HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#1441 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 05. 13:39

Idézet

Nagyon szép Statisztika!      Nem semmi, hogy belefért az idődbe az a rengeteg plusz arany...

köszi. imádok plusz aranyat csinálni, főleg szűk folyosókon, felteszem a plafonra és pillanatok alatt kisajtolok belőle mindent :D

docks:

Idézet

166HP/141SA az állás egészségügyileg
  :respect:

korábban is gondolkodtam, hogy igazából csak ez lesz nehéz traumán, a szinte csak lövős ellenfelek, a secretek és a pálya nagysága miatt.
próbálgattam délelőtt, most tartok a daruknál, igaz csak 115/56.
lehet nektek ez nem lesz új, de mivel én eddig a pkhell-es elérést ismertem csak,ami ugye a hatalmas ugrások miatt elég nagy életvesztésel jár; ezért kerestem egy másik utat, ami minimális életbe kerül.
hátha valaki más is megpróbálkozik vele.

tehát:

első fázis

erre sajnos nem találtam alternatívát, de már az első hoppnál lehet látni, hogy sikerül-e vagy nem, tehát ha rossz ütemben érkezel, akkor meg lehet állni.

második fázis

asszem a képen minden látható, (bocs a béna képért, de most olyan gépen vagyok ahol csak paint van :) ) próbálkoztam a holy-któl ugrani, de ha az alsóra érkezem, az nagyon sok minusz, a felsőre meg nagyon zsákbamacska(50-ből 1x), legalább is nekem még nincs fix módszerem rá.
ha így csinálom, akkor minimális a sérülés (köbö10-20 health, meg kevés páncél, de majd este megnézem pontosan).
a másik újításom az, hogy nem ugrom vissza az előző darura, hanem szépen leereszkedem és

a harmadik fázisban

szépen visszamászom a csekpontos darura a liftaknában lévő létra, és az utsó daru megmászásának módszerével. aztán csekk, és már csak az utolsó van hátra. most itt tartok 19/0-val :D, de ez még csak a tesztfázis volt (sokszor leestem), lesz még jobb is.

így tulajdonképpen, ha ügyesen végig nyomom, akkor csak egyszer sebződöm, de akkor is csak minimálisan.

innen már csak arra kell ügyeljek, hogy ne hagyjak ott semmit, ami egyébként szokásom :)

Szerkesztette: rémlátó 2005. 11. 05. 13:42 -kor

"i saw god on TV"

#1442 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 05. 13:58

...a voice from the darkness.....

Srácok, megvan a "Docks" is... :) Könnyebben ment, mint vártam, íme: "Docks"-Statisztika...

Az elején szokás szerint szívtam a 2. Secrettel... LOL! Azután megspóroltam egy csomó HP-t és pajzsot, hogy ne legyen gond a darus titkoknál az eséseknél, ill. később a CheckPoint előtti harc közben (ahol a hajót hegesztik, ugye). Olyan 10 vagy még több próbálkozás után "mákom volt", mert egyszerre sikerült a 3. és 4. Secret is! Úgyhogy utána természetesen belementem az 5. CheckPointba. Ezután az 5. Secret elsőre(!) sikerült, csakhogy elhibáztam a hajóra való leugrást, és utána kb. 5-7 újabb próbálkozás kellett, mire ismét sikerült megszereznem a titkot. Ekkor már a saját biztonságos módszeremet alkalmaztam a hajóra való lejutáshoz és nem azt, amit Frag Maniac mutatott az egyik videójában... A többi már semmiség volt...

Azonban a darus Secretek közül az elsőnél egyszer leesett az egyik Holy Item: tekintsétek meg ezt a képet - mint látható, 0 Holy Item van a Statisztikában, de a helyéről is hiányzik az egyik (és valószínűleg a pályáról is kiesett, mert alul sem láttam már)... :) Ilyet legelőször még Varus "Hills"-én láttam: ott pl. a bikás teremben gyakran leesett a Holy Item a bika fejéről...

