HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#1201 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 02. 10:51

Idézet

Ugyanakkor nagyon kellemetlen, hiányérzet-szerű hangulat lett úrrá rajtam, amit csak ritkán érez az ember, valami pozitív dolognak az elmúlásakor.

igen ez ismerős :D

Idézet

Játékkal kapcsolatban ilyet utoljára akkor tapasztaltam, amikor vagy hét-nyolc évvel ezelőtt több heti (vagy talán hónapi) játék után a TR1-et befejeztem. Bár valószínűleg ott is hozzájárult a dologhoz, hogy kb. egyszerre nyomtuk a játékot egy kedves barátnőmmel és annak egyik osztálytársával, és élményeinket megosztva sokkal izgalmasabb lett az újabb és újabb helyszínek felderítése, a kezdetleges puzzle-ök megfejtése.

sosem fogom elfelejteni az első erdetiben megvett pc gammámat (incubation) éjszakákat görnyedtünk a monitor előtt próbálva átpéselni csapatainkat a scay' ger-ek között.

Idézet

Viszont csodálkoztam, és jelenleg is egyfolytában ámulok, hogy mégsem volt/van akkor a visszhangja a Painkillernek, mint amit szerintem megérdemelne.

igen ezen én is csodálkoztam, jellemző a játékra, hogy kollégám aki eddig két játékot vitt csak végig (a másikat is én mutattam :) ) és szinte sosem játszik, a pk-t végig tolta("tök jó darálni azzal a pörgő sz*rral a zombikat"). igaz csak insomnián, de  még a secreteket is megróbálta megszerezni.
és hogyha egy olyan embert is oda tud szegezni a képernyőhöz a játék, aki szinte alig játszik, akkor az tud valamit.

Kép

ha nem baj ezt a szmájlit lenyúlom :D

a fileplanetra regelni kell (nem kell valid email) de ajánlom, hogy a topik 3. oldalán lévő linket használd. van benn egy fix is.
"i saw god on TV"

#1202 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 12:17

thx  :respect:

#1203 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 16:22

hiába imádom ezt a gammát :D asszem a Doom-on meg ezen kívül nincs is másik amiben minden fegyóval imádok mészárolni :Đ

mondjuk még mindig nem jáccok sokat, naponta 1-2 pályát Nigton de az 5 csillag már most túl könnyűnek tűnik :)

apropó a factory pályán rájöttem hogy hogy lehet könnyen kinyírni 30 ellenfelet egy démon alatt - annál a résznél ahol a tartályokkal ki lehet robbantani a falat összesen 31 katona spawnol, szal 49 vagy 65 lélekkel odamész, ugrabugra kicsit, egy kill és utána... hehehe :D

#1204 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 09:12

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 17:22

apropó a factory pályán rájöttem hogy hogy lehet könnyen kinyírni 30 ellenfelet egy démon alatt - annál a résznél ahol a tartályokkal ki lehet robbantani a falat összesen 31 katona spawnol, szal 49 vagy 65 lélekkel odamész, ugrabugra kicsit, egy kill és utána... hehehe :D

:respect:

nekikezdtem traumán a hills-nek, hát mit mondjak, brutális.
legalább 40x elkeztem de a tankokon még nem jutottam túl. sys minden elismerésem, te már kétszer is lenyomtad.

pihenésképpen kipróbáltam a treeofwoe-t, a hills-hez képest olyan mintha ringó búzamezőn pillangóra vadásznék.
meg is van traumán 5 csillagra:
Kép
"i saw god on TV"

#1205 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 06. 15:06

...a voice from the darkness.....

Hát, a korábbi eszmefuttatásokhoz hozzáfűzni nemigen tudnék, inkább csak bólogatni rájuk. Érdekes, de pl. a TR1-el kapcsolatban nekem is hasonlók voltak az első élményeim: úgy értem, hogy én meg a Húgommal játszottam végig először; persze külön-külön játszottunk, de mégis egy időben és persze egy gépen - klassz volt! De azután Ő már csak a TR6-ot nyomta le... :) A közösségekről... A hazai és a külhoni közösségek között mindig elég nagy a különbség, szerintem - ezt tapasztaltam a TR-nél is. Például a TR.hu-Fórum már évek óta eléggé csendes volt, de pl. a TRC-n mindig is pezsgett az élet. A PK-nál ugyanez van: itthon valahogy nincs semmi különös, odakint a DC-n meg kialakult egy társaság, már a kezdetektől fogva, és sokan még mindig megvannak... LOL, ez a "felsőbbrendűségi érzés" is ismerős! LOL! Nálam ez akkor tört le, amikor elkezdtem MP-t játszani... LOL-LOL!

