...a voice from the darkness.....
Srácok, megvan a "Docks" is...

Könnyebben ment, mint vártam, íme:
"Docks"-Statisztika...
Az elején szokás szerint szívtam a 2. Secrettel... LOL! Azután megspóroltam egy csomó HP-t és pajzsot, hogy ne legyen gond a darus titkoknál az eséseknél, ill. később a CheckPoint előtti harc közben (ahol a hajót hegesztik, ugye). Olyan 10 vagy még több próbálkozás után "mákom volt", mert egyszerre sikerült a 3. és 4. Secret is! Úgyhogy utána természetesen belementem az 5. CheckPointba. Ezután az 5. Secret elsőre(!) sikerült, csakhogy elhibáztam a hajóra való leugrást, és utána kb. 5-7 újabb próbálkozás kellett, mire ismét sikerült megszereznem a titkot. Ekkor már a saját biztonságos módszeremet alkalmaztam a hajóra való lejutáshoz és nem azt, amit Frag Maniac mutatott az egyik videójában... A többi már semmiség volt...
Azonban a darus Secretek közül az elsőnél egyszer leesett az egyik Holy Item: tekintsétek meg
ezt a képet - mint látható, 0 Holy Item van a Statisztikában, de a helyéről is hiányzik az egyik (és valószínűleg a pályáról is kiesett, mert alul sem láttam már)...

Ilyet legelőször még Varus "Hills"-én láttam: ott pl. a bikás teremben gyakran leesett a Holy Item a bika fejéről...
Rémlátó, közben látom, hogy Te is postáztál. Szóval pár észrevétel...
Első fázis: ki lehet számítani, csak nagyon nehéz pontosan a jó pontra tenni az ugrást. A sikeres ugráshoz nem a "gumikról" kell elugrani, hanem a daru széléről, szóval a "gumik" melletti igen keskeny helyről! Azonban nem szabad túl "felülről" ugrani, mert úgy messze lesz a cél. Ha ráérzel, már minden másodikra sikerülni fog...
Második fázis: hát, nem semmi az a mászás (nem tudtam, hogy lehetséges

)!

Frag Maniac az egyik videójában fentről ereszkedett alá az Általad is kiszemelt helyre (tehát oda, ahová Te mászol), és azt korábban én is megcsináltam. Most azonban nem mertem: elég HP és Armour volt ahhoz, hogy simán leugorjak a célba a Holy Item helyéről...
Harmadik fázis: jó, de... Minek mászni azon a darun? Simán el tudod kapni a létra felsőbb fokait is, ha van egy kis lendületed. Tehát igen: azon a hiányos létrán egy lépésben fel lehet mászni! Én mindig így csinálom, és nagyon biztonságos. Majd próbáld ki...
Egér-téma... Te Peti, képzeld nekem is sípol az egerem!

Ma reggel vettem észre, mert érdekesen viselkedett a Windows: néha az egérmutató leállt pár másodpercre és addig a programok is leálltak. S bár ez elmúlt egy újraindítás után, és nem az egér miatt volt, azért belehallgattam mégis..és megdöbbenve vettem észre, hogy igen, tényleg sípol! A fenébe...

Rákerestem Google-ben és találtam egy topicot a ProHardware-en, ahol többen is előjöttek ezzel, de még az MX500-assal és az MX510-essel (régebbi topic volt). Viszont senki nem mondta, hogy tönkrement volna vagy ilyesmi. Szóval szerintem ez valamennyire "természetes" dolog. De azért érdekes: amikor kérdezted, akkor 500 Hz-en volt az USB és nem sípolt, most meg csak 250-en van és mégis sípol. Szóval nem az USB-Hack miatt van, és különben is, az tulajdonképpen az USB-portokra vonatkozik, nem direkt a rájuk csatlakoztatott eszközökre (ha jól értelmezem a dolgokat)... Egyébként egy kérdés változatlanul foglalkoztat: Te mégis hogy' a bánatba' vetted észre ezt a sípolást?! Véletlenül az egeret vetted fel a telefon helyett, vagy mi...?
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 11. 05. 14:07 -kor