Rémlátó, közben látom, hogy Te is postáztál. Szóval pár észrevétel...

Első fázis: ki lehet számítani, csak nagyon nehéz pontosan a jó pontra tenni az ugrást. A sikeres ugráshoz nem a "gumikról" kell elugrani, hanem a daru széléről, szóval a "gumik" melletti igen keskeny helyről! Azonban nem szabad túl "felülről" ugrani, mert úgy messze lesz a cél. Ha ráérzel, már minden másodikra sikerülni fog... :)

Második fázis: hát, nem semmi az a mászás (nem tudtam, hogy lehetséges :up:)! :) Frag Maniac az egyik videójában fentről ereszkedett alá az Általad is kiszemelt helyre (tehát oda, ahová Te mászol), és azt korábban én is megcsináltam. Most azonban nem mertem: elég HP és Armour volt ahhoz, hogy simán leugorjak a célba a Holy Item helyéről...

Harmadik fázis: jó, de... Minek mászni azon a darun? Simán el tudod kapni a létra felsőbb fokait is, ha van egy kis lendületed. Tehát igen: azon a hiányos létrán egy lépésben fel lehet mászni! Én mindig így csinálom, és nagyon biztonságos. Majd próbáld ki... :)

Egér-téma... Te Peti, képzeld nekem is sípol az egerem!  :eek: Ma reggel vettem észre, mert érdekesen viselkedett a Windows: néha az egérmutató leállt pár másodpercre és addig a programok is leálltak. S bár ez elmúlt egy újraindítás után, és nem az egér miatt volt, azért belehallgattam mégis..és megdöbbenve vettem észre, hogy igen, tényleg sípol! A fenébe... :) Rákerestem Google-ben és találtam egy topicot a ProHardware-en, ahol többen is előjöttek ezzel, de még az MX500-assal és az MX510-essel (régebbi topic volt). Viszont senki nem mondta, hogy tönkrement volna vagy ilyesmi. Szóval szerintem ez valamennyire "természetes" dolog. De azért érdekes: amikor kérdezted, akkor 500 Hz-en volt az USB és nem sípolt, most meg csak 250-en van és mégis sípol. Szóval nem az USB-Hack miatt van, és különben is, az tulajdonképpen az USB-portokra vonatkozik, nem direkt a rájuk csatlakoztatott eszközökre (ha jól értelmezem a dolgokat)... Egyébként egy kérdés változatlanul foglalkoztat: Te mégis hogy' a bánatba' vetted észre ezt a sípolást?! Véletlenül az egeret vetted fel a telefon helyett, vagy mi...?  :think:  :D

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 11. 05. 14:07 -kor

#1443 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 05. 15:23

Idézet

Srácok, megvan a "Docks" is...

grat :up:  (bár két szörny ottmaradt :D)

Idézet

Az elején szokás szerint szívtam a 2. Secrettel...

ezt már akartam kérdezni, mit lehet ezen szívni? mész előre, ráesel azt jóvan :)

Idézet

Második fázis: hát, nem semmi az a mászás (nem tudtam, hogy lehetséges )!  Frag Maniac az egyik videójában fentről ereszkedett alá az Általad is kiszemelt helyre (tehát oda, ahová Te mászol), és azt korábban én is megcsináltam.

erre már régebben rájöttem, próbáltam alternatívát találni a holykhoz, ha nem sikerül az első ugrás :)

Idézet

Harmadik fázis: jó, de... Minek mászni azon a darun? Simán el tudod kapni a létra felsőbb fokait is, ha van egy kis lendületed. Tehát igen: azon a hiányos létrán egy lépésben fel lehet mászni! Én mindig így csinálom, és nagyon biztonságos. Majd próbáld ki...

ezt nem tudtam, este letesztelem, köszi.
"i saw god on TV"

