HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#141 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 04. 09. 18:33

Idézet: Etele - Dátum: 2004. április 9, péntek - 11:58

Hát igen, a SS is jó volt ha egy üres félórát akartál agyonütni az agyatlan lövöldözéssel.

A kommentekből azt veszem ki, hogy ez is erre lesz alkalmas, többet meg nem kell várni tőle.

Olyasmi. En is azert vettem, hogy ha felbosszantom magamat pl egy oktalan modon, ezen gyilkolaszok negyedorat. :D

#142 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 18:42

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. április 9, péntek - 13:44

1. A szakmai korrekció nem a házigazda feladata!
2. Nem lenne túl jó, ha a téma elmenne a személyeskedés irányába, ezért kérlek, hogy ne húzd fel magad minden hozzászóláson és mindenki érdekében vegyél egy kicsit vissza ebből a lekezelő stílusból, mert IMHO jónéhány vita pont emiatt robbant ki, de azt most nem fogom/fogjuk megvárni!

A topic a 'Painkiller' című játékról szól, amibe bőven belefér ennek a "hibának/tévedésnek" a kitárgyalása is, de normális stílusban! Kéretik így folytatni és legyen az enyém az utolsó offtopic hozzászólás ebben a témában (értsd.: erről a hozzászólásról van szó)!

Jo. Egy megjegyzes: ha nem az o feladatuk, akkor miert probalkoznak egyesek vele megis?  Abbol csak az ilyen tevedesek szuletnek...

Na, off vege.

PS: Figyelmedbe ajanlom, hogy en a Painkiller cimu jatekrol beszeltem, a kapcsolodo hibakrol...

#143 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 19:04

Hmmm, ugy latszik, hatekony vagyok: http://warp2search.net/modules.php?name=Ne...ticle&sid=17353

:)

#144 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 19:08

Ott a hir a BluesNewson is: http://www.bluesnews.com/

:)

#145 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 09. 21:08

Idézet: T2k - Dátum: 2004. április 9, péntek - 21:09

valoban, mert csak most esett le hogy az elobb teljesen felreertettelek es innen szarmazott a "felmillios" megjegyzes. mikor elolvastam a belinkelt kozlemenyt akkor esett le hogy nem a rengeteg meghajtoval rendelkezo gepekrol beszeltel (c: d: e: .....stb) mint ahogy azt en ertettem  :omg: :banghead:

Ami a "bugot" illeti asszem te ertettel felre: Lehet h a felreertes abbol szarmazott hogy en a "bugot" a CD-vedelem hianyossagara ertettem, azaz hogy nem muxik a driveokkal, te meg azt hitted hogy en arra irom h hianyzik a dobozrol a figyelmeztetes. Utobbinak valoban semmi koze egy bughoz

Szerkesztette: Vortex07 2004. 04. 10. 01:04 -kor

-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#146 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 10. 10:16

Idézet: Diavolo - Dátum: 2004. április 9, péntek - 12:01

Eleg  gyik lett a game. Agyatlan henteles.Annyi az egesz hogy leolok 40 csontvazat futkarozok kinyilik egy kapu tovabb megyek megint leolok 40 csontvazat kinyilik egy kapu... suxx...lomtar

Hát ez már az előzetes múvik alapján is nyilvánvaló volt.  :) Agyatlan hentjáték, mint a "Komoly Szemi kalandjai".
A WOLFENTSEIN3D idején még újdonság volt az FPS és semmi gondom nem volt az ilye njátékmenettel. De ma már akkor sem játszanék ilyennel, ha fizetnének érte. A Serious Sam demot is max. 20-30percig bírtam anno.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#147 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 10. 10:18

OFF: Ezekkel a törlésekkel csak az a baj, hogy vegy egyik hozzászólást sem, vagy az összes kapcsolódó hozzászólást törölni kellett volna, mert így most egy értelmetlen párbeszéd rajzolódik ki bárki előtt, aki benéz ide. /OFF

#148 Felhasználó inaktív   Diavolo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 10. 13:38

Az tenyleg ugy mukodik a jatekban hogy egy adott serules szazalek utan nem neged at a kovetkezo palyara es ujra kell jatszanom az egeszet,vagy csak en nem tudok valamiert atlepni a level 2re ? :eek:  :confused:  :down:
MSI KT3 ultra ARU deszka-AMD XP1800+@(1,62Ghz)-512 DDR RAM 333Mhz - Ati Radeon 9700pro - meg egy csíz a csupasz körtefán! - :D
*** IRC-n #diszko csatornan FEARnet neven --> http://diszko.uw.hu/ *** BahNhoF Rulz ;)

#149 Felhasználó inaktív   kosárzseni2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 10. 15:02

Csáo
Valaki tud nekem segíteni!Az a gondom hogy van az első pályán a 2 szakasz (barlangban kell menni) és a végén van egy nagyobb szörny és nem tudom hogy kell megölni középen van egy kőfélhíd és alatta tűz (gondolom azzal kell valamit csinálni) de nem tudom mit!Aki már eljutott idáig és rájtö az irja meg mit kell csinálni előre is köszi
Csáo

