantet a "DM_Fragenstein"-on? Lefogadom, hogy Bepe és Bega szeretné azt a behemótot úgy látni (később teszek fel screenshotot)... ;)

Én a patcheket általában a 3DGamers.com-ról szedem le. Keringett egyébként az 1.61-esből egy sérült verzió is, amit sajnos én is bekaptam annak idején (telepítéskor CRC  :omg:), de az előbb ajánlott helyen a jó verzió van fent...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 21. 01:32 -kor

#1163 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 08:15

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 21., vasárnap - 2:13

Bepe, Doomer aláírásával ne törődj: az árvaházban (pl. Pistike falhoz szegezése) és az elmegyógyintézetben átélt traumák (amiken persze kajánul vigyorogva tette túl Magát) okozták Nála ezt - mármint részben... :D

lol :D :evil2: nem hiába az az egyik két legkedvesebb pályám :Đ

mellesleg WoW cuccos. érti akinek kell ;)

#1164 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 08:30

Végre meglett a Booh. :) Első pálya elég morbidra sikeredett ezzel az árvaházzal szvsz. Este játszottam vele 5.1-ben, néha jól megijedtem. :D
Most meg nővérkék jönnek szurival a kezükben. Jajj! :ph34r:  :fear: :) Félelmetes játék. ;)
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#1165 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 08:30

jól hangzik =)
JóSebesség

#1166 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 08:51

En is belevetnem magam ujra, de ilyen script errorokkal, meg hasnolokkal, 1.62-es patch ellenere folyamatosan leall.. :(  :mad:

#1167 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 08:56

:think:
Nálam ilyet utoljára az 1.0-ás verzsön csinált.. :think:

#1168 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 15:30

Nővérkék cickói jól vannak szimulálva. Kapott egy karót a hasába utána elkezdtem lökdösni és szépen himbálódzott neki. :D
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#1169 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 16:10

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 9:38

PeTjA linkje az összes ATEG KillHouse-féle mapre vonatkozik: erről a linkről mindet letölthetjük, így naprakészek tudunk maradni. Mondta, hogy már beszélt a PKEURO-s Srácokkal is, hogy a PK++ is frissítsen már ezekkel a mapekkel is...

/vote DM_SkyTemple :respect:

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 20., szombat - 17:16

MultiPlayer... Kint a Dark's Corneren Dark felvetette, hogy létre kéne hozni egy fun-klánt. Nem kell profizmus, csak a közös mókázáson lenne a hangúly, amivel együtt persze lehet fejlődni is. Peti meg Rémlátó miatt említem meg elsősorban ezt a dolgot.

Asszem én is beszállok. :) "MainKillers of Lumbago Fragship"? :nevet:

Idézet: Frosty - Dátum: 2005. aug. 21., vasárnap - 16:30

Nővérkék cickói jól vannak szimulálva. Kapott egy karót a hasába utána elkezdtem lökdösni és szépen himbálódzott neki. :D

>> És a kis szívecske is aranyos a bugyijukon << :D

#1170 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 10:16

bú nightmare-en megvan, majd mind 5 csillag.
nehezebb volt mint emlékeztem, aki meg a stone pit-et csinálta, bekaphassa :)

sys, ez a klántagság mivel jár?
mert nem tudom garantálni, hogy fix időkben ráérek, de szívesen játszom veletek, ha éppen van rá időm.
"i saw god on TV"

#1171 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 22. 19:37

Rémlátó, gratulálok a BOOH-eredményhez!  :up: Nekem egyébként a "Stone Pit" onnan a kedvencem... :D

Semmi komoly és semmi kötelezettség nincs a klántagságban: poénra, szórakozásra megy az egész (legalábbis egyelőre, LOL - később ez változhat is, ahogyan fejlődünk, remélem). :) Valószínűleg (sőt!) én sem fogok minden alkalommal szerepelni, de szerintem a Többiek sem...

#1172 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 20:01

Stone pit utána pályán vagyok és nem tudom kicsinálni a monsztát mert ámulok a grafikában. :)

#1173 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 22. 20:06

LOL, láttam a másik topicban... :) Azt is látom, hogy DayDream-en vagy még, így tudsz próbálkozni. Persze időbe fog telni, mire rájössz a megoldásra, ami némi véráldozatot is követel Danieltől... ;)

#1174 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 20:33

köszi :)

sys, nincs meg neked véletlenül az a fix ami elérhetővé tesz a stone pit utsó holy-ját?
az a link ami a bú topikban van már másra mutat, és a drímkeccsölő fórumon nem találom.
"i saw god on TV"

#1175 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 22. 21:42

Rémlátó, igazából a PowerMad mindent javít. De sajnos van vele egy probléma (amit Kalme megold majd a következő verzióban - erre ígéretet tett): az, hogy a PK++ moddal nem fér össze. Egymást felülírják... :( Úgyhogy egyelőre Crazy eredeti fixére van szükséged, amit feltöltöttem Neked, kattints ide hozzá... :) Még egy dolog: Kalme is csinált egy fixet egy másik Holy Itemhez. Ahhoz, amelyik az Alastor-szobor hátán van, mivel ezt néha képtelenség felvenni, egyszerűen nem lehet elérni. Azt a fixet meg ide kattintva töltheted le...

