HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#181 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 15. 18:35

Szal tegnap feltettem én is ezt a gamét. Az intro tetszett, kezdtem belelkesülni hogy talán egy fasza játék. Na aztán elkezdtem játszani. Őszinténszólva röhögőgörcs jött rám.  Nagyon nem tetszik ahogy az ellenfelek áramlanak felém, szerintem nevetséges és egyáltalán nem félelmetes pedig már ugy borzongtam volna egy kicsit. Meg egyáltalán az egész nem szól másról csak hogy menj előre és lőjj mindenre ami mozog, jó tudom ez a játék erre lett kihegyezve de ennél jobban is megcsinálhatták volna. Nekem nem jön át ez a sötétség meg horror feeling amit egyébként árasztania kéne, pedig kb 3 órán át próbáltam elhitetni magammal hogy ez egy jó játék, de nem sikerült. Én 10ből kb 4.5 pontot adnék rá.  A zenéje is szörnyű szerintem valami odaillőbbet is csinálhattak volna mondjuk egy szimfónikus zenekarral.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#182 Felhasználó inaktív   RadyR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 18:50

A korábbi cd problémákra érkezett valami javításféle.

Itten van -e: HARDWiRED

#183 Felhasználó inaktív   RadyR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 18:51

Idézet: Zoliee - Dátum: 2004. április 13, kedd - 20:12

Hello
Nem tudja valaki hogy az ucso szörnynél mit kell csinálni mert ölöm a szellemeket orrvérzésig és néha átmegy másik nézetbe akkor látom a főmumust de nem tudok vele semmit sem csinálni :mad: Mit kell csinálni? :think: Aki már rájött az irjon köszi
Csá

Az égből hulló sziklákat "lődd" Luciferre.
Egy idő után megfekszik.

#184 Felhasználó inaktív   Elusive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 18:57

Idézet: RadyR - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 19:56

Az égből hulló sziklákat "lődd" Luciferre.
Egy idő után megfekszik.

Én nem lőttem rá egy darabot se, mégis megfeküdt. Szerintem elég ha egy bizonyos számú lelket megfektetek. :think:

#185 Felhasználó inaktív   RadyR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 19:05

Idézet: Elusive - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 20:02

Én nem lőttem rá egy darabot se, mégis megfeküdt. Szerintem elég ha egy bizonyos számú lelket megfektetek.   :think:

Biztos, hogy több módja is van. Most olvastam külföldön, hogy miután elkezdi dobálni a kardját, vissza lehet "lőni" azt.
Ez is egy módszer :)

#186 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 20:55

Idézet: McElroy - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 17:40

A zenéje is szörnyű szerintem valami odaillőbbet is csinálhattak volna mondjuk egy szimfónikus zenekarral.

Ezt ugye viccnek szántad :D
Nekem pont a zenéje dob rajta nagyot. Az a gyakosgatás nekem kicsit elvette a kedvem az elején, de ha közben figyelsz rá, hogy a lelkeket is összeszedd kicsit hangulatosabb lesz :)
Az viszont ötletes, hogy vannak főmumusok (eddig 2vel találkoztam) akiket egy lövés nélkül kell megölni, csak oda kell figyelni.
A szörnyek jópofák, azért helyenként megrémisztettek, amikor hirtelen színre léptek :D
Mondjuk a pályákon az célok lehetnének kicsit ötletesebbek. Nem túl értelmes a kill all monsters objective :)
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#187 Felhasználó inaktív   Elusive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 21:04

Idézet: RadyR - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 20:10

... Most olvastam külföldön...

Hmm, többet kéne járnom külföldre....  :D

Szerkesztette: Elusive 2004. 04. 15. 21:05 -kor

#188 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 21:46

Idézet: BoGab - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 20:00

Ezt ugye viccnek szántad :D
Nekem pont a zenéje dob rajta nagyot. Az a gyakosgatás nekem kicsit elvette a kedvem az elején, de ha közben figyelsz rá, hogy a lelkeket is összeszedd kicsit hangulatosabb lesz :)
Az viszont ötletes, hogy vannak főmumusok (eddig 2vel találkoztam) akiket egy lövés nélkül kell megölni, csak oda kell figyelni.
A szörnyek jópofák, azért helyenként megrémisztettek, amikor hirtelen színre léptek :D
Mondjuk a pályákon az célok lehetnének kicsit ötletesebbek. Nem túl értelmes a kill all monsters objective :)