#1444 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 05. 18:04

még egy dolog SYS. többször olvastam tőled (most legutóbb a drímkeccsölőn), hogy gondod van a docks elején a két vérttel.
mi is ez pontosan?
"i saw god on TV"

#1445 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 05. 23:34

Rémlátó, tényleg nem tudom miért nem megy nekem a "Docks" 2. Secretje, de lehet, hogy a lowFPS miatt van. A "Docks"-hoz egyébként most már a Clip Plane-t is lehúztam 35-re, és még az Architecture is csak mediumon volt (a többi mind alatta), plusz a legtöbb effekt kikapcsolva vagy teljesen lehúzva, de mégsem kaptam igazán kielégítő FPS-t szinte sehol sem. Az elején meg még nem is volt ennyire lebutítva a dolog... Szóval igen, bele kell esni, csak én mindig elvétem, de nagyon szaggat nekem ott a magasban (még 35-ös látótávolsággal is). De idegesít is egyébként, mert szerintem sem szabadna annyit bénáznom vele, mint amennyit szoktam... :D Viszont van ám egy másik módszer is, amit Artas fedezett fel, íme a videó (persze miért is működne, PutFile.com rulez; úgyhogy feltöltöttem ide  :rolleyes:). Most próbáltam ezt is, de csak emlékezetből, és visszanézve a videót úgy tűnik, mindig rossz helyről ugrottam el. De Artas mondta, hogy azzal a módszerrel sem könnyebb igazán az a Secret (engem a "Dead City" tűzlépcsős ugrására emlékeztet). Egyébként ajánlom Artas videós topicját: mutatott benne pár szép dolgot (a "Catacombs" gyökeres Secretjét látnotok kell Tőle! PK-Jumpokkal érte el a célt  :eek:)...  :respect:

Igen, korábban gondoltam, hogy gond lehet, mert az aranypajzsunkat el kell pazarolnunk egy ezüstért, és ugye az már nem véd annyit, meg meg is kell sérülnünk hozzá, hogy felvehessük. Pedig de jó lenne a darus Secreteknek aranypajzsot használva nekifutni! De ha valaki az 5 csillagra hajt, ez nem lehetséges (ezért mosolygok pár kinti hozzászóláson: aki sosem próbálta még, nem tudhatja; csak végigvinni persze, hogy nem nagy dolog): a legelején felvesszük a bronzpajzsot majd az aranyat, de már a 2. CheckPoint előtt fel kell vennünk az ezüstöt is! És utána még van két csata a darus titkokig... De ebben az esetben szerencsém volt: 091 aranypajzsom volt amikor az ezüsthöz értem, és gond nélkül felvette Daniel. Utána arra játszottam, hogy minél kevesebbet sérüljek a darus titkok előtt, és az is elég jól sikerült...

Közben végeztem a kihívással is: "Old Monastery" és "Hell" - Statisztikák!  :smoker:  Annyira könnyűek voltak, hogy szóra sem érdemesek... :) És most már tudom a választ Artas kérdésére is: a "Hills" nehezebb volt Traumán még csillagok nélkül is, mint a "Docks" Traumán 5 csillaggal...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 11. 05. 23:40 -kor

#1446 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 00:10

a vérteket értem, azt hittem az első kettővel van a gond :) (bocs)

2-es secret:
ne haragudj, nem akarlak megbántani, valszeg félreértek valamit, de artas videójával, végleg összezavartál.
biztos csak nekem egyértelmű de ez magáért beszél.
csak nyomod az előre gombot és kész.
nem kell ugrálni és szerintem az fps sem zavar be.

ja és gratulálok a másik két pályához is :respect:
holnapra nekem is meglesz. :)

most kitalálhatsz valami új kihívást :D

Szerkesztette: rémlátó 2005. 11. 06. 00:12 -kor

"i saw god on TV"