A fentieken kívül van még egy súlyos hiba a "Stone Pit"-en egyébként: a legelső titokban nem csak 2, hanem 4 db kincsesláda van! Ezért volt, hogy nekem sokszor 114/116-ra jött ki a lerombolható objektumok száma (ami szívás, ha 5 csillagra hajt az ember). De a PM után az sem probléma már... Ahogyan a "Ruins"-en a befalazott ammók sem, és az "Abandoned Factory"-n a lerombolható objektumok sem...  :up:

Annyi ilyen kis apró hiba van a PK+BOOH-ban, hogy..szóval túl sok... :) De a PCF ígéretet tett szinte az összesre, hogy kijavítják őket majd a következő patch-csel. A kérdés, hogy mikor jön a következő patch (talán az 1.7-es)? Az XBox-verzió miatt el vannak havazva, így talán majd csak azután (tehát valamikor ősszel, esetleg októberben). De az is lehet, hogy egy olyan régi játékhoz mint a PK+BOOH (végül is, már legalább 1 évesek lesznek addig), nem fognak már újabb patchet kiadni. Pedig van mit javítani. De hála az Égnek, hogy van Kalme és a PowerMad!  :respect: Az a pár száz KB-os kis mod többet javít a játékon, mint az eddig kiadott összes, több száz MB-os hivatalos patch!  Nevetséges (eh, PCF?)... :omg:

Viszont hab a tortán, hogy kijött még egy PainKiller Black Limited Edition is, csak jöjjön a pénz...  :rolleyes: Ebből a limitált verzióból csak 5000 db készül, és a Gold Edition-höz képest csupán annyiban van eltérés, hogy itt a cucc egy DVD-korongon van 6(!) CD helyett, és persze a doboz is más (klassz, fekete dizájn)... Ja, van még valami: van némi plusz cucc a korongon ("it includes original concept art, storyboards, monster renders, etc."), mint az a topicból is kiderül. És természetesen csak USA-területen jelenik meg a cucc...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 22. 21:48 -kor

#1176 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 22:12

Ehhehe...
Kép
Half Way to Hell :D

Játszottam egy-két menetnyi MP-t az ATEG-KillHouse serveren. A korábbi "lámpalázas" időszak után asszem kezdek én is kicsit belejönni. :) Egész jól elvoltunk egy darabig, aztán jött egy srác <20-as pinggel (a többségnek 60-70 volt) és szó szerint "megölte a játékot". Ki is léptem, nem lesz ez így jó. :(

Sys, megveszed az újabb kiadást is? :) Lassan árulni kezdheted a gyűjteményed. ;)

#1177 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 23. 01:16

LOL Peti, see You there! :D Te mondjuk közelebb vagy, viszont nekem meg minden csak a GameWare-be ment el... :D :D

Na igen, az újabb kiadás frusztrál is eléggé, ha már az eddigiek megvannak, ugye (a Black Edition-t kivéve). :D De nem hajt a tatár, és mostanában úgysem lesz keretem rá. Inkább a gépet kéne bővíteni, de arra sem lesz mostanában keretem...  :omg: Ha valamikor lesz esélyem, akkor lehet, hogy lehozatom megint a DreamCatcher-től, és persze ha Neked vagy másoknak is kell, akkor az is megoldható, legalább eloszlana a horribilis postaköltség. Habár..postán én soha senkinek nem adnám fel a megérkezett cuccokat...  :rolleyes:

Kicsit visszatérve a gépbővítésre, a legutóbb, amikor PeTjA-val beszélgettünk, említett pár játékost, akik ellen szerinte akkor sem lenne esélyem, ha jobb lennék, mivel mindannyiuknak túl erős a gépe. Na tessék, megint sikerült valami költséges "sportot" találni magamnak... :D A legutóbb PeTjA azt is megjegyezte, hogy én csak 15 másodperccel később jelenek meg a serveren, amikor egy új map elindul..ez is számít, hiszen ezalatt a másik fél előnyhöz juthat (persze 1v1-nél nem számít igazán, ott úgyis "warm up" van az elején)...

Ma este nem az ATEG-re kapcsolódtam, hanem egy másik helyre, de ott nagyon nem ment a játék, részben mivel 150-es pingem volt. De ott volt Medic is. Peti, nem Ő volt az a 20-as pinges, aki elrontotta a mókát az ATEG-en?! :D Mert ezen a másik serveren kitett magáért a srác: miután páran lealázták kissé (hát Istenem, mindenkinek lehetnek rossz napjai), elkezdett a "DM_Factory"-n belefutni a savgödörbe, meg egyáltalán nem lőtt, csak a Többieket szidta, hogy csalnak. Készen volt, ilyennek még sosem láttam, bár mondta Str1ker, hogy nagyon nem bírja, mert mindig inzultálja a többi játékost. Ugyenezt csinálta utána a "DM_Trainstation"-ön is, majd a legvégén kilépett, de utána páran mondták (legalábbis valószínűleg Medicre értették), hogy valószínűleg aimbotot használt, mivel minden lövése talált, még nagyon távolról is. Ezt én is tapasztaltam pár napja ellene: azért olyan nincs, hogy iszonyú messziről csak ShotGunnal leszed, miközben én "össze-vissza" mozgok...  :think: Szerintem valami ezzel nem stimmel...