Szép munka Rémlátó, be is jelentettem az eredményeket odakint a DreamCatcher-Fórumon is... Az időeredményeid kifejezetten jók! Különösen a "Hills": ahhoz képest, hogy első végigjátszás..5 csillag Nightmare-en és kb. 2 óra - ez nagyon jó elsőre!  :respect: Nekem a legjobb ehhez képest 1:50 körül van, de persze már a "néhányadik" végigjátszás után... A Trauma-fokozat sem vészes, ha türelmesen és taktikusan játszol: ahogy' Varus is mondta, aki Rambóként nyomul, az itt nem ér el semmit sem. A tankok sem vészesek, ha már megvan a stratégiád hozzájuk (rengeteg kemping-lehetőség adódik)...

Bepe, csak egy észrevétel - túl hamar kérsz segítséget szerintem. Kicsit próbálj meg többet szenvedni, mert Magadtól is menne (ez 100%!), és szerintem nem jó, ha mindig mások lövik le a poént... :) Mindenre rá lehet jönni percek alatt, de ha nagyon elakadtam, akkor is elég volt max. 45 perc, míg kiismertem a megoldást (az a szemét Panzer Spider a BOOH "Pentagon"-jában egészen kiidegelt  :omg:). Swampy is úgy poén szerintem, ha Magadtól jössz rá, és Magadtól kicsinálod. Utána ott a klassz érzés, hogy hú de okos vagyok, hiszen pl. sokan mások már segítséget kértek ott... :D Így a Tiéd a dicsőség, a felfedezés élménye, és később elmondhatod, hogy tényleg Te vitted végig. És persze ez a többi Generálisra is igaz (pl. a következő a Guardian: találd meg a gyenge pontját, hogy hogyan és mijét sebezheted, és le fogod győzni)...

A napokban odakint BloodBuster prezentált 3 klassz videót, a Dark's Corneren, ebben a topicban és innen - látnotok kell őket! Különösen a "City On Water"-ről készített "SP fragvideót": na, ez a videó mutatja, hogy Blood milyen hatalmasat fejlődött az MP miatt, mindössze két hónap alatt. Bámulatos a különbség! Halálpontosan céloz, gyors mint a villám, az ellenfelek meg hullanak, s Neki marad a magas HP- és pajzsérték... Korábban Blood rengeteg "fun-videót" prezentált, amikben többnyire "agyatlanul hentelt": bele a közepébe a ShotGunnal, rengeteg tévesztés, gyors HP-vesztés, és lassú, helyenként szinte "mackós" mozgás - ez jellemezte a játékát, de szerettük a videóit ("pure bloodbusting", LOL). De ezek a mostaniak..na, ezeket szeretem igazán! Összehasonlításként még egyszer, két linket mondok: 1. Blood egyik régi CoW-videója; 2. Blood CoW-fragfestje (ez utóbbi(ak) persze a fenti topicban is megtalálható(k)) - nézzétek meg egymás után a kettőt, és csodálkozzatok rá Ti is a különbségekre...  :eek: Mintha nem is ugyanaz az ember játszaná, és mégis..a stílus valahol ugyanaz, azaz "pure bloodbusting", de mégis, a fragfest sokkal gyorsabb, látványosabb, jóval professzionálisabb (Blood mint valami Terminátor, kegyetlen)..nagyon klassz kis néznivaló...  :up:

Még mindig MultiPlayer... Dark nyitott egy topicot, ahol lehet jelentkezni a Lumbágóba... :D Csak kattintsatok ide a topichoz... :)

Hmm, és végezetül... Ígértem néhány MP-képet a NecroGiant-ről a "DM_Fragenstein"-ból, csak mindig kiment a fejemből. Szóval itt vannak: 1. kép, 2. kép, 3. kép - látható amint éppen malmozik... Sőt, még Asmodeust is láthatjuk, de őt már a "DM_Illuminati"-n, íme egy kép BloodBustertől...  :cool:

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 09. 06. 15:19 -kor

#1206 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 15:42

Idézet

Szép munka Rémlátó, be is jelentettem az eredményeket odakint a DreamCatcher-Fórumon is... Az időeredményeid kifejezetten jók! Különösen a "Hills": ahhoz képest, hogy első végigjátszás..5 csillag Nightmare-en és kb. 2 óra - ez nagyon jó elsőre!  :respect: Nekem a legjobb ehhez képest 1:50 körül van, de persze már a "néhányadik" végigjátszás után...

köszi szépen ;)

Idézet

A Trauma-fokozat sem vészes, ha türelmesen és taktikusan játszol: ahogy' Varus is mondta, aki Rambóként nyomul, az itt nem ér el semmit sem. A tankok sem vészesek, ha már megvan a stratégiád hozzájuk (rengeteg kemping-lehetőség adódik)...