Azért még adok neki egy esélyt és valszeg végig is játszom mert vonzódom nagyon az efféle monster-dark hangulathoz. :D Csak ahogy te is mondtad, a "kill all monsters" mission objective igy végig majd az egész játékon nagyon egyhangúvá teszi az egyébként nagyon jó alap ötleten alapuló játékot, tartom azt a véleményem hogy ennél sokkal jobbat is kihozhattak volna belőle.
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#189 Felhasználó inaktív   Nec 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 22:01

én nightmare-n nyomom mikor hogy van ra idom és pont jó levezetni a napi felgyülemlő mizantropiat  :D  :cool:  most tartok chapter 3 level 2

nem egy komoly jatek, de a latvany es a hang miatt megéri
a multija is annyira ertelmes mint a single.. :)

#190 Felhasználó inaktív   Nec 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 05:50

A cd problémára van immár patch.

Official website
egyik mirror

#191 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 13:30

Idézet: McElroy - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 20:46

Azért még adok neki egy esélyt és valszeg végig is játszom mert vonzódom nagyon az efféle monster-dark hangulathoz. :D Csak ahogy te is mondtad, a "kill all monsters" mission objective igy végig majd az egész játékon nagyon egyhangúvá teszi az egyébként nagyon jó alap ötleten alapuló játékot, tartom azt a véleményem hogy ennél sokkal jobbat is kihozhattak volna belőle.

Ma találkoztam egy collect at least 500gold küldetéssel :D

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#192 Felhasználó inaktív   Nec 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 15:45

Idézet: BoGab - Dátum: 2004. április 16, péntek - 12:30

utalt kedvencem a "Dont collect a single soul" .. nem is olyan konnyu mint amilyennek elsőre hangzik :think:

de az a küldetés amikor csak a "cölöpverőt" használhatod az poen volt  :D  (a town nevü pálya asszem)

#193 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 21:30

Idézet: BoGab - Dátum: 2004. április 16, péntek - 12:30

Na ma is játszogattam, kezdem megszokni, sőt, kezd tetszeni is a game! :D Amikor nem jönnek ezerrel a szörnyek és nem kell éppen gyilkolni akkor a zene és az alatta hallható "mormolás" egészen jó, nagyon megdobja a hangulatot. Talán az is mélyítette előszőr a negatív benyomásomat eleinte hogy az első pálya (cemetery) kifejezetten nem tetszett, viszont ahogy haladok előre és jönnek az új pályák, igy már egész jó. Na majd kiváncsi leszek az ilyen mission objectivekre én is, ne már mindíg csak a kill all monsters legyen mer az hosszú távon uncsi nagyon  :omg:  :D

#194 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 04. 17. 03:16

A jatek hihetetlen taplo. :)

Ezert jo: max. napi 15-20 perc rem primitiv oldokles, zero cellal - ennyi.

Emellett egy ruppot nem er, komolyan. A multija butabb,  mint az also szomszedom, pedig o aztan egy igazan nem bonyolult, am joindulatu feka. :)

#195 Felhasználó inaktív   Gabox 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 17. 11:13

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 11:24

Én egyszer akadtam el; a Jedi Outcastban, amikor a dzsungelben az ürhajó romjainál vaksi voltam és nem találtam meg a víz alatti alagutat.

a víz alatt??? ááááááááááááááááááááááááá
kb 2 napot töltöttem anno azon a pályán , aztán meguntam és uninstall lett :mad:

#196 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 17. 20:14

Idézet: Gabox - Dátum: 2004. április 17, szombat - 12:13

a víz alatt??? ááááááááááááááááááááááááá
kb 2 napot töltöttem anno azon a pályán , aztán meguntam és uninstall lett   :mad:

Mi koze ennek a Painkillerhez?
Udv,
axl.Fsi

" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "

#197 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 17. 22:43

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2004. április 17, szombat - 19:14

Mi koze ennek a Painkillerhez?

Semmi :D

#198 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 12:25

Idézet: T2k - Dátum: 2004. április 17, szombat - 5:16

A multija butabb,  mint az also szomszedom, pedig o aztan egy igazan nem bonyolult, am joindulatu feka. :)

:lol:  :nevet2:
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#199 Felhasználó inaktív   Engar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 14:28

Oriasi hent :D

PAINKILLER!

ZUZDAA...

#200 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 14:53

most jarok a mocsaras palyanal. Eddig minden rendben ment, de most kb. 3-5 percenket kilep a program, script error baja van. Masnak is volt mar ilyen ?  :mad:

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.