#1447 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 06. 01:05

Biztos csak rossz helyről ugrottam ott, vagy pedig nem ugrani kellett volna: annak idején még a PKHell.com-ról ismertem meg a megoldást, és sosem értem el tőle, szóval én mindig úgy csináltam, tehát most legutóbb is (hát mert így nagyobb a kihívás, hehe :D). Persze Artas preheates ugrásánál elég csak egyszer ugrani helyben, szóval inkább az időzítés számít. Nem tudom mi van velem annál a Secretnél, de majd legközelebb próbálkozom - köszi a videót ("nudlinak" tűnik az a titok a módszereddel)!  :respect: Én is próbáltam így már régebben is (több pontról is), de én sosem jutottam be vele: én mindig ugrok ezzel a módszerrel is (lehet, hogy ez volt a baj?). A videódon egyszerűnek tűnik (köszi még egyszer: ha ez nekem bejön, az igazi megváltás lesz :D komolyan): legközelebb megnézem és begyakorlom, utána már ez a titok nekem nem tesz keresztbe (és legalább a teóriám is végképp beigazolódik: NEM a Secretek, hanem a hozzájuk vezető módszerek lehetnek nehezek vagy könnyűek)...  :o :D

Arra gondoltam, hogy kipróbálok két SP-modot: az egyiket DashW csinálta a "Loony Park"-hoz, a másikat meg Mr. Q a "Leningrad"-hoz. Majd írok róluk, de még utána kell néznem ezeknek a dolgoknak (már megvannak régóta de még sosem próbáltam ki őket), mert már arra sem emlékszem pontosan, hogy miről szólnak egyáltalán (csak látnom kéne őket)...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 11. 06. 01:06 -kor

#1448 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 01:47

nincs mit igazán. tényleg csak az számít honnan indulsz. :)

docks

hát nekem ez nem volt egy sétagalopp, rendesen megizzasztott. pláne, hogy délelőtt tök jól mentek a durus titkok, most meg vagy 3/4 órát szenvedtem vele. igaz nem akartam nagyon lesérülni.
a hajóroncstól a megahealth-ig, be kellett érnem 3 élettel és 32 pajzzsal :D, de csak sikerült.
és végre nem hagytam el semmit.
azért ez is fejlődés :D
viszont a hills-nek a nyomába sem ér.
a monostor meg a pokol már csak holnap jön.
(ja igen, nekem is hiányzik két szörny. SYS biztos mondtad már, csak éűnekem rövid az agyam, gondolom ez is egy bug.)

Idézet

Arra gondoltam, hogy kipróbálok két SP-modot: az egyiket DashW csinálta a "Loony Park"-hoz, a másikat meg Mr. Q a "Leningrad"-hoz. Majd írok róluk, de még utána kell néznem ezeknek a dolgoknak (már megvannak régóta de még sosem próbáltam ki őket), mert már arra sem emlékszem pontosan, hogy miről szólnak egyáltalán (csak látnom kéne őket)...

a loonysat mintha kalme oldalán láttam volna. én úgy vettem ki, hogy az csak annyit modol, hogy világítanak a monszták. (?)

Szerkesztette: rémlátó 2005. 11. 06. 01:53 -kor

"i saw god on TV"

#1449 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 13:56

öreg monostor

meg kell mondjam ez sem volt könnyű.
no nem azért mert béna vagyok, hanem ez a pálya annyira bugmentes és olyan jól megkonstruált, hogyha nem fagy ki, akkor nincs csekpoint vagy beszorulok a barlangba  :reklamacio:
vagy 150x kezdtem előről, azért is ment ilyen gyorsan.
(és itt is hiányzik két monszta)
"i saw god on TV"

#1450 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 14:22

Kicsit kevesebb lelkesedást srácok, mert szokás szerint lemaradok! ;) Én még csak most futok neki a CoW-nak.