Szóval van három érdekes videóm (hónapokkal ezelőtt volt a dolog téma a DreamCatcher-Fórumon), ezeket nézzétek meg, aztán kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek (lehet, hogy már láttátok őket). A videók előtt csak annyit, hogy ez a fickó aztán tud célozni, nem igaz...? ;) 1. videó - 2. videó - 3. videó

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 23. 01:27 -kor

#1178 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 07:41

Aludni is szoktál néha? ;)

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 2:16

Ha valamikor lesz esélyem, akkor lehet, hogy lehozatom megint a DreamCatcher-től, és persze ha Neked vagy másoknak is kell, akkor az is megoldható, legalább eloszlana a horribilis postaköltség.

Örülök, hogy ezt szóba hoztad, mert engem érdekel ez a kiadás. Zalaegerszegre viszont nem akarok elutazni az ország másik végéből (Hódmezővásárhely), de egy köztes állomásban (mondjuk Szeged :D), megegyezhetnénk. Igazából a postai elküldés lenne nekem a legjobb. Írtad korábban, hogy rossz tapasztalataid vannak ezzel kapcsolatban, de ha ajánlott küldeményként adod fel, nem lesz semmi baj — igaz kicsit drágább lesz nekem, de legalább biztosan megérkezik. Én pedig a teljes összeget előre el fogom a részedre juttatni, így emiatt sem kell aggódnod.

Szóval ha aktuális lesz a dolog (úgy értem, meglesz rá a zséd), akkor rendelj nekem is egyet. Ahogy írtam, a biztonság kedvéért a játék árát, a külföldi (UPS?) postaköltség rám eső részét, a belföldi ajánlott küldeménykénti postaköltséget, plusz egy kis prémiumot a fáradozásaidért ;) átutalom egy általad megjelölt bankszámlára. Vagy akár sima rózsaszín pénzesutalványon, ha úgy jobb Neked.

Idézet

(...) De ott volt Medic is. Peti, nem Ő volt az a 20-as pinges, aki elrontotta a mókát az ATEG-en?!

Nem, valami Zója nevű srác volt (Z betűs volt a neve, a többi nem biztos, de nem Zorró :Đ).

Idézet

A videók előtt csak annyit, hogy ez a fickó aztán tud célozni, nem igaz...? ;) 1. videó - 2. videó - 3. videó

Egyértelműen csalás: a Maso-k felbukkanásakor és MP-ben is itt-ott tisztán látszik, hogy "húzza" valami az egeret, az MP-menetben pedig az ellenfél halálakor a célkereszt azonnal elveszti a fókuszt. Ezt hívják aimbot-nak? Még egyetlen csítet sem használtam soha a PK-hez, a PowerMad-et sem próbáltam még egyszer sem.

#1179 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 08:03

köszi a fixet :respect:
az alastoros holyval nekem nem volt gond, de azért leszedem, hátha...
mertem remélni, hogy a 64-es patch orvosolja azokat a hibákat amiket még tavasszal írtatok, de ezekszerint a repülni tudó emberek malmai lassan őrölnek.

ez a black edition engem is érdekelne, kérdés hogy mennyi lenne, mert már így is elég sokba van a pk :)

egykis önflame: most jöttem rá (3. végigjátszás), hogy ha bemegyek a fülkébe kinyílik az acid bath ajtaja.
órákat szenvedtem azzal, hogy beugorjak az ablakon :reklamacio:  :D
"i saw god on TV"

#1180 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 07:45

Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 9:03

egykis önflame: most jöttem rá (3. végigjátszás), hogy ha bemegyek a fülkébe kinyílik az acid bath ajtaja.

Én sem az elsőnél jöttem rá, és inkább nem is árulom el hanyadjára. :D

Sys, elkelne egy kis útmutatás a robbanó hordók használatához a Hills-en (meg egyébként is, mert a The Palace-en sem gyakoroltam). Bizonyára olvastad a Darkscorner-en, hogy 10 percen belül be akarom gyűjteni az összes Holy Item-et, de ehhez készségszinten kéne tudnom "elszállni" (tudatmódosító szerek nélkül :Đ). Most kb. tízből egyszer sikerül kirepülnöm a kútból, de akkor sem tudom magam kormányozni, és majdnem mindig vissza is esek.

Elsősorban azt szeretném tudni, hogy hordó közepéhez képest — ha rajta állok, és lefelé nézek — hová célozzak, illetve miként irányítsam a trajektorimat a levegőben, hogy ne pottyanjak vissza.

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.