a tankokon már néha túl jutok, de vagy fölrobbantom  magam  :D vagy valami ottfelejtett szörny támad hátba.

most picit jegelem a hillst, még csütörtök délelőtt nekimegyek, aztán meg majd csak ha hazajöttem.
most a ToW-t gyűröm, egész jó kis map, el lehet vele játszogatni.
délelőtt csináltam egy 8:47-es 5csillagos speed run-t (statot majd este belinkelem) de jó lenne lenyomni 5 perc körülre (a 7 majdnem megvolt csak meghaltam a végén :) )
meg tervezek egy sima speed run-t is bár a 3:57-et (asszem annyi) nem hiszem, hogy megdöntöm.

black editionról van valami hír?

Idézet

Hmm, és végezetül... Ígértem néhány MP-képet a NecroGiant-ről a "DM_Fragenstein"-ból, csak mindig kiment a fejemből. Szóval itt vannak: 1. kép, 2. kép, 3. kép - látható amint éppen malmozik... Sőt, még Asmodeust is láthatjuk, de őt már a "DM_Illuminati"-n, íme egy kép BloodBustertől...  :cool:

a necro-s nagyon tetszik, amúgy is ő a kedvenc bossmonster-em, a kicsit mélabús ábrázata miatt, mintha azt sugallná, hogy nem szereti amit csinál :D
"i saw god on TV"

#1207 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 06. 20:42

Srácok, jó hírem van: Suzanne írt vissza, és minden OK...  :cool: Szóval 29.99$ maga a játék, és 40$ a szállítás (ami elharmadolódik). Jelezzétek ide most, ha a Ti részetekről is rendben van, és akkor küldök egy PÜ-t (csak magyarosan :D) Nektek... Suzanne mondta, hogy ha minden kész, indítja a rendelést. Így a csomag akár már ezen a héten itt lehet nálam...

#1208 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 20:51

Részemről oké. :)

MP-t is játszani kéne ma, záros határidőn belül (álmosodom :D). Mi a "törzshely" mostanában? ATEG?

#1209 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 20:54

gyühet.  Kép
"i saw god on TV"

#1210 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 06. 21:03

Rendben, akkor összeszedem a gondolataimat és küldök PM-et... :D

De nyomhatunk egy gyors MP-t is most..ATEG hát... Mi más? Az a legjobb - szerintem... :D Akkor cirka 10 percen belül az ATEG-en vagyok. Bár én már játszottam délután, és kissé fáradt vagyok már, de azért nyomuljunk, úgyis régen játszottunk már együtt... Gyertek! :)

#1211 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 21:33

bocs nekem most nem fog menni, az asszonyé az időm.
"i saw god on TV"

#1212 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 22:17

Bocsi, én közben csatlakoztam egy másik szerverhez, ahol kisebb volt a ping, és hát elszaladt az idő. :D

szerk.: Lehet, hogy mégis feltelepítem ezt az XFire nevű cuccost, bár ódzkodom az ilyen "nagy testvér figyel téged" programoktól. ;)

Szerkesztette: peti2mtag 2005. 09. 06. 22:20 -kor

#1213 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 22:51

Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 21:54

gyühet.  Kép

Ja, nekem is bejön ez a szmájli. :D Itt nézz még körül, iszonyat jók vannak. Főleg azok tetszenek, amiknek valamilyen "sztorija" van. Kép <-- :nevet:

MP-s élményeim tőmondatokban. Pár napja sikerült valakit a levegőben rakétával eltalálni, tegnap pedig már stakegunnal is, szóval lassan, de én is fejlődök. :p Az egér tényleg sokat számít, kezdem megszokni a jót. :) A ping-problem viszont még mindig megkeseríti az életem. Ma pl. játszottam többek közt PeTjA ellen, és tényleg jól nyomja meg minden, de amíg 30valahányas pingje van, nekem meg a csaknem duplája, addig soha nem is lehetünk egyenlő ellenfelek. (Melléklet.)

Kép :D

Szerkesztette: peti2mtag 2005. 09. 06. 22:56 -kor

#1214 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 06. 23:10

Peti, hogyan jön elő ez a megváltozott HUD? Nekem még mindig a régi van. A PK++ után meg kellett volna változnia, vagy pedig valami parancsra jön elő? Amúgy a napokban készítettem egy nyomtatható verziót a PK++ dokumentációiból, így könnyebb nézegetni a parancsokat. Még nem nyomtattam ki, de ha jó lesz, akkor valószínűleg felteszem valahová, és szólok Nektek is...