#150 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 10. 15:25

Kipróbáltam a demót és nagyon bejön! A játékmenet a 'Serious Sam'-re hasonlít, hiszen amíg élnek az ellenfelek, addig nem enged át a következő részbe, azaz nem nyílik ki a továbbvezető ajtó és a helyszíneken iszonyatos mennyiségű ember/szörny támad ránk! A 'Painkiller' grafikája persze százszor jobb, mint a fent említett játéké, így méltán lehet több követője, mint a 'Serious Sam'-nek! A fegyverek jól eltaláltak, főleg a "dárdavető", de a többi sem rossz. Persze még tesztelgetnem kell a játékot, hogy többet tudjak írni róla...
Tyraan - Artum Inferniti

#151 Felhasználó inaktív   Cheese 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 10. 15:50

Idézet: kosárzseni2 - Dátum: 2004. április 10, szombat - 14:07

Csáo
Valaki tud nekem segíteni!Az a gondom hogy van az első pályán a 2 szakasz (barlangban kell menni) és a végén van egy nagyobb szörny és nem tudom hogy kell megölni középen van egy kőfélhíd és alatta tűz (gondolom azzal kell valamit csinálni) de nem tudom mit!Aki már eljutott idáig és rájtö az irja meg mit kell csinálni előre is köszi
Csáo

A megoldás a plafonon van :)
A munka eddigi jelképei megváltoztak. A sarlót és a kalapácsot felváltotta a fagyi és  a galamb.
Aki nem nyal az repül!

#152 Felhasználó inaktív   Cheese 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 10. 16:19

Amugy valaki elárulhatná hogy a mocsárban mit kell csinálni a nagy döggel, mert már hullik hajam tőle :(
A munka eddigi jelképei megváltoztak. A sarlót és a kalapácsot felváltotta a fagyi és  a galamb.
Aki nem nyal az repül!

#153 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 10. 17:09

Wow, vezeto hir a Gamespoton is: http://www.gamespot....ws_6093312.html :)

HW-nek is koszonom a segitseget: http://hardwired.hu/#h8683

#154 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 10. 17:25

T2k,

van olyan drive, amivel működik egyébként? :D Egyébként nem ez az első olyan játék/kiadvány, amire olyan védelem került, amely némelyik drive-ban a gyári lemezt sem találja "eléggé" eredetinek, más kérdés, hogy ha tudtak róla a kiadóban, hogy ilyen sok drive problémás lesz, akkor miért nem adnak ki egy nyamvad patchet, ami kiiktatja vagy javítja az egész nyüves védelmet? Erre volt már erre példa igen sok játék esetében, főleg az elmúlt években. Van olyan védelem, ami semilyen drive-ban nem megy, ha valamelyik populáris emulátor (Daemon Tools vagy az Alcohol102 emulátor része) fut a gépen, nálad ilyen szempontból rendben van a konfig? Micsoda balfék egy fejlesztőcég/kiadó ez :(.

#155 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 10. 17:43

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. április 10, szombat - 12:30

T2k,

van olyan drive, amivel működik egyébként? :D Egyébként nem ez az első olyan játék/kiadvány, amire olyan védelem került, amely némelyik drive-ban a gyári lemezt sem találja "eléggé" eredetinek, más kérdés, hogy ha tudtak róla a kiadóban, hogy ilyen sok drive problémás lesz, akkor miért nem adnak ki egy nyamvad patchet, ami kiiktatja vagy javítja az egész nyüves védelmet? Erre volt már erre példa igen sok játék esetében, főleg az elmúlt években. Van olyan védelem, ami semilyen drive-ban nem megy, ha valamelyik populáris emulátor (Daemon Tools vagy az Alcohol102 emulátor része) fut a gépen, nálad ilyen szempontból rendben van a konfig? Micsoda balfék egy fejlesztőcég/kiadó ez :(.

PPeter,

1. tudtak rola, a patch is uton, csak eppen nem akartak az eladasokat veszelyeztetni
2. legproblemasabb, hogy szar neki majdnem az egesz LG-csalad - ugyanis nagyrest ezek vannak az HP, CPQ, DELL gepekben, azaz a piac 75%-ban
3. Tudom, hogy nem ez az elso, csak ez a legujabb verzioju SafeDisc - a Far Cry pl asszem' 3.12, ez mar 3.20
4. Az emulatorok itt is azonnali hibat adnak - nalam semelyik nem megy
5. azota lehuztam a G4-emrol a Sony DRX-510UL-t es felboktem a PCre, igy most megy :)

#156 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 10. 18:21

Idézet: kosárzseni2 - Dátum: 2004. április 10, szombat - 16:07

Csáo
Csáo

Lődd ki a plafonon azt a fadarabot, és oda fog sütni a nap.
Csald a fény alá a szörnyet és kinyiffan. :)
Persze ehhez el kell onnan ugranod, a "medence" szélén van egy kiemelkedés, ahova létrán is le lehet mászni. Na oda kell átugranod, amikor a szörny már nagyon közel van hozzád. :) :smoker:

#157 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 10. 23:53

Nem igazan ertem, mit benaztok a szornyekkel: azzal a daralos fegyverrel masodpercek alatt BARKIT kinyirsz sebesules nelkul. :D (Nightmare fokozat.)

