Painkiller (c) People Can Fly
Elküldve: 2004. 04. 15. 18:35
Szal tegnap feltettem én is ezt a gamét. Az intro tetszett, kezdtem belelkesülni hogy talán egy fasza játék. Na aztán elkezdtem játszani. Őszinténszólva röhögőgörcs jött rám. Nagyon nem tetszik ahogy az ellenfelek áramlanak felém, szerintem nevetséges és egyáltalán nem félelmetes pedig már ugy borzongtam volna egy kicsit. Meg egyáltalán az egész nem szól másról csak hogy menj előre és lőjj mindenre ami mozog, jó tudom ez a játék erre lett kihegyezve de ennél jobban is megcsinálhatták volna. Nekem nem jön át ez a sötétség meg horror feeling amit egyébként árasztania kéne, pedig kb 3 órán át próbáltam elhitetni magammal hogy ez egy jó játék, de nem sikerült. Én 10ből kb 4.5 pontot adnék rá. A zenéje is szörnyű szerintem valami odaillőbbet is csinálhattak volna mondjuk egy szimfónikus zenekarral.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II
Elküldve: 2004. 04. 15. 18:51
Idézet: Zoliee - Dátum: 2004. április 13, kedd - 20:12
Hello
Nem tudja valaki hogy az ucso szörnynél mit kell csinálni mert ölöm a szellemeket orrvérzésig és néha átmegy másik nézetbe akkor látom a főmumust de nem tudok vele semmit sem csinálni
Mit kell csinálni?
Aki már rájött az irjon köszi
Csá
Nem tudja valaki hogy az ucso szörnynél mit kell csinálni mert ölöm a szellemeket orrvérzésig és néha átmegy másik nézetbe akkor látom a főmumust de nem tudok vele semmit sem csinálni

Csá
Az égből hulló sziklákat "lődd" Luciferre.
Egy idő után megfekszik.
Elküldve: 2004. 04. 15. 18:57
Idézet: RadyR - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 19:56
Az égből hulló sziklákat "lődd" Luciferre.
Egy idő után megfekszik.
Egy idő után megfekszik.
Én nem lőttem rá egy darabot se, mégis megfeküdt. Szerintem elég ha egy bizonyos számú lelket megfektetek.

Elküldve: 2004. 04. 15. 19:05
Idézet: Elusive - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 20:02
Én nem lőttem rá egy darabot se, mégis megfeküdt. Szerintem elég ha egy bizonyos számú lelket megfektetek. 

Biztos, hogy több módja is van. Most olvastam külföldön, hogy miután elkezdi dobálni a kardját, vissza lehet "lőni" azt.
Ez is egy módszer

Elküldve: 2004. 04. 15. 20:55
Idézet: McElroy - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 17:40
A zenéje is szörnyű szerintem valami odaillőbbet is csinálhattak volna mondjuk egy szimfónikus zenekarral.
Ezt ugye viccnek szántad

Nekem pont a zenéje dob rajta nagyot. Az a gyakosgatás nekem kicsit elvette a kedvem az elején, de ha közben figyelsz rá, hogy a lelkeket is összeszedd kicsit hangulatosabb lesz

Az viszont ötletes, hogy vannak főmumusok (eddig 2vel találkoztam) akiket egy lövés nélkül kell megölni, csak oda kell figyelni.
A szörnyek jópofák, azért helyenként megrémisztettek, amikor hirtelen színre léptek

Mondjuk a pályákon az célok lehetnének kicsit ötletesebbek. Nem túl értelmes a kill all monsters objective

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2004. 04. 15. 21:04
Idézet: RadyR - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 20:10
... Most olvastam külföldön...
Hmm, többet kéne járnom külföldre....