Ugye, hogy számít az egér is? :) Mondtam én..meg a hardware... Az egérről: nálam szépen rángat, azaz képtelen vagyok vele finoman pozícionálni..túl sok pixelt ugrik el egyszerre... Ja igen, ha 1600 DPI-s egered van, akkor az érzékenységet olyan 10 körülire kell beállítanod: még PeTjA mondta, hogy Ő is annyin használja az 1600-as egerével. No, nekem pl. az az érték 60-on van, de még az sem sok (sokszor úgy érzem, hogy így sem tudok elég gyorsan fordulni, de ha gyorsítok, még pontatlanabb lesz az egész)...  :omg: Ennyit számít az egér...

Sajnos PeTjA és Str1ker ellen mostanában még nem lesz esélyünk: Ők már cirka másfél éve nyomják, végül is a legelejétől, amikor a PK megjelent... :) Nekem már volt nem egyszer szerencsém hozzájuk..hát, őőő... :D De hogy már Te is fejlődsz! Hajaj, ki sem állok már ellened, már eddig is kemény voltál, mi lesz akkor ezután?!  :eek: :) A Statisztikádban látom a ThB-t: épp most játszottam Vele, és nagyon jó volt, bár le tudtam nyomni vagy 3-szor is (úgy értem, hogy kb. 3:1-re, de aztán már beléptek mások is), amíg csak ketten voltunk, de tényleg nehezen. Nagyon gyorsan strafe-el, alig lehet eltalálni... A Zlay-t meg nem értem: néha piszok erős, máskor meg tiszta "amatőr". Mintha nem is mindig ugyanaz az ember ülne a gép előtt...  :think:  Szerencsére tényleg nagyon gyorsan lehet fejlődni az MP-ben, bár minden nap játszani kell hozzá szerintem...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 09. 06. 23:17 -kor

#1215 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 07. 00:16

Peti, Rémlátó - az előbb küldtem PÜ-t a rendeléssel kapcsolatban. Egyúttal most írok vissza Suzanne-nek, hogy mehet a buli... :)

#1216 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 11:52

válaszoltam.

közben sikerült megdöntenem magam :D :
Kép

csinálnék videót is, de a fraps csak 30 mp-et vesz, a game cam meg csak 30 fps-t tud amivel nem tudom leszedni a teleportos secretet :(
"i saw god on TV"

#1217 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 16:01

köszi peti a fraps-ot, csak az a baj, hogy 30 fps-nél nem tudok fölugrálni a falon (eddig legalább is nem sikerült :).
de majd holnap kipróbálom, köszi még egyszer.
"i saw god on TV"

#1218 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 16:04

Tapasztalatom szerint a FRAPS a 2.3.3-ig bezárólag nem limitálja a sebességet, azaz ha 30 fps-re állítod a mintavételezést, attól a játék annyival megy, amennyit a géped elbír. A 2.5.0 és az összes azt követő verzió óta viszont a játék sebessége le fog csökkenni arra a szintre, amit a FRAPS-nak megadsz, pl. 25-30-60-ra vagy a legújabb verziókban tetszőleges, de legfeljebb 100-as értékre.

Korábban kielemeztük ezt a dolgot Sys-szel, de — valószínűleg az eltérő futtatási környezet miatt — úgy emlékszem nem jutottunk egyezségre. ;) Mivel Neki szerintem sok helyen nincs meg a 60-100 fps, ezért észre sem veszi a különbséget. Nálam viszont nem mindegy, hogy FRAPS mellett is 120-150 fps vagy <100, ezért kénytelen vagyok még mindig a 2.3.3-mal beérni.

Szóval szvsz a Te viszonylag erős gépeden inkább a 2.3.3-at érdemes alkalmazni, Half-size és 30 fps beállítással. Amikor felveszel, vedd vissza a felbontást 800x600-ra, a textúrákat médiumra, az árnyékokat kapcsold ki, az Dynamic ligths pedig legyen normál.

Az utómunkák leírásával még adósod vagyok, tudom. :p

Sys, a HUD-dal kapcsolatos kérdésedet nem értem. Én mindent defaulton hagytam a PK++ telepítése után (azt hiszem), de azért majd utánanézek.

Szerkesztette: peti2mtag 2005. 09. 07. 16:05 -kor

#1219 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 17:27

kaphatok egy letőtési linket az SP pályákhoz? :)

#1220 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 19:41

offtopic:

Petiiii!

az MSI topicba nem néznél be?
gondolom te gyári 1.8-as biost használsz, de érdekelne az is, hogy azzal mi a helyzet a topicban vázolt kérdésemmel kapcsolatban...

de ha moddoltról is tudsz infót, az még jobb ;)

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.