Amúgy Gratz mindkettőtöknek! :respect:

#1451 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 14:36

köszi Peti.

csak hogy lassítsak:

pokol :D

szerencsémre luci nálam is elsőre beledőlt a kardjába (minek mészkál ilyen nagy bicskával ha ennyire ügyetlen? :D)
aztán persze még 10 percet futkároztam 2 ammóért.

nos vége. jó móka volt. köszi SYS a kihívást :)

következőnek azt találtam ki, hogy minden pálya, traumán egy lélegzetre. tehát ha meghalok akkor nem a csekkpontól kezdem hanem teljesen előről Kép
"i saw god on TV"

#1452 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 06. 15:36

Hajrá Peti, és döntsd meg Rémlátó időit! :D

Rémlátó, gratulálok a kihívás teljesítéséhez!  :respect: A fene egye meg, mindenütt rávertél az én időimre, még a Pokolban is, ráadásul ott szemtelen módon csak egy percet! :D De így van ez, ha az ember előtt már ott van az előző idő: akkor rá lehet hajtani arra is - ezért mondtam Petinek, hogy akkor most Őneki meg a Te időidet kéne megdöntenie. Amúgy mindig piszok gyors vagy, azt aláírom... :) Ja, és Lucifer nekem csak néhány visszatöltés után lett meg: amikor harcoltam vele, akkor kétszer nem volt szerencsém (hát nem pont Daniel fejéhez vágta a meteorját?! esélyem sem volt), meg volt olyan, hogy véletlenül megsérültem még a "szellemek" ellen, és akkor úgy döntöttem, hogy inkább visszatöltök ("ha lúd legyen kövér" alapon, mert Lucifer haláláig nem akartam sérülni sem). Szóval nekem sem mentek a dolgok simán, de azért az utolsó két helyszín már könnyű volt összességében...

Az új kihívás szuperul hangzik, bár én mostanában nem foglalkozom vele: ideje lesz visszatérnem az MP-hez megint rendesen, ráadásul az SP eléggé nehezen élvezhető számomra újabban (már a "Docks"-tól kezdve a Clip Plane is csak 35-ön volt, és még mindig nem a régi FPS-értékeket kaptam, miközben ráadásul a driver is performance-re van állítva az MP miatt - nem értem :(), emiatt a belassulás miatt... Azt hiszem, a következő teljes SP-végigjátszásaim már csak egy teljes Windows-reinstall után jöhetnek szóba (végül is, már majdnem 3 éves!  :p), addig már csak kis dolgokkal fogok foglalkozni az SP-t illetően...

Viszont a korábban említett két modot ma megnézem, és majd leírom, hogy miről is szólnak pontosan...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 11. 06. 15:46 -kor

#1453 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 16:01

Kipróbáltam ezt a Képfeltötlés.hu oldalt. Tényleg, minek is pazarolnám a saját tárhelyem. :)

City on Water:
Kép

Ha nem hagyok el pár ammót, meglett volna a 20 percen belüli idő is. :D

#1454 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 06. 16:14

Hehe Peti, nagyon szép!!  :respect: A fene egye meg, kezdem "amatőrnek" érezni magam az időitek miatt. No de legközelebb majd én hagyom magam harmadiknak és akkor... :D

Most pedig lássuk, mihez kezdesz a "Docks"-szal - Rémlátóval már előre dörzsölgetjük a tenyerünket. Gondolj ránk, amikor lezuhansz valamelyik Holy Item mellett - mi mosolygunk... :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 11. 06. 16:17 -kor

#1455 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 16:41

bizony :)

SYS az új kihívás csak vicc volt :D
asszem diliházba csuknának, mikor mondjuk a docks-on leesek a daruról és kezdhetném újra a temetőben.
brr :D
"i saw god on TV"