#158 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 11. 10:24

Mondjuk ezt nem értettem soha. No offense, de net-es fórumokon eltöltött tapasztalataim azt mutatják, hogy nagyon sok embernek nincsen türelme és/vagy affinitása egyes játékok végigjátszására.

Én mindig eldöbbenek, amikor egy-egy FPS-ben elakad valaki rendszeresen és segítséget kér.
Anno a MOHAA-t elsőre legnehezebb fokozaton "csont nélkül" végigvittem, aztán rengetegen még kezdő fokozaton is állandóan elakadnak. De ez csak egy példa a sok közül.

Én egyszer akadtam el; a Jedi Outcastban, amikor a dzsungelben az ürhajó romjainál vaksi voltam és nem találtam meg a víz alatti alagutat.

De a türelmemet nem vesztettem el akkor sem. Egyszer például a NOLF-ban még túl bonyolultan is gondolkodtam, amikor a repülőgépen kirobban a gép oldala és kivisz két H.A.R.M katonát és a résbe szorul egy dupla ülés. Akkor nem derrogált 3 órán keresztül próbálkoznom azzal, hogy odaérjek az ülés előtt, hogy kiszippantson a légnyomáskülönbség. Akkor lett gyanús a dolog, amikor végre sikerrel jártam és még mindig nem szippantott ki.  :D Persze csak egy csapóajtót kellett volna felnyitni.  ;)
Vagy ugyanabban a játékban egy délutánon keresztül próbáltam az építkezésen a daru mellett sérülés nélkül leugrálni. Sikerült.  :cool:

De azt tényleg nem értem, amikor valaki azonnal rohan a végigjátszást olvasni (ráadásul egy-egy játékban jópár alkalommal).  :think:

Szóval vannak nehéz játékok, de az FPS-ek nem ebbe a kategóriába tartoznak szerintem.  :)

#159 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 11:47

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 9:29

Mondjuk ezt nem értettem soha. No offense, de net-es fórumokon eltöltött tapasztalataim azt mutatják, hogy nagyon sok embernek nincsen türelme és/vagy affinitása egyes játékok végigjátszására.

Én mindig eldöbbenek, amikor egy-egy FPS-ben elakad valaki rendszeresen és segítséget kér.
Anno a MOHAA-t elsőre legnehezebb fokozaton "csont nélkül" végigvittem, aztán rengetegen még kezdő fokozaton is állandóan elakadnak. De ez csak egy példa a sok közül.

Én egyszer akadtam el; a Jedi Outcastban, amikor a dzsungelben az ürhajó romjainál vaksi voltam és nem találtam meg a víz alatti alagutat.

De a türelmemet nem vesztettem el akkor sem. Egyszer például a NOLF-ban még túl bonyolultan is gondolkodtam, amikor a repülőgépen kirobban a gép oldala és kivisz két H.A.R.M katonát és a résbe szorul egy dupla ülés. Akkor nem derrogált 3 órán keresztül próbálkoznom azzal, hogy odaérjek az ülés előtt, hogy kiszippantson a légnyomáskülönbség. Akkor lett gyanús a dolog, amikor végre sikerrel jártam és még mindig nem szippantott ki.  :D Persze csak egy csapóajtót kellett volna felnyitni.  ;)
Vagy ugyanabban a játékban egy délutánon keresztül próbáltam az építkezésen a daru mellett sérülés nélkül leugrálni. Sikerült.  :cool:

De azt tényleg nem értem, amikor valaki azonnal rohan a végigjátszást olvasni (ráadásul egy-egy játékban jópár alkalommal).  :think:

Szóval vannak nehéz játékok, de az FPS-ek nem ebbe a kategóriába tartoznak szerintem.  :)

Én a Vietcong rókalyukaiban töltöttem el a gép előtt kb. egy hetet. Egy hétig nem találtam a kijáratot, de nem adtam fel. A végén már fejből ismertem minden alagútat, és megleltem a kijáratot.

#160 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 12:38

Idézet: Cheese - Dátum: 2004. április 10, szombat - 17:24

Amugy valaki elárulhatná hogy a mocsárban mit kell csinálni a nagy döggel, mert már hullik hajam tőle :(

Sikerült vmit kiagyalnod? Arra rájöttem, hogy amikor tornádót meg kőhullást idéz elő, olyankor egy olyan kis épület alát be kell menekülni, és akkor nem esik bajod, az már más kérdés, hogy a szörnyike beléd fog lépni meg hasonlók, és ettől fox meghalni.  :nevet2:
Itt én sem tudok továbbjutni, tegnap vagy 2 órát elszórakoztam vele...  :omg:

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.