Szerkesztette: Elusive 2004. 04. 15. 21:05 -kor
Elküldve: 2004. 04. 15. 21:46
Idézet: BoGab - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 20:00
Ezt ugye viccnek szántad 
Nekem pont a zenéje dob rajta nagyot. Az a gyakosgatás nekem kicsit elvette a kedvem az elején, de ha közben figyelsz rá, hogy a lelkeket is összeszedd kicsit hangulatosabb lesz
Az viszont ötletes, hogy vannak főmumusok (eddig 2vel találkoztam) akiket egy lövés nélkül kell megölni, csak oda kell figyelni.
A szörnyek jópofák, azért helyenként megrémisztettek, amikor hirtelen színre léptek
Mondjuk a pályákon az célok lehetnének kicsit ötletesebbek. Nem túl értelmes a kill all monsters objective

Azért még adok neki egy esélyt és valszeg végig is játszom mert vonzódom nagyon az efféle monster-dark hangulathoz.

Elküldve: 2004. 04. 15. 22:01
én nightmare-n nyomom mikor hogy van ra idom és pont jó levezetni a napi felgyülemlő mizantropiat
most tartok chapter 3 level 2
nem egy komoly jatek, de a latvany es a hang miatt megéri
a multija is annyira ertelmes mint a single..

nem egy komoly jatek, de a latvany es a hang miatt megéri
a multija is annyira ertelmes mint a single..

Elküldve: 2004. 04. 16. 13:30
Idézet: McElroy - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 20:46
Azért még adok neki egy esélyt és valszeg végig is játszom mert vonzódom nagyon az efféle monster-dark hangulathoz.
Csak ahogy te is mondtad, a "kill all monsters" mission objective igy végig majd az egész játékon nagyon egyhangúvá teszi az egyébként nagyon jó alap ötleten alapuló játékot, tartom azt a véleményem hogy ennél sokkal jobbat is kihozhattak volna belőle.

Ma találkoztam egy collect at least 500gold küldetéssel

Elküldve: 2004. 04. 16. 15:45
Idézet: BoGab - Dátum: 2004. április 16, péntek - 12:30

utalt kedvencem a "Dont collect a single soul" .. nem is olyan konnyu mint amilyennek elsőre hangzik

de az a küldetés amikor csak a "cölöpverőt" használhatod az poen volt

Elküldve: 2004. 04. 16. 21:30
Idézet: BoGab - Dátum: 2004. április 16, péntek - 12:30

Na ma is játszogattam, kezdem megszokni, sőt, kezd tetszeni is a game!

Elküldve: 2004. 04. 17. 03:16
A jatek hihetetlen taplo. 
Ezert jo: max. napi 15-20 perc rem primitiv oldokles, zero cellal - ennyi.
Emellett egy ruppot nem er, komolyan. A multija butabb, mint az also szomszedom, pedig o aztan egy igazan nem bonyolult, am joindulatu feka.

Ezert jo: max. napi 15-20 perc rem primitiv oldokles, zero cellal - ennyi.
Emellett egy ruppot nem er, komolyan. A multija butabb, mint az also szomszedom, pedig o aztan egy igazan nem bonyolult, am joindulatu feka.

Elküldve: 2004. 04. 17. 11:13
Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 11:24
Én egyszer akadtam el; a Jedi Outcastban, amikor a dzsungelben az ürhajó romjainál vaksi voltam és nem találtam meg a víz alatti alagutat.
a víz alatt??? ááááááááááááááááááááááááá
kb 2 napot töltöttem anno azon a pályán , aztán meguntam és uninstall lett

Elküldve: 2004. 04. 17. 20:14
Idézet: Gabox - Dátum: 2004. április 17, szombat - 12:13
a víz alatt??? ááááááááááááááááááááááááá

Mi koze ennek a Painkillerhez?
Udv,
axl.Fsi
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
axl.Fsi
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
Elküldve: 2004. 04. 17. 22:43
Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2004. április 17, szombat - 19:14
Mi koze ennek a Painkillerhez?
Semmi

Elküldve: 2004. 04. 18. 12:25
Idézet: T2k - Dátum: 2004. április 17, szombat - 5:16
A multija butabb, mint az also szomszedom, pedig o aztan egy igazan nem bonyolult, am joindulatu feka. 

-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 04. 18. 14:53
most jarok a mocsaras palyanal. Eddig minden rendben ment, de most kb. 3-5 percenket kilep a program, script error baja van. Masnak is volt mar ilyen ?