...a voice from the darkness.....
Hát, a korábbi eszmefuttatásokhoz hozzáfűzni nemigen tudnék, inkább csak bólogatni rájuk. Érdekes, de pl. a TR1-el kapcsolatban nekem is hasonlók voltak az első élményeim: úgy értem, hogy én meg a Húgommal játszottam végig először; persze külön-külön játszottunk, de mégis egy időben és persze egy gépen - klassz volt! De azután Ő már csak a TR6-ot nyomta le...

A közösségekről... A hazai és a külhoni közösségek között mindig elég nagy a különbség, szerintem - ezt tapasztaltam a TR-nél is. Például a TR.hu-Fórum már évek óta eléggé csendes volt, de pl. a TRC-n mindig is pezsgett az élet. A PK-nál ugyanez van: itthon valahogy nincs semmi különös, odakint a DC-n meg kialakult egy társaság, már a kezdetektől fogva, és sokan még mindig megvannak... LOL, ez a "felsőbbrendűségi érzés" is ismerős! LOL! Nálam ez akkor tört le, amikor elkezdtem MP-t játszani... LOL-LOL!
Szép munka Rémlátó, be is jelentettem az eredményeket odakint a DreamCatcher-Fórumon is... Az időeredményeid kifejezetten jók! Különösen a "Hills": ahhoz képest, hogy első végigjátszás..5 csillag Nightmare-en és kb. 2 óra - ez nagyon jó elsőre!

Nekem a legjobb ehhez képest 1:50 körül van, de persze már a "néhányadik" végigjátszás után... A Trauma-fokozat sem vészes, ha türelmesen és taktikusan játszol: ahogy' Varus is mondta, aki Rambóként nyomul, az itt nem ér el semmit sem. A tankok sem vészesek, ha már megvan a stratégiád hozzájuk (rengeteg kemping-lehetőség adódik)...
Bepe, csak egy észrevétel - túl hamar kérsz segítséget szerintem. Kicsit próbálj meg többet szenvedni, mert Magadtól is menne (ez 100%!), és szerintem nem jó, ha mindig mások lövik le a poént...

Mindenre rá lehet jönni percek alatt, de ha nagyon elakadtam, akkor is elég volt max. 45 perc, míg kiismertem a megoldást (az a szemét Panzer Spider a BOOH "Pentagon"-jában egészen kiidegelt

). Swampy is úgy poén szerintem, ha Magadtól jössz rá, és Magadtól kicsinálod. Utána ott a klassz érzés, hogy hú de okos vagyok, hiszen pl. sokan mások már segítséget kértek ott...

Így a Tiéd a dicsőség, a felfedezés élménye, és később elmondhatod, hogy tényleg Te vitted végig. És persze ez a többi Generálisra is igaz (pl. a következő a Guardian: találd meg a gyenge pontját, hogy hogyan és mijét sebezheted, és le fogod győzni)...
A napokban odakint BloodBuster prezentált 3 klassz videót, a Dark's Corneren,
ebben a topicban és innen - látnotok kell őket! Különösen a "City On Water"-ről készített "SP fragvideót": na, ez a videó mutatja, hogy Blood milyen hatalmasat fejlődött az MP miatt, mindössze két hónap alatt. Bámulatos a különbség! Halálpontosan céloz, gyors mint a villám, az ellenfelek meg hullanak, s Neki marad a magas HP- és pajzsérték... Korábban Blood rengeteg "fun-videót" prezentált, amikben többnyire "agyatlanul hentelt": bele a közepébe a ShotGunnal, rengeteg tévesztés, gyors HP-vesztés, és lassú, helyenként szinte "mackós" mozgás - ez jellemezte a játékát, de szerettük a videóit ("pure bloodbusting", LOL). De ezek a mostaniak..na, ezeket szeretem igazán! Összehasonlításként még egyszer, két linket mondok:
1. Blood egyik régi CoW-videója;
2. Blood CoW-fragfestje (ez utóbbi(ak) persze a fenti topicban is megtalálható(k)) - nézzétek meg egymás után a kettőt, és csodálkozzatok rá Ti is a különbségekre...

Mintha nem is ugyanaz az ember játszaná, és mégis..a stílus valahol ugyanaz, azaz "pure bloodbusting", de mégis, a fragfest sokkal gyorsabb, látványosabb, jóval professzionálisabb (Blood mint valami Terminátor, kegyetlen)..nagyon klassz kis néznivaló...
Még mindig MultiPlayer... Dark nyitott egy topicot, ahol lehet jelentkezni a Lumbágóba...

Csak
kattintsatok ide a topichoz...
Hmm, és végezetül... Ígértem néhány MP-képet a NecroGiant-ről a "DM_Fragenstein"-ból, csak mindig kiment a fejemből. Szóval itt vannak:
1. kép,
2. kép,
3. kép - látható amint éppen malmozik... Sőt, még Asmodeust is láthatjuk, de őt már a "DM_Illuminati"-n,
íme egy kép BloodBustertől...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 09. 06. 15:19 -kor