#1456 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 06. 17:01

Ja, értem... :D De én úgy értelmeztem, hogy szintenként értetted - úgy pedig majd megpróbálhatjuk. Mondjuk a "Docks" úgy is elég durva lesz... LOL! De ha a normál játékbeli Traumát nézzük csak (amiben nincs benne az 5. fejezet), akkor szerintem bőven kivitelezhető szintenként. Azért nem véletlen, hogy pont az 5. fejezetet csak Nightmare-ig hagyták meg (így pl. a "Docks"-ot is jól ki tudták élezni, bár a Játékosokat talán egy kicsit alábecsülték :D)...  :think:

Közben eszembe jutott, hogy rákérdeztél megint a "Docks"-on a két "elmaradt" ellenfélre. De erről már tényleg beszéltünk, idézek egy korábbi hozzászólásomból...

"
Rémlátó, Blazkowicz nem hagyott ott senkit sem, hanem sajnos bugos a Statisztika. Akárcsak pl. a "Forest" (106/107) vagy az "Old Monastery" (155/157) helyszíneken: több van bejegyezve maximumként, mint amennyit vissza lehet küldeni a Pokolba... A legbosszantóbb számomra a "Babel" (225/237): az 1.35-ösben még jó volt, de szerintem már a BOOH óta (nem játszottam végig az alap PK-t az 1.5-ös verzióval, mert sokan panaszkodtak, hogy nagyon bugos) 237-et vár el a program. Viszont ha a fene fenét eszik, akkor is csak 225 van! Nézzétek meg az alábbi két példát...

"Babel" - régen (225/225) -- "Babel" - mostanság (225/237)
"Docks" - régen (259/259) -- "Docks" - mostanság (259/261)
"

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 11. 06. 17:23 -kor

#1457 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 19:02

valóban, tudtam hogy olvastam már valahol :D köszi.
"i saw god on TV"

#1458 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 20:02

Hali! :)

Szerintetek mit lehet csinálni akkor hogyha nighton végigvittem az alap PK-t + a BOOHt utána, de aztán eszembe jutott hoghy Traumán nincs 5-ös csepter viszont nighton megszerettem voolna szerezni minden kártyát de nem sikerült (pl Docks :( ).. nah és ugy visszalehet menni csepter 5-re szintén nighton hogy ne legyen locklva mind lvl újra?  Vagy csak ugy lehet megszerezni a chap 5 kárytáit (HIVATALOSAN)  hogy nighton mindeképp megkell csinálni mielőtt még átmennél BOOH-ra?? :(

#1459 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 20:22

Peterxxxx, az első négy fejezeten újra végig kell menned, de ami kártyákat már megszereztél, illetve az eredmények amiket már elértél, megmaradnak. Ezen az se változtat, hogy közben BooH-t is játszottál. Szóval töltsd be a legfrissebb mentett állásodat, azután kezdj egy új játékot (Sign the Pact) Nightmare vagy Insomnia fokozaton. Az első kérdésre válaszolj igent, a másodikra (mármint hogy törölje-e a pontjaidat és a kártyáidat) válaszolj nemet. Ezután persze minden pályát meg kell csinálni, de gyorsan fogsz haladni, mivel a kártyák megszerzésével már nem kell bíbelődnöd az első négy fejezetben (ha jól értem). :)

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. nov. 5., szombat - 13:58

De azért érdekes: amikor kérdezted, akkor 500 Hz-en volt az USB és nem sípolt, most meg csak 250-en van és mégis sípol. Szóval nem az USB-Hack miatt van, (...)

Akkor valószínűleg mégis emiatt van, ugyanis nálam 250-en van. :)

#1460 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 07. 23:26

Hi!

Sajnos én is igy gondoltam h igy kell megoldani a problémám :(

A másik kérdésem az lene hogy a dreamcather mikorra ígér új patch-ot a PK-hoz (engem a hivatalos érdekel!!)?? Mondjuk egy 1.7-es mert a játék a Booh környékén nagyon bugos :(  Esetleg vki érdeklődött náluk hogy mikorra ígérnek javítást?

Köszi :)

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.